Jump to content

Some_guy

  • הודעות

    2
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של Some_guy

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

0

מוניטין

  1. תודה רבה על המענה. בהמשך לשאלותיך: אני אכן פתוח להצעות נוספות (עדיפות גבוהה ליפניות, קוריאניות וגרמניות. הרבה פחות לצרפתיות). תקציב עד 30K. תוואי נסיעה בכבישים רגילים בעיקר לעבודה וסידורים. בין פעם לפעמיים בשנה אנו נוסעים לקמפינג עם ציוד מלא (זוג ללא ילדים). רק אני אשתמש ברכב עבור נסיעה לעבודה במהלך השבוע ובימי שישי אשתי בלבד תצטרף אליי לסידורים. חשוב שיהיה רכב שעומד בדרישות התקציב, אמין, חסכוני יחסית בדלק, חשוב לי שתהיה שליטה מההגה, אם אפשר דיבורית בלוטוס (אבל לא חובה), תיבת הילוכים אוטומטית ואם אפשר שיהיה לו עיצוב סביר:)
  2. שלום לכולם, מצ"ב 2 בדיקות כלליות ל 2 רכבים: אופל ברלינה ואופל מריבה. למבינים מביניכם, אודה לעזרתכם: - האם הבדיקות האלו סבירות ביחס לשנתונים של הרכבים (2014 ו 2015) או שמראש עליי להימנע מרכישה של הרכבים האלו? - ב 2 הבדיקות מצוין "בלוק מנוע=נזילת שמן", מיתלה קדמי=לתקן/לכוון. בנוסף, ב 1 מהבדיקות מצויין- מערכת קירור מנוע= קורוזיה וסימני נזילות מחיבורים.תיבת הילוכים אוטומטית=נזילת שמן, רעשי יתר, בוולמי זעזועים=בלאי יתר - האם אלו הערות שמרזמות על בעיות קריטיות (במיוחד נזילות שמן בבלוק המנוע ותיבת הילוכים) או שאלו סימפטומים סבירים לרכבים לא חדשים ושיכולים לרמז על תקלה זניחה? - הערה: 2 החברות שמהן אני שוקל לרכוש אמרו כי הבעיות המופיעות בדו"חות המצ"ב הן בלשון עבר משום שסביר שהתקלות כבר טופלו וכי אוכל לקחת את הרכבים לבדיקה במכון שאני אבחר והם ידאגו לטפל בליקויים שיתגלו. -למנוסים בדגמי אופל ברלינה / אופל מריבה - אודה לחו"ד כללי על הרכבים האלו. השימושים עם הרכב מתוכננים להיות לכ 250 ק"מ בשבוע לערך. תודה מראש לעוזרים:)
  3. שלום לכולם, מצ"ב 2 בדיקות כלליות ל 2 רכבים: אופל ברלינה ואופל מריבה. למבינים מביניכם, אודה לעזרתכם: - האם הבדיקות האלו סבירות ביחס לשנתונים של הרכבים (2014 ו 2015) או שמראש עליי להימנע מרכישה של הרכבים האלו? - ב 2 הבדיקות מצוין "בלוק מנוע=נזילת שמן", מיתלה קדמי=לתקן/לכוון. בנוסף, ב 1 מהבדיקות מצויין- מערכת קירור מנוע= קורוזיה וסימני נזילות מחיבורים.תיבת הילוכים אוטומטית=נזילת שמן, רעשי יתר, בוולמי זעזועים=בלאי יתר. האם אלו הערות שמרזמות על בעיות קריטיות (במיוחד נזילות שמן בבלוק המנוע ותיבת הילוכים) או שאלו סימפטומים סבירים לרכבים לא חדשים ושיכולים לרמז על תקלה זניחה? הערה: 2 החברות שמהן אני שוקל לרכוש אמרו כי הבעיות המופיעות בדו"חות המצ"ב הן בלשון עבר משום שסביר שהתקלות כבר טופלו וכי אוכל לקחת את הרכבים לבדיקה במכון שאני אבחר והם ידאגו לטפל בליקויים שיתגלו. -למנוסים בדגמי אופל ברלינה / אופל מריבה - אודה לחו"ד כללי על הרכבים האלו. השימושים עם הרכב מתוכננים להיות לכ 250 ק"מ בשבוע לערך. תודה מראש לעוזרים:)
×
×
  • תוכן חדש...