Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות רכב שני למשפחה (כנראה חדש) שאסע בו בעיקר לבד. רציתי סופר מיני היברידית אבל אין במלאי הונדה ג'אז ואין תאריך אספקה משוער לטיוטה יאריס.

אז ירדתי מהיברידי. אני צריכה את האוטו הכי מאוחר באוקטובר.

אני מחפשת סופר מיני  נוחה ומפנקת בנסיעה של פקקים 50 קמ ביום. אמינה וחסכונית.

בדקתי את סיאט בגלל המבצע של חבר: סיאט איביזה או סיאט ארונה וכן סקודה פאביה.

מי מומלץ ביניהם?

מה עוד רלוונטי?

תודה רבה

פורסם

סיאט איביזה וארונה אמורות להגיע בקרוב אחרי מתיחת פנים, סקודה פביה תגיע בדגם חדש לחלוטין. מעבר לזה רכבים עם תיבת הילוכים רובוטיות פחות מומלצות בתוואי פקוק.

אם הביצועים לא מאוד חשובים הייתי בודק את קיה סטוניק 1.4 בדגם המאובזר.

מאזדה 2 מגיעה ללא גיר רובוטי ובדגמים המאובזרים היא מציעה תא נוסעים איכותי ונעים, לחובתה מרווח פנימי מצומצם והעובדה שהיא מיושנת למדי.

כדאי לבדוק את פיג'ו 208, אופל קורסה וסוזוקי סוויפט בגרסה ההיברידית הקלה שמגיעה עם אבזור בטיחות מלא ומרשים. 

בקרוב אמור להגיע לישראל טויוטה יאריס קרוס, יתכן שיהיה שווה לך להמתין לו אם כי הוא יהיה יקר יותר מהיאריס.

פורסם

לפקקים גם אני הייתי נמנע מגיר רובוטי.

מצטרף להמלצה על קורסה או 208, ב 208 לחלק מהנהגים ההגה מסתיר את לוח המחוונים, קח שימי לב לזה בנסיעת מבחן, אבל היא נוחה מהקורסה.

שתיהם בעלות מנוע דומה וגיר דומה (קורסה ברמת באבזור אלגנס/ gs line).

סיטרואן c3 אופציה יותר זולה, נוחה מאוד, גם כן זריזה, אישית פחות אהבתי את הגיר במצב של פקקים, יש מעט רעידות אבל לא כולם מרגישים זאת.

רנו קליאו גם אופציה טובה, אפשר לשקול את רמת zen עם גיר רציף, מעולה לפקקים, הרכב גם נוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 16.8.2021 בשעה 17:40, YAvi כתב:

ממליץ לך קיה סטוניק או ריו שני רכבים מעולים ומתאימים לצרכים שהגדרת בדיוק , רכבים מפנקים ומאובזרים ובעלי תחזוקה זולה ושומרים על מחיר שוק 

יש מצב שאתה עובד בקיה ?

חבר חדש שבכל 10 התגובות האחרונות והיחידות שלך ההמלצות הם אך ורק על תוצרת קיה ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...