ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,634 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 20 תגובות
- 5 אלף צפיות
היי, לקחתי את הרכב שבכותרת למכון בדיקה מטעמי היום ואשמח לשמוע את דעתכם, הרכב עם 97 אלף ק"מ. לפי הבוחן צריך להחליף את הצמיגים וככל הנראה את התותבים במשולשים. כמוכן הוא אמר שהרכב במצב די טוב בכללי. אתם רואים משהו חשוד נוסף?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
בחירת רכב חברה
מאת O_G- 8 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח להמלצות / דיס-המלצות לגבי סוג רכב חברה שאקח. מבחינת שימוש הנסיעה תהיה לרוב בינעירונית, בממוצע של 40 אלף ק"מ בשנה. יש לי שלושה ילדים קטנים אז חשוב שהרכב יהיה מרווח מאחורה. בנוסף, חשוב לי שהרכב יהיה יחסית זריז, לא מכונית פורמולה 1, אבל לא עם השהייה של יומיים ביציאה לעקיפה. המובילים ברשימה שלי הם: אוקטביה 1.5 סטייל - תוספת של 700 ש"ח לחודש (ממחיר הבסיס שמקנה לי למשל יונדאי אלנטרה 1600 בנזין) סופרב 1.5 אמבישן - תוספת של 1100 ספורטאז' 1.6 - תוספת של 850 טוסון החדש 1.6 - תוספת של 1050 אאוטלנדר החדש Instyle - תוספת של 1250 סונטה פרימיום - תוספת של 1400. יודע שיש גיוון באופציות :), אבל באמת מתלבט איזה…
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
התענייתי לקנות ספארק 2016 יד2 פרטי פרטי. בדקתי את הרכב והוא במצב מעולה חוץ מבעיה עם דלת שהמוכר טוען שצריך רק לשמן וזה יהיה בסדר. מוכר ב45000(2000 מעל מחירון משוקלל) צריך לעשות גם טיפול בנוסף, אז המוכר הסכים למכור ב43000. הכל טוב ויפה עד שעשיתי דוח סליקה( 10 שקל ומקבלים עבר ביטוחי וזה) https://prnt.sc/1r8geeg (תמונה, לא יודע איך להדביק פה תמונה חח אז לינק) מה שמוזר זה, שאמורה ליהות רשומה של ביטוח כל שנה, ויש רק 3, ורק מ2019. כילו לא עשו לרכב ביטוח מ 2016 עד 2019. דיברתי עם המוכר ומסתבר שקנו את הרכב מAVIS וזה בעצם היה רכב חברה יד ראשונה. קיצור , חשוד ולהתרחק או מה? בונוס, מה אתה חושבים על ספארק סגול(רכב אחר שאני חושב לקנות), אחלה צב…
הודעה אחרונה מאת agavello, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חג שמח! במסגרת חיפושי רכב עבורי, עלתה בלוח מאזדה CX5 עם 175.000 קמ והיסטוריית טיפולים רציפה מיום עלייתו של הרכב על הכביש במוסך מורשה. הצפי שלי הוא של 8-9.000 קמ בשנה נסיעות עירוניות. בהנחה והמחיר יהיה מספיק נמוך מהמחירון, האם זאת יכולה להיות עסקה רלוונטית עבורי? האם יש מה לחשוש מרכב שיחצה את רף ה200 אחרי כמה שנים? כמובן שלאף אחד אין כדור בדולח, אבל האם זה יהיה משהו שבלתי אפשרי למכור בעתיד? תודה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי אני רוצה לקנות לי רכב אמין עד 2009 מוכן לקנות עד 15K איזה רכב לקנות ואיזה מודל רכב לעד 5 שנים בשבילי בלבד.
הודעה אחרונה מאת nameuser, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
מתלבט בגדול בין 4 רכבים. טויוטה chr קיה סטוניק יונדאי קונה טויוטה יאריס קרוס אין ילדים, כך שפחות מטריד אותי המושב האחורי (שרבים קוטלים בchr). אני עושה מעבר מסוזוקי גרנד ויטרה 2004 (ברשותי 12 שנה). תקציב עד 100 אלף לפני טרייד אין * חשוב לי רכב שארגיש איתו גובה (כמו בסוזוקי ולכן chr ממש אהבתי) * רכב עם מראה יפה (הסוזוקי בשעתו עשה לי נחת ולכן זה פרמטר שכן משנה לי) * רכב שיהיה בסדר עם קצת שבילי אפר או חניון עם חול כמו בים) שיוצא לטייל בארץ ולא יהיה לו קשה לעלות מדרכות (לפעמים חונים ברחוב) * היברידי עדיפות, לא חובה הסוזוקי הייתי רגיל לעלות על מדרכות חופשי, האורך שלו קצר מכל הרכבים הנל, 4×4 …
הודעה אחרונה מאת motior, -
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי אני מחפש דחוף רכב כנראה זמני (עד שאני אקנה אוטו מסויים שאני רוצה) לנסיעות לעבודה וחזרה (בעיר) בעיקרון חיפשתי רכב קטן ידני כמו פיגו 206\206+ קשה למצוא, הטובות נמכרות בשנייה ומה שנשאר זה הגרוטאות - לא ידעתי שיש לאוטו הזה כזה שוק אני מתמקד במכוניות עם ק"מ וידיים נמוכות - לא מוכן לשמוע על הרכבים קוריאניים שהשוק מפוצץ בהם- יש גבול אתה אפשר לרדת ברמה חח בקיצור בקפצה לי מודעה בפייסבוק "אופל אסטרה שנת 2001 יד ראשונה ו120 אלף ק"מ עם טסט לחודשיים 3000 שקל" נראה לי שהמנוע 1.8 כמובן אוטומט אומנם זה רכב יחסית גדול ואני לא מחפש בגדול הזה אבל לא יודע למה אני אוהב את הרכב הזה תמיד אהבתי, אני אוהב את המראה שלו נראה של פעם כזה וגם רכב נוח פעם נהגתי עלי…
הודעה אחרונה מאת GREEN., -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לדעת מה פשר ציון סוג נזק כירידת ערך, בזמן ששיעור ירידת הערך הוא 0 בדו"ח סליקה. תגמול הביטוח הוא כ-7400 שקלים, מה שמתאים לתיאור המוכר כפגוש בלבד, לאחר שמישהו נכנס בו בחניה.
הודעה אחרונה מאת imprezadude, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, בהנחה שהמחיר זהה, איזה רכב הייתם בוחרים כרכב שני לנסיעות עירוניות ובינעירוניות קצרות? אין צורך במושבי בטיחות - ילדים גדולים 😁
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי מחפש רכב בתקציב 40-50k, הרכב אמור לשרת לנסיעות ערוניות ובינעירוניות, בעתיד גם משפחה. אין יותר מידי דרישות חוץ מאמינות, נוחות וחיסכון. בינתיים מתלבט בין קיה סיד 2016 לסוקדה ראפיד 2016. מה הייתם ממליצים, והאם יש המלצה מעבר לשני הרכבים הנל?
הודעה אחרונה מאת Kooper, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, אנחנו מחפשים רכב אמין וחזק עם תא מטען סביר (350 ליטר ומעלה) ורצוי גם תנוחת ישיבה גבוהה. נהג+ 3 נוסעים. נסועה בסביבות 20,00 שח.בתקציב עד 65,000 שח. לא משנה לנו סוג מנוע או גיר. אנחנו מתלבטים בין סיטרואן קקטוס, קיה ספורטאז' או סקודה יטי לשנים 2016-2017 אך נשמח לשמוע הצעות נוספות
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
רכב עד 20K
מאת Ron321321-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
טוב, זה פוסט בתכלס לחבר. הבחור ממש ממש לא החלטי, והוא חייב רכב ראשון, בן אדם צעיר בן 24, מחפש בעיקר רכב לנסיעות יחסית ארוכות. הדרישות שלו מרכב זה בעיקר אמינות, אחזקה זולה, צריכת דלק כמה שיותר טובה, רק אוטומט, ושנתון מ2010 ומעלה ק"מ סהכ סביר (עד 140-150) ובגאז יחסית סביר (נגיד יצא לו לראות אלטו, I10 וכדומה והיה לו קטן מידי, הראתי לו את של ה208 שלי והוא היה סבבה עם הגודל של הבגאז שלי נגיד) יצא לנו לראות נגיד 208 2015 מנוע 1.2 אוטומט רובוטי, לא יודע כמה הגיר פשוט מוצלח או לא. בנוסף גם במחיר יחסית אחלה יצא לנו לראות גם 301 מנוע 1.6 אבל לא ידענו אם זולל דלק ואם בכלל הרכב אמין. אשמח לשמוע את הדעות. תודה מראש.
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אחי הקטן רוצה לקנות את ה 2008 GT במבצע חבר. למרות שהרכב דיי חדש בשוק הייתי שמח אם למשהוא יש ניסיון ויוכל לתת חוות דעת. כמו כן יש איזה בעיות מיוחדות ברכב?
הודעה אחרונה מאת ronrcz, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, מצ"ב 2 בדיקות כלליות ל 2 רכבים: אופל ברלינה ואופל מריבה. למבינים מביניכם, אודה לעזרתכם: - האם הבדיקות האלו סבירות ביחס לשנתונים של הרכבים (2014 ו 2015) או שמראש עליי להימנע מרכישה של הרכבים האלו? - ב 2 הבדיקות מצוין "בלוק מנוע=נזילת שמן", מיתלה קדמי=לתקן/לכוון. בנוסף, ב 1 מהבדיקות מצויין- מערכת קירור מנוע= קורוזיה וסימני נזילות מחיבורים.תיבת הילוכים אוטומטית=נזילת שמן, רעשי יתר, בוולמי זעזועים=בלאי יתר - האם אלו הערות שמרזמות על בעיות קריטיות (במיוחד נזילות שמן בבלוק המנוע ותיבת הילוכים) או שאלו סימפטומים סבירים לרכבים לא חדשים ושיכולים לרמז על תקלה זניחה? - הערה: 2 החברות שמהן אני שוקל לרכוש אמרו כי הבעיות המופיעות בדו"חות ה…
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אנחנו זוג + תינוק מחפשים רכב שני לנסיעה שנתית של 15 אלף ק"מ (משולבת עירונית/בינעירונית) בתקציב 60 אלף שח (נוכל למתוח קצת יותר במידה ויש רכב שממש כדאי להוסיף עבורו). הלכנו לאיבוד מבין מאות הדגמים שאנחנו יכולים לרכוש בתקציב הזה. פעם בא לנו רכב יוקרה ישן, פעם ג'יפון ואז כשחושבים על זה שוב לא בא לנו אחזקה יקרה וביקור במוסכים. התקציב הזה מאפשר לנו לקנות מצד אחד רכב בשנתון מאוד גבוה אבל אז אנחנו מבינים שהוא לא בטיחותי לקטנצ'יק. תעזרו לנו להתמקד בבקשה 🙂
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום אני בן 16 בקרוב מוציא רשיון, יש לי חלום לרכב פרטי. התקציב במקסימום הוא 20k. אני רוצה שהתחזוקה שלו לא תהיה יקרה ושלא ישתה מלא דלק. אין עדיפות לידני או אוטומת, חשבתי על CAMERY2.4 שנת 2004 אני מכיר הרבה אנשים שיש להם אותו והוא ממש טוב אבל מפחד שהוא סתם יהיה גדול מדיי ואני אשלם כסף מיותר בתחזוקה. היום ראיתי את היונדאי קופה 2008 והיא נראת מדהים אבל לא ממש מכיר את הדגם והחברה. וכמובן שיש את האיביזה והגולף אבל אני רוצה משהו קצת יותר מיוחד… מי שמבין ויש לו נסיון אשמח לחוות דעת על הדגמים ואם מכירים עוד דגמים שיכולים לעמוד בקריטריונים. תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מחפש רכב עד 10K, מבחינתי מספיק שיחזיק חצי שנה-שנה. שיקח אותי מנקודה א׳ לנקודה ב׳. יש חיה כזאת? על מה כדאי להסתכל?
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן חברים, לאמא שלי יש i20 חמודה וידנית 2015. נמאס לה מהצעצוע הזה נוסיף על זה את כל משחקי תיבה הידנית וקיבלתי פקודה ישירה למצוא לה רכב חדש (יד שנייה כמובן) כמה פרמטרים: - בגדול רכב עד גיל 3 - גבוה יחסית שתוכל לראות מה טוב את הכביש - נוחות נסיעה בדגש על הנהג (לעיתים נדירות מאוד האוטו צריך להכיל יותר מ3 אנשים) - נסיעה רגועה ויחסית הרבה פקקים אבל עדיין אוהבת ללחוץ קצת כשהכביש ריק - בערך 15 אלף קילומטר בשנה - עדיפות שכל הסיפור ייסגר ב100 אלף ומטה בלי חריגות תודה רבה על העזרה ואחלה יום
- 12 עוקבים
- 25 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
טוב, הזמנתי איוניק 5 בפתיחת השיווק, לאחר מספר ניסיונות לפתור את עניין עמדת הטעינה (אני גר בבניין משותף) שלא צלחו, כנראה שארד מזה ואבטל את ההזמנה. לצערי חוזר לאופציית הבנזין/היברידית. אני מעוניין ברכב גבוה ומרווח יחסית לזוג פלוס שניים קטנים וכלב, נוסע כ 15K בשנה. חשוב לי גם מערכות בטיחות אקטיבית ועזרי נהיגה. מסתכל על שתי רמות האיבזור הגבוהות. הטוסון החדש נראה אחלה, מרווח מבפנים, ולמעט בלימה לאחור יש לו את כל המערכות החשובות. מדאיג/מבאס אותי - גיר שהבנתי שהוא פחות טוב משל הואגיות (וגם שם יש צרות..), צריכת דלק, ריפודי בד ברמת איכות לא גבוהה כפי שהייתי מצפה (ברמת האיבזור אחת מתחת לגבוהה), מערכת מולטימדיה שנראה שהוציאו ממנה את העוקץ. ראיתי את הקשקאי החדש אתמול, הופתעתי ל…
הודעה אחרונה מאת Basko, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מתעניין ברכישת פיקאסו 2017 5 מקומות. מתכוון להחזיק ברכב כ 4 שנים בערך. קיבלתי הצעה לבנזין מטרייד מובייל יד ראשונה פרטית עם 74 אלף. והצעה לדיזל מלובינסקי טרייד יד ראשונה פרטית עם 120 אלף. באותו מחיר. חשבתי לקחת את הדיזל כדי לחסוך קצת בדלק.. הנסיעה שלי בערך 20 אלף בשנה. עם נסיעה פעם בחודש מהמרכז להרי הגליל. הבנתי שהדיזל הזה נחשב אמין ויש אותו הרבה שנים והרבה ק"מ. אני רואה בהיסטורית טיפולים שבדיזל לא הוחלף מיכל אוריאה ולוקח את זה בשיקול שלי. גם רואה שעבר שתי תאונות. השאלה היא אם נראה לכם שהתאונה הראשונה יכול להיות שיש קצה שילדה? (כמובן אקח את הרכב לבדיקה) בתודה רבה. כאן המקום להביע תודה רבה לכל מ…
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, אני מחפש המלצה על רכב SUV Crossover שיאפשר לנסוע לעבודה ביום יום ובסופשים יהיה אפשר לנסוע בדרכים חצי חוליות. התקציב הוא בין 60 ל100 אלף ואני מחפש משהו בשנתון 2016-2017. קיבלתי המלצות על kia sportage אבל גם המליצו לא ללכת על 4WD כי התיקון הוא יקר במידה וצריך ובמקום ללכת על AWD. האם יש המלצות לרכב בסכומים שאני מחפש (לא צריך להיות גדול) ואם אפשר לתת את הדגם המדוייק כי יש לא מעט דגמים שאני מחפש ביד 2 ואני לא בטוח על איזה מהם כדאי ללכת (או מה ההבדל). תודה.
הודעה אחרונה מאת markb205, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אחהצ טובים! הגיע העת להחליף רכב וברצוני לרכוש משפחתית בתקציב של 40-50(עם גמישות במידה ואפול על מציאה). מרווח פנים חשוב מאוד ואפשרות להסיע 2 מושבי בטיחות במושב האחורי. הייתי שוקל לרכוש אוקטביה אך החשש מתקלות DSG/צריכת שמן עודפת גרם לי לרדת מהרעיון. כעת אני די ממוקד על סיוויק האצבק. הרכב מתוכנן לגמוע 15-17 אלף קמ בעיר רובם בנסיעה עירונית ובסופשים בין עירוני. ראיתי סיוויק 2016 מתוחת פנים עם 102.000 קמ יד ראשונה אך לא טופלה במאיר(מוסך פרטי עם קבלות על טיפולים) המוכר מתעקש על מחירון וכנראה לא ירד הרבה מזה(60). אופציה שניה לחפש את הצורה של 2012-2013 בתקווה למצוא אחת עד 40. האם יש טעם להשקיע בדגם החדש למען השקט הנפשי העתידי? נ.ב לחלו…
הודעה אחרונה מאת alex321, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום. להתקין מערכת גז על רכב עולה 5,300 שח.(הצעה שהציעו לי) חשבתי אולי לנסות לקנות רכב עם מערכת גפ"מ עליו. חברים שלי אומרים לי שזה לא שווה כי אחרי 3/4 שנים המנוע של הרכב גמור. האם זה נכון? ומה אם לקנות רכב שהמערכת גז עליו שנה?
הודעה אחרונה מאת yonisi, -
SUV עד 80k
מאת Laker-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היי חברים. אמא שלי סוף סוף הסכימה להפטר מהדייהטסו טריוס 2003 🤢 שלה אחרי 19 שנים ו140 אלף ק"מ. היא התרגלה לרכב גבוה והיא בעצמה נמוכה יחסית, אז הדרישה היא לפחות ג'יפון+. חשוב שהמרכב יהיה נוח לנסיעה ושהרכב יהיה אמין יחסית. 50% מהנסיעות שלה הן בתוך העיר לכן אני סבור שרכב היברידי יועיל מאוד. חוץ מזה אין לה יותר מדי דרישות, היא לרוב נוסעת לבד לכן למקום מאחורה אין חשיבות רבה... אשמח שתתנו לי עוד אופציות, כרגע המובילות נראות לי כמו CHR 16/17 או נירו 17. תודה ושבת שלום 🙃
הודעה אחרונה מאת Laker, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 28 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
שלום חברים, רציתי לשאול אותכם לגבי אודי A4 2019 עם מנוע 2000 דגם DESIGN מה עלויות התחזוקה של הרכב השנתיים, האם הרכב נוח וטוב בהתנהגות כביש חשוב לי נוחות בגדול, בידוד רעשים כסאות, לנסיעות יומיומיות של 80 קילומטר האם הרכב יהיה נוח?? אשמח גם לסקירה מאלה שהיה להם או יש להם רכב דומה. בעיות מכניות מוכרות? תודה
הודעה אחרונה מאת חולה רכב#1, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן הכותרת די אומרת הכל, עדיפות למשהו שהוא שקט מבפנים לנסיעה ואולי גם 4X4. מה לדעתכם נכנס בתקציב? תודה רבה!
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, אנחנו משפחה צעירה עם שני ילדים קטנים, מחפשים "להתחדש" עם רכב משפחתי יד שניה. אנחנו נוסעים בערך 10K בשנה (חצי עירוני חצי בין עירוני), אולי קצת יותר בעתיד הקרוב. חשוב לי רכב חסכוני וכמה שפחות מזהם (היברידי?). התקציב הוא 85K ואפשר למתוח אותו קצת להזדמנות מיוחדת שתצדיק את זה. שוטטתי הרבה מאוד בפורום והרכב שהכי נראה לי היה יונדאי איוניק 2017-2019, אבל לצערי מחיפוש בלוחות השונים ראיתי שהתקציב שלנו אולי מעט נמוך לרכבים שהם לא שחוטים לגמרי (יש מבחר נאה של רכבים עם 100K+ קילומטר, אבל אני רוצה רכב יותר טרי). יש עוד אפשרויות קורצות או שכדאי לי להמשיך לחפש איוניק טובה? (אני לא לחוץ לקנות ויכול לחכות קצת לרכב הנכון) תודה ר…
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי סיויק 2006 כבר כמעט עשור. מרוצה מאוד מהאמינות ומהתחושה הכללית (רכב חזק יחסית, לא שתיין). מחפש לרכוש משפחתית בתקציב של 40-45K. הרכב משמש בעיקר לנסיעות בתוך העיר עם ילדים, פעם בשבוע-שבועיים נסיעה בין עירונית. חשבתי על הרכבים הבאים: סיויק 2013 איי 35 2013 / פורטה 2015 (פחות או יותר אותו רכב אבל פער מחירים די משמעותי) מאזדה 3 2013 התלבטות רצינית שיש לי: אני מעדיף שנתון גבוה יותר מ 2013 אבל 'מקובע' על יפנית אוטומטית מה דעתכם? תודה
הודעה אחרונה מאת soler37, -
רכב עד 23K
מאת Echrom-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, אני סטודנט שלומד בחיפה ומהמרכז במקור, אני רוצה לקנות רכב שיעשה אחת לשבועיים בערך נסיעות מהמרכז לחיפה, וביום יום נסיעות בחיפה (מעט יחסית תכלס). מה שאני חשבתי עליו, בהתאם לצרכים שלי: 1. ידני ( נצילות, מחיר, ובכללי מעדיף ידני ) 2. סופר מיני, משהו עם 1200 סמ"ק לדעתי ( מחיר, ובכללי מעדיף רכב קטן שיהיה נוח יותר לחניות, מרגיש שאין לי צורך ברכב גדול למרות הנסיעות "הקשות") חשבתי לחפש רכב משנתון 2012 בערך, עד 150 אלף קילומטראז, וראיתי כמה אופציות והיצע במחירים האלה ובשנתונים האלה, האמת הרבה גם זול יותר מזה. אין לי בעיה לקנות גם ב20 או 18 כמובן, מנסה למצוא את הרכב שיתן את התמורה הטובה ביותר. כמו כן, ראיתי שהרבה כותבים על ספר טיפולים, זה בא…
-
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 16 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
מה אתם חושבים שעדיף, הזמנתי את שתיהם כי הצפי הוא דצמבר. מתלבט מה לבטל ומה להשאיר. הפיגו 1.6 טורבו. מיצובישי דגם instyle. היום יש לי אאוטלנדר 2019 ואני מרוצה ממנה, לכן חשבתי על אאוטלנדר החדשה.
הודעה אחרונה מאת yair24, -
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 864 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraCar
- yor2
- אביעד
- fatboy1340
- yahaga
- outnex
- David32
- falou
- sperial
- flytomars
- eyalgr
- Moshe c