Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב-25K חייל משוחרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני חייל שמשתחרר בעוד שבוע בערך ואני מחפש רכב יד 2 חדש

עשיתי כמה בירורים ואלו הנקודות החשובות

הערכת הקילומטראז בשנה היא בערך 11 אלף לשנה (הערכה כלפי מעלה) בעיקר לנסיעות לעבודה ובעיר בגלל הכמות הקטנה יחסית צריכת הדלק ברכב לא מאד משמעותית עבורי ולכן הדגש הוא על אמינות, מבחינת כוח המנוע אני גר בחיפה ולכן אצטרך רכב חזק יותר כדי להתמודד עם העליות 

מבחינת קוסמטית ואבזור אני צריך מטען לטלפון וזהו פחות או יותר, בקרות שיוט חלונות חשמליים בקרות אקלים וכו הרבה פחות קריטים לי

התקציב שלי הוא 25 אלף שקלים כולל ישור קו ועד עכשיו התעניינתי בפורד פוקוס/פיאסטה , מיצובי אטראז ופיזו מהדגמים הקטנים

אשמח לדעת אם אני בכיוון מה לא לקחתי בחשבון ואיזה דגמים נוספים לחפש

המון תודה!

פורסם

ידני מתאים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את האטראז' הייתי מוריד מהרשימה בלי קשר לגיר (האם ידני בא בחשבון או לא).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...