Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לומר לגבי התוצאות של היונדאי.

פחות אהבתי את הגיר בדור הקודם שלו, ביונדאי הגיר עבר עידכון והוא טוב יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 15 דקות, traveler1 כתב:

ומה אתם אומרים על קיה ריו? לא יקרה יחסית עם תוצאות טובות במבחני בטיחות.(האם זה אומר משהו גם התוצאות הצפויות של i20?), אחריות ארוכה. צריכת דלק סבירה, גם אם פחות טובה ממתחרות. אם הבנתי נכון אבל, יש לה גיר רובוטי כפול מצמדים, שהמלצתם נגדו.

פסלת את הסטוניק על אביזרי בטיחות אבל ריו בסדר מבחינתך?

כמה שידוע לי אבזור הבטיחות שלהן זהה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 55 דקות, dorsht כתב:

פסלת את הסטוניק על אביזרי בטיחות אבל ריו בסדר מבחינתך?

כמה שידוע לי אבזור הבטיחות שלהן זהה.

פסלתי בעיקר על צריכת דלק גבוהה. לפי המפרט הריו חסכונית יותר בדלק משמעותית לעומת גרסת הבסיס של הסטוניק. גם צריכת הדלק של ריו לא משהו יחסית למתחרות, אבל של הסטוניק נראית כבר לא סבירה.
קודם כשחשבתי על יאריס, אנשים פה המליצו על ההיברידית כי צריכת הדלק שלה נמוכה יותר. מחישוב שעשיתי, הגעתי למסקנה שההיברידית לא משתלמת. העלות הגבוהה יותר ברכישה והעלות של החלפת הסוללה בעתיד לא מכסות את ההפרש בצריכת הדלק. כאן לעומת זאת ממליצים לי על סטוניק, שההפרש בצריכת הדלק שלה לעומת יאריס בנזין, גדול יותר מההפרש בין יאריס בנזין ליאריס היברידית. נתנו לי פה שתי ההמלצות סותרות והן לא יכולות להיות נכונות בו זמנית. מה שנראה לי הגיוני זה ללכת על האמצע, מנוע בנזין עם טווח צריכת דלק שבין יאריס לריו. עכשיו יש פה המלצה נוספת שרשמו של לא לקנות רכב עם גיר רובוטי. לא מצאתי מידע מדויק, אבל מצאתי אתר שכתוב בו שלריו יש גיר רובוטי כפול מצמדים. האם זה נכון? האם צפויות איתו בעיות? האם לוותר עליה בגלל זה? מה אתם חושבים על האמינות שלו לעומת גיר רובוטי של פולקסווגן ולעומת סוגים אחרים של רכבים אחרים?

פורסם

לריו אכן גיר רובוטי כפול מצמדים.

אגב, כמה אתה מתכוון לנסוע בשנה שאתה כל כך מרוכז בצריכת הדלק?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

רןבוטי כפול מצמדים חלק ונעים מאשר חד מצמדי, אבל עדיין זה רובוט.

מצד שני יש אחריות על הגיר של 7 שנים.

אחריות לסוללה היא 5 שנים או 100 אלף וניתן להאריך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 6 דקות, dorsht כתב:

לריו אכן גיר רובוטי כפול מצמדים.

אגב, כמה אתה מתכוון לנסוע בשנה שאתה כל כך מרוכז בצריכת הדלק?

זה לא שאני נוסע כזה הרבה, אבל בכל זאת. יש פה דעות סותרות בדברים שאנשים רושמים. אני הולך על האמצע בצריכת הדלק. לא צריך להגזים עם היברידיות יקרות יותר שבקושי עוזרות בצריכת דלק וגם לא להגזים לכיוון השני עם רכבים עם צריכת דלק גבוהה מדי.

פורסם

בקבוצת הסופר מיני אין רכבים שזוללים דלק.

פורסם
לפני 12 דקות, traveler1 כתב:

זה לא שאני נוסע כזה הרבה, אבל בכל זאת. יש פה דעות סותרות בדברים שאנשים רושמים. אני הולך על האמצע בצריכת הדלק. לא צריך להגזים עם היברידיות יקרות יותר שבקושי עוזרות בצריכת דלק וגם לא להגזים לכיוון השני עם רכבים עם צריכת דלק גבוהה מדי.

אם אתה לא נוסע הרבה, אין טעם שתתן יותר מדי משקל לנושא של צריכת הדלק.

• תוכן חדש...