Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך ליטל

RedR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל אם תיגשו ל"ז'אן חלפים" (ספק חלקים של פיז'ו) תיראו כמה דופקים אותנו...

באותה הזדמנות, איפה נמצא ז'אן חלפים

אני צריך להחליף את היחידות של הפנס, הלכו הרפלקטורים :oops:

ברחוב המסגר, עשרים מטר מ"קמור".

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היתה פעם חברה שמשפצת רפלקטורים ,מישהו מכיר?

עדיין קיימים?

או שעדיף לקנות חדש?(BX)

אנחנו באותה סירה, אצלי ב-405 הרפלקטורים הלכו

הבנתי שעדיף לקנות חדש, אבל בכל מקרה אני אבקר אצל ז'אן ועוד כמה פירוקיות למינהן

יובל.

פורסם
כך שאם צריך לסוע במיוחד להרצליה, אני לפחות לא רואה בזה עדיפות או יתרון על נסיעה קרובה יותר לת"א לליטל (או למורשה בראשון למשל, אם חייבים מורשה במקרה שלי).

speaking of which...

רועי, איך המורשה בראשון? (הכוונה ל"שרתון", לא?)

משום מה שמתי לב שבכתבות יד שניה למיניהן מודים למנהל המוסך

"על העזרה"... גם אוטו, גם הגה... מוזר :roll:

MCS 2008

פורסם

המורשה בראשון מקצועי, יעיל ולא עמוס.

אבל, אליה וקוץ בה... הוא יקר מאוד - התמחור שם הוא המקסימלי הניתן לפי מחירון לובינסקי (כל בדיקה, דיאגנוסטיקה, פירוק והרכבה, הכל בתשלום מלא).

פורסם
משום מה שמתי לב שבכתבות יד שניה למיניהן מודים למנהל המוסך

"על העזרה"... גם אוטו, גם הגה... מוזר :roll:

התודה, מן הסתם מכוונת למידע על תקלות נפוצות, תדירות טיפולים מומלצת, רגישויות מסוימות וכו', אשר מוסך בעל הרבה לקוחות אמור לדעת לגבי רכב מסוג מסויים.

ובקיצור - התייעצו עם המוסך בהכנת הכתבה.

פורסם
היתה פעם חברה שמשפצת רפלקטורים ,מישהו מכיר?

עדיין קיימים?

או שעדיף לקנות חדש?(BX)

אנחנו באותה סירה, אצלי ב-405 הרפלקטורים הלכו

הבנתי שעדיף לקנות חדש, אבל בכל מקרה אני אבקר אצל ז'אן ועוד כמה פירוקיות למינהן

פירוקיות בד"כ לא שווה - רוב הסיכויים שהרפלקטור שם לא יהיה במצב יותר טוב ,וקשה לראות את זה בעין (הפנסים הישנים לא מגיעים עם כסוי שקוף).

פורסם

אצלי הרפלקטורים נראו גמורים. ברמה של להכשל בטסט.

ביררתי, ואמרו לי שהיה פעם אחד שהיה מצפה רפלקטורים וסגר.

התבעסתי קשות בגלל שאין הרבה לנצ'יה בתא בפירוקיות :wink:

בסופו של דבר - הוצאתי את הפנסים וניקיתי את הרפלקטורים מבפנים דרך הפתח של הנורה. היה שם טונות של אבק, וזה הכל. לא היה פשוט לנקות דרך הפתח, בערך כמו גניקולוגיה לעכברים, אבל כל הסיפור כולל פירוק והרכבה לקח פחות משעה באיזי.

עכשיו הם כמו חדשים - ואני מתבעס שהייתי צריך לעשות קומבינות בטסט על משהו שכל כך היה פשוט לפתור.

אז לפני שמחפשים חלופי - נסו לנקות. אם אצלי באוטו בן 20 הם היו בסדר גמור חוץ מלכלוך - יכול להיות שזה המצב גם אצלך.

בהצלחה.

פורסם
אצלי הרפלקטורים נראו גמורים. ברמה של להכשל בטסט.

ביררתי, ואמרו לי שהיה פעם אחד שהיה מצפה רפלקטורים וסגר.

התבעסתי קשות בגלל שאין הרבה לנצ'יה בתא בפירוקיות :wink:

בסופו של דבר - הוצאתי את הפנסים וניקיתי את הרפלקטורים מבפנים דרך הפתח של הנורה. היה שם טונות של אבק, וזה הכל. לא היה פשוט לנקות דרך הפתח, בערך כמו גניקולוגיה לעכברים, אבל כל הסיפור כולל פירוק והרכבה לקח פחות משעה באיזי.

עכשיו הם כמו חדשים - ואני מתבעס שהייתי צריך לעשות קומבינות בטסט על משהו שכל כך היה פשוט לפתור.

אז לפני שמחפשים חלופי - נסו לנקות. אם אצלי באוטו בן 20 הם היו בסדר גמור חוץ מלכלוך - יכול להיות שזה המצב גם אצלך.

בהצלחה.

חשבתי על זה, פתחתי את יחידת התאורה, התחלתי לנקות עם סמרטוטון

מה שקרה זה שהציפוי התחיל להתקלף לגמרי ונשארה חלודה איפה שניקיתי, אז סגרתי את הפנס וויתרתי

יובל.

פורסם

זה המוסך שהרכב טופל בו רוב חייו ,

אני רואה את זה מהחשבוניות אבל הבעיה זה שהוא רחוק באופן מאד משמעותי ,

לגבי האריאלי הזה זה נשמע סבבה אבל השאלה האם אני צריך את זה ,

אני עכשיו בצבא ואין לי כסף לשיפורים מיוחדים ולכן אני לא משפר אותו בנתיים ואין לי צורך במקצוען בשיפורים וכאלו ...

או שיש לי צורך ? , מה אתה אומר תומר ?...

לי חשוב שהעבודה תהיה איכותית ... אם זה קצת יותר יקר אני יחייה עם זה , השאלה זה איפה יש מוסך איכותי ,

לגבי ז'אן חלפים תודה רבה , זה יועיל לכל החלקים הקטנים .

מה אתם אומרים ,

שווה לי לנסוע עד המוסך הדקל ?

• תוכן חדש...