ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,634 נושאים בפורום הזה
-
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי חברים, אשמח להמלצה לגבי רכישת רכב. אני סטודנט גר בחיפה , עבודה בחיפה (5 דקות נסיעה) ולימודים בראשלצ (כן כן.. בינתיים בזום) הלימודים היברידיים, כלומר אחת לשבוע תיתכן נסיעה למרכז. בנוסף, אבא מבוגר בן 73 שיהיה נוסע נוסף בעיר לקניות, סידורים וכו'. אשמח לקבל המלצה לרכב שיהיה : נוח לנסיעות ארוכות, ספורטיבי (שייתן לי קצת להתרגש, בכל זאת אני מחליף מI-25), שייראה טוב, שיהיו לו בקרות שיוט בנסיעות ארוכות והכי חשוב שיהיה אמין וצריכת הדלק שלו שתיהיה סבירה על גבול הסטנדרטי. חשבתי על הונדה סיויק דגם ספורט מנוע 1.5 טובו 182 כוח סוס. אבל לא יודע, לא כזה סגור עלייה מבחינת הביקורות וזה שהיא לא מרגשת כלל. אשמח להמלצות שלכם! …
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב אולי מישהו יודע\שמע, האם מותר לעשות טרייד אין לשני רכבים פרטיים? תודה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, מצרף פה בדיקה שעשיתי ל i20 אודה לכם אם תגידו לי אם כדאי לקנות רכב זה והאם יש פה משהו משמעותי שתיקונו עלול להיות יקר מאד. תודה רבה, איתן בדיקת רכב.pdf
-
משפחתית ב60K
מאת iEminem- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי. שואל בשביל קרובי משפחה. רוב הנסיעות הן כ15-20 קמ ביום. מחפשים רכב משפחתי עד 60k. יחזיקו ברכב כנראה עד שימות. מעדיפים ללכת לכיוון של החברות היפניות, מה שמשאיר אותנו עם סיוויק, קורולה ומאזדה 3. עשו נסיעת מבחן בסיוויק ולא אהבו. עוד לא נסעו בקורולה וב3. מצד אחד לקורולה יש גיר רציף (שאותי מטריד בגלל הלנסר שהייתה לי), מצד שני ה3 לא מאוד מרווחת מאחור. הגיר הרציף של הקורולה יהיה אמין לאורך זמן? כל כמה זמן (אם בכלל) צריך להחליף שמן גיר על מנת לשמור על חייו? האם 3 תהיה מאוד קטנה לנסיעות של 4 מבוגרים? נוסעים לעיתים רחוקות ברכב מלא, רוב הנסיעות הן 1-2 נפשות. יכול להיות שיש עוד רכבים שפספסנו שכדאי שיעיפו עליהם מבט? …
הודעה אחרונה מאת 234, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן אחרי חיפושים אחר סופר מיני או ג'יפון בתקציבים של 60+, החלטתי קצת לעלות בתקציב וראיתי שסוזוקי איגניס נכנסת. רכב נראה חביב (קצת מוזר) וקצת חלש. איך הוא מבחינת מזגן? ורעשים בזמן נסיעה? האפשרות האחרת היא לחזור ולחפש משהו דומה במבנה, באיזור 90K בשוק המשומשות..
הודעה אחרונה מאת mrmiki1234, -
-
קונה אופל גרנדלנד עם גג פנורמי. האם האוטו מתחמם מדי בגלל הגג?
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי לכולם, לאחרונה דיברתי עם נציג מכירות של שלמה סיסקט שהציע לי מה שכתבתי בכותרת. חבר טוב העביר אותי לאותו הנציג ואפשר להגיד שאני דיי סומך עליו והוא גם היה איתי ממש פתוח מבחינה של היסטוריה של הרכב, ובנוסף לזה יש לי את החבר שגם ממנו אני יכול לראות את ההיסטוריה אז ככה שאי אפשר לעשות פה "קומבינה". אלו הנתונים של הרכב - 75,000 ק''מ 00 מליסינג פרטי ( נהג יחיד ) הוחלפו דברים כמו בולמים, מצבר, צמיגים. וטיפולים רק במורשה. עכשיו הדבר היחידי שדיי הרתיע אותי זה שכתוב בהסטוריה שיש תיקוני צבע ותיקוני סוג א' שבמילים אחרות לפי מה שהבנתי זה גם תיקונים של צבע. אבל לא הוחלף שום חלק מהמרכב. המחיר שהוא הציע זה 73,000 - ואפשר…
הודעה אחרונה מאת electric, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, חבר מחפש לקנות רכב ראשון. סטודנט שצריך אוטו שישמש אותו לנסיעות בית-עבודה, שזה אומר ראשל"צ-תל אביב והסביבה, או בקיצור רכב שיתמודד עם העיר ופקקי כביש 4 ואיילון. דרישות הרכב: שנתון 2013 לפחות אמינות, צריכת דלק, ובכל זאת בחור צעיר אז גם רכב שניראה טוב לא יזיק. ידני אופציה, אם כי העדיפות לאוטומט ההתמקדות היא על הסגמנט מיני/סופר-מיני (עדיפות לסופר מיני), ואלו הן ההצעות שעלו הן (לפי עדיפות): פולו/איביזה קליאו 0.9 ידנית/1.2 אוטומט i20 פיקנטו/i10 הפולו/איביזה קשה למצוא בנתונים הרצויים, גם לא בטוח איזה מנוע/גיר עדיף מהמבחר. הקליאו 0.9 ניראת אופציה טובה, למרות שהבנתי שהיא טיפה קשיחה בעיר ושהמזגן טיפה חלש, על הגרסה עם המנוע 1.2 א…
הודעה אחרונה מאת ik3, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי רוצה לרכוש BMW X3 שנתון נמוך. כרגע יש לי התלבטות בין שני רכבים , שניהם רמת גימור לקצ'ורי. הראשון שנת 2013 מנוע 2000 טורבו יד 01 ק"מ גבוה יחסית 195k. השני שנת 2012 דגם מיוחד יותר עם כסאות עור אדומים מהחברה ושדרוג מסך מולטימדיה כמו בדגמים החדשים יותר. מנוע 3000 ללא טורבו. ק"מ נמוך יחסית 99k האם המנוע 3000 עדיף? הבעיה היחידה שהרכב יד 04.. ובאופן כללי אשמח לשמוע ממבינים מה מוצלח יותר ה X1 או X3 ? תקציב עד 100k אשמח לעצות ממכם. הלכתי לאיבוד תודה
הודעה אחרונה מאת אלחי, -
רכב עד 100k
מאת Aviv13467- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אחי מחפש להחליף את הרכב הישן שלו, עד 100 אלף שנתון 2016 ומעלה, רצוי שיהיה מאובזר ומשהו שאפשר להשיג עם קמ נמוך יחסית (מתחת ל80-70) קטגוריית סדאן ולא איזה מיני או משהו איזה רכבים מומלצים יש בתקציב? יד שניה כמובן
הודעה אחרונה מאת Aviv13467, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
מחפש רכב ידני עד 30,000 ש"ח. עדיפות למשפחתית , זולה לתחזוקה , קילומטראג נמוך ( לא מעל 140K) לא מחפש סיטרואן וכאלה אלה רכב אמין יפני / אמריקאי / גרמני . עדיפות לרכב ארוך לגבי צריכת דלק עד 12KM PER 1 LITER
הודעה אחרונה מאת eliraz1411, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלומות לכולם, התגלגלה לידי ההזדמנות לרכוש פורשה קררה אוטומטית שנת 2001 קופה עם 180000 ק"מ. חיצונית הרכב במצב מושלם, הפנים לעומת זאת קצת מצ'וקמק ודורש ריענון כ"כ כל חלקי הפלסטיק של הפנסים האחוריים והקדמיים דהויים. סה"כ כפי שזה נראה הרכב מאד שמור. אני מחזיק 2 רכבי אספנות (יגואר 420 ו MGB) ואת כל עבודות האחזקה מבצע בעצמי, אבל מעולם לא החזקתי רכב של יצרן כמו פורשה. אבקש להתייעץ לגבי הנקודות הבאות : משמעויות אחזקה של פורשה עם 180000 ק"מ. מה עלויות חלקי חילוף לרכב הזה ומידת נפיצותם? (כמו פנסים, וחלקי פלסטיק של פנים הרכב). מחלות ידועות לדגם הספציפי הזה. אני יוצא מנק' הנחה כי הרכב די סיים את אובדן הערך שלו ומכן ואילך הערך שלו ישמר או א…
הודעה אחרונה מאת שחר עובדיה, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום מתעניין ברכישת רכב משפחתי מרווח. בשנים 2016-17 מה האמינות של סקודה אוקטביה ? תודה
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום חברים מצרף דוח של רכב ( סוויפט 2012 יד 3) שעבר מכון בדיקה שאני מעוניין בו . אשמח לקבל חוות דעת . הרכב עבר שתי תאונות אבל זה לא חדר לשילדה זה היה רק בפח . אשמח לדעת גם מה זה אומר קורוזיה בחיבורים במערכת קירור עד כמה זה גרוע .תודה
הודעה אחרונה מאת Renaultrap, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מתעניין ברכישת הרכב, איך להמנע מטעויות לגבי הדגם, מה לבדוק, ואיך לדעת אם זה הגיר הבעייתי, אשמח לקבל חוות דעת
הודעה אחרונה מאת yonisi, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם בחיפושי אחרי אוריס סטיישן צורה חדשה בתקציב מצומצם, מצאתי את זה: 2016, טסט עד 03/2022 הדגם המפואר עם הגג פנורמי מאלבר יד 1 מליסינג 213,000 ק’’מ 43,000 ש’’ח האם שווה לקחת רכב עם כזה הרבה ק’’מ? או שזה מוגזם?
הודעה אחרונה מאת המהיר הזהיר, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מתעניין ברכישת הונדה סיוויק 2017 מנוע 1.0 . בחיפוש מצאתי שיש בעיות מנוע שהשמן מתערבב עם הדלק , הבעיה קיימת גם בדגם עם המנוע 1.0? אשמח לחוות דעת על הרכב מבחינת אחזקה טיפולים ובעיות .
הודעה אחרונה מאת רו, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, מתלבט בין הרכבים הנ''ל אשמח לחוות דעת מניסיון אישי... חשוב לי מאוד רכב חסכוני,אמין ותא מטען גדול... נוטה יותר לכיוון הרנו אבל מתלבט כי הבנתי שיהיה אחר כך קשה למכור אותה מאוד...
הודעה אחרונה מאת motior, -
לשמור או לקנות?
מאת Yitk1- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
יש ברשותי רכב פורד smax שנת 2008 בנזין 2.3 שקניתי מיד 2 לפני 5-6 שנים. תמיד הייתי אורח במוסך אך לאחרונה הרכב התחיל לעשות בעיות באופן תכוף, והתיקונים בעשרה חודשים אחרונים הגיעו קרוב ל10,000 ש"ח. נראה שמדובר על בלאי של הרכב שפשוט כבר לא מחזיק מעמד אחרי 13 שנים. הבעיה הנוספת היא שהחלפים של הרכב הזה יקרים מאד. [עליתי על פס האטה ופתאום שמעתי רעש של משהו נופל והרכב התחיל לקרטע. הלכתי למוסך והתברר שהתפרקה איזו תושבת שהיה צריך להחליפה קומפלט, וזה לבד עלה כ5000 ש"ח. אחר כך הרמתי את בלם היד והוא התפרק, והיה צריך להזמין חדש (לא מצאו משומש) ולהרכיב - עוד 3000 ש"ח, וכו' וכו']. הדעת נותנת, וכך הציע לי המכונאי רכב שלי, לקנות רכב חדש יותר, שלא יסבול מבעיות אלו…
הודעה אחרונה מאת Yitk1, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 17 תגובות
- 9 אלף צפיות
אני מתכנן להביא אחת בקרוב (13-18), 70 אחוז מהנסיעות יהיו בעיר אז רציתי לדעת באיזה צריכת דלק בערך מדובר, מניח שבערך כמו 1600 מודרני, אזור ה10-11 בעיר? לצורך השוואה עם הקורולה 2017 של המשפחה אני בדרך כלל עושה 11-12 בתנועה זורמת, 10 בפקק כבד, רגל לא כבדה. בבינעירוני יודע שתענוג ואפשר גם 15-16 ק''מ לליטר בלי יותר מדי מאמץ. שאלה נוספת, עד כמה נוח ובר ביצוע לעבוד לבד על הרכב ביחס לרכבים אחרים? דברים פשוטים כמו פלאגים ושמן פשוט להחליף לבד? כי אני יודע שזו יחידת הנעה יחסית משוכללת.
הודעה אחרונה מאת שליקו99, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום רב, רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים שרכשו פיגו 2008 מה החסרונות של הרכב הזה?כי באתרים ממש משבחים אותו,
הודעה אחרונה מאת Dizel08, -
-
- 3 עוקבים
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם מחפשים לגדול ברכב, ולא כלכך סגורים, האילוצים הם: רכב גדול 5/7 מקומות בתצורת ג׳יפון(לאישתי יש עסק שכולל זרי בלונים, הפעלות), לא מוכנה מיני וואן/ מסחרי. תקציב 100k פלוס מינוס לכיוון המינוס, הרכבים שהגיעו לגמר: 1. ניסן אקסטרייל2016/17, מרווח לא מאוד, חסכוני לא מאוד, הכל מרגיש לא מאוד. 2 .פיגו 3008 2017 אקוטיב דיזל, לא יודע כמה מרווח לעסק, חסכוני, לא מפואר. 3. פיגו 5008 2018, רק בנזין נכנס, לא בטוח לגבי צריכת דלק שפויה, מאוד מרווח. דברים נוספים, יש לנו 3 ילדים אבל הרכב לא נוסע בהרכב של 5 אף פעם , נסיעה שנתית 20-25 אקמ, יש תו נכה לכן עלות רישיון רכב לא קריטית, כן משנה דלק/אמינות/ביטוח לא סגורים על שום רכב, פתוחים…
הודעה אחרונה מאת tomlavi8, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, מחפש רכב נמוך ונוח (ובטיחותי ואמין כמובן) כך שאוכל להשכיב את המשענת כמה שיותר עם פגיעה מינימלית בשדה הראייה. אוטומטי בלבד. סובל מכאבי גב תחתון ומשתדל להשעין את המשענת כמה שיותר - תוך הנמכת המושב למינימום וקירובו לכיוון ההגה והנמכת ההגה בהתאם - מה שיוצר מצב שברך ימין שלי קרובה מאוד לכל האזור הזה שבין ההגה לרדיו ובנוסף שההגה עצמו קרוב מאוד לברך מכיוון מעלה. לצערי לאחרונה נאלצתי לפסול את 308/סי4 (מלכות ה-vfm בעיניי) בשל הצורך הזה, כשהבנתי שהתנוחה שבה אני נאלץ לשבת בה פוגעת מדי בשדה הראייה שלי כי הדשבורד גבוה ביחס למושב ובנוסף בשל היותה של שמורת המפתח בולטת מההגה ברכב הזה - הברך שלי נתקעת בה. יש לי נסיון חיובי עם מאזדה 3 דור 1, א…
הודעה אחרונה מאת Liran xsi, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אחרי התלבטויות רבות, עם ראש פתוח מבחינת דגם אבל תקציב ודרישות רבות, אנחנו מתלבטים בין שני רכבים ספציפיים: פיג'ו 2008 (1.2 Active) שנת 2016 יד 1 75K קמ בבדיקה הכל יצא בסדר קראתי כאן בפורום על בעיית רצועת הטיימינג של המנוע הזה. הבעלים אומר שלא החליף. היה על זה ריקול? בכל אופן חשבתי להתיעץ עם מוסך פיג'ו שאני מכיר ואולי פשוט להחליף רצועה אחרי הקניה. סוזוקי קרוסאובר שנת 2015 יד 2 78K קמ עוד לא לקחתי לבדיקה המחיר המבוקש לסוזוקי יקר ב-10K מהפיג'ו אנחנו מחפשים רכב שני שיכיל בנוחות 2 בוסטרים מאחורה, ישב גבוה יחסית מעל הכביש (לא צריך להיות ג'יפון, פשוט לא משהו נמוך), ועם תנוחת נהיגה נוחה לנהג גבוה…
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברים יקרים. הגיע הזמן להתחדש ולאחר כמה יפניות מעולות אך קצת משעממות אני ממש מתגעגע לחווית נסיעה של הגרמניות איי שם מהעבר כגון פולו וסיאט למרות שגרמו לי לא מעט עגמת נפש והבטחתי לעצמי שלא אגע בהן יותר (אמנם הן היו ישנות יחסית 2003-2008 אבל עדיין טעם מר). כרגע וכבר הרבה זמן שאני מפנטז על שני רכבים ולאחר שיטוט נרחב בפורום וברשת, אני מבין שהם לא מצטיינים באמינות ובכל זאת רציתי לשמוע חוות דעת מבעלי הנסיון. דרישות: חזק עם כוח זמין, יציב על הכביש, משהו מרגש(?), נוח ואמין עד כמה שאפשר. תקציב: 55,000k~ נסועה: עד 10k ק"מ בשנה, משולבת. הדגמים הרצויים: 1. וולוו- v40/s60 שנים 2012-2015 (מנוע וגיר של פורד, עד כמה זה גרוע?) 2. אלפא רומיאו- מיטו/ג'וליי…
הודעה אחרונה מאת shilo_v, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום וברכה אשמח אם מישהו שמבין יכול להביע דעתו על הדו''ח המצורף- מדובר באופל אסטרה ברלינה, 2014, מנוע 1362 סמ''ק, יד שניה, פרטי (יד ראשונה ליסינג)
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
תודה מראש לעונים. יש טויוטה ורסו (7 מקומות) עם 200K קילומטראז' במחיר סביר יחסית 44K השאלה א. האם כדאי לקנות בקילומטראז' הזה כי שמעתי שהוא רכב אמין מאוד (הרכב טופל בטויוטה עד 150K קילומטר ועבר יד עד 200K), כי המחיר שלו ב150K קילומטר כבר מגיע לסביבות ה65K וזה הפרש גדול ודורש ממני התאמצות גדולה. ב. אם אני קונה אותה נשאר לי כמה אלפים לעשות אולי חידוש למנוע או לחלקים אחרים אם יש כזה דבר, ומה אתם מציעים או שלא כדאי לגעת בכלל עד שנצטרך.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
היי, מצאתי בטופ טרייד מוטורס(מחלקת הטריידאין הרשמית של מאזדה ופורד) מאזדה 6 שנת 2015(לפני מתיחת הפנים) שהייתה בשנתיים הראשונות שלה בהשכרה ואח״כ נקנתה ע״י אדם פרטי והייתה אצלו 4 שנים(אותו אדם הזמין מאזדה חדשה מהם)הסוכנות מתחייבת למנוע גיר ושלדה ואמרו לי שזה מקרה נדיר שרכב מהשכרה מגיע אליהם והם עשו לו בדיקות משלהם לפני שהם לקחו אותו לטרייד,וכמובן שאקח את הרכב לבדיקה, המחיר די מפתה(45,000 ש״ח) והרכב עם 96,000 ק״מ. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת electric, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם .. אני מחפש לקנות רכב באיזור ה40K ..מעדיף רכב קטן שישמש רק אותי .. רוצה לדעת איזה רכב מהקטגוריה מומלץ ..שיהיה רכב אמין חסכוני ונוח לנסיעה .. מבין ממש באופן בסיסי אז אשמח לעזרה , תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, אשמח להתייעץ. עוברים לרכב 7 מקומות, אנחנו זוג עם 4 ילדים. משתמשים ב3 בוסטרים וסלקל. התקציב שלנו עד 35 אלף. שמתי עין על סיטרואן פיקאסו אבל הבנתי שהאמינות שלה לא כל כך טובה ממוסכניק ששוחחתי איתו. עכשיו אני מבררת עת שברולט אורלנדו התקציב מתאים לדגמים משנים 2012-14 כזה.. אשמח לחוות דעת לגבי האמינות שלה, צריכת הדלק, חווית הנסיעה, ביקורים במוסך ועלות חלפים.. תודה !
הודעה אחרונה מאת llaavvii,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 981 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Loder
- פריג'י
- BRAVO_SX
- zaf
- sperial
- meir_gi
- nechmya
- baer
- eladts
- david3692
- ELI001
- גולדן191