פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
אהלן, אני מחפש פודים לטוויטרים לסט הנ"ל. יש פודים מאלומיניום שמתחברים בהברגה לקורת הa אך לא בא לי לקדוח ברכב. האם יש פודים אוניברסלים לטוויטרים שאפשר להדביק בעזרת דו"צ לדשבורד? יש דרך כל שהיא לייצר פוד שגם יראה נורמלי שאוכל להניח אותם על הדשבורד?
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- 6 תגובות
- 983 צפיות
הייתה לי פעם מערכת על הרכב הישן שלי והמגבר (kicker) והרדיו (clarion) נשרפו נשאר לי רמקולים מורל וירטוס וסאב אני לא כלכך מעודכן בחידושים ובעדכונים שבשוק והייתי שמח להמלצה מה לקנות מגבר ורדיו- יד שניה או ראשונה, דאבל דין או וואן דין, כמה זה נורא שאני ישאיר תמערכת מולטימדיה של kenwood שהגיע עם הרכב בחבילת מולטימדיה שרכשו מי שקנה את הרכב מהיבואן אשמח ליעוץ ממש רוצה לקנות בימים הקרובים
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 694 צפיות
שלום פעם ראשונה שהתחדשתי באוטו עם כל מני טכנולוגיות.. זה פורד אס מקס, עם HU מקורי, 6000cd כמו בעוד הרבה דגמים של פורד. אני מבין שבאופן כללי ודי בסיסי, יש 2 חיבורים ״עיקריים״ מהאוטו לHU המקורי, שנותנים יתרון למקוריות, שהם שליטה מההגה, והגברת עוצמה בעליית מהירות (אצלי זה נקרא avc. יש לזה שם יותר תיקני?) אני גם מבין שיש כמה שיטות שידור לשליטה ממהגה, ולכן לעיתים צריך מתאמים. אבל האם באופן כללי HU שמתחבר ל״פיצוי רעש סביבה״ הזה, זה דבר שקיים? אם כן, איזה מאפיין ברדיו מגדיר אותו? (יענו כשאני מחפש HU, איך לדעת אם יש לו?) ולגבי השליטה מההגה, איך אני יודע איזה סוג יש לי? כשאני מחפש HU עם תמיכה בו, מה לחפש? ושאלה אחרונה לכרגע, ש למישהו המלצה על HU…
הודעה אחרונה מאת farmalot, -
- 2 תגובות
- 747 צפיות
אהלן, יש לי קיקר CVR 12.. על איזה תיבה אתם ממליצים? פתוחה או סגורה? קטנה או גדולה? אגב, המונו שמחובר אילו זה bolt 200 RMS.. זה סבבה? (בניתי לו גם מערכת קירור כי ידוע שהם מתחממים)
הודעה אחרונה מאת C y d i a, -
- 7 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום חברים , רכשתי פלואנס 2012 עם מסך טאצ בחזית ובמושבים האחוריים לילדים . מס שאלות לאלופים שבינינו: 1. איך לעדכן את השעון ברכב (קיים רק במסך טאץ)? 2. יש תוכנת ניווט בשם speednavi איך מעדכנים אותה? 3. יש בתא כפפות USB קורא SD(עליו יש את התוכנת ניווט) איך מנגנים שירים וסרטים ? תודה לעוזרים .
הודעה אחרונה מאת Music2020, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 536 צפיות
לבעלי אטולנדר החדשה. האם אפשר לחבר את BT באוטלנדר החדשה ליותר מנייד אחד שגם שלי וגם של האשה יוכלו להיתחבר לBT של מערכת המולטימדיה ואם כן אנחנו יכולים להיות מחוברים בו זמנית כלומר מי שמקבל שיחה יכול להישתמש בדיבורית?
הודעה אחרונה מאת momi2369, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. הזמנתי רמקולים בגודל 6.5' שזה הגודל המתאים, אך כשפרקתי את הרמקולים הקדמיים ראיתי שהרמקול מחובר לתושבת שאותה מחברים לדלת. הבעיה שזה חלק אחד ולא מתפרק, והשאלה אם אני צריך לחתוך מסביב ולהכניס את הרמקול החדש בתושבת, או לחבר ישר לדלת בדרך כלשהי. תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת shmuel3058, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
קניתי השבוע מערכת חדשה לרכב שכוללת קומפוננט של מורל (וירטוס), מגבר של mb quart XA1-800.4 מסך מולטימדיה של syncope וסאב של alpine. יום אחרי הקניה, נסעתי ושמעתי מוזיקה לא על ווליום הכי חזק (סביבות ה 28-29 מתוך 40) ומשום מקום הפסיקה המוזיקה. אין שמע אבל אני רואה במסך שהשיר ממשיך להתנגן. כיביתי מנוע וזה חזק. היום בבוקר זה שוב קרה לי, ואז נגעתי במגבר והרגשתי שהוא רותח, מעבר למה שצריך ושמתי לב שכשאר הוא טיפה מתקרר הוא חוזר לעבוד, כלומר חוזר השמע. מה זה יכול להיות? יכול להיות בעצם שהמגבר הנל לא מספיק חזק בשביל להגביר את הקומפוננט ואת הסאב ולכן הוא מתחמם יותר מידי ולכן מכן מתנתק על מנת לא להישרף?? מה אתם חושבים? אשמח לעזרה ולעצות. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
היי חברים, ברכב שלי מותקן רדיו של פיוניר, DEH PS80 רדיו מעולה עם איכות צליל מצויינת, אבל אין קישורית בלוטוס לפלאפון, בעידן של היום זה כבר נהיה פרט הכרחי ברדיו של הרכב ואני לא מצליח להסתדר בלעדיו. אני רוצה להתקין מתאם בלוטוס, שיתחבר לאוקס וישב במקום שלא יפריע. הזמנתי בעבר אחד מאיביי אבל האיכות צליל והאיכות הכללית הייתה פשוט זבל, הייתי שמח להמלצה אם מישהו מכיר מתאם דומה שיפיק צליל איכותי, גם בהשמעת מוסיקה וגם בהשמעת שיחות, ברדיו יש 2 יציאות USB ככה שאין לי בעיה להשאיר אחת מהם מחוברת למתאם לטובת טעינה קבועה. התקציב יהיה כמה שצריך, לא פוסל לקנות גם מתאם בכמה מאות שקלים אם יעשה את העבודה, לא רוצה לקנות משהו זול ולהתאכזב, תודה מראש
הודעה אחרונה מאת skitsa, -
- 0 תגובות
- 546 צפיות
שלום לכולם,ברשותי פולו 2002,קניתי רדיו דיסק של סוני cdxg-1170u עם 4 יציאות של 55w,מקדימה בדלתות הרמקולים המקוריים עדין בשימוש והייתי רוצה להחליף אותם לקומפוננט או לרמקולים רגילים,שמתי לב שקשה למצוא רמקולים במידות האלה של 4 אינץ,בכל מקרה יש לי עוד שני רמקולים של פיליפס 300 וואט מורכבים על המגש שהרכבתי לפני שבוע,ועוד שניים בדלתות האחוריות של jvc אך הם לא מחוברות עקב חשש לעומס על הרדיו דיסק. השאלה שלי היא האם אפשרי לקנות רמקולים במידה קצת יותר גדולה לדלתות? האם זה מסובך להרחיב את התושבת ושווה את המאמץ? ואשמח להמלצות על קומפוננט או רמקול זוג לקדימה לא יקרים,והאם הכרחי לקנות מגבר או שהרדיו יוכל לעמוד בעומס של 6 רמקולים? מתנצל מראש על החפירה.
הודעה אחרונה מאת hbhcvnkl900, -
- 0 תגובות
- 542 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת noam95, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפני מספר שבועות פתחתי שרשור בנוגע להחלפה של הסט קומפוננט שברשותי - Rockford T162S מאחר ואף פעם לא באמת הייתי מרוצה מהם. לאחר מפגשים עם חבר הפורום דן DAn-BP 1.8 הוצאתי את הטוויטרים שיהיו חיצוניים לכיוון השמשה אך לא עזר. באחד מהפעמים הופתעתי לגלות שהטוויטר של הנהג פתאום הפסיק לנגן-הוא מנגן מאוד מאוד חלש שרק ליד האוזן שומעים אותו. מפה לשם נפלה לי הזדמנות לרכוש סט משומש של focal k2p סט מאוד איכותי וקפצתי על ההזדמנות. היום בצעתי את ההתקנה אצלי ברכב (סיוויק 2007) ושוב פעם אותה תופעה עם הטוויטרים-הם מנגנים חלש מאוד והפעם בשני הצדדים . ניסיתי כמה דברים תוך התייעצות עם דן וכלום לא ממש עזר. החלפתי בין הטוויטרים (בין צד ימין לשמאל), חיברתי אותם ישירות לקרוס, לקחתי את הטוויטר…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 1 תגובות
- 565 צפיות
אהלן שלום לכולם. אתמול שנסעתי מהעבודה הביתה פתאום בו זמנית שתי המגברים הפסיקו לעבוד. בדקתי את הפיוזים במגברים הכל בסדר, הפיוז שיוצא מהמצבר בסדר. כבל רימוט מחובר לשתי המגברים וגם בדקתי במערכת והכל מחובר. כבל פלוס מחובר, הארקה גם. אני לא מצליח לחשוב על עוד משו שצריך לבדוק. אשמח לעזרה, חייב לציין שאחד המגברים אצלי באוטו כבר שנתיים ובחיים לא היתה לי בעיה איתו, והשני שמתי לפני כמה חודשים וגם לא היו בעיות. תודה!
- 6 תגובות
- 949 צפיות
מדובר ב pioneer avh-x2750bt , ביצעתי שחזור להגדרות יצרן ולאחר בחירה של השפה, יש מסך מוזר שמבקש לבחור בין 2 מצבים: מצב רגיל, ומצב רשת. יש מספר הבדלים ששמתי לב שמשתנים בהגדרות סאונד: *בהגדרות של כיוון הסאונד במצב הרגיל יש אפשרות לשנות לכל הכיוונים - קדימה אחורה ימין שמאל. במצב רשת יש אפשרות רק לימין ושמאל. *בהגדרות של הקרוס אובר (חיתוכים) זה נראה אחרת ואני מצרף תמונות במצב רשת זה נראה כך: במצב רגיל זה נראה כך: אני רק אציין שאני עובד עם מגבר 4 ערוצים 2 לרמקולים קדמיים וסאב בגישור, ללא רמקולים אחוריים, אבל שחיברתי את הRCA של הרמקולים ליציאות הקדמיות בHU הם לא עבדו טוב, נשמעו חלש ולא טוב. הם לא שרופות כמו שזה נראה אבל הם לא תקינות - אז מה שעשיתי זה חיב…
- 3 תגובות
- 751 צפיות
שלום לכולם, ברכב הקודם הייתה מותקנת מערכת 1 דין של פיוניר (לא זוכר את הדגם) שמחוברת למגבר שממנו יצאו סאב וזוג רמקולים. המערכת עבדה מצוין והסאונד היה אחלה, במיוחד של הסאב. לאחרונה החלפתי רכב שבו יש דאבל דין של טארג'ט 2050. החלטתי לשדרג את הסאונד ברכב ופירקתי מהרכב הישן את המגבר והסאב, קניתי סט קומפוננט וזוג רמקולים אחוריים. את האחוריים חיברתי ישירות למערכת ואת הסאב והקומפוננט למגבר. ביציאות של המערכת למגבר יש 2 זוגות rca -קדמי ואחורי ואחד כחולה שמסומנת כיציאת סאבוופר. חיברתי זוג כבלים rca מהיציאות הקדמיות למגבר של המערכת ובצד השני פיצלתי כל כבל, פיצול אחד לערוץ 1,2 במגבר שעליהם מחוברים הקומפוננטים, פיצול שני לערוצים 3,4 שעליהם מחובר הסאב בגישור. סה"כ הסאונד …
הודעה אחרונה מאת yoni_yoni, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום, ברשותי פיג'ו 206+ 2011 ואני מעוניין לבצע עליה פרוייקט השחרת חלונות אחוריים+שמשה אחורית 95% +וילונות איטום, כך שכל החלק האחורי של הרכב יהיה אטום מאור שמש וללא אופציה לראיה. כמובן שאיני יכול לחסום לעצמי את כל טווח הראיה, מכיוון שזה יהיה חוסר אחריות מוחלטת, החלטתי להתקין מצלמה שתהיה מחוברת מעל הלוחית רישוי האחורית והמסך יהיה במקום המראה המקורית של הרכב. אני לא רוצה לחווט את המצלמה לאורות רוורס מכיוון שאני רוצה שהיא תפעל כל עוד יש סוייץ אך גם יהיה לי מתג שמכבה אותה גם אם יש סוויץ. עכשיו לחלק העיקרי של ההודעה, מישו יכול להמליץ לי על מצלמה איכותית ומסך איכותי? עדיפות קניה מאיביי. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 735 צפיות
מדובר בדגם ידני שנת יצור 2014. יש מערכת עם מסך מגע בהתקנה מקומית (לא אנדרואיד) ו4 רמקולים מקוריים. האודיו נשמע על הפנים. מה מומלץ לעשות כדי לשפר את הסאונד? להחליף הכל? להוסיף טוויטרים? להחליף גם את הרמקולים ? אני לא רוצה להשתגע עם מגברים וסאב אבל ברור לי שניתן לשפר את הסאונד.
הודעה אחרונה מאת snorlax, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בוקר טוב, חיברתי לטאבלט מקלט sdr, דונגל dvb t, אני מצליח לקלוט רדיו עם אפליקציה שנקראת Sdr touch, רציתי לדעת אם מישהו מצליח לקלוט ערוצי טלוויזיה, ואם כן מה דרוש לכך? אני עם טאבלט אסוס z170c תודה Sent from my A0001 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
לאחר שני נסיעות מבחן ולאחר תיחקור ואין ספור בדיקות הלכתי על הרכב בגירסת אינסטייל 7 מקומות. את הרוב ברכב הצלחתי לילמוד מה שנישאר לי זה מערכת המולטימדיה של מיציבושי. 1.הבנתי שהמערכת מגיעה עם וויז מובנה שאלתי היא איך הוויז מקבל עידכונים למינהם. 2. המערכת מגיעה ללא CD איך מיתגברים על חוסר זה . אני למשל במערכת קודמת היתי מחבר את הטלפון עם היוטיוב וכבל aux וככה נהנה ממוזיקה. האם במערכת של האוטלנדר יש חוץ מרדיו אינטרנטי עוד אפליקציות כדי להינות ממוזיקה טובה. 3.איזה כניסות חיצוניות יש למערכת ? 4. לבעלי אוטלנדר 2016 אשמח לשמוע טיפים למערכת זו?
הודעה אחרונה מאת momi2369, -
- 11 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם, התחדשתי באיביזה הדגם החדש(מנוע 1000 110 כ"ס). ראשית איפה יש מספיק מידע לגבי המולטימידיה של הרכב? ראיתי שיש שם כל כך הרבה אפשרויות וספר הרכב לא מכסה את הכל או אפילו את הרוב.... כיצד ניתן לבדוק האם יש עדכון תוכנה למערכת ובמידה ויש האם ניתן לעדכן לבד או רק דרך היבואן? נתקלתי בכמה דברים מרגיזים כמו לדוגמא: 1-ניתוקים מהבלוטוס כאשר הסוללה נחלשת. 2-ברגע שאני מחבר את הטלפון לבלוטוס המערכת ישר מתחילה להפעיל לי הקלטות ששמורות בפלאפון שזה מאד מטריד! 3-כהפעלתי את הwaze ההנחיות לא עברו משום מה למערכת של הרכב,זה אמור להיות ככה??
הודעה אחרונה מאת warezon, -
- 2 תגובות
- 770 צפיות
שלום לכולם. לפני כשבועיים התחדשתי בסיוויק ידנית מבציר נוב' 14. כרגע ברכב מורכבת המערכת המקורית מהמפעל. אני מעוניין להזמין מתאם פלסטיק+צמה+מתאם שליטה מההגה, למטרת התקנת דאבל דין.. שאלתי היא : האם באמת יש צורך במתאם שליטה מההגה ? הבנתי שיש מערכות שמתממשקות עם הכפתורים, ללא צורך במתאם חיצוני. האם זה נכון במקרה שלי? זו הערכה שאני רוצה להזמין, כמעט 600 ש"ח http://www.ebay.com/itm/401115180667?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT מצד שני, אם אני יכול לחסוך ולקנות רק את המסגרת והצמה ב250 ש"ח, אני מאוד אשמח.. אז לסיכום, האם יש אפשרות להתקין דאבל דין, ולהשתמש בכפתורי השליטה מההגה, ללא מתאם חיצוני? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת snorlax, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
טוב חשבתי לארגן קניה קבוצתית לאנשים שרוצים להשתמש בשלט הגה המקורי מצאתי מתאם אוניברסלי ב 40 דולר לסוני ופיוניר קנווד אלפיין כרגע כרגע מי שמעוניין שיפרסם פה איזה אוטו יש לו ואיזו מערכת אני אברר מול החברה מישהו רוצה להצטרף על מנת לחסוך משלוח?
הודעה אחרונה מאת ReZ0, -
- 1 תגובות
- 977 צפיות
היי חברים, בשעה טובה ואחרי 6 שנים החלפתי רכב לקיה סיד סטיישן 2011 אני מקבל את הרכב יום שני אחרי טיפולים וכו.. לעניין.. אני מחפש מערכת דאבל דין, חשוב לי שיהיה וייז, חיבור BT לאייפון , ואיכות שיחה טובה בדיבורית , תומך מצלמה אחורית הכי חשוב לי שישמעו אותי טוב בשיחה ואני אשמע טוב בלי דיליי אני לא מבין כל-כך בתחום , ממה שהבנתי יש אנדרואיד סיני ויש פיוניר בארץ מה מומלץ? איפה אפשר להתקין? התקציב הוא עד 1500₪ תודה לעוזרים ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת yanivell9, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ערב נעים מדובר בסיטרואן C4, עם מגבר של פיוניר 2 יציאות שמחובר לרמקולים קדמיים של hertz. אני מעוניין להוסיף סאב וופר עם תיבה, השאלה היא האם יש אפשרות לחבר למגבר בצורה כלשהי?
הודעה אחרונה מאת makskoma, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לשדרג את גרסת האנדרואיד המחוברת למערכת המולטימדיה של הרכב. מדובר בהתקנה מקומית ע"י רדיו מילאנו ומשום מה מדובר בגרסת אנדרואיד מאוד ישנה שמוגבלת רק לוויז. הייתי אצל מתקין כלשהו בעניין אחר (כבל USB) והוא הציע לי לשדרג את הגרסה ב700₪ - מחיר מופרז מאוד. יש לי את כל הידע הטכני הדרוש לעדכון גרסה הבעיה שאני מפחד לפתוח שם את הפלסטיקה בשביל להגיע לרכיב שמריץ את האנדרואיד. אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי איפה בדיוק ממוקמת הקופסה שמריצה את האנדרואיד, ואיך הכי קל ונוח לגשת אליה. מצאתי את זה: נראה פשוט, אבל: 1. איפה אני משיג את הברזלים השטוחים שהוא משתמש בהם? 2. המערכת מולטימדיה אצלי שונה מעט ונראית כך: http://poollretrofits.com/blog/wp-content/upload…
הודעה אחרונה מאת BeBest, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם, כפי שציינתי בכותרת אני בחור פשוט שלא מחפש להשתגע עם מערכת של אלפי שקלים אני בסך הכל שומע גלגל"צ ומידי פעם אוהב להגביר כשיש שיר ממש טוב, אני מחפש מערכת לרכב שתספק לי דיבורית בלוטות' (כי כרגע אין לי) ופונקציות בסיסיות (כנראה שהרמקולים יהיו המקוריים של הרכב) ושישפר את המראה של הרכב(לא סובל את הצורה המכוערת של המערכת המקורית שלהם) הרכב שיש לי זה מיצובישי לנסר 2011, חשבתי לקנות דאבל דין של ניפון 6695 ב-900 ש"ח מה דעתכם על המכשיר והאם יש אחד יותר טוב או מומלץ בטווח מחירים שלו אני מכניס קישור לזאפ לדגם המכשיר http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-indashdvd&db610458=2045333&keyword=6695 אשמח לחוות דעת שלכם תודה
הודעה אחרונה מאת eliran769, -
-
מתאם לשלט הגה
מאת shalush- 0 תגובות
- 744 צפיות
שלום לכולם, לאחרונה אני מתעניין במערכת מולטימדיה לסוזוקי סוויפט מודל 2010-2011 קיבלתי שני הצעות: 1)מערכת kenwood ddx4028BT באלף שקל יד שניה כחדשה מרכב שעבר תאונה(נראה לי מחיר טוב, לא?) 2)target 2505 ב1200. סה״כ זה לא הרכב הכי חדש ואין צורך להשקיע על המערכת יותר מ2000 ש״ח כולל התקנה אני חושב. אני די בטוח שהמערכת של kenwood עדיפה הבאסה היא שהמתקין אמר לי שלמצוא מתאם לשלט מההגה יהיה קשה מאוד וכמעט בלתי אפשרי. אין לי בעיה לקנות באינטרנט הבעיה שאין לי מושג מה אני צריך לקנות בדיוק. חוץ מזה אפשר להתקין על המערכות שציינת וויז? והאולי בכלל שווה לי ללכת על הtarget וזהו? ושאלה אחרונה, 600 שקל על התקנה + פנל לדשבורד זה יקר?
הודעה אחרונה מאת shalush, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מדובר ברכב ליסינג, אז אני לא רואה את עצמי מחליף HU יש לי סאב ומגבר מהרכב הקודם ואשמח אם אפשר לחבר אותם באיזה שהוא אופן למערכת של האוקטביה 2015
הודעה אחרונה מאת MoonKnight, -
רדיודיסק פשוט
מאת אוראל.ב- 5 תגובות
- 679 צפיות
למישהו יש המלצה לרדיודיסק עם בלוטוס, AUX, USB? אני מחפש משהו כמה שיותר פשוט וזול אבל מאידך לא משהו שיתקלקל מהר אלא שיחזיק כמה שנים טובות... הבנתי שיש באיביי כאלה, מישהו מכיר ויכול לשלוח קישור? תודה!
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ערב טוב, לפני חודש רכשתי רכב מסוג פיג'ו 508 דגם פרימיום. ברכב, מצויה מערכת מולטימדיה הכוללת טלוויזיה. הרכב נקנה מבעלים במרכז הארץ. כאשר אני מנסה להפעיל את הטלוויזיה בצפון, אין קליטה בכלל. לעומת זאת, כאשר אני נמצא במרכז - הקליטה מצוינת. אשמח לדעת כיצד ניתן לבצע "סריקת תדרים" או החלפת תדרים על מנת שתהיה לי קליטה בצפון. מצ"ב תמונה שמצאתי של האנטנות המצויות ברכב. תודה רבה,
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
מי מחובר 76 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,126 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- davemustaine87
- שחר 1
- T_A
- oferg22
- Eyal Amzleg
- M H
- אלירן זורנו
- גרנד פריקס
- Shai.sku
- yoav911gt2
- סולל הדרך
- פול-טנק