Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מציעים לכם מערכת Connect-It של גיל קאר עם חבילת גלישה לשנה "חינם", אל תתפתו לזה אחרת תשלמו ביוקר אחר כך. אחרי שנה אם תרצו להשאר עם הסים של איתוראן שמותקן במערכת תשלמו מחיר מופקע על חבילות הגלישה המוצעות י"ע איתוראן. אופציה אחרת זה להחליף לסים פרטי, הבעיה שזה דורש פירוק מסובך של מערכת מולטימדיה, מוסכי סקודה לא ידעים לעשות את זה רק גיל קאר וכמובן גם במחיר מופקע. ממליץ לדרוש התקנת סים פרטי במעמד הקניה כדי לחסוך כאב ראש אחרי שנה.   

• אהבתי 1
פורסם

עם שיקוף של אנרואיד אוטו או אפל קאר פליי\ מי צריך סים או מערכות כאלו? 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני כשעה, amarguli כתב:

לפי דעתי ה Waze באנדרואיד אוטו הרבה פחות נוח

אותו WAZE, מה ההבדל?

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

המערכת המקומית נוראית.

גם בחינם לא הייתי מסכים שיתקינו לי אותה ברכב.

יש לי רכב המיובא ע"י צ'מפיון מוטורס עם Android auto.

המולטימדיה המקורית נהדרת, מאז שעברתי לטלפון עם מערכת אנדרואיד 10 (לפני זה התקנתי Android auto באמצעות apk) - המערכת עוהדת באופן חלק.

מנווט האמצעות waze, שומע מוסיקה עם spotify ו- tunein כולל מעבר שירים מההגה ואצלי אנשי הקשר מופיעים באנגלית כך שחיוג קולי עובד גם הוא לא רע

פורסם

אני עם טיגואן חדש, יש מולטימדיה מקורית ומחובר עם אפל קאר פליי לאייפון 12 פרו,

אפס תקלות, עובד נפלא.

במעמד הקניה לא הציעו לי אפילו את מה שפות״ש רשם.

כן יש לי את צירוף המילים connect-it על המסך איפהשהוא, וכן יש לי מערכת איתוראן, אבל היא הותקנה לאחר קבלת הרכב בקטע ביטוחי ולא קשורה כהוא זה למולטימדיה. 🤷🏻‍♂️

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

ניתן לתיקון בכמה שניות

עובד מושלם כולל כפתור ייעודי על ההגה לניווט קולי שמסתנכרן פשוט מושלם על מערכת השמע.

תבטל במכשיר שלך את הגוגל אסיסטנט וזהו

בתא כפפות יש כפתור לביטול המערכת וסע לשלום.

לא בוכים על חלב שנשפך.

פורסם

ברשותכם , אצטרף לדיון.
ביטול הגוגל אסיסטנט לא עזר במקרה שלי (אסטס עם אנדרואיד 9 + מאזדה CX30) .
למעט הצורך לקבוע את יעד הנסיעה לפני חיבור הכבל לטלפון (אצלי השקע בתא הכפפות כך שהכבל כלל לא מפריע) , אנדרואיד אוטו הוא פיתרון נוח למדי .
החיוג הקולי עובד ב95% (אנשי קשר באנגלית).

מוסיקה עם ספוטיפיי\כל אפליקציה אחרתת ( אני לדוגמא מריץ רדיו מחו"ל) .

לדעתי,  הניווט המקורי לא מצדיק את ההשקעה הכספית בסים .

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

חברים,

פשוט תעברו לאייפון 😜

#סליחה_על_ההטרלה

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...