Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן לכולם,

מחפש כבר תקופה רכב נוח ודגש על נוח, חיסכון בדלק גם חשוב.

מערכות בטיחות אקטיביות פלוס ענק.

היום התרשמתי מהגראנד קופה אבל באינטרנט יש הרבה מידע נוגד.. לדגומא על מערכות הבטיחות, באתר אחד רשום שמ2019 היה עדכון והצטרף לרכב בקרת שיוט אדפטיבית, בלימת חירום אוטונמית והתרעה על סטייה מנתיב

מנגד רשום שהדיזל לא קיבל כלום ( חוץ מתוספת של אוריאה ועוד 6 כ"ס ושינוי כלשהו בגיר ) העירו את עיניי, האם כל העדכון בטיחות נעשה לבנזין 1.3 בלבד? או שהדיזל 1.5 קיבל את העדכון הזה גם כן? כי לפי המפרט של רנו זה כלול.

אבל גם פתיחת תא המטען עם הרגל רשום שיש ואחד מגולשי הפורום טען כי את זה הורידו בלי לעדכן, על מי אני יכול לסמוך עם כל המידע הנוגד?

השאלה שלי בגדול האם הדיזל 1.5 , 116 כ"ס מגיע יחד עם מערכות הבטיחות האקטיביות? 

במידה ולא עד כמה ה1.3 רלוונטי? כי אני יודע שהוא חזק אבל חסכוני הוא לא בדיוק.

אשמח לתשובה קונקרטית. תודה רבה!

ועל הדרך אם יש למישהו המלצה או דיס המלצה על הרכב גם לא יזיק :)

עריכה אחרונה על ידי eitaneitan8
פורסם

אכן. מערכות הבטיחות נוספו בדגם הדיזל בשנת 2019 עם מתיחת הפנים שכללה תוספת 6 כ''ס במנוע וכן שיפור הגיר האוטומטי שבמתיחת הפנים כולל 7 הילוכים והוא דו מצמדי "רטוב". מנהיגה בשתיהן (הקודמת והמתוחה) ניתן לחוש שיפור ניכר בפעולת הגיר והוא יותר "ידידותי". תוספת מערכות בטיחות המובנות משדרגת. באם אתה זקוק לרכב לנסיעות ארוכות, חסכוני ונוח, זו אחת האופציות הטובות. את דגם 1.3 איני מכיר.

פורסם

אני נוסע 100 ק"מ כל יום ואני כרגע נוסע על i25 , היא הספיקה לנסיעות בתוך העיר אבל בבין עירוני היא בלתי נסבלת.. אז אם כמו שאתם אומרים גם הדיזל קיבלו את מערכות הבטיחות אין לי מה לדאוג.

תודה רבה אתחיל לחפש ביד 2.

פורסם

חמי קנה כזאת מודל 2019 או 18.

הרכב נוח מאוד,זריז (מנוע 1.3), התיבה הייתה יכולה להיות רהוטה יותר, לפעמים לא מעלה הילוך כשצריך.

מאובזרת טוב, אצלו זאת רמת אבזור הבכירה.
מה שכן, כבר פעמיים היה במוסך במהלך 3 חודשים שהרכב אצלו.

פעם אחת איזה חיישן שגרם לרכב בקושי להאיץ.

הוחלף במסגרת האחריות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אהלן כולם עוד שאלה ששכחתי לשאול, היו לי 2 רכבים כבר שסלד גבוה בינעירוני שיגע אותי (פאביה ידנית ו יונדאי ) , יש למישהו הערכה או מידע על כמה סלד הרנו משייטת שהיא על 120 קמ״ש?

ואולי רכבים אחרים עם רמת הנוחות הזאתי שממליצים עליהם?

תודה

• תוכן חדש...