פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
שלום חברים לפני כ5 חודשים רכשתי מגבר Focal R4280 . מגבר מצויין ללא שום חסרונות , מגביר 2 סטים קומפוננט של פוקל תואמים (בדלתות הקידמיות - בדלתות האחרויות) יש לציין שיחידת הפלט(JVC AV60) הוא 5.1 לכן כל ערוץ מקבל אות יחודי ללא שירשור. לצערי לפני חודש התחילה בעיה , לפתע היו נשמים רעשי אלטרנטור אדירים + רעשים לבנים . מנגד הבעיה נפתרת כאשר הייתי מזיז את הRCA במעט אפילו נגיעה קטנה ! לא אפרט לעומק את כל הנסיונות לפיתרון אצייין חלק : 1. החלפת RCA לא עזרה , הסיבה הברורה הייתה שהRCA פגום , מכייון שנגיעה בו או הזזה פותרת את הרעש , אך הדבר קורה עם כל RCA גם עם RCA חיצוני . 2.החלפתי מיקום את המגבר - לא פתר 3.חיווט מחדש של החשמל --- לסיכום = התבר…
הודעה אחרונה מאת oorenn, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום לכולם, רוצה לשתף אתכם בפיתרון שמצאתי ואולי הוא יעניין עוד אנשים. ברכב שלי (רנו סניק 2) יש מקום ל DIN1. כבר הרבה זמן שאני מחפש פיתרון להתקנת מערכת דאבל דין. לא מוכרים לרכב הזה מתאמים והפיתרון היחיד שחשבתי עליו הוא בנייה מפייבר גלאס. רק מחיר הבנייה (ללא המערכת) יכול להגיע לכמה אלפי שקלים. ככה זה נראה במקור: לאחרונה נחשפתי לחברת JOYING שמייצרת מוטציות מוזרות, כמו למשל מערכות DIN1 עם מסך בגודל 10.1 אינץ'. תעשו חיפוש בגוגל וביו-טיוב על השם JOYING הזמנתי באלי אקספרס מערכת DIN1 עם מסך "8. המוכר שולח רק עם DHL ומאוד פחדתי שיבקשו ממני לשלם מיסים וכל מיני עמלות שהם ממציאים. המשלוח הגיע תוך 5-6 ימים וללא שום מיסים. הזמנתי מפה: http://www.aliexpress.c…
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, יש לי יונדאי ולוסטר דגם "עלית" והוא מגיע עם סאב ומגבר מובנים. עכשיו, אני רוצה להחליף את הרמקולים והשאלה היא אם לקנות קומפוננט או שיש כבר באוטו ואני צריך רק רמקולים חדשים, אשמח לעזרה!
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום הזמנתי מערכת אנדרואיד באינטרנט, היא כבר מוכנה לדגם הרכב, תואם מקור. דגם: טויוטה קורולה ראנקס 2005, כל החיווטים מוכנים כבר. בנוסף גם הזמנתי מצלמת רוורס. רציתי לדעת מה הטווח מחירים של התקנה של שניהם, והאם יש למישהו המלצה למתקין באזור נתניה( אפשרי גם להתרחק עד ת"א). Sent from my SM-G920F using Tapatalk
רישרוש מהטוויטרים 1 2
מאת pelegf123-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי שלום לכלום, דבר ראשון חיפשתי בפורום פתרון לבעיה שלי אך לא מצאתי פתרון, אני יתחיל לפני שבוע התקני ברכב שלי (סוזוקי ספלאש) מערכת. דאבל דין קאנווד, מגבר 4 ערוצים קראנצ' סאב JBL וקומפוננט מקדימה של מורל טמפו, 2 זוגות RCA של קיקר וחיווט 4 גאייג', ההתקנה בוצע ע"י מתקין. הבעיה כשאני מגביר אני שומע מין רישרוש מעצבן מהטוויטרים בחלק מהשירים, בדרכ זה שירים שקטים אייל גולן וכו' אבל בטרנס דאנס אין. זה מחרפן אותי כי בעבר היה לי טמפו ולא היו לי בעיות כאלו. *ניבדק החיבור של הטוויטרים תקין *גם החיבור בקרוס למגבר תקין אני מבואס אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת pelegf123, -
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
מחפש מערכת מולטימדיה אנדרואיד לגולף MK7 עדיפות לאחת איכותית...
הודעה אחרונה מאת ^HONDA^, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אחרי הרבה מאוד חיפושים באינטרנט אני לא מצאתי תשובה חד משמעית לשאלה: האם המערכת המולטימדיה המותקנת ברכב תומכת בFull link ? ברשותי מכשיר אנדרואיד מסוג LG וגם הורדתי את הAndroid Auto (בעקיפין כי אין הורדה זמינה למדינה שלנו) כשאני מחבר את כבל הUSB לשקע ומשם מחבר את המכשיר הסלולרי שלי , לא קורה כלום. חשוב לי לציין שהתהליך הזה נוסה על מספר מכשירי אנדרואיד למינהם הלכתי על פי הסרטון הזה : אני מפספס משהו ? עושה משהו לא נכון? האם זה לא זמין בארץ שלנו או במערכות שמותקנות כאן ? אולי לפנות עם השאלה הזאת לצ'מפיון מוטורס ? שבת שלום
הודעה אחרונה מאת Alex26g4, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, יש לי סיאט איביזה 2014 עם רדיו דיסק מקורי שלו.. ברצוני לשים שם דאבל דין במקום ולשם כך אני צריך מסגרת לדאבל דין + הכפתורים של הפתיחה/סגירה של הדלתות משולש אזהרה וכו. אשמח לעזרה בנוגע לכמה זה עולה ואיכן אפשר להשיג. תודה רבה, רותם.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
רמקול 5.25
מאת לירוי1- 3 תגובות
- 670 צפיות
אצלי באופל אסקונה מורכבים מקדימה רמקולים במידה 5.25 שעשו את שלהם. אני רוצה להרכיב זוג חדש, המערכת שמורכבת היא של חברת קלריון ודי מודרנית עם כניסה של USB. מתוך הרשימה מה מומלץ? הדרישות הם לשמוע גלגלצ עם שמיעה סבירה http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-speakers&db25444=130121&db25692=58875
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום, יש לי c4 עם הרדיו דיסק המקורי, אליו חיברתי מתאם aux ו usb. חשבתי על דרך לשדר בלוטוס דרך הטלפון וחשבתי על פתרון של מתאם בלוטוס עם חיבור בננה (לaux) ובאמצעותו לשדר מהטלפון. זה יעבוד ? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
המלצה כמה לחתוך סאב בחיבור אקטיבי 4WAY הכוונה בlpf כמה לחתוך וhpf אני יודע שזה תלוי אך בערך כהגדרה כללית כרגע זה תחום בhpf כ63 וlpf 31.5 [משתמש בקרוס של הפיוניר p99
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז לאחרונה רכשתי לנסר לימיטד שנתון 2009,הוא הגיע באמת עם מערכת של רוקפורד 9 רמקולים נשמע מעניין אך עדיין רמקולים של הרכב. הייתי מעוניין לשדרג את כל המולטימדיה של הרכב,שמתחיל מדאבל דין עד לרמקולים. אני חושב שסכום של 4000 ש"ח אמור להספיק לי,האוטו כרגע עם המערכת של הרכב מה שאומר שצריך להכליל בסכום הזה מתאם לדאבל דין. מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים ( אם אינני טועה זה נקרא קומפוננטים סליחה על הבורות ) ומקום שיעשה לי כבר את כל ההתקנה הזאת?
הודעה אחרונה מאת EcoLine, -
- 3 תגובות
- 794 צפיות
יש לי דאבל דין של פיונר חדש באוטו שלי (AUDI TT) מהדגם AVH-X5800BHS קישור http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/DVD-Receivers/AVH-X5800BHS ויש לי אפשרות ברכב לשלוט מההגה אבל בדאבל דין זה לא הגיע חיבור כזה. אני מעוניין לרכוש אותו בנפרד באיביי. מישהו יודע אם אני צריך מתאם מיוחד? ומה שמו ואיך למצוא את זה באייביי ? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת ReZ0, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רכשתי סוזוקי SX4 יד שניה ואני רוצה לשדרג את מערכת המולטימדיה שלה. מעדיף לא לחרוג משמעותית מ-1500 ש"ח. דרישות מהמערכת: דיבורית בלוטות' ויכולת נגינת מוזיקה בבלוטות' (להבנתי זה די סטנדרט), יציאות USB ו-AUX, יכולת ניווט מהאפליקציה בטלפון - נניח שאם אני מנווט ב-WAZE שזה יוצג לי על המסך (עדיפות פחות גבוהה אבל נראה לי שיש כאלו מערכות) ואפשרות לכניסת מצלמת רוורס (במידה שארצה להתקין כזו) כמו כן, כרגע איני מתכנן להחליף את הרמקולים והמגברים אלא רק את המערכת עצמה. בכל מקרה, מערכות ששמתי עליהן עין: פיוניר: AVH-X2750BT, AVH285BT, AVHX2850BT, AVH270BT הם באותו טווח מחירים והאמת לא לגמרי הבנתי מה ההבדלים ביניהם ובתור אחד שלא ממש מבין בתחום כולם נראים א…
הודעה אחרונה מאת נייט דה גרייט, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מודע לעובדה שבמרבית המקרים תדרי הרדיו בארה״ב הם זוגיים ולא כמו בארץ. אולי בכל זאת מישהו קנה או יודע, אם קיים מכשיר של חברה כזו או אחרת עם תדרי רדיו מתאימים לארץ ? תודה.
הודעה אחרונה מאת op7777, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לעזרה בנוגע להתקנת אפליקציות נוספות במערכת מולטימדיה של א.ד.י בקיה ספורטאז' 2016. פעלתי לפי ההדרכות בשירשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?600259-%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%90%D7%96-2016 העניין הוא שלמרות שאני מצליח להיכנס לגוגל פליי ולהתקין אפליקציות אני לא רואה אותן במסכי הבית. יש דרך להציג את האפליקציות הנוספות במסך הבית? תודה.
הודעה אחרונה מאת Achtung, -
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בוקר טוב לחברי הפורום, ברשותי קיה פורטה 2010 ואני מחפש, כבר תקופה, מערכת מולטימדיה מקורית או תואמת מקור, חיפושי ברשת לא העלו דבר, והשאלה שלי היא האם יש מערכת מולטימדיה מקורית לדגם הרכב שלי? אם לא האם למישהו יש המלצה למערכת שתתאים לקיה פורטה שכוללת waze ותפעול מההגה? אם אתם יכולים להמליץ גם על מקום שמוכר ומתקין באזור הצפון, כמובן שאני אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 859 צפיות
יש לי אאודי TT שנת 2007 קופה מנוע 2.0T אוטומטית.. את הסטריאו החלפתי במתאם + דאבל דין חדש של פיונר. עכשיו אני מעוניין לשפר את הרמקולים באוטו כי הם ממש גרועים.. דיי חלשים ומזייפים כשיש שירים עם באסים. אני אשמח לדעת איפה הרמקולים של אאודי TT יושבים ומה גודלם כדי להחליף אותם ואיזה רמקולים כדאי לי ? התקציב הוא סיבובת ה-1500 שקל לרמקולים. או למשהו קומפלט כמו רמקולים + מגבר וכו' תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הרכב שלי הוא מיצובישי לנסר ספורט 2008. לפי ספר הרכב אמור להיות AUX, אבל במקומו יש פשוט מכסה שמסתיר חור... מישהו יודע אם ניתן לחבר AUX איכשהו?
הודעה אחרונה מאת crusing, -
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום! יש לי תקציב של בין 3000-4000K למערכת חדשה סוגי המוסיקה שלי הם דאפ סטאפ,טרנסים מוסיקה שחורה ים תיכוני ופופ. הרכב שלי זה גולף MK5 2005 מנוע 2.0FSI אני רוצה בבקשה המלצה לקומפוננט קדימה (רמקולים אחורה לא יודע אם שווה לשים) סאב ודאבל דין ומה הם המידות של הרמקולים אצלי? בתודה מראש!
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 115 תגובות
- 20.7 אלף צפיות
שלום לכולם, בהמשך לדיון כאן בו עומר הרים את הכפפה - שאפו עומר! אני שמח להודיע סוף סוף שיש מוכנות מצד ארט סאונד לקיים אצלם מפגש ארצי. המפגש היה אמור להתקיים לפני שנה אך כמות העבודה על הסדנא החדשה של ארט סאונד בראשון לציון התעקבה והמפגש בוטל. היום נכחתי בסדנא בכדי לדבר עם דודו ודוד לגבי הרעיון של מפגש סאונד קרוב לתאריך שהוצע ע"י חברי הפורום והנושא מתקדם. אז מה התכנית? - שימו לב שהשרשור הזה כנראה גם יזכה לכמה עדכונים אבל זה מה שהולך להיות כרגע בתכנית הגסה: אירוע סאונד ארצי - תאריך 15.9.2016 החל משעה 19:30 עד אחרון הנשארים או סגירת הסדנא 1. ערב מכירות עם הנחות משמעותיות לחברי הפורום ובאי המפגש - בעיקר מדובר על מותגים מבית מוראל והרץ וא…
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 850 צפיות
האם זו מערכת אנדרואיד והאם ניתן לפתוח אותה ולאפשר גלישה סלולרית והתקנת אפליקציות ?
הודעה אחרונה מאת kalda01, -
-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 6 אלף צפיות
אחרי שעברתי על מספר שרשורים בפורום והבנתי מה צריך כדי להשאר עם המערכת המקורית ולהחליף את הרמקולים המקוריים בסאב + סט קומפוננט (נשארו לי מרכב ישן שהיה לי לפני מספר שנים ) אני צריך המלצה למגבר עם כניסת high level . אני מודה שאין לי מושג בדברים האלה , וכשצריך אני הולך למתקין ומשלם לו. לפי מה שראיתי התקנה עולה בין 500 ל 1000. זה הסט שהיה קיים ברכב הישן שלי ועומד במחסן עטוף בניילונים כבר קרוב ל 6 שנים. ברכב הקודם (שלא היתה בו שליטה מההגה) הוא היה מחובר ל HU של פיוניר והצליל שהוא הוציא סיפק אותי. חשוב להדגיש שאני נוסע ברכב סה"כ פחות משעה ביום , ובקצת שלפעמים בא לי אני רוצה שיהיה אפשר לשמוע בלי עיוותים . לא מחפש משהו באלפי שקלים , אבל מנסיון (עם סט אחר ישן יותר) חיבור …
-
מערכת לסיריון
מאת ahpxeru- 8 תגובות
- 4 אלף צפיות
בבעלותי דייהטסו סיריון 2006 צורה חדשה אשר באה עם שני רמקולים בדשבורד של 4 אינץ באיכות נמוכה , ומותקן בנוסף אליהם רדיו דיסק pioneer deh-x2650ui ברצוני לשדרג את המערכת הנוכחית. הייתי רוצה להוסיף בשלבים לרכב רמקולים, עד להגעה לסט שלם שישמע כמו שצריך . השלב הראשוני מן הסתם יהיה החלפה של הרמקולים עצמם ברכב לפני מגבר וסאב , השאלה שלי היא כעת מה מומלץ להתקין? לצורך העניין בסדר גודל של 500 שקלים +- והאם הhu הנוכחי שיש לי מספק מבחינת איכות , ואפשרות להוסיף אליו בהמשך כל מה שצריך. בשביל להבין סדרי גודל , אני מצפה להשקיע כ 1500 ש"ח לאורך הזמן, על רמקולים + סאב + מגבר בהנחה שלא צריך להחליף hu.
הודעה אחרונה מאת ahpxeru, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, כידוע לרכב מאזדה 6 שנת 2005 לא קיימת כניסת AUX הזמנתי את הכבל הבא: https://www.aliexpress.com/item/AUTO-2016-Top-quality-1pc-For-Car-AUX-In-Input-Female-Jack-Interface-Adapter-Cable-For/32710676469.html?spm=2114.13010608.0.70.8O1hNv פירקתי עפ"י מדריך יוטיוב את הפאנל, לא מסובך, מצאתי את השקע הפנוי וחיברתי את הכבל שקניתי. הבנתי שצריך ללחוץ פעמיים על CD או ללחוץ על כפתור MEDIA ע"מ שה-AUX יפעל, אצלי יש כפתור TAPE/MD שזה הכי קרוב ל-MEDIA (אולי MD שווה MEDIA?) אך לצערי כשאני לוחץ עליו לא קורה כלום... קראתי שזה יכול לנבוע בין היתר מהסיבות הבאות: 1. כבל לא תואם לשנת הרכב. 2. יש צורך להלחים בין 2 כבלים(?) לגבי תאימות בשנה, אם זה נכון, יש מצב …
הודעה אחרונה מאת דיטק, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, (מאמין שזה שרשור מתאים יותר מ"טיפיולים\טכני"). ברשותי ניסאן טידה 2010 עם רדיודיסק מקורי אליו מחובר xcarlink. חוץ מזה הכל מקורי. הבעיה היא שבשידורי רדיו (לא משנה איזו תחנה) יש תקיעות לעיתים קרובות ובפרקי זמן שונים. התקיעה היא למשך חצי עד 2-3 שניות ולאחר מכן ממשיך רגיל. דיסקים וMP3 מהxcarlink מתנגנים מושלם. יש למישהו מושג למקור הבעיה? בקאראסו הגנבים רוצים 330 ש"ח עבור האבחון בלבד. תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת PartyZone, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בוקר טוב. ברשותי רכב מסוג סיאט לאון fr שנת 2016 במעמד הרכישה של הרכב הוספתי גם מצלמת רווס שעלתה לי לא מעט והציעו לי לשים גם וויז אך סירבתי מאז התחלתי להתעניין בכל הנושא הזה ורציתי לשמוע מחברי הפורום שניסו את ה"פתיחת מסך" במוסכים חיצוניים אני לאחרונה נחשפתי לNaviTouch android שזה בעצם התוסף שמציעה לך מערכת אנדרואיד ש מרובת אופציות שתשודר לך על המסך ברכב בכל מקרה היא עולה 745 אירו, אז מעניין אם היא קיימת בארץ בכלל,איפה אני יכול למצוא אותה וכמה זה יעלה לי ? ובכללי אם מישהו ניסה לעשות פתיחת מסך מכל סוג בלאון שלו אשמח לשמוע מה יש לו תהגיד בנושא המשך יום נפלא לכולם !
הודעה אחרונה מאת Alex26g4, -
קומפוננט 5.25
מאת dorsht-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שבוע טוב. אני זקוק להמלצה על קומפוננט 5.25" לא יקר. הוא לא מיועד לפרויקט הגברה, אלא לחיבור על הרדיו דיסק המקורי של הרכב (מגאן III) כך שאין פה חשיבות גדולה להספק אלא שישמע נורמלי וזהו. שומעים בעיקר רוק, מטאל ודברים בסגנון הזה. רצוי משהו שלא אסתבך עם ההתקנה שלו או שאתקין אצל אחד המתקינים המומלצים. תודה.
-
אז לאחרונה רכשתי לנסר לימיטד שנתון 2009,הוא הגיע באמת עם מערכת של רוקפורד 9 רמקולים נשמע מעניין אך עדיין רמקולים של הרכב. הייתי מעוניין לשדרג את כל המולטימדיה של הרכב,שמתחיל מדאבל דין עד לרמקולים. אני חושב שסכום של 4000 ש"ח אמור להספיק לי,האוטו כרגע עם המערכת של הרכב מה שאומר שצריך להכליל בסכום הזה מתאם לדאבל דין. מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים ( אם אינני טועה זה נקרא קומפוננטים סליחה על הבורות ) ומקום שיעשה לי כבר את כל ההתקנה הזאת?
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, יש לי ברכב שקע USB מובנה, חיברתי אליו DOK מהסוג שיש בו נורת חיווי ושמתי לב שלאחר כיבוי המנוע נורת החיווי ב-DOK ממשיכה לדלוק. האם זה עלול לגמור את המצבר? יעזור אם אני אחליף ב-DOK ללא נורת חיווי? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת מרק10,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 465 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RS
- מ.צ
- lka
- אלעדיקו
- srool
- SurfHigh
- MottiCasppi
- discoTD5
- Shmelov
- SlowRide
- דובצע
- yossiaviel