Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש ג'נסיס GV70 מול אאודי Q3 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכר שאל לדעתי לגבי הרכבים שבכותרת - ג'נסיס ברמת הגימור הנמוכה מקביל (בערך ) לאאודי דרמת הגימור הגבוהה. הוא הזמין Q3 אבל שוקל לבטל ההזמנה ולרכוש את הג'נסיס ושואל לדעתי.

יותר מתוך תחושת בטן מבלי שיש לי מספיק ידע או ניסיון של ממש עם שני הרכבים המדוברים חושב שהג'נסיס עדיף ומהווה תמורה טובה יותר לכסף בכל הפרמטרים אולי למעט סחירות ולגבי התנהגות כביש (שפחות חשובה לרוכש) אין לי שמץ מה עדיף.

גם מבחינת מיתוג ותדמית לא בטוח מה עדיף וזה דווקא היבט שחשוב לרוכש

פורסם

על הנייר הג'נסיס חזק יותר ומאובזר יותר לעומת הQ3, בשביל בקרת שיוט אדפטיבית צריך להוסיף חבילת אבזור נוספת שגם מקפיצה את המחיר באאודי. יש גם תיבת הילוכים פלנטרית שזה פלוס מבחינת אחזקה ונסיעה בפקקים. 

אישית נהגתי בגרסת ה-1.5 של הQ3 והוא לא הרגיש יוקרתי בכלל או שווה את הכסף. בגרסת ה2.0 מקבלים הנעה כפולה ומנוע חזק יותר, השאלה אם מקבלים גם פנים משופר ובידוד רעשים עדיף. 

פורסם

הגנסיס כמה רמות מעל, בכל פרמטר, ממרווח,מנוע,אבזור, תשב באוטו ותבין מה זה פרימיום אמיתי.

עוד פרמטר חשוב באודי ההנחות הם בין 10 ל25 אחוז, בגנסיס 7000 שקל.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

גם אני בעד הג'נסיס. הרכב מרשים מאוד, לא נופל באף תחום והוא לגמרי רכב פרימיום.

לגבי המיתוג, אני חושב שבמקום שבו יונדאי נמצאת היום היא כבר לא צריכה להוכיח יותר מדי, כל מי שיתיישב ברכב ובוודאי מי שיסע יבין שמדובר ברכב יוקרה לגיטימי ולא רק במשהו שמתומחר כמו רכב יוקרה. הכניסה של טסלה לישראל הוכיחה שהקהל הישראלי מתרגל מהר למותגים חדשים ויודע להעריך אותם.

מהניסיון שלי בנסיעה ברכבי ג'נסיס נמשכו הרבה מבטים אל הרכבים, רוב האנשים ידעו במה מדובר, התרשמו מהרכבים והתגובות היו חיוביות.

• תוכן חדש...