Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 20K

Ron321321
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, זה פוסט בתכלס לחבר.

הבחור ממש ממש לא החלטי, והוא חייב רכב ראשון, בן אדם צעיר בן 24, מחפש בעיקר רכב לנסיעות יחסית ארוכות.

הדרישות שלו מרכב זה בעיקר אמינות, אחזקה זולה, צריכת דלק כמה שיותר טובה, רק אוטומט, ושנתון מ2010 ומעלה ק"מ סהכ סביר (עד 140-150) ובגאז יחסית סביר (נגיד יצא לו לראות אלטו, I10 וכדומה והיה לו קטן מידי, הראתי לו את של ה208 שלי והוא היה סבבה עם הגודל של הבגאז שלי נגיד)

יצא לנו לראות נגיד  208  2015 מנוע 1.2 אוטומט רובוטי, לא יודע כמה הגיר פשוט מוצלח או לא. בנוסף גם במחיר יחסית אחלה יצא לנו לראות גם 301 מנוע 1.6 אבל לא ידענו אם זולל דלק ואם בכלל הרכב אמין.

אשמח לשמוע את הדעות. תודה מראש.

פורסם

הייתי מוותר על גיר רובןטי.

הייתו

מציע לבדוק מזדה 2 ברמת אבזור דינמיק, זריזה ואמינה..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...