ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,634 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
אוקטביה 2019 דגם 2 ליטר מזדה 2019 דגם 2 ליטר בגדול הקו המנחה היה להכניס 3 כסאות בטיחות ובוסטרים מאחור, לאחר שהבנתי שבשתיהן לא תהיה בעיה, ממש מתלבט בין שתי המכוניות, בעיקר מבחינת אמינות, חווית נהיגה, תכנון/עיצוב/מרחב פנימי וכו' יש לכם תובנות? תודה
הודעה אחרונה מאת ronrcz, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם, הסתכלתי על מחירי הרכבים הקטנים החדשים, לדוגמה קיה פיקנטו, יונדאי I10 וכד'. באתר הרשמי אני רואה שהמחירים מתחילים מ85K לסוג אוטומט, ואילו ביד 2 ואתרים אחרים אני רואה שיש מחיר התחלתי של 75K. בחנתי יותר לעומק ואני רואה שביד 2 יש דגם חדש של LX אוט' 1.0 (67 כ"ס), בעוד שבאתר הרשמי של החברה הדגם לא מופיע (מתחיל מ1.2). יש דרך לאמת מחירי רכבים חדשים בסגנון האלו ברשת? כלומר, הרכבים האמינים הזולים ביותר שאפשר לרכוש כחדשים מהחברה. תודה
הודעה אחרונה מאת El-ad46, -
-
האם יש לך מידע מתי תתחיל המכירה של קיה EV6 ?
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, מחפש המלצה לרכב (דגם + שנתון) שיתאים ל2 כסאות תינוק במושב האחורי (לא איכפת לי שאי אפשר לשים שם שום דבר אחר), מעניין אותי אמינות אחזקה זולה ובטיחות. אני רואה שהשוק עכשיו קשה אז אשמח לדגמים שיהיה לי קל למצוא בשוק (ככל הנראה אעשה טרייד אין באחד המגרשים). האם i20 / יאריס תתאים ל2 כסאות תינוק מאחור? לא היברידי \ חשמלי או כל דבר כזה (בטח גם אין בתקציב).
הודעה אחרונה מאת Thomas Shelby, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום ותודה מראש לכל העוזרים(: אנחנו מחפשים רכב ראשון בתקציב של 15 אלף שקל עם חריגה של עד 20. מה מחפשים? רכב אוטומטי, אמין וחסכוני, לא משנה איך נראה. נסיעות עירוניות בירושלים פעם פעמיים ביום הלוך חזור פעם בשבוע נסיעה למרכז נהגים יחידים אין ילדים אין צורך בתא מטען גדול כרגע קיבלתי המלצות על סיריון פיאסטה מאזדה 2 אשמח להחכים, תודה🙏🏼
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- 7 עוקבים
- 16 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
היי, אני לפני רכישת רכב בלובינסקי, קיה סיד סטיישן דיזל 2018. מה דעתכם על היסטורית הטיפולים המצורפת? משהו חסר/חשוד? (בשורות האחרונות יש טעות במד הק"מ - זה 67817 ק"מ.) ובכלל אשמח לטיפים לפני רכישת הרכב הזה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת orankohn, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, עשיתי בדיקה לפני קנייה ורציתי להבין לעומק מה לא תקין?תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת O.R., -
-
- 4 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, אז המשפחה התרחבה ופצחנו במסע חיפושי רכב והחלטנו שאנחנו רוצים להתחדש בג'יפון. הסתובבתי בכמה סוכנויות רכב "רשמיות" - נראה שלרובן יש חוסרים במלאי, לא משהו שלא ידענו, קורונה וזה. מצד שני - לכל חברות ה"ליסינג"/מגרשי הרכב הגדולים והמוכרים יש עשרות רבות של רכבי 0 ק"מ למכירה מכמעט כל המינים והסוגים, כאילו שהיבואנים ביצעו מכירת חיסול ומסרו להם את כל המלאי. באותם מגרשים מדובר בדר"כ על הנחה של כ-10000 שקל פחות ממה שדורשים בסוכנות. השאלות שצצו לי בראשי: איך יודעים כמה להפחית על כל רכב? מהו מחיר ריאלי ? תמיד זה מרגיש לי שיש "עוד לאן לרדת ושעושים עליי קומבינה" איך אני יכול לדעת כמה אקבל מהביטוח אם רכב שנקנה ב0 ק"מ נגנב ? (ז…
הודעה אחרונה מאת avilior, -
- 8 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום וברכה. מחפש רכב עבור העבודה, נסיעות של כ-4500 ק"מ בחודש ואף יותר. תקציב - כ-40K. בחיפוש עלתה קליאו סטיישן דיזל, ישנן הרבה בלוח עם כ-100KKM. האם הרכב בגירסת הדיזל סובל גם הוא ממחלות הגיר והמזגן כמו הבנזין? @ba323f אשמח גם לרעיונות אחרים אם ישנם. תודה! 🙂
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום ! אני זקוק לעזרה בבחירת רכב שני. מצד אחד הרכב ישמש אותי בשנה הקרובה להסעת 2 ילדים לגן בבוקר ( 2 כיסאות בטיחות מאחור) ולאחר מכן נסיעה לעבודה ( סה"כ 10 ק"מ בתור העיר מידי יום) מצד שני עוברים בעוד כשנה לרמת הגולן ולכן אשמח להישאר עם הרכב גם בהמשך ובתנאי שיהיה חסכוני בנסיעות בינעירוניות. מעדיף לקנות רכב טוב עכשיו שישרת את שני המטרות, מאשר לקנות משהו לשנה ואז שוב לחפש רכב מחדש. יכול למתוח את התקציב עד 25K. אך לא יותר. הדרישות הן בסדר הבא: אמינות, בטיחות, חיסכון בדלק. אודה להכוונה. תודה רבה !
הודעה אחרונה מאת airsof, -
-
בחירת רכב חברה
מאת ik3-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מציעים לי לקחת רכב חברה, מבין האפשרויות הרכבים היחידים שמצאתי כרלוונטים הם אלו: מאזדה 2 סיאט איביזה טויטה יאריס והאופציה האחרונה היא להשאר עם הרכב שלי. לגבי העלות אני עוד בודק כמה בפועל זה יפגע בנטו ולהשוות את העלות דלק בשימוש ברכב פרטי (גם צריך יהיה לקחת בחשבון ביטוח ואחזקה). נגיד בהנחה ומשתלם לי לקחת את הרכב חברה איזה הייתם מציעים? הנקודות החשובות עבורי בסדר יורד: 1. התנהגות כביש 2. נוחות נסיעה (סדר גודל של כ3 פעמים בשבוע מהקריות לאיזור השרון) 3. כוח 4. איכות חומרים ואבזור 5.אפל קאר פלי (רוצה לשים גבוה יותר אבל יש פרמטים חשובים יותר🙄) 6. בטיחות (מניח שכולם דיי בסדר + בהקשר הזה) כ…
הודעה אחרונה מאת ik3, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
חבר מתלבט בין הרכבים הנ"ל. שניהם מאפס ק"מ. הרנו אינטנס פלוס (או אינטנס בחלק מהמודעות). האיוניק פרימיום. שניהם ב- 120 אלף ₪ בערך (לעומת מחירון של 144 אלף ₪). מדובר ברכב שני בבית אבל הם רוצים רכב מרווח כי יש 3 ילדים. מדובר ברכב שהאב ינהג בו לצרכי עבודה, נסיעה של כ- 15 - 20 אלף ק"מ בשנה. נסיעה משולבת אבל יותר בינעירונית. אחזקה לטווח ארוך מאד, 10 שנים ויותר זאת לא מילה גסה. איך האבזור שלהם. בעיקר החשש הוא מהאמינות של הרנו. (יש הצעות לרכבים אחרים באפס ק"מ?)
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
קראתי המון שירשורים לגבי הרכב הנל והוא די עונה לי על הדרישות של 7 מקומות. בתקציב עד 45 אש"ח אני רואה מכוניות משנתונים 16-17 עם 150-180 א קמ. הדגם של 1.6 בנזין. אם מדובר במכונית שטופלה במוסך היבואן האם מומולץ לקנות עם קמ כזה? איזה תקלות צפויות? הערות והארות נוספות יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
שלום לכולם, אשמח מאוד לחוות דעתכם. ברשותי קורולה 98, ואני מהסוג אנשים שקונה רכב שישרת אותי, ויקח אותי למקום עבודתי ולא הרבה מעבר. ואני פחות מתמקד בנוחות או יוקרה וכדומה, וזו הסיבה שלא היה איכפת לי לרכוש כזה אוטו ישן. אבל זהו זה. לא מסוגל יותר. זה כבר ישן מידי. ואני לא יכול לחיות בחרדות שעוד שניה עפים לי הגלגלים מהמקום (זה ההרגשה שהרכב נותן לי לאחרונה). אז אני רוצה לשדרג... התקציב הוא עד 16000, הדרישות הן: אמינות, הכי חשוב שלי. חסכונית, תא מטען סביר. יד 2 מקסימום, (במקרים חריגים אפשר גם יד 3). תודה רבה רבה.
הודעה אחרונה מאת shoam, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי חברים רוצים להחליף טויוטה 2008 דרישות: 1. רכב יפני (טויוטה, הונדה, סוזוקי, סובארו, מאזדה) 2. אמין 3. חסכוני בדלק 4. סחיר 5. תקציב עד 60K קיימת התלבטות בין קורולה, פריוס, סוזוקי SX4 קרוס, מאזדה 3, סיוויק התלבטות נוספת היא האם זה לא סיכון לרכוש רכב היברידי בשנתון נמוך יחסית (מבחינת עלות תחזוקה ומצבר) נשמח להמלצות, פלוסים ומינוסים וכדו'
הודעה אחרונה מאת Kooper, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים אני כרגע עם דאסטר 4X4 דיזל ומחפש לשדרג רכב במקום להשקיע בנוכחי,(אני יודע שדאסטר גיבור,אבל עדיין) שמתי עין על מצובישי טרייטון או ניסן נבארה, (הייליקס לא קיים בשנתונים האלה במחיר הזה) אני תוהה מה החסרונות של ניסן מול מצובישי וטיוטה בהקשר ליכולות שטח, ונוחות נסיעה יום יומית (כולל צריכת דלק טיפולים וכו) 1. תקציב - 170,0002 2. אופי השימוש והטיולים: טיולים בשטח קל ובינוני, קמפינג (אני כרגע עם דאסטר ומחפש לעשות טיולים קצת יותר קשים בלי לשבור את הרכב) 3.עדיף מ 2018 ומעלה תודה חברים.
הודעה אחרונה מאת חולה רכב#1, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום מחפש רכב לזוג+ילד(בע"ה) , ב25K גמיש במחיר. צריכים לפי חשיבות: חסוכני בדלק, אמינות , אין צורך שיהיה גדול ,נסיעה בעיקר בינעירונית, לא מחפש איבזור ופינוקים. 1. מתלבט אם לקנות רכב ב20K ולהוסיף גז כדי שיהיה חסכוני, יש לי ניסיון טוב עם הגז(ברכב של הורי) או לקנות רכב חסוכני/ היברדי ? 2. התלבטות האם עדיף ישן (2008) קילומטרז נמוך130+- או שנה מאוחרת (2010) עם ק"מ גבוהה 180+-? כרגע חשבתי על : 1.טויוטה יאריס 2008 עם 130 אלף ק"מ + להוסיף בעצמי גז 2. מאזדה 3 2011 עם 120 אלף ק"מ + להוסיף בעצמי גז 3. הונדה גאז היברדית 2011 200 אלף ק"מ (ללא גז) 4. מאזדה 2 2011 עם 120 אלף ק"מ + להוסיף בעצמי גז 5. הונדה סיוויק בסגנון …
הודעה אחרונה מאת OranKimhi, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז כמעט וסגרתי על המזדה ועדיין הגיעה הזדמנות מעניינת על אוקטביה 2 ליטר רמת גימור אקסקלוסיב. שתי המכוניות 2019 אותו קמ (70) המזדה 2 ליטר וקצת חלשה, הסקודה תטוס תא מטען סקודה מנצחת השאלות החשובות הן - האם אמור לרדת מהסקודה בגלל אמינות? אני מתכנן להשאיר את הרכב כ 7 שנים בנוסף, האם יכנסו 2 בוסטרים וכבר בטיחות מאחורה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Alonzzo2, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חושבת על תקציב של 15-20K לאור הנתונים שבכותרת עם גמישות עד 30K בעיקר נסיעות עירוניות לעבודה, קצת נסיעות משפחתיות עדיף עם מרחב מחיה, יש 3 ילדים קטנים. חשוב לי שיהיה חסכוני, אמין ונסיעה נעימה תודה מראש לכל מי שיעשה לי סדר בראש
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום אחרי למעלה מ-4 שנים עם איוניק, הגיע הזמן להחליף את רכב הליסינג. עדיפות גבוהה להיברידי (הן מסיבות סביבתיות והן בשל ההנחה בשווי השימוש) וכן לרכב 5 דלתות או סטיישן. איוניק חדשה זו בהחלט אופציה, אבל היינו שמחים גם לגוון. בנוכחית היינו מרוצים מאד מרמת האבזור, ואני מבין שבדגם החדש הדברים השתנו - כבר אין כרטיס SIM מובנה, אלא "שיקוף מסך" שאני לא יודע איך הוא בדיוק עובד, ואולי גם דברים נוספים שאני לא מודע לגביהם. הדגם המוצע הוא הדגם הנמוך יותר (כשקונים לבד אין הבדל במחיר, אבל בליסינג הדגם היוקרתי לא זמין). נירו זמינה רק בדגם הפלאג-אין, ואני לא בטוח לגבי הנושא הלוגיסטי של טעינה. אופציה נוספת שהייתי מעוניין לקבל לגביה עצה היא יונדאי Kona היברידית. …
הודעה אחרונה מאת motior, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי אנחנו מחפשים רכב לזוג סטודנטים בתקציב של עד 20 אש''ח. יכולים לחרוג קצת בשביל משהו טוב.. הרכב חייב להיות אוטומט, ובתאכלס מיועד לנסיעה של 15,000 ק''מ בשנה +-. אשמח להמצלות. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Array_2, -
-
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אהלן, מחפש לשדרג בטווח הזמן הדי מיידי (שבועות קרובים) את הרכב העיקרי בבית. 1. זוג + 1 (עגלה, תא מטען וכו') 2. נסיעות יומיות - כ- 110 ק"מ, כולל פקקים (אשדוד-הרצליה פיתוח), כ- 30K קילומטר בשנה. 3. דרישות - בטיחותי, חסכוני, אמין, נוח לנסיעות ארוכות ופקקים (עדיפות גבוהה לזחילת פקקים ושמירה על מרכז נתיב ממהירות 0 אם בכלל קיים). 4. מרכב - עדיפות לג'יפון בשביל נוחות אבל לא חובה. 5. תקציב - כ- 90-100K אבל אם אפשר בפחות אז למה לא. 6. מאמין שיהיה אצלנו לתקופה ארוכה, לא מחליפים רכבים בקצב גבוה. דברים שנשקלו: 1. דיזל (פג'ו 3008 במידה ובא עם זחילת פקקים, אם בכלל ריאלי להשיג בתקופה כזו) - באמת משתלם? ממה שראיתי מחירי סולר בתחנות שונים…
הודעה אחרונה מאת Amired, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש רכב עד 14-13K, סדאן/משפחתי ופחות עדיפות לרכב קטן (אלא אם אין ברירה אחרת). חשוב לציין שלא אסע בו הרבה, להערכתי אפילו פחות מהממוצע השנתי. נוהג על אוטומט. עדיפות שהשנתון לא יהיה ממש נמוך, מעדיף מ2010 ומעלה.. איזה רכבים אמינים/מומלצים יש בטווח הזה? קיבלתי הצעות על פורד סיאסטה ופוקוס, שברולט קרוז, רנו פלואנס וסיטרואן C3/C4, העניין הוא שאני לא סגור על האמינות שלהם. אשמח גם לשמוע ממי שהיה להם את אחד מהרכבים האלה בעבר ואם היה הרבה במוסך.
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 18 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
חשקה נפשי בהשתדרגות מהרכב הנוכחי שלי לרכב ספורט הנעה אחורית. הM235 מאוד קורצת לי מבחינת התקדמות ופלטפורמה לשיפורי התנהגות. אבל אני מתלבט אם רכב כזה, גם כסטוק, לא יהיה קפיצה מעל הפופיק עבור מישהו ללא ניסיון עם הנעה אחורית. בניגוד למיאטה וBRZ שנחשבות ל-Go to כשמדובר על רכב ספורט ראשון בזכות תקשורת טובה וביצועים לא "מאיימים", ל235 יש מעטפת ביצועים מאוד גדולה אשר תקשה על הלמידה עליה (?). אז למה לא BRZ/MX5? אני לא מעוניין בידני וגרסאות האוטומט מאוד פושרות. בנוסף, אני רגיל לרכב גודש עם מומנט ויחסי העברה קצרים, הBRZ למשל מרגישה די "עגלה" ביחס אליו כאשר לא נמצאים ממש בסוף הסקאלה של הסל"ד. בהתחשב בעובדה שהרכב הולך לשמש אותי ק…
הודעה אחרונה מאת HybridBoy, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח להתייעץ לגבי החלפת רכב. ברשותי פולקסווגן פולו ידנית משנת 2011, מנוע 1.4 אטמוספרי. הרכב פשוט מצויין, אני סופר מרוצה ממנו. הבעיה שהקילומטרז מתחיל להיות גבוה, והגיע זמן להחליף, אם לא עכשיו, אז בקרוב. בנוסף, אני מטפל במוסך מורשה באזור מגוריי, מאוד מרוצה והייתי שמח להמשיך איתם. הדילמה היא כזאת. אני לא רוצה לרכוש רכב חדש, בעיניי זה בזבוז כסף, ברגע שעלה על הכביש הערך נחתך עקב מיסוי גבוה, ובכלל, המחירים גבוהים מאוד. בעבר דובר רבות על הגיר האוטומטי הבעייתי של פולקסווגן, ה - DSG. אני זוכר שקראתי על זה אפילו בפורום זה בשנים עברו. מכוניות פולו או גולף ידניות יד 2, אין, פשוט אין. רציתי לשאול האם הגיר האוטומטי עדיין בעייתי או שהשתפר …
הודעה אחרונה מאת Dudi2, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
מתכוון לרכוש קיה נירו יש לי תקציב של 70+- ומצאנו אחת מסוכנות 2017 עם 120 אלף קילומטר. בתקציב שלנו לדעתי זאת עסקה שווה רק הקילומטר קצת מפחיד אותי מצד שני אנחנו גרים באילת וזה דיי חוסך בקילומטרים במהלך השנים. גם רוב הסיכויים שנמכור אותו אחרי 3-4 שנים בחזרה לסוכנות. אני יותר מפחד מבחינת בלאי של הרכב לא באמת איכפת לי מהמספר , אני רוצה שהוא ישמש אותנו כמה שנים טובות בלי יותר מדיי מוסכים.
חיפשתי לקנות רכב חדש וקראתי על הדגמים השונים באינטרנט. החלטתי שטויוטה יאריס נראית מתאימה. חיפשתי רכב קטן, בטיחותי, אמין וזול לתחזוקה. יאריס נראתה כעונה היטב על הדרישות. אז הלכתי לסוכנות מכירות. מעבר לזה שגיליתי שכלל אין מכוניות במלאי וצריך להירשם לרשימת המתנה, אם רוצים להזמין, עלו לי תהיות לגבי המושב. מה שהציק לי קצת זאת משענת הגב. נראה שעם השנים היא נהיית יותר ויתר מתעקלת פנימה, כנראה בגלל הבטיחות. הרגיש לי שהיא טיפה לוחצת לי על הגב משני הצדדים בחלק העליון-אמצעי. אני ממש לא טיפוס גדול, כך שזה מפתיע שזה קורה. היו לי לפני זה מחשבות על לשלם מקדמה ולהירשם לרשימת ההמתנה, אבל אני קצת פוחד שלא יהיה לי נוח עם המושב. זה לא משהו דרמטי, אבל יש משהו קצת מציק. כשאני חוזר ליאריס הישנה…
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מהן המכוניות המשומשות הכי זולות שניתן למצוא עם בקרת שיוט אדפטיבית?
הודעה אחרונה מאת 234, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן מחפש לקנות רכב קטן יחסית ב15000, לנסוע איתו כל יום שעה הלוך שעה חזור. המוסכניק שלי המליץ על פולו שנתון 2008. ממליצים?
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, אני רוצה לשדרג את הקורולה 2008 שלנו וממש אין לי כיוון. אנחנו עם 3 ילדים ויש לנו בסביבות 60k זמינים (הכוונה היא שאפשר לשבור חסכונות אבל מעדיפים שלא) עיקר הנסיעה היא עירונית, בסביבות 10k בשנה הכי חשוב: * שיהיה רכב אמין בלי מחלות גיר\חשמל\מנוע וכו׳ * תחזוקה לא יקרה * בטיחותי (אבל לא חייב כל מני פיצ׳רים של הגנה, בכל זאת רוב הנסיעה היא עירונית) קריטריונים של nice to have * מושב אחורי מרווח (3 כסאות ילדים כרגע) * שיהיה כיף לנהיגה, לא צריך רכב מירוצים אבל מאוד הייתי רוצה לעקוף משאיות בזריזות בלי להתקע בנתיב הנגדי שעה... * בגאז׳ גדול ציינתי את התקציב אבל אשמח לשמוע האם לדעתכם בתקציב הזה אפשר באמת לק…
הודעה אחרונה מאת rannn,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 864 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraCar
- yor2
- אביעד
- fatboy1340
- yahaga
- outnex
- David32
- falou
- sperial
- flytomars
- eyalgr
- Moshe c