Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי המוכר חשב בגלל שהוא היד הראשונה זה פרטי, אולי לא הוסבר לו נכון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הכוונה שלי הייתה שכיוון שהוא הבעלים ״הראשון״ אז זה פרטי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 5 שעות, yulianx כתב:

הכוונה שלי הייתה שכיוון שהוא הבעלים ״הראשון״ אז זה פרטי.

לפני 6 שעות, shugiflex כתב:

המוכר הוא יד שניה.

מה אתם חושבים על ספייס סטאר של מיצובישי?
מצאתי מודעה חדשה 2015 יד1  48000 קמ
ב36500

פורסם

רכב אמין ולא יקר לאחזקה, המרווחת בקבוצתה.

לרעה רועשת באצה ובעלת רכינה בפניות.

אנחנו מחזיקים ברכב כזה משנת 2014 עם 132 אלף ק״מ.

פורסם

מעניין, 

גם אני קניתי רכב מליסינג (חברה קודמת שעבדתי בה)

גם ראיתי בסליקה שביטוח מקיף הוא שלי בלבד(אני הראשון שעשה ביטוח), לפני זה עשו רק חובה.

ביקשתי ממחלקה משפתית של חברת ליסינג העדר תביאות ועבר ביטוחי. כתוב בדוח שהיה אירוע נזיקי (תיקנו מכה בפגוש) -  אבל לא היה עבר תאונתי - ככה הוסבר לי. מסמך ממחלקה משפטית חתום. אולי תבקש כזה בנוסף לבדיקות שתעשה.

אני גם כחובבן לא ידעתי איזה יד ומה זה בעלות רכב, לא כל אחד מסתיר דברים, קורה שאנשים לא יודעים. 

פורסם
לפני 16 שעות, Nakamichi כתב:

מה ההבדל בין אירוע נזיקי לתאונה?

זה אותו דבר.

תיקנו מכה בפגוש כי הרכב קיבל מכה (=תאונה).

לא כל תאונה זה משהו משמעותי.

אכן, לא כל תאונה זה משהו משמעותי. 

מה שאני אומר שאולי שווה לבקש מאותה חברה שזה היה בבעלותה דוח כזה ולראות מה היה נזק\תאונה. אם אני יודע שנזק היה תיקון פגיש כי נכנסו במדרכה - זה משהו אחר, ואם הייתה תאונה והחליפו משהו יותר גדול - זה דבר אחר. כל דבר אפשר לשחזר מבעלים קודמים, במיוחד שבעלים קודמים היו חברה. 

• תוכן חדש...