Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בנוגע למצלמות מהירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מצלמה הממוקמת בתוך ניידת מצלמת רק את הנתיב שבו היא מצויה? כלומר אם אני למשל מגיע מנתיב מסוים ובנתיב הנגדי עומדת בשוליים ניידת עם הפרצוף מופנה לכיוון הנתיב שלה- כלומר מצלמת את התחת של המכוניות, האם היא מצלמת גם את המכוניות העוברות בנתיב הנגדי?

ועוד דבר, האם זה הגיוני שתהיה מצלמה בתוך ניידת עם צ'קלאקות פועלים? ושאחרי 10 דקות היא נעלמת מהמקום?

תודה לעונים

306T

פורסם

לפי מיטב ידיעתי מצלמה של ניידת (וגם נייחת) מצלמת עם כיוון התנועה.

כי מבחינה טכנית אין אפשרות שהיא תקלוט את המהירות של הבאים ממול ותוכל לצלם אותם.

ובקשר לשאלה השנייה, מה? :shock:

למה שלא תהיה מצלמה בניידת רגילה, ומה ניראה לך יש איזהשהו החוק הקובע שלאחר צילום, הניידת צריכה להישאר במקום לפחות חצי שעה כדי שהנהג יוכל לחזור לערער? :-)

פורסם

מולטנובה יכולה ועוד איך לצלם גם מול התנועה. ראה את האוואטר של אישפוז כהוכחה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מולטנובה יכולה ועוד איך לצלם גם מול התנועה. ראה את האוואטר של אישפוז כהוכחה.

לא במצב כמו באוואטר של אישפוז.

המצב היה שהתנועה זרמה אומנם בטיפטוף אבל עברו מכוניות משתי הצדדים, והמרחק היה יותר גדול בין הנתיבים כולל הפרדה בנויה.

והשאלה לגבי הצ'קלאקות הגיעה בגלל שאני לא בטוח שהוא צילם בכלל, רציתי פשוט לדעת אם יש שוטרים שמצלמים עם צ'קלאקות פועלות, הרי גורם ההפתעה אמור להיות משהו שהם מאוד מייחסים לו חשיבות.

306T

פורסם

ובאותו נושא ,איך קוראים לאתר שמסביר על כל השיטות ומה הכללים לתמונה מרשיעה?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...