Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התחדשתי באיביזה הדגם החדש(מנוע 1000 110 כ"ס).

ראשית איפה יש מספיק מידע לגבי המולטימידיה של הרכב? ראיתי שיש שם כל כך הרבה אפשרויות וספר הרכב לא מכסה את הכל או אפילו את הרוב....

כיצד ניתן לבדוק האם יש עדכון תוכנה למערכת ובמידה ויש האם ניתן לעדכן לבד או רק דרך היבואן?

נתקלתי בכמה דברים מרגיזים כמו לדוגמא:

1-ניתוקים מהבלוטוס כאשר הסוללה נחלשת.

2-ברגע שאני מחבר את הטלפון לבלוטוס המערכת ישר מתחילה להפעיל לי הקלטות ששמורות בפלאפון שזה מאד מטריד!

3-כהפעלתי את הwaze ההנחיות לא עברו משום מה למערכת של הרכב,זה אמור להיות ככה??

פורסם

אגב, ניסיתי לבצע עדכון תוכנה למולטימדיה לגרסא d350 אך משום מה המערכת לא מזהה את העדכון.

ניסיתי לבצע זאת עם 2 סוגים שונים של דיסק און קי , גם על fat32 וגם על ntfs....

יש הצעות??

פורסם

לא נראה לי שמה מהדברים שציינת קשורים בכלל למערכת או לצורך בעדכון שלה.

1 - יתכן והטלפון שלך עובר למוד חוסך בסוללה ולכן מוריד את עוצמת השידור של הבלותות', ואי לכך אתה חווה ניתוקים.

2 - המערכת או הטלפון שלך זוכרים את הדבר האחרון שנוגן ולכן בעת החיבור חוזרים לשם.

3 - יש הגדרה בוויז לקבוע אם הסאונד יצא מהטלפון או לא. כמובן שבמערכת אתה צריך להיות במוד הזרמת בלותות'.

מאמין שעדכון רשמי זה רק דרך החברה.

פורסם
שלום לכולם,

התחדשתי באיביזה הדגם החדש(מנוע 1000 110 כ"ס).

ראשית איפה יש מספיק מידע לגבי המולטימידיה של הרכב? ראיתי שיש שם כל כך הרבה אפשרויות וספר הרכב לא מכסה את הכל או אפילו את הרוב....

כיצד ניתן לבדוק האם יש עדכון תוכנה למערכת ובמידה ויש האם ניתן לעדכן לבד או רק דרך היבואן?

נתקלתי בכמה דברים מרגיזים כמו לדוגמא:

1-ניתוקים מהבלוטוס כאשר הסוללה נחלשת.

2-ברגע שאני מחבר את הטלפון לבלוטוס המערכת ישר מתחילה להפעיל לי הקלטות ששמורות בפלאפון שזה מאד מטריד!

3-כהפעלתי את הwaze ההנחיות לא עברו משום מה למערכת של הרכב,זה אמור להיות ככה??

אז ככה:

1) זה שמתנתק הBT כאשר אין לך סוללה, נראה לי יותר מהפלאפון (כמו למשמל כאשר יש לך 10% סוללה למשל, מתנתקת האינטרנר, אז תבדוק)

2) אצלי בפלאפון (G4) יש לי את הPlayer Pro כדי לשמוע מוזיקה, ויש שם אופציה שכאשר אתה מתחבר לBT (רכב, עוזנייות וכו') מעפיל את המוזיקה לבד, שמתי ככה בכוונה כדי שיעבוד ככה, תבדוק את זה גם, אולי אצלך זה ככה.

3) כאשר אתה אומר Waze, אתה מתכוון מה ששמו לך במערכת? או את הWaze מ הפלאפון? אם זה מהמערכת, זה ככה פשוט, גם אצלי לא חיברו את האנדרויד על כל הרמקולים של המערכת ולא נשמע כמו שצריך (אני גם ככה לא משתמש בזה בכלל, רק מהפלאפון), אם אתה משתמש מהפחאפון ועדיין לא נשמע כמו שצריך, גש לגיל קאר ושיבדקו את העניין.

4)כל המידה על המערכת כתוב לך בספר, שב יום 1 ותקרא ותראה שזה נכון.

בהצלחה.

פורסם
אז ככה:

1) זה שמתנתק הBT כאשר אין לך סוללה, נראה לי יותר מהפלאפון (כמו למשמל כאשר יש לך 10% סוללה למשל, מתנתקת האינטרנר, אז תבדוק)

2) אצלי בפלאפון (G4) יש לי את הPlayer Pro כדי לשמוע מוזיקה, ויש שם אופציה שכאשר אתה מתחבר לBT (רכב, עוזנייות וכו') מעפיל את המוזיקה לבד, שמתי ככה בכוונה כדי שיעבוד ככה, תבדוק את זה גם, אולי אצלך זה ככה.

3) כאשר אתה אומר Waze, אתה מתכוון מה ששמו לך במערכת? או את הWaze מ הפלאפון? אם זה מהמערכת, זה ככה פשוט, גם אצלי לא חיברו את האנדרויד על כל הרמקולים של המערכת ולא נשמע כמו שצריך (אני גם ככה לא משתמש בזה בכלל, רק מהפלאפון), אם אתה משתמש מהפחאפון ועדיין לא נשמע כמו שצריך, גש לגיל קאר ושיבדקו את העניין.

4)כל המידה על המערכת כתוב לך בספר, שב יום 1 ותקרא ותראה שזה נכון.

בהצלחה.

אין לי בכלל waze במערכת,התכוונתי כמובן דרך הפלאפון...אבדוק את ההגדרות של הwaze ואם זה לא יעזור אגש למי שאמרת...

לפי מה שנאמר ע"י אחד מחברי הפורום בסיאט במידה ולא הגיע עם מירור לינק אז המערכת לא תומכת...קצת מבאס.

מה לגבי הפקודות קוליות ותמיכה בעברית? יש לי את הכפתור של הפקודה קולית בהגה והוא לא עושה כלום...

פורסם

הבנתי. אז תבדוק בהגדרות של הוויז, כי זה עטהד מצויין הוויז במערכת.

לגביי הVoice Control, אצלי זה מחובר כדי להיכנס לאנדרויד, אז לא יודע להגיד לך ב100%... אבל (ורק אבל ודי גדול) זה יעבוד רק עם המערכת מתקדמת של סיאט ותמיכה לפלאפון (mirror link) אבל אל תתפוס אותי במילה..

Enviado desde mi LG-H815 mediante Tapatalk

פורסם

אז זה קצת הזוי שהרכב שלי לכאורה לא תומך מירור לינק ובכל זאת יש לו את הכפתור הזה... דרוש בדיקה הנושא הזה

פורסם

לדעתי הזוי יותר שאתה קונה רכב במיטב כספך ולא טורח לבדוק מראש אילו פונקציות קיימות בו כולל אלו של מערכת המולטימדיה ו/או לא מבקש סיוע מעובדי היבואן בנושא במעמד קבלת הרכב.

בצע חיפוש קצת בפורום בכל הקשור לרכבי VAG וענין המירורלינק.

פורסם

אני יד 2, אז מה שלדעתך הזוי זה כי אתה לא מבין את הסיטואציה כמו שצריך...

בצעתי חיפוש ולא כ"כ הבנתי מה קורה שם... בכל מקרה נאמר לי שבאיביזה זה לא נתמך אז אני לא מבין למה יש את הכפתור של הפקודות קוליות... מה הוא שם לקישוט?

פורסם

אז התעלם ממה שכתבתי וקבל את התנצלותי בענין אם יש בה צורך.

בכל הנוגע למירורלינק, גם הטלפון שלך צריך לתמוך בכך, והחיבור בין השנים מתבצע באמצעות כבל מתאים.

בין אם הפונקציה פעילה בארץ או לא, איני יודע.

אתה עדין יכול לפנות למרכז שירות של צ'מפיון, שמא יש להם יותר מידע בנושא.

• תוכן חדש...