Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SUV עד 80k

Laker
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים.

אמא שלי סוף סוף הסכימה להפטר מהדייהטסו טריוס 2003 🤢 שלה אחרי 19 שנים ו140 אלף ק"מ. 

היא התרגלה לרכב גבוה והיא בעצמה נמוכה יחסית, אז הדרישה היא לפחות ג'יפון+.

חשוב שהמרכב יהיה נוח לנסיעה ושהרכב יהיה אמין יחסית. 

50% מהנסיעות שלה הן בתוך העיר לכן אני סבור שרכב היברידי יועיל מאוד.

חוץ מזה אין לה יותר מדי דרישות, היא לרוב נוסעת לבד לכן למקום מאחורה אין חשיבות רבה...

אשמח שתתנו לי עוד אופציות, כרגע המובילות נראות לי כמו CHR 16/17 או נירו 17.

תודה ושבת שלום 🙃 

עריכה אחרונה על ידי Laker
פורסם

אין יותר מדי אופציות היברידיות לג'יפון בתקציב הזה.

ממה שראיתי בלוח מכירות, CH-R עם נתונים נורמליים עולה כ 100 אלף₪.

נירו כן ניתן למצוא בתקציב שהגדרת מ 2017. זה רכב מוצלח, אבל פחות גבוה מבחינת הישיבה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שוקל לוותר על הקטע של ההיברידי, זה אמנם אחלה כי היא באמת יחסית הרבה תשתמש במנוע החשמלי, אבל היא במילא נוסעת מעט (500-800 קמ בחודש) אז אולי צריכת דלק לא כזאת חשובה.

פורסם (נערך)

אני מניח שאתם מחפשים רכב לא גדול .

יש מגון רכבים שיכולים להתאים:

מאזדה CX-3 ,  סוזוקי ויטרה,  הונדה HR-V, סובארו XV. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם מדובר ברכב עירוני והמושב האחורי לא חשוב אז הייתי בודק גם סוזוקי איגניס.

הוא מעין רכב מיני מוגדל ומוגבה מעט, עיצוב שלר חביב על כולם אבל אחרי טריוס זה יכול לעבוד.

הדגם ההיברידי מגיע עם מערכות בטיחות ואולי התקציב יאפשר אפילו רכישה של רכב חדש לגמרי.

פורסם
לפני 37 דקות, Mike808 כתב:

הוא מעין רכב מיני מוגדל ומוגבה מעט, עיצוב שלר חביב על כולם אבל אחרי טריוס זה יכול לעבוד.

הדגם ההיברידי מגיע עם מערכות בטיחות ואולי התקציב יאפשר אפילו רכישה של רכב חדש לגמרי.

זה חד משמעית הרכב הכי מכוער שראיתי מימיי, אני באמת רוצה להקיא כל פעם שאני נתקל בו...

כל הרכבים האלה יהיו לה נמוכים 😔 היא בכלל הייתה רוצה גימני או רנגלר 🤣

• אהבתי 1
פורסם

ממליץ על סוזוקי ויטארה. 

רכב אמין ביותר, זול מאוד לאחזקה וחסכוני מאוד בדלק. 

ניראה טוב והישיבה בו גבוה עם שדה ראיה מצויין. 

דגם ה-4x4 אומנם יקר. אבל מגיע עם אבזור משופר ביחס ל-4x2. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

גם לדעתי איגניס מועמדת רצינית לתואר מלכת הכיעור .

גם אני מחבב מאוד את ויטרה.

הבעיה עם סוזוקי -גם בשנתון מתקדם 2017 הרכב מגיע ללא מערכות בטיחות אקטיביות.

למשל, סובארו XV מאובזר בטיחותית היטב בחלק מהגרסאות. 

ג'ימני מאוד לא נוח לנסיעה בכבישים.

לא רואה שום הגיון ברכב הזה למי שלא יורד לשטח.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם
לפני שעה, Mike808 כתב:

אנקדוטה מעניינת, לסוזוקי שאתה מדבר עליו אין מערכת היברידית אמיתית כמו לחברות אחרות, ולמעשה הרכב לא מסוגל לנסוע על מנוע חשמלי לבד (אין לו אחד כזה). הם קוראים לזה היברידי-מתון או מיקרו-היברידי, ולמעשה מדובר על סטרטר-גנרטור בעל 3 כ"ס כם מצבר נוסף משלו שתקוע מתחת לכיסא נהג (בסוויפט הוא ממוקם שם) והוא  מופעל בהאצה מסויימת, ונטען בחזרה בבלימה. בזכות הסטרטר גנרטור הזה מערכת S&S שלהם עובדת גם בגלישה ולא רק בעצירה מוחלטת. בגדול כל הגימיק הזה כדי לאפשר לאיגניס ולסוויפט להיות משווקים באירופה תוך כדי עמידה בתקן אירו 6.

פות"ש, במידה ואתם קונים רכב היברידי יד 2, יש לשים לב לעניין הסוללה. לנסועה הנמוכה שהצגת, בהחלט הייתי שוקל גם רכבים שאינם היברידיים.

החסרונות של סוזוקי כפי שהמליצו לך הם שהן לרוב ירגישו יותר פשוטות וצנועות ביחס למתחרות, לפעמים על חשבון בטיחות כפי שציינו.

מאידך הם ידועים לשמצה באמינות שלהם.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

מכיר ויודע. המערכת של סוזוקי מאוד בסיסית, בויטארה וקרוסאובר היא גם לא מכבה את המנוע לקראת עצירה.

האמת שלא ממש שמתי לב לתקציב והדגם ההיברידי בכלל לא עומד בו.

לגבי העיצוב, גם אני חושב שעיצוב החלק האחורי הוא אסון. מצד שני, אני מכיר לא מעט אנשים שחושבים שהאוטו נראה טוב, ואפילו כמה כאלה שהספיקו לשדרג מהדגם הרגיל להיברידי, זה כנראה מוכיח שעל טעם ועל ריח... 🤔

פורסם

הזמנו את הMG ZS EV עם כל התוספות, יצא 147 אלף ב100% מימון ללא ריבית.

נקווה שהבחירה תתברר כטובה 🙃

תודה על העזרה!

• רעיון טוב! 1
פורסם

תתחדשו. 

רק אל תגיד ללא ריבית. 

כי אם לא היית מנצל את המימון, היית מקבל הנחה. 

• אהבתי 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 13 שעות, markb205 כתב:

תתחדשו. 

רק אל תגיד ללא ריבית. 

כי אם לא היית מנצל את המימון, היית מקבל הנחה. 

תתפלא אבל בדקנו ולא.

• תוכן חדש...