Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות לכולם,

התגלגלה לידי ההזדמנות לרכוש פורשה קררה אוטומטית שנת 2001 קופה עם 180000 ק"מ.

חיצונית הרכב במצב מושלם, הפנים לעומת זאת קצת מצ'וקמק ודורש ריענון כ"כ כל חלקי הפלסטיק של הפנסים האחוריים והקדמיים דהויים.

סה"כ כפי שזה נראה הרכב מאד שמור.

אני מחזיק 2 רכבי אספנות (יגואר 420 ו MGB) ואת כל עבודות האחזקה מבצע בעצמי, אבל מעולם לא החזקתי רכב של יצרן כמו פורשה.

אבקש להתייעץ לגבי הנקודות הבאות :

משמעויות אחזקה של פורשה עם 180000 ק"מ.

מה עלויות חלקי חילוף לרכב הזה ומידת נפיצותם? (כמו פנסים, וחלקי פלסטיק של פנים הרכב).

מחלות ידועות לדגם הספציפי הזה.

אני יוצא מנק' הנחה כי הרכב די סיים את אובדן הערך שלו ומכן ואילך הערך שלו ישמר או אפילו יעלה - האם זו נק' הנחה סבירה?

וכמובן כל נתון או מידע אחר שלדעתכם חשוב שאדע לפני שאני מכניס את רגליי להרפתקאה הזו.

תודה

שחר

פורסם (נערך)

996-קירור המים הראשון של ה 911.

בגדול נחשבה שנים ככבשה השחורה של ה 911 לדורותיה, בשנים האחרונות יש התעוררות גדולה בכלל ושל ה 996 בפרט, אנשים מגלים שהיא 911 ראויה ותמורה מעולה למחיר. המחירים מטפסים(בחו"ל).

אם הרכב מושלם חיצונית ולא עבר תאונות זו התחלה טובה.

פנימית לא הייתי מתרגש אם זה טיפה TLC, חלפים יש בשפע ובמחירים סבירים באיביי וכ"ו.

מנוע- יש את עניין ה IMS יחד עם זאת לאחר שעשיתי מחקר מעמיק בנושא הסיכוי שמכונית באקלים חם עם 180K ק"מ עדיין בקבוצת הסיכון של הכשל הזה היא נמוכה מאד!(רק 4% מכלל המכוניות מהדגם הזה סבלו מהעניין ורובן נסעו באקלים קר מה גם שהכשל מתרחש בדרך כלל בתחום של עד 50K ק"מ). כמובן שבלי קשר מנוע ברכב כזה זה דבר יקר מאד(מאד) לכן צריך לבדוק לעומק את מצבו.

גיר- הדור שלפני ה PDK- אמין בלי בעיות מיוחדות ולמיטב זכרוני משותף להרבה דגמי מרצדס כך שמוכר ובמקרה הצורך יש אלטרנטיבות. גם כאן כמובן-לבדוק.

קופה זה מצוין גם מבחינת ביקוש וגם מבחינת הייעוד של הרכב.

לגבי הק"מ-במידה וטופלה כראוי-אין בעיה.

במידה והרכב נבדק ע"י מוסך מומחה(יש מספר מוסכים שמטפלים בהם) ועם היסטורית טיפולים והמחיר מתאים לך. פצצה של רכב!

בגדול, גם בארץ וגם בעולם לא מפסידים על פורשה וותיקה. המחירים לא יורדים.

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי pasparto
  • אהבתי 1
  • על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...