Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון 20k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בן 16 בקרוב מוציא רשיון, יש לי חלום לרכב פרטי. התקציב במקסימום הוא 20k. אני רוצה שהתחזוקה שלו לא תהיה יקרה ושלא ישתה מלא דלק. אין עדיפות לידני או אוטומת, חשבתי על CAMERY2.4 שנת 2004 אני מכיר הרבה אנשים שיש להם אותו והוא ממש טוב אבל מפחד שהוא סתם יהיה גדול מדיי ואני אשלם כסף מיותר בתחזוקה. היום ראיתי את היונדאי קופה 2008 והיא נראת מדהים אבל לא ממש מכיר את הדגם והחברה. וכמובן שיש את האיביזה והגולף אבל אני רוצה משהו קצת יותר מיוחד… מי שמבין ויש לו נסיון אשמח לחוות דעת על הדגמים ואם מכירים עוד דגמים שיכולים לעמוד בקריטריונים. תודה לכולם

פורסם (נערך)

אהלן,

לאור הגיל והניסיון הייתי ממליץ לך לכוון את עצמך לקטגורית המיני/סופרמיני. האם יש רישיון על ידני?

קח בחשבון שמשפחתית גדולה אמנם מגניבה עם "החברים", אך תזלול יותר דלק, תהיה יותר יקרה בביטוח נהג חדש שגם ככה יקר, וכפי שציינת בדגמים מסויימים אחזקה יקרה.

ממליץ לך על הסוויפט/אלטו, סיריון, פיקנטו, i10, פיאסטה. מה הנסועה הצפויה, ומה תוואי הנסיעה?

תתחדש.

עריכה אחרונה על ידי Kooper
  • רעיון טוב! 1

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם (נערך)

נסיעות של ערים ובין עירוני בעיקר, לבית ספר לים ומדיי פעם עד חוף הכרמל. אני גר בגליל המערבי יש מלא עליות חדות ואני לא רוצה להרגיש את הרכב מפרפר. בנוסף אתה יודע להגיד מה ההבדל במחיר התחזוקה בין CMERY2.4 2004 לרכבים הקטנים? האם הגולף יכול להיות מעיין רכב בניים? תודה

כן יש רשיון ידני

עריכה אחרונה על ידי עדן מילר111
פורסם

לא רואה היגיון ברכישת רכב משפחתי (קורולה)  או ברכב מנהלים (קאמרי) לבחור בגיל שלך.

אני בן 29 כמעט, נוסע על סופר מיני מוגבהת, רוב החברים שלי בגילים האלו שאין להם ילדים נוסעים על מכוניות בגודל דומה.

תחפש לך איזו פאביה או איביזה ידנית, לא ייחודיות, אבל סוחבות לא רע, אמינות, חסכוניות יחסית בדלק.

אם אתה יכול לחרוג קצת אז אפשר קליאו 4 0.9 טורבו ידנית.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 16 שעות, עדן מילר111 כתב:

CAMERY2.4 שנת 2004 אני מכיר הרבה אנשים שיש להם אותו והוא ממש טוב אבל מפחד שהוא סתם יהיה גדול מדיי ואני אשלם כסף מיותר בתחזוקה.

הוא אכן יהיה גדול ותשלם כסף מיותר באחזקה 

לפני 16 שעות, עדן מילר111 כתב:

מי שמבין ויש לו נסיון אשמח לחוות דעת על הדגמים ואם מכירים עוד דגמים שיכולים לעמוד בקריטריונים. תודה לכולם

לא אמרת שום קריטריון מלבד "שלא יפרפר בעליות חדות" 

תעבור על יד 2 , תיראה איזה רכבים ניראים לך מבחינת מראה, ואז נוכל להמליץ לך. אנחנו לא קוראי מחשבות. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

לדעתי איביזה עם מנוע 1.4 יכולה להתאים, יש לה לוק שצעירים אוהבים, הסחיבה בסדר אם כי לא מדובר על רכב חזק במיוחד, אך האחזקה סבירה למדי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי מצטרף לאנשים מעליי, וממליץ על איביזה 1.4 ידנית. שימשה אותי במשך יותר מ-6 שנים, עם אפס תקלות, נמכרה כמעט במחיר מחירון.

חפש גם את התואמות של האיביזה, פאביה , ופולו ידניות, 2009 - 2012 גם בחירה די מוצלחת בשבילך.

תתחדש

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
בתאריך 2.9.2021 בשעה 17:27, עדן מילר111 כתב:

שלום אני בן 16 בקרוב מוציא רשיון, 

בשלב זה ממליץ לך לסיים את לימודי הנהיגה ומבחן הנהיגה המעשי בהצלחה.

לאחר מכן תחזור לפורום ותציין את הצרכים והדרישות שלך מהרכב
וכך חברי הפורום יוכלו  לעזור לך בחוות דעתם.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...