ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,634 נושאים בפורום הזה
-
מהם ה"שלבים" לצורך השלמת עסקת מכירה-קניה רכב משומש? בדיקה / חתימה על מסמך / תשלום / העברת בעלות
מאת G Gabi- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
עלעלתי בנעוץ ובמדריכים. חיפשתי באינטרנט. לצערי, לא הצלחתי למצוא דבר כה פשוט - איך המוכר והקונה מתנהלים לצורך השלמת עסקת קניית/מכירת רכב משומש? הרי, לרב מדובר בשני צדדים שלא מכירים אחד את השני ולא סומכים אחד על השני. לעיתים מדובר בעסקה בסך 5K ולעיתים ב-100K וכל מה שביניהם. או לא ביניהם. אחרי שהקונה ראה מודעה, קשקש עם המוכר, ראה את הרכב, התרשם לטובה ממהימנות המוכר והניירת. מה הלאה? א. מי לוקח את הרכב למכון בדיקה? למה שהמוכר יתן לרוכש את המפתחות לרכב ויגיד לו "סע לשלום" ועדכן אותי בתוצאות? למה שהרוכש יסכים שהמוכר יבצע את הבדיקה בלי נוכחותו? אז שניהם הולכים? מה בעניין שאלת הביטוח? שימוש ברכב שלא רק למטרה של לקיחה לבדיקה? ב. …
הודעה אחרונה מאת G Gabi, -
- 5 עוקבים
- 14 תגובות
- 3 אלף צפיות
היי אני כרגע מתלבט אם לרכוש את הפגו 3008 דיזל (הבנתי שזו הגרסה הכי מוצלחת) שנתון 2017/2018 יש כמה חששות קטנות א. לפיגו אין היסטוריה כל-כך טובה עם אמינות במיוחד שזה רכב שלא חדש מהחברה , האם עדיין יש מה לדאוג או שב2017 הם הצליחו לשנות את התדמית ? ב.מה רמת השכירות בשוק? האם יהיה קשה למכור את הרכב (בגלל שזה פיג'ו ולא יפני) ג. האם עם סכום של 90-100 אלף שקל עדיף לקנות את הפגו או שיש רכבים שנותנים יותר תמורה לכסף ? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת liadoscr, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם. מה אתם אומרים על טופס הבדיקה המצורף? האם מה שרשום על השלדה של הרכב זה משהו משמעותי? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, בשעה טובה אחותי התחתנה, והיא ובעלה מחפשים רכב ראשון, שעתיד לשרת אותם לשנתיים - שלוש הקרובות. כרגע אין להם ילדים, וככל הנראה כך יהיה גם בשנה ושנתיים הקרובות, טוואי הנסיעה יהיה ככל הנראה מאשדוד ליבנה/אשדוד לאשקלון, בשעות העומס. התקציב שהם מוכנים להקצות לקניית הרכב - עד 35,000 ש"ח (לא כולל יישור קו או ביטוחים) מבחינת דרישות, הם די נוחים: 1. רכב אוטמטי בלבד (אין רישיון על ידני) - ובהמלצתי מוותרים על גירים רובוטיים 2. בטיחותי 3. זול לאחזקה (רכב ראשון) אין להם העדפה מיוחדת, הרכב יכול להיות משפחתי או מיני באותה מידה.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אהלן לכולם, מחפש כבר תקופה רכב נוח ודגש על נוח, חיסכון בדלק גם חשוב. מערכות בטיחות אקטיביות פלוס ענק. היום התרשמתי מהגראנד קופה אבל באינטרנט יש הרבה מידע נוגד.. לדגומא על מערכות הבטיחות, באתר אחד רשום שמ2019 היה עדכון והצטרף לרכב בקרת שיוט אדפטיבית, בלימת חירום אוטונמית והתרעה על סטייה מנתיב מנגד רשום שהדיזל לא קיבל כלום ( חוץ מתוספת של אוריאה ועוד 6 כ"ס ושינוי כלשהו בגיר ) העירו את עיניי, האם כל העדכון בטיחות נעשה לבנזין 1.3 בלבד? או שהדיזל 1.5 קיבל את העדכון הזה גם כן? כי לפי המפרט של רנו זה כלול. אבל גם פתיחת תא המטען עם הרגל רשום שיש ואחד מגולשי הפורום טען כי את זה הורידו בלי לעדכן, על מי אני יכול לסמוך עם כל המידע הנוגד? …
הודעה אחרונה מאת eitaneitan8, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי חברים , לאחרונה חשקה נפשי באבארט' בתקציב "באדג'ט" . עד היום נסעתי על וואגיות וכיום בעלים של לאון FR 2018 ועקב מעבר לדו גלגלי חשבתי "לשנמך" לרכב קצת יותר זול ומעניין . אשמח שתשפכו קצר אור על הנושא - האם יש אופציה לרכישת אבארט' בתקציב של נגיד 60K ורכב שבהמשך לא ייגמור אותי? אין לי מושג איך ניגשים בכלל לרכבים האלה . איזה דגמים יתאימו לי ? איזה דגמים מומלצים יותר ומומלצים פחות? *חשוב לציין גיר אוטומט - שיתאים גם לאישה ! תודה
הודעה אחרונה מאת HellCat, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום שלום, אתחיל בזה שאני יודע ששני הרכבים הללו מקטגוריות שונות. מתלבט בין שני הרכבים שבכותרת, מנסיונכם מה אתם יודעים עליהן מבחינת עלויות אחזקה, צריכת דלק, שמירת ערך, טיפולים? רוב הנסיעה שלי בין עירונית ללא פקקים. תודה.
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי, האם מישהו יודע מתי צפוי היבואן להתחיל בשיווק הקשקאי החדש?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מכר שאל לדעתי לגבי הרכבים שבכותרת - ג'נסיס ברמת הגימור הנמוכה מקביל (בערך ) לאאודי דרמת הגימור הגבוהה. הוא הזמין Q3 אבל שוקל לבטל ההזמנה ולרכוש את הג'נסיס ושואל לדעתי. יותר מתוך תחושת בטן מבלי שיש לי מספיק ידע או ניסיון של ממש עם שני הרכבים המדוברים חושב שהג'נסיס עדיף ומהווה תמורה טובה יותר לכסף בכל הפרמטרים אולי למעט סחירות ולגבי התנהגות כביש (שפחות חשובה לרוכש) אין לי שמץ מה עדיף. גם מבחינת מיתוג ותדמית לא בטוח מה עדיף וזה דווקא היבט שחשוב לרוכש
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
חיפשתי משהו בסדר גודל של 10-12k מקסימום, אבל בסוף עם כל ה"חיבה" שלי לצרפתיות, מצאתי את עצמי ננעל על פיג'ו 208 בציר 2010, במחיר 17k. יש עצות? אין לי בעיה גם עם פרייבט, אם הוא חסכוני בדלק. דגש על אוטומט, לא ידני ולא רובוטי.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן, הייתי היום בסוכנות שילמתי מקדמה כדי שישמרו לי תרכב ויביאו אותו לסוכנות הקרובה שאוכל לראות אותו ב יום ראשון . מדובר ביונדאי איוניק 2018 דגם פרמיום יד 1 עם 80,000 ק"מ. מחיר 73,000₪ לייסינג מה אומרים איך הרכב ? הדבר היחידי שמבאס אותי שזה לא דגם superme יש שם יותר תוספות נכון ? לפחות מקווה שהמושבים בצבע לבן 😐 אשמח לחוות דעת טיפים והמלצות.
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, אני רוצה לרכוש רכב 7 מקומות במחיר סביר - לא הרבה יותר מ 150K ש"ח, עדיף פחות. המועמד המוביל, מטבע הדברים הוא מיצובישי אאוטלנדר. יש לי אפשרות לרכוש אאוטלנדר 2020 שעבר פחות מ 10K ק"מ מקרוב משפחה (פרטי, לא ליסינג) בכ 130K ש"ח. האם יש אלטרנטיבות שכדאי לבדוק או ללכת על זה? אולי אאוטלנדר דגם חדש מליסינג 0ק"מ? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת outlander, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רב, אני מחפש לרכוש רכב, כנראה ממקום מסודר - יד שנייה. התקציב שאני מכוון אליו הוא 45-60K. אוטומטי, עדיף משנת 2017 ומעלה, קילומטרז' סביר. השימוש - נסיעות תוך\בין עירוניות מספר פעמים בשבוע, גוש דן בעיקר. כן ביחס להעדפות- מעדיף רכב סופר מיני לפחות. לא מתחבר לפיקנטו ודומיהן - יציבה על הכביש.
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי אני חייל שמשתחרר בעוד שבוע בערך ואני מחפש רכב יד 2 חדש עשיתי כמה בירורים ואלו הנקודות החשובות הערכת הקילומטראז בשנה היא בערך 11 אלף לשנה (הערכה כלפי מעלה) בעיקר לנסיעות לעבודה ובעיר בגלל הכמות הקטנה יחסית צריכת הדלק ברכב לא מאד משמעותית עבורי ולכן הדגש הוא על אמינות, מבחינת כוח המנוע אני גר בחיפה ולכן אצטרך רכב חזק יותר כדי להתמודד עם העליות מבחינת קוסמטית ואבזור אני צריך מטען לטלפון וזהו פחות או יותר, בקרות שיוט חלונות חשמליים בקרות אקלים וכו הרבה פחות קריטים לי התקציב שלי הוא 25 אלף שקלים כולל ישור קו ועד עכשיו התעניינתי בפורד פוקוס/פיאסטה , מיצובי אטראז ופיזו מהדגמים הקטנים אשמח לדעת אם אני בכיוון מה…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, הרכב הוא איביזה 2015. מה דעתכם על הבדיקה (השאלה בגדול על סעיפי המנוע, בלמים, העברת כוח לגבי הגיר) - כסת"ח? יישור קו (ואם כן מה בדיוק)? או מה המצב. גלגלים ומצבר ידוע, בלאי טבעי והגיע זמן להחלפה...
הודעה אחרונה מאת עדי_ביטי, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, נכון להיום אני מחזיק במאזדה 3 שנת 2010 שנרכשה בשנת 2013 רכב מעולה מלבד זה שהוא שותה דלק ולא מתבייש בזה (המסך די מדויק ומראה כל 10.1/100 משולב). כעת אפשר לומר "מרוב עצים לא רואים את היער" ואני יצאתי מבולבל מאוד. אני מחפש רכב משפחתי עם מנוע אטמוספרי צנוע 1.4-2.0 ולא שולל היברידי. חשוב לי שיהיה אמין וזהו בערך. הרכב עתיד להיות אצלי כמה שנים. אין צורך בחווית נהיגה או משהו בסגנון. התקציב הינו כ- 100k-/+ 10%. איזה רכב לדעתכם עונה על הקריטריונים? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת AsElior, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב בתקציב של עד 50,000 שקלים. השימוש ברכב יהיה נסיעות עבודה בעיקר (בין 80-170 ק"מ ביום, ממוצע של 2500 ק"מ לחודש) בשילוב נסיעות בתוך העיר ובכבישי אורך (2,4,6) אני מתכנן להיות עם הרכב הזה כמה שיותר שנים, עד שרכבים חשמליים יהיו יותר נגישים בארץ ותהיה פריסת תשתיות יותר טובה. עד היום נהגתי על סקודה אוקטביה 1.4 2018 עם ACC וממש התרגלתי אליה. חשבתי לקנות סקודה ראפיד בשנתונים 2016-2018, אני לא ממש מתמצא ברכבים שיש בשוק היום, ולא יודע מה יתאים לנסיעות שלי אני די נוטה להתרחק מרכבי המיני, בעיקר כי אבא שלי אומר לי, אבל אין לי באמת ניסיון ארוך איתם, נסעתי על i10 כמה פעמים בודדות ולא ממש נהנתי מהנסיעה בהשוואה לאוקטביה. האם 999 סמ…
הודעה אחרונה מאת chuckapilhard, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 16 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
אם מציעים לכם מערכת Connect-It של גיל קאר עם חבילת גלישה לשנה "חינם", אל תתפתו לזה אחרת תשלמו ביוקר אחר כך. אחרי שנה אם תרצו להשאר עם הסים של איתוראן שמותקן במערכת תשלמו מחיר מופקע על חבילות הגלישה המוצעות י"ע איתוראן. אופציה אחרת זה להחליף לסים פרטי, הבעיה שזה דורש פירוק מסובך של מערכת מולטימדיה, מוסכי סקודה לא ידעים לעשות את זה רק גיל קאר וכמובן גם במחיר מופקע. ממליץ לדרוש התקנת סים פרטי במעמד הקניה כדי לחסוך כאב ראש אחרי שנה.
הודעה אחרונה מאת zaf, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום אני רוצה לקנות רכב שני למשפחה (כנראה חדש) שאסע בו בעיקר לבד. רציתי סופר מיני היברידית אבל אין במלאי הונדה ג'אז ואין תאריך אספקה משוער לטיוטה יאריס. אז ירדתי מהיברידי. אני צריכה את האוטו הכי מאוחר באוקטובר. אני מחפשת סופר מיני נוחה ומפנקת בנסיעה של פקקים 50 קמ ביום. אמינה וחסכונית. בדקתי את סיאט בגלל המבצע של חבר: סיאט איביזה או סיאט ארונה וכן סקודה פאביה. מי מומלץ ביניהם? מה עוד רלוונטי? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
רכב לשנה אחת.
מאת Fgood- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות רכב משפחתי (קטן או רגיל, אבל 5 מקומות) לשנה אחת. עד 60k, אילו רכבים מומלצים שישמרו על ערכם בצורה סבירה (רצוי נוח, חסכוני, בטוח, לא קריטי ביצועים וכו' - ישמש בעיקר לנסיעה בעיר עם הילדים ומדי פעם בסופש)? יש משהו שלא חשבתי עליו (ליסינג פלוס קנס נשמע יקר)?
הודעה אחרונה מאת Fgood, -
- 9 עוקבים
- 28 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
היי מתלבט בין נירו לקורולה סטיישן. עשיתי נסיעת מבחן קצרה בקורולה, ואילו נירו הייתה אצלי כמה ימים כרכב חליפי. לטובת הנירו: ביצועים, שווי מס (חיסכון של 118 ש"ח בנטו בכל חודש לעומת הקורולה), מרווח פנימי בחלל נוסעים, נוחות מושב נהג ( יחסי, לעומת הקורולה). לטובת הקורולה: מתלים נוחים יותר, התנהגות כביש, נפח תא מטען. האם יש משהו נוסף שפספסתי? כרגע ההתלבטות היא עד כמה הקורולה תרגיש חלשה וצפופה ליושבים מאחור ביחס לנירו? בעיקר קוסם לי תא מטען של הקורולה, זה מבחינתי ה'אס' החזק שיש לה ביחס לנירו, ואני מתלבט האם הויתור על היתרונות של הנירו שוום את זה. מישהו היה בהתלבטות דומה? מה בחרתם לבסוף?
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
- 9 עוקבים
- 13 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
בהנחה ואלו 2 האופציות היחידות עדיף את המפואר עם מנוע חלש יחסית או הפוך? אני די סגור על האקטיב עם המנוע החזק אבל רק לודוא שאני לא עושה טעות או מפספס משהו סיבות: - יותר חזק כמובן - שרשרת במקום רצועה, והבנתי שיותר אמין עם פחות היסטוריית ריקולים - יחסית שומר על הערך שלו מבחינת ההפרש מהמנוע החלש
הודעה אחרונה מאת niv, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש רכב שמיועד בעיקר לנסיעות לעבודה, כ-120 ק"מ ביום. חשובה לי אמינות, חסכנות, ושמירה על ערך הרכב. גיר אוטומט
הודעה אחרונה מאת צף, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הרכב טוב לטווח ארוך מבחינת תקלות בלאי אני םושט רוצה כמה שיותר ראש שקט אם הרכב פחות מבין זה הרכב שהכי היה נראה מתאים
הודעה אחרונה מאת Octavia-TSI11, -
בחירת רכב חדש
מאת Yeri123-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום, בחור צעיר שקונה רכב ראשון. אין לי צורך ברכב גדול. חשוב שיהיה בטיחותי, נוח, עם שדה ראיה טוב ובייחוד אמין. דעות אני שומע לכאן ולכאן ולכל אחד יש את הדעה שלו. חלק המליצו לי על הצרפתיות (מעל שנתון מסויים) וחלק אמרו לי להתרחק מהן. 1. מה אומרים על פג׳ו 2008 שנתון 2017 פרימיום? הבנתי שמשנתון מסויים הם שינו לגמרי את הרכב והחליפו למנוע יפני ככה שהרכב הרבה יותר אמין. מאיזה שנתון מדובר? 2. קיבלתי גם הצעה לסיטרואן קקטוס 2017. מצד שני קיבלתי המלצה מעובד בחברת ליסינג שאומר שכדאי להתרחק מזה כי אצלם כל הקקטוסים ראו מוסך הרבה פעמים הולך לכולם הגיר. 3. מה אומרים על סיאט אורנה 2018? יש משהו בסטיגמה הזו נגד …
הודעה אחרונה מאת Yeri123, -
-
- 3 עוקבים
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אז אני בעיצומו של חיפוש רכב שיתאים למשפחה, סביב 100 אלף שח, סביב 2017, מתכוון להשאיר את הרכב אצלי למשהו כמו 7 שנים עד שאחליף שוב. אני מסתכל רק על רכבים רחבים - אני יודע שרוחב חיצוני לאו דווקא מצביע על רוחב פנימי, אז אני מסתכל על פרמטר שנקרא rear hip room וגם הוא לא תמיד מציג תמונה מדויקת אבל נותן כיוון. להבנתי, רכבים רחבים הם בדכ ג'יפים וכדומה או רכבי מנהלים. ג'יפים - לפי מה שאני רואה, מתומחרים גבוה יותר בד"כ, ופחות מדבר אלי - לא מחפש את הגובה. אני מחפש רכב עם אופי טיפה ספורטיבי, מרכז כובד גבוה בג'יפ פחות מדבר אלי. מנהלים - כיוון טוב אבל אלו ארוכים בד"כ. אבל צריך להתפשר. המועמדים כרגע: volvo s60 - עוד לא יצא לי לבדוק עד כמה תא המטען קטן ואם זה יתאים…
הודעה אחרונה מאת Alonzzo2, -
היי, פיאט טיפו 2017, מהשכרה, 100 ק"מ. זה פגיעה בשאסי? חמורה?
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, זקוק לעזרה בהמלצה לפניי קניית רכב משפחתי שיהיה הרכב העיקרי בבית. לאחר סיבוב שעשיתי בכמה סוכנויות אני מתלבט מאוד בין יונדאי אלנטרה 2018 עם 73000 ק"מ מחיר שהציעו 69,000 לבין הונדה סיויק 2018 עם 97000 ק"מ מחיר שהציעו 73,000 אודה לעזרתכם
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עשיתי בדיקה לרכב מצרף תמונה אשמח לבדוק האם תקין או שלא לקנות את הרכב
הודעה אחרונה מאת Vork, -
-
- 9 עוקבים
- 18 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום חברים, מצאתי רכב 500X עם ק"מ נמוך (40 אלף), אבל רוצים עליו 1,000 מעל המחירון. הרכב בן 5 באמת שמור ועם היסטוריית טיפולים מלאה מהחברה. האם פיאט בכללי, והדגם הזה בפרט, נסחרים מעל המחירון של לוי יצחק ב1,000 שח? היה הגיוני אם היו אומרים שיונדאי או מאזדה נסחרות מעל המחירון, אבל מבאס אותי לשלם מעל המחירון על פיאט. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת AsElior,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 864 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraCar
- yor2
- אביעד
- fatboy1340
- yahaga
- outnex
- David32
- falou
- sperial
- flytomars
- eyalgr
- Moshe c