Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום,

אתחיל בזה שאני יודע ששני הרכבים הללו מקטגוריות שונות.

מתלבט בין שני הרכבים שבכותרת, מנסיונכם מה אתם יודעים עליהן מבחינת עלויות אחזקה, צריכת דלק, שמירת ערך, טיפולים?

רוב הנסיעה שלי בין עירונית ללא פקקים.

תודה.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

בפלואנס הגיר הרובוטי הוא הנקודה החלשה מבחינת אחזקה, החלפת קלאצ'ים יכולה להגיע. ב2015 הייתה עוד מתיחת פנים מינורית, ניתן לזהות ע"י פנסי לד מאחור. 

נוחות נסיעה טובה, חסכונית בדלק, תא מטען מעצבן ומולטימדיה מקורית לא משהו (בדגמים שהגיעו איתה). 

פורסם

עם המאזדה יש לי ניסיון מאוד קצר אז אני לא ממש יכול להגיד אלא רק להעריך באזור ה1-13 , עם הפלואנס הייתי מגיע לצריכה של 1-17/18 בבין עירוני (לא נסיעה רגועה). 

פורסם

עוד דעות?

אני מחפש רכב ל5 שנים הקרובות כאשר בשנה הקרובה אני יעבור איזור ה28 אלף ק"מ ואח"כ איזור ה15-17 אלף ק"מ בשנה.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

עם מגאן אסטייט דיזל שחולקת מנוע וגיר עם הפלואנס, הייתי משיג 1:22 בנהיגה רגועה מחוץ לעיר ללא פקקים (מדוד במשאבה). מניח שבנהיגה פחות רגועה אפשר לקבל 1:18-1:20.

מניסיון עם רכבים אחרים מהקונצרן עם גיר ידני 6 הילוכים ואותו מנוע (קשקאי ודאסטר), צריכת הדלק מחוץ לעיר עמדה על 1:17-1:20 בגרמניה (קשקאי) ועל 1:20-1:23 ברומניה (דאסטר), כך שאני מאמין שגם בפלואנס תוכל לקבל צריכה דומה מחוץ לעיר.

מנוע ה-K9K נחשב אמין מאוד. לגביי הגיר כתבו לך. מערכת החשמל בפלואנס נחשבת פחות טובה מזו שבמגאן אסטייט, אז אולי שווה לחפש אותה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש לי נסיון רב עם הפלואנס,
לטעמי נוחה מאוד, מרווח ובעלת תא מטען ענק,
צריכת סולר בערך 1/19 בנסיעה חסכונית תוכל לשפר את הנתון, מערכת מולטימדיה כפי שציינו שם דרק,
גם הבקרת אקלים מעצבנת מאוד בתפעול שלה.
אצלי החליפו פעם אחת קלאצ'ים וזהו,
בגדול הרכב פעמיים נתקע, פעם ראשונה נדלקו כל הנורות בכביש 6, במוסך עשו טיפול וזהו לא יכלו להצביע על בעיה ספציפית, ופעם שניה גיר וקלאטצים.

• תוכן חדש...