Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית ב60K

iEminem
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

שואל בשביל קרובי משפחה.

רוב הנסיעות הן כ15-20 קמ ביום.

מחפשים רכב משפחתי עד 60k.

יחזיקו ברכב כנראה עד שימות.

מעדיפים ללכת לכיוון של החברות היפניות, מה שמשאיר אותנו עם סיוויק, קורולה ומאזדה 3.

עשו נסיעת מבחן בסיוויק ולא אהבו.

עוד לא נסעו בקורולה וב3.

מצד אחד לקורולה יש גיר רציף (שאותי מטריד בגלל הלנסר שהייתה לי), מצד שני ה3 לא מאוד מרווחת מאחור.

הגיר הרציף של הקורולה יהיה אמין לאורך זמן? כל כמה זמן (אם בכלל) צריך להחליף שמן גיר על מנת לשמור על חייו?

האם 3 תהיה מאוד קטנה לנסיעות של 4 מבוגרים? נוסעים לעיתים רחוקות ברכב מלא, רוב הנסיעות הן 1-2 נפשות.

יכול להיות שיש עוד רכבים שפספסנו שכדאי שיעיפו עליהם מבט?

תודה מראש.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם (נערך)

להבנתי מאזדה 3 דור 3 (החל מ-2013) אכן תהיה צפופה ל-4 מבוגרים.

מה לגבי מאזדה 6 בשנתונים 2013-2015? מרווחת ממאזדה 3.

השוק שלה חלש משל מאזדה 3 ולכן באופן יחסי אפשר למצוא אקזמפלרים עם נתונים זהים במחירים דומים בשנתונים הללו.

זמינה הן כסדאן והן כסטיישן.

עריכה אחרונה על ידי 234
פורסם
לפני כשעה, 234 כתב:

תודה על התגובה.

לפני שקראתי את התגובה דיברתי איתם, הם שוקלים גם להציץ לכיוון הגיפונים. מחר אציע להם את ה6. 

לדעתך יש גיפון שיכנס בתקציב? לא עולים לי רעיונות לראש.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

קח בחשבון שאני עונה עד שידעני הפורום האמיתיים יענו

אני מניח שספורטאז' בשנתון 2014 עם מנוע 2000 (ממה שקראתי פה ה-1600 מעט חלש, ייתכן שזה לא נורא אם הנסועה נמוכה ואין יותר מדי עליות מאתגרות) זו אופציה לא רעה בכלל לצרכים שלהם.

לא ברורים לי ההבדלים בין רמות הגימור השונות.

ממליץ לערוך חיפוש בפורום, יש אינספור שרשורים על ספורטאז' בטוחני

• תוכן חדש...