Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים לפני כ5 חודשים רכשתי מגבר Focal R4280 .

מגבר מצויין ללא שום חסרונות , מגביר 2 סטים קומפוננט של פוקל תואמים (בדלתות הקידמיות - בדלתות האחרויות)

יש לציין שיחידת הפלט(JVC AV60) הוא 5.1 לכן כל ערוץ מקבל אות יחודי ללא שירשור.

לצערי לפני חודש התחילה בעיה , לפתע היו נשמים רעשי אלטרנטור אדירים + רעשים לבנים .

מנגד הבעיה נפתרת כאשר הייתי מזיז את הRCA במעט אפילו נגיעה קטנה !

לא אפרט לעומק את כל הנסיונות לפיתרון אצייין חלק :

1. החלפת RCA לא עזרה , הסיבה הברורה הייתה שהRCA פגום , מכייון שנגיעה בו או הזזה פותרת את הרעש , אך הדבר קורה עם כל RCA גם עם RCA חיצוני .

2.החלפתי מיקום את המגבר - לא פתר

3.חיווט מחדש של החשמל

---

לסיכום = התברר שכניסה הRCA במגבר תקולה (רמקולים קידמיים) הכניסות השניות תקינות .

שמתי לב בעיית הרעשים היא אקראית , אני יכול ליסוע לעבודה והכל יהיה תקין , ובערב כשאני יתניע הרעשים יתחילו עם העלאת המגבר .

לצערי מכייון שהבעיה היא בעיה יחסית מורכבת ואקראית , יהיה קשה לי למשש את האחריות , מכייון שאני בטוח שהמוכר יגיד שזה בעיה אצלי בRCA ועוד שלל התנגדויות מכייון שזה לא בעיה תמידית .

רציתי לדעתה אם מישהו שמע או קרה לא מקרה שכזה , ואם כן מה הפיתרון .

אשמח להמלצות על מעבדה באזור באר שבע שמתעסקת בתחום .

תודה

יפני זה הכי אחי

• תוכן חדש...