פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
יש לי תקציב של עד 1500 שח לקומפוננט .... אין לי בעיה של סבלנות אם זה משהו מאייבי שיותר טוב מהמוצרים בארץ ... חברה לא מוכרת אפילו שתספקת את העבודה כמה שיותר טוב אני מחפש איכות ודיוק בצליל וגם שיהיה עוצמה גבוהה ... לא משנה לי חברה כל כך מעדיף 200RMS ומעלה
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכולם אז לפני הכל אני רוצה להגיד תודה רבה לכל מי שהמליץ והפנה אותי לבנאדם המדהים הזה ישראל "ג'וניור" לוי, לא הכרתי אותו לפני כן, רק שמעתי עליו, מסתבר שכל מה שאומרים עליו נכון, מקצוען, פדנט, ישר וקצת שטותניק אוקיי, אז לפני כמה חודשים החלטתי לבנות מערכת שתתאים לצרכים שלי מערכת SQ שתוכל גם מדי פעם לתת קצת SPL (לא sq'הוליק טהור ) לצערי ולמזלי המערכת המקורית של הסיאט עשתה עבודה יפה עד שמיצינו אותה, התייעצתי שאלתי והחלטתי בסוף ללכת על ציוד יד שנייה, מה שנקרא best that your money can get ואפילו יותר נסעתי לא מעט קילומטרים לכל כיוון העיקר להביא את מה שרציתי הציוד שנרכש הוא: יחידת ראש Nakamichi NA2650 > נקנה חדש מגבר 4 ערו…
הודעה אחרונה מאת DAn-BP 1.8, -
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
שלום לכולם! אז לאחר שאתמול בשעה טובה החלפתי את המגבר שלי באוטו שכבר עשה את שלו ושמתי במקומו HERTZ HCP4 שמגביר קומפוננט שכבר היה קיים של HERTZ ENERGY וסאב של JBL די ישן אבל מצוין, בסה"כ בנתיים מרוצה מהסאונד אם כי רוצה עוד לשבת קצת על הכיוונים. מה שכן שמתי לב לדבר מוזר - כאשר אני מפעיל את ה-HU, הרמקולים האחוריים (גם של הרץ) אשר מחוברים אליו ישר נכנסים לפעולה ולעומתם לקומפוננט ולסאב יש דיליי של בערך 2 שניות עד שנכנסים לפעולה וזה קצת מציק אם כי לא בלתי נסבל, רציתי לשאול האם זה משהו לגיטימי ותקין וזה משהו שמאפיין את המגבר הזה או בכלל את המגברים החדשים? חשוב לציין שבמגבר הישן זכור לי שהכל היה נכנס לפעולה בבת אחת בעת ההפעלה. תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת DAn-BP 1.8, -
- 1 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום ברשותי מערכת מולטימדיה אנדרואיד גרסה 4.4.4 המערכת פתוחה. שמתי לב שכאשר אני שומע תחנות רדיו מהמערכת ישנם רעשי רקע קלים (מעין קישקושים של קליטה) זה לא קורא בכל התחנות ולא כל הזמן אבל זה קורה וזה דיי מרגיז למי שיש אוזן רגישה. למשל בגלגלצ ורשת ג זה קורה באופן דיי קבוע. הצליל שיוצא מהתחנה לא נקי באופן 100 אחוז אלא ישנם רעשי קליטה קלים ומעצבנים. לפעמים יותר ולפעמים פחות. ברכב הקודם שלי זה לא היה ( אומנם לא היה לי מערכת מולטימדיה שם) וגם ברכב של אשתי שומעים נקי לגמרי (גם ללא מערכת מולטימדיה) אבל אני מדגיש את זה מכיוון שזה לא בעיה של מיקום גיאוגרפי. כי זה קורה גם שאני באזור הבית וגם כאשר אני נוסע למקומות רחוקים יותר מהבית וזה עדיין קורה. בקיצור האם מישהו …
הודעה אחרונה מאת NFS, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 561 צפיות
שלום לכולם. חבר מתעניין ברכישת מורל הייבריד 6.5 (אבל הוא גם פתוח לסטים אחרים בסגנון, היום יש לו פוקאל והוא לא אוהב). האם יש מישהו באיזור חולון / ראשון / בת ים והסביבה שהסט הזה מותקן אצלו והוא מוכן להשמיע לו אותו? תודה.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 683 צפיות
שלום, משהו נתקל בבעיה כזאת שהרדיו והבלוטוס הפסיקו פתאום לעבוד? האם יש אפשרות להחזיר המצב לקדמותו? תודה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 27.2 אלף צפיות
שלומות, שבת בבוקר נזקקתי למברג מיוחד לשם ביצוע עבודה מסויימת בתחום השמע. מכיוון שמברג כזה לא ניתן לרכישה בארץ החלטתי לייצר בעצמי את המברג המיוחד. פשוט לקחתי מברג יישן ובעזרת אבן משחזת אשר הרכבתי על מקדחת עמוד בחדר העבודה השחזתי את הצורה הבסיסית של המברג ואת הפיניש ביצעתי בעזרת פצירה עדינה ובד שמיר. למה מיועד המברג בתמונה המצורפת ? * ההשתתפות מותרת לכול חברי הפורום כולל אלה אשר במעקב, חסומים, עצורים ובעלי הרשאות פליליות אחרות.
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום , קניתי לאשתי פיאסטה 2012 והיא מתלוננת על האיכות של הרמקולים המקוריים , רציתי לקבל חוות דעת מהמומחים פה איזה רמקולים כדאי לקנות , הגודל הוא 6.5 ואני לא מתכנן לחבר מגבר , לפי מה שהבנתי עדיף לקחת רמקולים עד 50 וואט RMS ,(המערכת המקורית מוציאה בין 15 ל25 וואט לפי מה שקראתי). האם כדאי להתקין קומפוננט או רמקול רגיל 3WAY או 2WAY ? בעקרון אני רוצה שיהיה איכותי עם קצת באס כמה שניתן , התקציב לסט הוא עד 400 שקל + - .
הודעה אחרונה מאת idan.w, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 814 צפיות
הי, מעוניין לשדרג את המערכת במאזדה 3 (2.0 ליטר) 2015. תקציב - כמה אלפים בודדים. הרעיון הכללי כרגע הוא החלפת רמקולים למשהו איכותי יותר, הוספת מגבר ואולי סאב (אולי בהכנה בדאשבורד?). אשמח להמלצות + מקומות להתקנה (כאלו שהרכב יצא כמו שהוא ניכנס, כלומר בלי קירקושים ורעשים מתהליך הפירוק והרכבה). תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת bodovg, -
רמקולים 6X9
מאת car9- 4 תגובות
- 983 צפיות
איזה חברה יותר טובה 6X9 JBL או kicker ?
הודעה אחרונה מאת car9, -
חשמל ברדיו
מאת MaayanC- 1 תגובות
- 569 צפיות
היי, יש לי מזדה 323 (2003), הבוקר באופן מוזר שלא קרה בעבר לא היה לי חשמל ברדיו וגם לא בחיבור של המצת (שאליו מחובר כבל הטענה לפלאפון). אציין שבכל שאר ההיבטים של החשמל ברכב איו שום בעיה (הנעה, פנסים וכו'). מה זה יכול להיות? חייבים מוסך? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת dvoron, -
- 4 תגובות
- 977 צפיות
הצליחו לבלבל אותי תודה
הודעה אחרונה מאת dima_vy, -
- 4 תגובות
- 942 צפיות
אני מחפש שלט חוטי כי השלט האלחוטי איננו קולט כי אין שלט אלחוטי לדגם זה. מאחורה יש כניסת בננה 3.5MM אבל בכל חיפושי בדוד EBAY לא מצאתי שלט שמתחבר בעזרת חוט למערכת. אשמח לעזרה. תודה
הודעה אחרונה מאת abcd12, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם ! יש למישהו במקרה הוראות הפעלה לרדיו דיסק קנווד דגם kdc-202u kenwood בעברית? או קישור לאיזה אתר באינטרנט שאפשר למצוא הוראות הפעלה. ושאלה נוספת על המכשיר הזה : בתצוגת מסך מופיע לי שעון. איך אני משנה את התצוגה שיופיע מספר התחנה ( תדר ) ? תודה
הודעה אחרונה מאת Avi66, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי, מחפש מידבאסים בעל אופי צליל חם, שחשוב מאוד ידעו לרדת נמוך ולהביא את הבמה קדימה. כרגע אין DSP, הHU הוא פיוניר 80PRS הדגם החדש יותר. תקציב, לא לקרוע את הכיס אני שוקל בחיוב גם יד 2. הבמה שלכם
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 9 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
הגעתי היום למוסך רכב שמתמחה באודיו לרכב ושאלתי אותו האם קיים אצלו חיבור אוקס לקורולה 09 מיד הוציא לי כבל מהארון ואמר זה מה שאתה צריך כשאמרתי שבמערכת המקורית אין אפילו כיתוב של aux עשה פרצוף של "אחי אני יודע מה אני אומר" ואמר שבלחיצה כפולה על לחצן disc המערכת עוברת למצב aux. העניין הוא שמצאתי את אותו כבל באיבי ב10 שקלים. השאלה היא האם יש דברים בגו והבן אדם באמת יודע מה הוא אומר.. כי לפי איך שזה נראה זה פלאג אנד פלי. תודה לעוזרים!!
הודעה אחרונה מאת eyals05, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 5 אלף צפיות
חברים יקרים, זה לא היה אחד ה-מפגשים. זה היה ה-מפגש! ב"ה" הידיעה!!! ב21:00 כבר הספקתי לספור 82 רכבים, בסוף הארוע היו שם עוד הרבה רכבים שלא הכרתי. אנשים חנו על המשאבות דלק! אני מעריך שמספר הרכבים במפגש הזה בקלות הגיע למעלה מ100 רכבים. אני רוצה לאמר תודה ענקית ל: עומריקו1 - על שהרים את הכפפה והצית את האש בשדה הקוצים. סדנאת ART SOUND - דודו הבעלים, דוד הבכיר ושאר הצוות - על נתינת בית למפגש, על הקרבת יום עבודה ועל ההתארגנות - האוכל והשתיה, סידור הסדנא (הרימו שם קיר סאב וופרים) ויותר מהכל על הנכונות לקדם את התחום על הפרסים, על המבצעים ועל האווירה הטובה שהם יצרו. AUDIO SYSTEM - דרור - על העזרה הנוספת בהכנת הסדנא ומתחם האירוע שכלל…
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, לצורך פרוייקט, ברצוני לעשות שימוש ביתי בקומפוננט הנ"ל - כלומר, חיבור לרסיבר בסלון לשמיעת מוסיקה בבית. האם תוכלו להכווין אותי באשר למידות התיבה שתפיק ממנו (וופר + טוויטר) את המירב? האם ישנם דגשים נוספים מלבד לנפח התיבה ומידות האורך והרוחב? תודה רבה למייעצים!
הודעה אחרונה מאת RoNeR, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים, מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון אז ככה, למישהו מהמשפחה שלי "נפל" (כותב ככה כי לא יודעים מה קרה באמת) אבן כנראה לזכוכית קידמי של הרכב ויש לו שריטה וכנראה שיצטרך להחליף את הזכוכית. עכשיו מתחילים לחפור לי (גם אבא שלי רוצה עכשיו) מצלמה לרכב שמצלמם 24/7 ללא הפסקה, כדי להיות ברור, חחח. אז דבר ראשון, לאבא שלי יש את המצלמה דרך הזאת ברכב: "Xiaomi Yi Original 2.7 Inch 165 Degree 1296P Car DVR Recorder Support ADAS", מה אני צריך כדי לחבר אותה למצבר או לא יודע לאן כדי שהיא תמיד תהיה דלוקה? כמה זה טוב? ואיפה אני יכול לבדוק כמה חשמל היא לוקחת (זה אבא שלי רוצה לדעת) דבר שני, ראיתי בפיסבוק (ואני לא מוצא עכשיו) מראה פנורמית שמגיע עם מצלמה קידמי, אחורי (כנראה …
הודעה אחרונה מאת kurko1992, -
- 0 תגובות
- 880 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת dalal310, -
- 1 תגובות
- 589 צפיות
שלום יש לי קומפוננט של מורל וירטוס הייתי מעוניין לקבל המלצות למגבר כמה שיותר איכותי עד 2000 שקל והמלצה למערכת מולטימדיה עד 2500 שקל תודה.
הודעה אחרונה מאת oriel0024, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מקווה שזה הפורום הנכון... ברשותי טויוטה קורולה 2015 (הדגם שלפני מתיחת הפנים). הדגם מגיע עם מערכת מולטימדיה סבירה, שסובלת משתי בעיות עיקריות: - מסך קטן - אין Waze או מערכת ניווט אחרת האם יש אפשרות להחליף למערכת אחרת, שתשתלב בכפתורי ההגה (עוצמת קול / תחנות / טלפון) ותהיה איכותית? כמו כן, האם יש לכם המלצות למתקין שיעשה עבודה טובה? תודה!
הודעה אחרונה מאת memilavi, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 916 צפיות
אהלן, חבר קנה אאודי A6 2012, הרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה מקורית שבו מותקן IGO עם מפות משנת 2011. מישהו יודע כיצד ניתן לעדכן את המפות? האם ניתן לעשות זאת באופן עצמאי? תודה.
הודעה אחרונה מאת kurko1992, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בס"ד חיבור מתאם aux usb sd לסיטרואן c4 פיקאסו 2010 7 מקומות רכשתי את המתאם הזה https://he.aliexpress.com/item/USB-SD-AUX-car-MP3-music-player-Adapters-CD-machine-change-For-Peugeot-207-307-RD4/32694876613.html?spm=2114.13010608.0.67.ad6gvT לטענת המוכר זה אמור להתאים לרכב, אבל הרכב לא מזהה כלום, נשאר כמו שהיה רק אופציה של רדיו ודיסק, בחברת סיטרואן לא יודעים מה צריך לעשות... אומרים לי תבוא לכאן ונבדוק, רק נציג מסוים אמר שצריך להגדיר במחשב כניסה לצנג'ר ורצה על זה מחיר גבוה, מוסך פרטי אמר לי שיש קוד בספר רכב שאותו צריך להכניס כדי להפעיל... בקיצור התבלבלתי ! מה האמת והיכן אפשר לעשות זאת במחיר הוגן? חייבים מוסך של סיטרואן ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת avi coen, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מי מכיר את הדגם, הידית שליטה על המערכת היא לא בהגה עצמו, אלה מתחתיו(ליד הידית שמפעילה את הוישרים וכו) יש לי רדיו דיסק מדגם של פיונר DEH-X1750UB, שהרכיבו לי אותו, עוד היה לי את הרדיו המקורי עם הצמה של הכבלים המקורית, ושמה הידית עבדה, ששמו לי את הרדיו החדש אז אמרו לי שחבל על הזמן ועדיף לותר על זה, ואני ממש רוצה להחזיר את זה, השאלה איך אני מחזיר את זה?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חברים, רכשתי לא מזמן פורד פוקוס 2014 את הדגם הפשוט אבל הגיע עם מערכת מולטימדיה. ואני מת לדעת על הנתונים של המערכת הסאונד שלה, למשל איזה רמקולים מותקנים, מה ההספק של המערכת ושלך הרמקולים. יש למישהו מושג או שיכול להפנות אותי למקור מוסמך? תודה רבה לעונים.
הודעה אחרונה מאת leonfr83, -
- 0 תגובות
- 636 צפיות
רכשתי סט קומפוננט מורל טמפו 6.5' , ברצוני להתקינם על דייהטסו סיריון צורה חדשה. הוצע לי להתקין את הרמקולים בדלתות הקדמיות ע"י חיתוך בדלת או בדיקת אפשרות להתקנה בקיק פאנל. העלות היא סביב ה 250-300 ש"ח. המחיר לשתי האופציות זהה, איזו אפשרות עדיפה? בנוסף לכך ישנה אפשרות להתקין את הטויטרים שקועים בקורה שברכב או להתקינם היכן שכעת נמצאים ה4' המקוריים שבאו עם הרכב על גבי הדשבורד במקומם.כנ"ל מה עדיף?
הודעה אחרונה מאת ahpxeru, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 813 צפיות
שלום חברים הייתי שמח לדעת למה אין מפגשי צפון ואם יש מה תדירות המפגשים. אשמח לדעת מתי המפגש הבא .
-
נפילות מתח
מאת dinperlis- 13 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום , יש לי בעיה שאני מתמודד איתה כבר יותר מדי זמן, ואני מאוד רוצה לטפל בה אז בעיקרון אני נוהג בGMC YUKON , שנת 96' , רכב במצב מעולה. בדלתות הקדמיות יש לי קומפוננטים של מורל, באחוריות קומפוננטים של מאסיב , מגבר הרץ he4 לרמקולים, ומונו של EFX 1000c1 שמפעיל לי את שני הMorel primo שיש לי בבגאז. בנוסף, התקנתי קבל, מצבר של 72 אמפר נמצא באוטו ואלטרנטור של 130 אמפר בערך. גם הכבלים שרצים באוטו הם כבלים איכותיים מאוד. שלא תבינו אותי לא נכון המערכת נשמעת ממש טוב, אבל יש לי בעיה עם החשמל ברכב. ברגע שנכנס הבאס לתמונה, ישר יש נפילת מתח של 2 עד 3 וולט, ומ14 וולט הוא מגיע ל10 ומנשק את ה11. הייתה לי את הבעיה הזו לפני, אז הוספתי קבל בתקווה שמשהו ישתפר, אבל לא קרה משהו מיוחד. עזרה בב…
הודעה אחרונה מאת dinperlis, -
- 2 תגובות
- 6 אלף צפיות
אשמח מאוד למדריך קצר/לינק לאתר שמסבירים איך אפשר להתקין אפליקציות נוספות. 1. אני רוצה להתקין YOUTUBE. 2. להתקין אפליקציות שאיננן נמצאות בגוגל פלאיי ישראלי כמו SPOTIFY. להריץ קבצי APK. 3. תוכנות ניווט נוספות עם מפות שטח. יש לי ניסיון בצריבת רומים של סמארטפונים (כמובן דרך מדריכים). אני בטוח שיש רום שיכול להתאים למערכת המותקנת באוטו. ידוע לי כי פעולות אלו פוגעות באחריות ייצרן/יבואן, אבל כלל הן לא עברה על החוק! אשמח מאוד לתגובות בהקדם (גם חיוביות וגם לשליליות).
הודעה אחרונה מאת Daniel Levin,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 520 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- Rongaflugen
- o.r
- שחר 1
- elihershko
- איציק נ.
- פריג'י
- yoav911gt2
- GTאי
- SlowRide
- gadik6
- `Infinity