ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,634 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
רציתי להיוועץ מה עדיף לי לקנות טויוטה קאמרי מנוע 3.5 על גז עם 260000 ק"מ או מנוע 2.4 עם 103000 ק"מ לא על גז שנת 2008 מבחינת התחזוקה של האוטו בכזה ק"מ ומבחינת הדלק
הודעה אחרונה מאת ofer3212, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי לא מזמן קניתי רכב חדש מבעלות פרטית, ורק עכשיו שמתי לב ברישיון הרכב שהרכב היה מיד 2 ולא מיד 1 כמו שהיה מפורסם במודעה. בבעלים קודמים ברישיון הרכב של המוכר רשום 01 ולא שמתי לב לזה. אני חושב שהוא נקנה מליסינג 0 ק"מ וייתכן שהמוכר לא ידע לציין זאת במודעה. נראה שהרכב עצמו במצב טוב. עד כמה אני צריך להרגיש מרומה והאם כדאי לעשות משהו בנושא?
הודעה אחרונה מאת DROR748, -
-
- 11 עוקבים
- 18 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
בחיפושים אחר מחליפה למאזדה 3 ספיריט שלנו, גילינו שלמצוא רכב שמתאים ל3 ילדים במושב האחורי המשימה לא פשוטה. התמקדנו בטויוטה ורסו, אבל לאחר סיבוב במגרשי רכבים החלטנו שחוסר הצורך שלנו ברכב 7 מקומות אלא רק במושב אחורי רחב לנסות למצוא אלטרנטיבות. הסיבוב העלה מספר רכבי מנהלים וSUV שיכולים לתת מענה ודווקא ה4*4 קורץ לנו כרגע כדי שנוכל לעשות טיולי שטח-קל עם המשפחה בטבע. כרגע בחרנו לנסות להתמקד ב2 אופציות- 1. סובארו אאוטבק 2015-2016 4*4 2.5 ליטר. 2. יונדאי סנטה פה 5 מקומות 4*4 2.4 ליטר. הצרכים- מרחב -זוג הורים, תינוקת בסל קל, ילד בבוסטר וילד בן 8 ללא כסא - הצורך הבסיסי לשינוי הוא מרחב במושב האחורי. תא מטען גדול - שיתאים לעגלה בלי צורך להתאמץ - כרגע במאזדה 3 התא מט…
הודעה אחרונה מאת save, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום למומחים קיבלתי הצעה לקניית פריוס פלוס 2017, 144 אלף ק"מ, ב 90 אלף שח. הספר טיפולים נראה תקין. האם העסקה כדאית? אחרי שנפלתי עם 5008 שכל חודשיים הייתי איתו במוסך, אני מחפש אוטו שייתן לי שקט ממוסכים כמה שנים טובות למעט טיפולים וכו. האם האוטו הנ"ל ייתן לי את השקט ל 6-7 שנים? אני נוסע כ 23000 ק"מ בשנה... תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת idan897, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מחפש רכב בתקציב הזה ומתלבט בין כמה דגמים 207 שנת 2008 עולה 8500 עם 80 אלף קמ 207 שנת 2011 עולה 10 אלף עם 62 אלף קמ פיאסטה 2010 150 אלף קמ ב11 אלף פיאסטה 2011 120 אלף קמ ב13 אלף
הודעה אחרונה מאת gannicus, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש לקנות רכב משפחתי שבסיס שלו יחיסת גבוהה יותר עקב שיש לי בעיות גב וגם לבת זוג שלי זה די מבאס כי כבר די היתה נעול על טויוטה אונסיס אז חשבתי על לקנות במקום סוזוקי קרוסאובר כי היא טיפה יותר גבוהה רק שהבנתי שיש לו בעיות בגיר משנתונים 2014-2015 לא יודע אם זה כולל את שנת 2016 2017 היא טיפה מחוץ לתקציב שלנו ולפי מה שאני הבנתי בשנה הזאת כבר סידרו אתה גיר חשוב לציין שאני מחפש רכבים יפנים היה לי פיאט קרוב ל 13 שנים שהם שירתו אותי בצורה נאמנה אבל כן היו להם את הבעיות שלהם ולבת זוג שלי יש סיטרואן כבר 6 שנים שרק אוהבת לזלול דלק ובעיות מזגן כמעט כל שנה אני כרגע בעדיפות של יצרים סוזוקי , טויוטה , סובארו , מאזדה…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, יש לכם המלצה לרכבים בתקציב עד 35 אלף? אוטומטי, נורמלי ולא קומפקטי.
הודעה אחרונה מאת liads, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מחפש לקנות רכב אודי ונדלקתי על a4 רציתי לקבל חוות דעת על רכב מודל 2015 קצת לגבי עלויות אחזקה , טיפולים או בעיות שכיחות ברכב
הודעה אחרונה מאת Gillll, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, מצאתי גולף 1.4 שנת 2008 יד ראשונה במחיר טוב, המצב של הרכב גם ממש טוב עשה 200 אלף קמ, יש חוות דעת על הרכב הזה? תקלות ידועות ממה להיזהר מעבר לבדיקת מוסך עלות טיפולים וחלקים? הרכב הזה עונה על הצרכים שלנו ועומד בתקציב
הודעה אחרונה מאת דיא, -
אהלן חברים, אני מתכנן לקנות רכב עד 15,000 ש"ח וקצת מבולבל, ראיתי המון אופציות וסוגים של רכבים כגון משפחתיים, מיני, חשמליים וכו'. מבולבל לגמרי, אשמח לייעוץ לרכב מומלץ ואמין שיחזיק. היה לי פורד פוקוס שהגעתי איתו ל500,000 קילומטרז' ושמרתי עליו מצויין, אך נתן את אותותיו (ככל הנראה הגיר הלך). תודה רבה חברים ושתהיה שבת שלום.
הודעה אחרונה מאת TLMV, -
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם, בעקבות לידת ילד ראשון לפני כמעט שנה, החלטנו לשדרג את חוויית הנסיעה שלנו, ואשמח לעזרתכם כי קצת הלכתי לאיבוד. כיום אנו נוסעים על יונדאי i20 שנת 2011, אנחנו לא אנשים שנוסעים הרבה, ולאחרונה בעקבות מספר נסיעות הרגשנו צורך בשדרוג. אנחנו מחפשים רכב פנאי על מנת שיהיה גדול ומרווח, מאובזר (חשוב! בייחוד הנעה בלחיצה), ונוח יותר. התקציב להשקעה הוא 85-100, מחפש רכב באיזור שנות 2018-2019, כרגע יש 2 מובילים: - סוזוקי קרוסאובר 140 כ"ס (יתרונות: אמין, שוק מטורף. חסרונות: לא מאובזר, לא כ"כ יפה) - סיטרואן C3 איירקרוס 130 כ"ס shine pk (יתרונות: מאובזר מאוד, זול, עיצוב. חסרונות: אין שוק, הרבה אמרו לי להתרחק מסיטרואן, קטן יותר מהקרוסאובר - יספיק…
הודעה אחרונה מאת markb205, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכולם, בהמשך לנושא, מחפש רכב אמין ומרווח במגבלות 18-20 אש"ח (לקחתי בחשבון 2000 ש"ח לטיפול יישור קו) ובכוונתי להחזיק בו בערך 4 שנים. גיסי בעלים של ניסאן נוט 2011 כבר 8 שנים ומאוד מרוצה מבחינת שימושיות של הרכב אמינות וצריכת הדלק השפויה, לכן החלטתי לרכוש אחת כזו גם. השימוש שלי ברכב יתאפיין בעיקר ב: 70% מהזמן נסיעה לבד בשאר הזמן עם 3 נוסעים לכל היותר. 70% מהזמן נסיעה בעיר כ60 ק"מ יומי (מישור, בלי עליות קיצוניות כלשהן) אחת לחודש קרית גת - הרצליה בערך 200 ק"מ הלוך חזור. אחת לשבועיים משנע ציוד 12-8 מדפסות חדשות בקרטונים, לכן המרווח והשימושיות מוסיפים לי נקודות אצל הנוט. דרישות עיקריות: …
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 27 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
האם יש איזשהו מוניטין לפה או לשם לגבי אמינות המנוע הזה(1.6 טורבו 225 כ"ס) שלא נפוץ כל כך? בנוסף האם יש מחלות אחרות? בתור בוגר פיג'ו לפני הרכב הנוכחי למדתי לחיות עם השטויות הקטנות והגדולות בתמורה להנאה מנהיגה ונוחות נסיעה. בשנים האחרונות אני עם לאון ומאוד מרוצה, גם מהנוחות למרות שהיא קצת פחות מהצרפתיות, ההגה קצת יותר פרווה, אבל אמינות ברמה גבוהה, הכל מהודק ולא מקרקש. בגלל שאאלץ כנראה לוותר על ידני ברכב הבא אז מעדיף לעבור לתיבה אוטומטית מאשר ל-DSG אנחנו זוג עם שלושה ילדים
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מחפש רכב מיני האם ללכת על מאזדה 2 אקטיב עם 45 אלף קלימוטר שנת 2018 או טיוטה יאריס סול 2016 60 אלף. שניהם מליסינג ?
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לחוות דעת על עלות טיפולים שוטפים ובכללי האם הרכב אמין? בלי קשר מחפש רכב 7 מקומות כנראה שחדש, תקציב עד 250. הכי חשוב לי ברכב היא האמינות. תודה !
הודעה אחרונה מאת olajuwon99, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 13 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לכולם אחרי שחרפתי לכם כאן כמה פעמים, חושב ללכת לכיוון אחר לחלוטין. שוקל לרכוש פגו 2008 חשמלית (חדשה), טרם עשיתי נסיעת מבחן. נוסע בממוצע כל יום בין 90 ל 100 קמ. עובד באזור נתב"ג וגר בתל מונד. שעות הנסיעה הם בבוקר המוקדם (סביב 6 בבוקר), בדרך כלל אין פקקים בכלל ובדרך חזור סביב 16:00, שעות יחסית פקוקות אך חלק מהנסיעה היא רציפה (נניח 20 דקות נסיעה בפקק וכל השאר רציף). הכביש הראשי שאני נוסע בו הוא כביש 4. נמצא על הכבישים בממוצע כשעתיים ביום. בגדול, אני רוכש את הרכב לעצמי כנהג עיקרי, אך אנחנו משפחה של 4 נפשות. 2 ילדים קטנים שזה בעצם 2 כסאות בטיחות מאחור. האם אפשר גם שלוש? אשמח לשמוע דעתכם על הרכב למי …
הודעה אחרונה מאת חולה רכב#1, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום רב, ביצעתי בדיקת קומפיוטסט על הונדה סיוויק 2008 דגם es עם 98000 קילומטר. הדבר שהלחיץ אותי בבדיקה הייתה שלדת הרכב ורשום שם: תקוני מרכב משמעות שולית תקוני מרכב וצבע מאיכות/מכירות/ מעוך שריטות בצבע + פגמים משמעות נמוכה: סימני פגיעה מאחור, סימני פגיעה לפנים פח אחורי מעוך/פגום מעיכות בסך, קורת רוחב קידמית מחוברת עם ברגים פגומה, הוחלפו חלקי מרכב פגוש אחורי הוחלף, פגוש קדמי הוחלף. גג צבע גג לא מקורי. עכשיו הבעלים של המכון הסביר לי על תקלות אלו ואמר שאין פגיעה בשלדה ואני מבולבל כי לפי הבנתי תקוני מרכב משמעות נמוכה הן פגיעות בשלדה האם זה נכון? להתרחק מהאוטו הזה? האדם אמר שהוא מתקן את כל הבעיות האלה ורוצה מחירון מה אומרים??
הודעה אחרונה מאת VeNeZia94, -
-
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, מחפשים משפחתית קטנה שתתאים למשפחה של 5 (ילדים 7, 10, ו 13) בתקציב 60000 (עדיף פחות כמובן). חזרנו משנים בחו"ל ורק מתאקלמים (הכל חדש, ושונה לגמרי). מחפשים אוטו להסיע את הילדים כל יום לבית ספר וחזרה (8 קילומטר ו 15-30 דקות בפקקים של תל אביב כפול 4). פלוס עוד כ- 150 קילומטרים בסופי שבוע. דרישות: נוחות סבירה,אמינות, חסכונית במידת האפשר. עדיף עם עזרי בטיחות לחניה (תל אביב!) כמו חיישנים ואולי מצלמה אחורית. מטען סביר אם כי לא חובה גדול (עדיפות לקלות חנייה, ונסיעה בתל אביב על בגאז' גדול) לא ממש חשוב ביצועים וכו'. לא יודע אם זה משנה אבל רוב הסיכויים שנקנה מחברת ליסינג או משהו כזה כי אין לי ממש זמן לטייל בארץ לחיפו…
הודעה אחרונה מאת Fgood, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני חושב לרכוש טיוטה פריוס משומשת, מ2009 224,000 ק"מ. המוכר הראה לי את טופס הבדיקה של הרכב מלפני ארבעה חודשים שם מצויין שיש בלאי גבוה במנוע, המוכר טוען שהבודק אמר לו שהבלאי תואם לשנה ולשימוש, השאלה שלי האם זה נכון שכך אמור להיות, והאם זה אומר על מנוע שהוא בסוף דרכו. כמו כן אשמח להמלצות על מכון בדיקה אמין ומומלץ במתתיהו או בצומת שילת. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 9 עוקבים
- 9 תגובות
- 3 אלף צפיות
ברוך השם שיש תקציב להשתדרג לרכב טוב אבל לא רוצה שישימו לב האנשים בסביבה, מכיוון שעד עכשיו הרכבים שלי ושל האנשים בשכונה באזור שלי רובם לא שווים יותר מ 12,000 ש"ח. צעיר בגיל שלי - מי שיש לו רכב זה לוקסוס, ודאי כאשר הוא משדרג את רכבו לרכב הרבה יותר חדש. איזה רכב טוב אפשר לקנות ב 70K כדי לשמח את נוסעי הרכב מהמשפחה, בלי שירגשו החברים והשכנים מסביב שעליתי ברמה של הרכב. חשבתי לקחת בכיוון משהו שיהיה מאובזר ברמה גבוהה בפנים בלי שירגישו משהו מבחוץ, אשמח לקב לרעיונות.
הודעה אחרונה מאת nameuser, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 7 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום, מעוניינת לרכוש את קיה פיקנטו החדשה אוטומט, האם היא תסחוב בעליות של ירושלים. רוב הנסיעות הנהג יסע לבד ברכב. תודה
הודעה אחרונה מאת RONEN111, -
-
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
האם יש הבדלים משמעותיים בצריכת דלק, תחזוקה, אמינות, עלויות שוטפות? התקציב 55K פלוס מינוס. נסועה כ-25K ק"מ בשנה, הרוב המוחלט במישור החוף, לפעמים עם 4 מבוגרים. האם יש סיבה להעדיף אחד מהם?
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לי ספייס סטאר 2015 ואני שוקל לשדרג לספייס סטאר החדשה השאלה האם כדאי? שלי עם 50 אלף קילומטר אבל התושבת גיר מתחילה לזייף בכך מקרה ראיתי שבספייס החדשה המנוע הוא 72 כוחות סוס ואצלי רשום ברישיון 80 זה הגיוני? בתאכלס שווה לשדרג?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, הרכב נועד לנסיעה יומית לעבודה במרכז (פ"ת-ת"א) ופעמיים בשבוע נסיעה לבאר שבע. קילומטרז' שנתי בשנים האחרונות היה בערך 35,000 ק"מ, פלוס מינוס. חשוב לי בעיקר שהרכב יהיה חסכוני בדלק ובתחזוקה. אין לי צורך בתא מטען גדול. יתר הדברים הם מותרות.
הודעה אחרונה מאת אגברלין, -
-
- 13 עוקבים
- 32 תגובות
- 15 אלף צפיות
כנראה לפני קנייה של קיה סלטוס. הידע שלי במנועים וגירים לא קיים. אני לא רוצה להתעסק בזעקות השבר של אנשים שמאז ההשקה של הרכב דואגים להטיף: "לא טורבו לא קונה" "מי האידיוט שקונה גיר רציף?" "אין בקרת שיוט אדפטיבית - אנשים פראיירים" מנגד, אני רוצה לשאול על דברים שיותר מעניינים אותי, קרי אמינות ותחזוקה צפויה. מה כדאי לי לדעת לפני שאבצע את הרכישה? נ.ב מבצע נסיעות יומיות קצרות, 10 ק"מ בתוך העיר, בלי פקקים. נסועה שנתית של 7K.
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני צריך אוטו להובלות קטנות של קיטרינג קיה סיד הספיק לי איכשהוא חשבתי על כיוון של פורד גלאקסי מיצובישי גראנדיס סיטרואן C4 פיקאסו חשוב לי שיהיה גם רכב אמין ונוח סכום בסביבות ה 40 50 K אשמח ליעוץ בנושא תודה לכם
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
זקוק לרכב משפחתי בטיחותי שיוכל לשנע בקלות שלושה ילדים בכיסאות בטיחות מאחור (לא נוסע יותר מידי, בעיקר עירוני,אזור המרכז) על פניו ברלינגו דור שלישי נשמע אידיאלי: בטיחותי, במחיר מכונית משפחתית, גבוה, מאסיבי, שלושה מקומות נפרדים מאחור (חשוב מבחינתי למושב בטיחות לכל ילד), כל המקום שבעולם, טוב גם לטיולים. אנשים אומרים לי - ״מה אתה קונה טנדר ???״ שאלתי - עושה הגיון ומומלץ לשימושים שהעלתי?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם. במסגרת החיפושים עלה אקזמפלר שנראה על פניו ראוי. כיוון שיש לי חשש מסוים ללכת על הרכב (אינני מכיר את הדגם יותר מדי), אשמח לקבל מכם תמונה לגביו, כלומר אמינות, מחלות, בטיחות וכד'. הדגם המדובר הוא בגרסת 1.4 (90 כס, לא מוגדשת) וידנית. בסה"כ, אני מחפש רכב לנסיעות עירוניות קצרות וק"מ יחסית נמוך בשנה, ושיהיה אמין ככל האפשר. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Doc Slow, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי חברים, אני מחפש רכבי דיזל, הגודל פחות משנה לי, התקציב שלי הוא עד 80K וההעדפה היא למצוא רכב כמה שיותר שמור למרות שלא פשוט ברכבי דיזל. ההעדפות שלי הן רכב כמה שיותר חדש עם כמה שפחות קילומטר כי אני מעוניין להחזיק אותו כמה שיותר, נוחות מקסימלית למחיר. נוסע בערך 35K בשנה. ראית שיש מגאן גרנד קופה, קליאו סטיישן, אופל אסטרה, ורנו קפצ'ור דעתכם על הרכבים ומה העדיף מבין כולם מבחינת נוחות + הסיכויים למצוא אחת נורמלית במחיר.
הודעה אחרונה מאת yahaga, -
-
- 6 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי אני רוצה להחליף אוטו. אבל חייבת להשתמש בכסף של האוטו שנמכר על מנת לקנות אוטו אחר. בסוכנויות אין את האוטו שאני רוצה, ואני לא רוצה לקחת הלוואות. חוץ מלבקש ממישהו מהמשפחה הלוואה, יש דרך אחרת לעשות את זה? מה עם שוק ההחלפה ביד 2? הדבר הזה עובד? אם אני אשים את האוטו שלי ביד2 ואבקש החלפה בלבד, סוחרים יפנו אלי לא? (ראיתי שיש את האוטו שלי במגרשים פרטיים אבל לא בסביבת הבית) תודה
הודעה אחרונה מאת Night Driver,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 864 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraCar
- yor2
- אביעד
- fatboy1340
- yahaga
- outnex
- David32
- falou
- sperial
- flytomars
- eyalgr
- Moshe c