Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בחור צעיר שקונה רכב ראשון. אין לי צורך ברכב גדול. חשוב שיהיה בטיחותי, נוח, עם שדה ראיה טוב ובייחוד אמין. 

דעות אני שומע לכאן ולכאן ולכל אחד יש את הדעה שלו. 

חלק המליצו לי על הצרפתיות (מעל שנתון מסויים) וחלק אמרו לי להתרחק מהן.

1. מה אומרים על פג׳ו 2008 שנתון 2017 פרימיום? הבנתי שמשנתון מסויים הם שינו לגמרי את הרכב והחליפו למנוע יפני ככה שהרכב הרבה יותר אמין. מאיזה שנתון מדובר? 

2. קיבלתי גם הצעה לסיטרואן קקטוס 2017. מצד שני קיבלתי המלצה מעובד בחברת ליסינג שאומר שכדאי להתרחק מזה כי אצלם כל הקקטוסים ראו מוסך הרבה פעמים הולך לכולם הגיר.

3. מה אומרים על סיאט אורנה 2018?

יש משהו בסטיגמה הזו נגד מכוניות צרפתיות?

בסופו של דבר שלושת הרכבים הנ"ל עוברים את התקציב שלי:

פגו 2008 - 74 אלף 

סיטרואן קקטוס - טיפה מעל 60 אלף אם אני זוכר נכון.

סיאט אורון - 60 אלף (רכב שהיה בהשכרה).

את השניים הראשונים אני מניח שאוכל למצוא זול יותר.

אחרי הרבה זמן בנהיגה בפגו פרטנר 2008 ידני שבילה במוסך יותר מפעם אחת, אני רוצה שיהיה לי רכב יותר מודרני ואמין, אז אנסה לחרוג מתקציבי. 

אם בכל זאת יש לכם המלצות לרכב בסביבות ה 30-40 אלף לפי מה שרשמתי למעלה תמיד אשמח לשמוע. 

יום נפלא טוב לכולם!

פורסם

1-  ב2016 הפיגו קיבלה מנוע טורבו ותיבה יפנית, המנוע לא יפני.

הרכב עצמו נח, ניראה טוב, זריז, עםות טיפולים ממוצעת, הגיר לפעמיפ גורם למעט רעידות במצב של זחילה או האצה קלה כדאתה נמצא ב 70-80 קמש, אבל לא משהו שכולם מרגישים.

היה ריקול בנוגע לרצועת טיימינג שיכלה להתפורר, חלק מדווחים על צריכת שמן במנועים שכבר הייתה התפוררות כלשהי.

2- הקקטוס בעלת מכלולים דומים לפיגו, דווקא הגיר נחשב לאמין, בפורום קקטוס חלק דיווחו על צורך בהחלפת מדחס, לא זול. הקקטוס גם נוחה, מקורית בעיצובה.

קקטוס ופיגו אפשר גם למצוא גם בפחות 

3- ארונה גם אופציה טובה, מושבים נוחים, אם כי סלון ניראה פשוט וכך גם איכות חומרים, אלא אם מדבור על רמת אבזור fr.

המנוע זריז, גיר מהיר יותר מהאשר הצרפתיות, אבל לאורך שנים כניראה יהיה פחות אמין, בנוסף, אם אתה נוסע הרבה בפקקים או בעיר, הייתי מעדיף גיר שהוא לא רובוטי.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 9 שעות, yulianx כתב:

1-  ב2016 הפיגו קיבלה מנוע טורבו ותיבה יפנית, המנוע לא יפני.

הרכב עצמו נח, ניראה טוב, זריז, עםות טיפולים ממוצעת, הגיר לפעמיפ גורם למעט רעידות במצב של זחילה או האצה קלה כדאתה נמצא ב 70-80 קמש, אבל לא משהו שכולם מרגישים.

היה ריקול בנוגע לרצועת טיימינג שיכלה להתפורר, חלק מדווחים על צריכת שמן במנועים שכבר הייתה התפוררות כלשהי.

2- הקקטוס בעלת מכלולים דומים לפיגו, דווקא הגיר נחשב לאמין, בפורום קקטוס חלק דיווחו על צורך בהחלפת מדחס, לא זול. הקקטוס גם נוחה, מקורית בעיצובה.

קקטוס ופיגו אפשר גם למצוא גם בפחות 

3- ארונה גם אופציה טובה, מושבים נוחים, אם כי סלון ניראה פשוט וכך גם איכות חומרים, אלא אם מדבור על רמת אבזור fr.

המנוע זריז, גיר מהיר יותר מהאשר הצרפתיות, אבל לאורך שנים כניראה יהיה פחות אמין, בנוסף, אם אתה נוסע הרבה בפקקים או בעיר, הייתי מעדיף גיר שהוא לא רובוטי.

תודה רבה! 

מה אתה אומר על פולקסווגן פולו 2014 או סיאט איביזה אותו שנתון בערך?

פורסם

הפולו והאיביזה בעלוך מכלולים דומים.

אך הפולו מרווחת יותר מאחור, איכות חומרים עדיפה, ולדעתי גם המושבים.

הגיר הוא dsg כמו בארונה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני שעה, yulianx כתב:

הפולו והאיביזה בעלוך מכלולים דומים.

אך הפולו מרווחת יותר מאחור, איכות חומרים עדיפה, ולדעתי גם המושבים.

הגיר הוא dsg כמו בארונה.

שאלה אחרונה,

איך הפולסווגן גולף? נראה לי 2014. איך הוא לעומת הפולו? דברים שונים?

קראתי עכשיו על סוזוקי סוויפט/ טויוטה יאריס? יכול להתאים או שזה לרדת ברמה?

עריכה אחרונה על ידי Yeri123
פורסם

הם פחות חזקות, אבל אמינות, היאריס פחות נוחה מהצרפתיות ותהיה יותר רועשת בגלל גיר רציף, אבל מנגד הגיר תורם לצריכת דלק טובה.

פורסם
לפני שעה, yulianx כתב:

הם פחות חזקות, אבל אמינות, היאריס פחות נוחה מהצרפתיות ותהיה יותר רועשת בגלל גיר רציף, אבל מנגד הגיר תורם לצריכת דלק טובה.

אלוף! .תודה רבה!

• תוכן חדש...