Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנסועה גבוהה, תקציב 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה.

מחפש רכב עבור העבודה, נסיעות של כ-4500 ק"מ בחודש ואף יותר.

תקציב - כ-40K.

בחיפוש עלתה קליאו סטיישן דיזל, ישנן הרבה בלוח עם כ-100KKM.

האם הרכב בגירסת הדיזל סובל גם הוא ממחלות הגיר והמזגן כמו הבנזין?   @ba323f

אשמח גם לרעיונות אחרים אם ישנם.

תודה! 🙂

פורסם (נערך)

אודה לעצתכם גם בהיבט הכלכלי:

האם עדיף לרכוש משפחתומטית אמינה ושומרת ערך, אך פחות חסכונית, (סיוויק / אלנטרה / פורטה לדוגמא) או רכב חסכוני בדלק, אך עם פוטנציאל יותר גבוה לתקלות וירידת ערך גדולה יותר? (צרפתית לוגמת סולר כלשהי) כאמור מדובר על 4500-5000 ק"מ בחודש.

אודה לכל תגובה!

עריכה אחרונה על ידי TDI
פורסם
לפני 3 שעות, TDI כתב:

אודה לעצתכם גם בהיבט הכלכלי:

האם עדיף לרכוש משפחתומטית אמינה ושומרת ערך, אך פחות חסכונית, (סיוויק / אלנטרה / פורטה לדוגמא) או רכב חסכוני בדלק, אך עם פוטנציאל יותר גבוה לתקלות וירידת ערך גדולה יותר? (צרפתית לוגמת סולר כלשהי) כאמור מדובר על 4500-5000 ק"מ בחודש.

60K בשנה זה הרבה, 3-4 שנים כאלה לכל היותר והרכב לפח, אין ממש משמעות לשמירת ערך בנתונים כאלה. אני מניח שתוכל להשיג קליאו דיזל יוצאת ליסינג בפחות ממחיר פורטה/אלנטרה עם נתונים דומים, ודווקא לדיזלית יש סיכוי לשרוד יותר על הכביש. בהנחה שרוב הנסועה על כבישים פתוחים אנחנו מדברים על חסכון של מעל 5000 ש"ח בשנה אם לא יותר. גם אם תחליף גיר שלם מפירוק כל שנתיים עדיין תצא ברווח. לי זה נשמע שאין פה באמת התלבטות, אלא אם צריך רכב מרווח יותר (הקליאו לא מרווחת וקצת ספרטנית, גם לא ממש נוחה).

• רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם

בקילומטראז כזה אני חושב שהייתי קונה מ 0 קילומטר, משתמש עד סוף האחריות, ומחליף.

רכב כמו c3, עולה 87 אלף , בינעירוני רגוע עושה 1 ל 18. לא רואה איך בקילומטראז כזה אתה מצליח להפסיד פחות, תוך כדי שאני משקלל איבוד של זמן עבודה/ תשלום על רכב בהשכרה בגלל שהרכב במוסך

• רעיון טוב! 1
פורסם

בגלל הפחתה במחירון על רכב בבעלות חברה, השכרה ארוכת טווח משתלמת יותר מרכישת רכב חדש או 0 ק"מ.

במקרה הזה אנו מעוניינים לשלם משמעותית פחות בשורה התחתונה, ולכן הולכים על יד שניה.

פורסם

תבדוק עם רו"ח בגלל שאמרת שהרכב הוא עבור העבודה. זו נסועה גבוהה מאוד, הייתי הולך רק על רכב חדש דיזל ונפטר ממנו בזמן לפני התקלות.

ברכב כזה אני מניח שיום מושבת במוסך גורר הפסד של הרבה כסף. 

תבדוק את האלטרנטיבות לרכב ישן.

• רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

לדעתי בנסועה הצפויה לך, משפחתומט יגבה ממך המון דלק וגם לא ממש ישמור על ערך עם הקילומטרים שתצבור (נניח אחרי שנתיים).

הייתי שוקל לכיוון קקטוסולר/208 דיזל, אבל אולי תצטרך להגדיל מעט את התקציב כדי למצוא אחד ראוי. 

I shall explain: dialog it is exactly like monolog, except in the case of monolog, it is one person talking to himself; in dialog - two persons talking to themselves

Shaike Ophir שייקה אופיר

פורסם

בקיצור בקלומטרג' כזה (כנראה) רוב הנסיעות יהיו בין עירוניות ולכן יש להניח שהתיבה של רנו תסחוב לא מעט (וגם אם לא באיזה שהוא שלב תשפצו גיר ב5-6א"ש ותמשיכו), החיסכון בדלק משמעותי והמנועים מגלים אמינות טובה,
לטעמי הירידת ערך של רכב חדש וקלומטרג' כזה תהיה גבוהה מאוד ויהיה לכם קשה להפטר ממנו.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...