Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני רוצה לרכוש רכב 7 מקומות במחיר סביר - לא הרבה יותר מ 150K ש"ח, עדיף פחות.

המועמד המוביל, מטבע הדברים הוא מיצובישי אאוטלנדר.

יש לי אפשרות לרכוש אאוטלנדר 2020 שעבר פחות מ 10K ק"מ מקרוב משפחה (פרטי, לא ליסינג) בכ 130K ש"ח.

האם יש אלטרנטיבות שכדאי לבדוק או ללכת על זה? אולי אאוטלנדר דגם חדש מליסינג 0ק"מ?

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי sl1d3r
פורסם

אני הייתי ממתין מעט עד שהאוטלנדר החדשה תגיע ל0 קלומטר...
בכל מקרה מה הפער בין אוטלנדר חדשה 0 קלומטר ולזו של קרוב המשפחה? האם ההיא של הקרוב משפחה דגם המפואר?

פורסם

לא, לקרוב משפחה יש דגם בסיסי (intense).

מניסיון עם דגמים חדשים בעבר, תוך כמה זמן בד"כ הדגמים מגיעים לזמינות לקניה ב 0 קילומטר מליסינג?

וספציפית בנוגע לאאוטלנדר החדשה - הבנתי שבעקבות המיזוג של מיצובישי עם ניסאן ורנו, האאוטלנדר החדשה יושבת על פלטופרמה שמשותפת, בין היתר, עם רנו. זה מזכיר לי אמירות היסטוריות על החסרונות במכוניות צרפתיות וכו' ואני תוהה האם זה משהו שאמור להדאיג אותי בנוגע לאאוטלנדר החדשה?

אחד הפיצ'רים שאני מאוד אוהב באאולטלנדר הישנה היא שזו מיצובישי יפנית יחסית פשוטה שלא אמורה לראות מוסך יותר מדי..

פורסם

המנוע והגיר של המיצובישי הם לא מתוחכמים יתר על המידה ואמורים להמשיך בקו של האמינות הקודמת,
כל השאר אני לא נביא אבל מסכים זה לא חדש בעולם הרכב....וגם דגמי רנו סה"כ היום מגלים אמינות לא רעה בכלל.

בדרך כלל הדגמים מגיעים ל0 קמ, די מהר, למרות שכאן אולי עקב הביקוש יהיה עיקוב קל...

פורסם

לדעתי אין מה להתלבט בתקציב הזה.

במקומך הייתי קונה את הרכב של קרוב המשפחה שהוא יד 1 פרטי.

אתה מכיר את הרכב ואת המוכר והרכב עבר ק"מ נמוך.

בשביל רכב פרטי שאתה מכיר, בן שנה, זה מחיר הוגן וקניה טובה.

• רעיון טוב! 1

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אם זה רכב שאתה רוצה וזה מקרוב משפחה שאתה מכיר אז מה הטעם לחפש רכב אחר ? , האאוטלנדר רכב שהאמינות שלו היא שם דבר ואני לא הייתי מהסס .

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 15.7.2021 בשעה 11:48, sl1d3r כתב:

האאוטלנדר החדשה יושבת על פלטופרמה שמשותפת, בין היתר, עם רנו. זה מזכיר לי אמירות היסטוריות על החסרונות במכוניות צרפתיות וכו' ואני תוהה האם זה משהו שאמור להדאיג אותי בנוגע לאאוטלנדר החדשה?

פלטפורמה זו רק שלדה. והיא משותפת עם ניסאן (רוג / אקסטרייל), לא רנו. יש עוד כמה פרטים קטנים שנלקחו מהניסאן, כמו מערכת מולטימדיה זהה לחלוטין, לוח מחוונים דיגיטלי, יש דמיון גם בידית ההילוכים. פה זה נגמר.

בקשר לאמינות, זה אמור להיות מאוד אמין, אבל בדגם חדש אי אפשר לדעת. אם אתה רוצה ראש שקט לחלוטין - לך על הדגם הישן (אגב, באאוטלנדר החדש תוקנו כל הבאגים של הקודם, כמו למשל לחצנים מאירים בלילה בכל הרכב, דבר שברכב הקודם מאוד עיצבן אותי שאין תאורה בכפתורים של הרמת חלונות וכאלה, ונוספו פיצ'רים מדהימים). 

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...