Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו משפחה צעירה עם שני ילדים קטנים, מחפשים "להתחדש" עם רכב משפחתי יד שניה.

אנחנו נוסעים בערך 10K בשנה (חצי עירוני חצי בין עירוני), אולי קצת יותר בעתיד הקרוב.

חשוב לי רכב חסכוני וכמה שפחות מזהם (היברידי?). התקציב הוא 85K ואפשר למתוח אותו קצת להזדמנות מיוחדת שתצדיק את זה.

שוטטתי הרבה מאוד בפורום והרכב שהכי נראה לי היה יונדאי איוניק 2017-2019, אבל לצערי מחיפוש בלוחות השונים ראיתי שהתקציב שלנו אולי מעט נמוך לרכבים שהם לא שחוטים לגמרי (יש מבחר נאה של רכבים עם 100K+ קילומטר, אבל אני רוצה רכב יותר טרי).

יש עוד אפשרויות קורצות או שכדאי לי להמשיך לחפש איוניק טובה? (אני לא לחוץ לקנות ויכול לחכות קצת לרכב הנכון)

תודה רבה!

פורסם

שלום  יש עוד שתים - שלוש אפשרויות בסגנון הזה:

קיה נירו

טויוטה אוריס (.האצ'בק או סטיישן )

טויוטה פריוס ( קצת יותר יקרה/ ישנה ).

כולן אופציות ראויות ( כולל איונק ), יש מבחר גדול גם בלוחות וגם ישירות מחברות ליסינג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התגובה

כשאתה אומר ישירות מחברות ליסינג, הכוונה היא לרכוש רכב שהבעלות הנוכחית שלו (או אחת הבעלויות הקודמות) היא ליסינג? ניסיתי להימנע מכך ככל שניתן (יש לי דעות קדומות על רכבים מליסינג, אולי לא מוצדקות).

השאלה היא, אם עדיף לקנות רכב חדש/מתקדם יותר מליסינג או להתפשר על רכב ישן יותר אבל בבבעלות פרטית?

פורסם

אני גם הייתי מעדיף לקנות מיד ראשונה פרטית, מטופל, ללא תאונות ועם קילומטראז' נמוך.

אבל צריך לחפש רכב כזה, והמחיר יכול להיות גבוה יותר.

ישירות מחברת ליסינג זה ממגרש של אלדן/ אלבר/ אוויס וכו...

• רעיון טוב! 1

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

התקציב בהחלט מאפשר קניית איוניק 18 פרטית או 17 בגרסת סופרים. רק צריך לשבת על הלוחות ולהמתין לרכב הנכון. קח בחשבון שלרוב אנשים קנו רכב היברידי כחדש כי החסכון בדלק קרץ להם משום שהם נוסעים הרבה. צריך להמתין לפרסום הרכב שמתאים לך עם קילמטרז נמוך, זה עלול לקחת קצת זמן.

ניתן לחפש רכבים כאלה גם בטריידאין של יונדאי (כל מוביל טרייד)

פורסם

האמת היא שלפחות מבחינה ויזואלית (ההיבט היחיד שלגביו יש לי דעה מוסמכת), אני גם מעדיף את הנירו. אבל יש שתי התלבטויות בהקשר הזה:

א. הנירו נראית טיפה פחות מרווחת ו"ארוכה" מהאיוניק, האם היא מספיק גדולה למשפחה עם שני ילדים קטנים? (לרבות תא מטען..).

ב. אני רואה בלוחות שהנירו מעט יקרה יותר, שווה ללכת עליה גם אם המשמעות היא לקחת 2016 במקום 2017 לדוגמה?

תודה רבה!

פורסם (נערך)

נירו מצויינת למשפחה עם שני ילדים. אין לך בכלל ממה לחשוש בנושא מרחב הפנים.הבגאז' 400 ליטר עד גובה המגש. רכב עם דלת חמישית מאפשר הטענה נוחה של חפצים.

אין הבדלים משמעותיים בין 2016 ל 2017, חוץ מאורך האחריות.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

• תוכן חדש...