Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הגעתי היום למוסך רכב שמתמחה באודיו לרכב ושאלתי אותו האם קיים אצלו חיבור אוקס לקורולה 09 מיד הוציא לי כבל מהארון ואמר זה מה שאתה צריך כשאמרתי שבמערכת המקורית אין אפילו כיתוב של aux עשה פרצוף של "אחי אני יודע מה אני אומר" ואמר שבלחיצה כפולה על לחצן disc המערכת עוברת למצב aux. העניין הוא שמצאתי את אותו כבל באיבי ב10 שקלים. השאלה היא האם יש דברים בגו והבן אדם באמת יודע מה הוא אומר.. כי לפי איך שזה נראה זה פלאג אנד פלי. תודה לעוזרים!!

20160831_124447.jpg20160831_124447.jpg

20160831_124450.jpg

עריכה אחרונה על ידי Sasha~ben
פורסם

מוזר... כי מצאתי עשרות תוצאות שמפרטות איך להתקין ובאיזה שנתונים זה נתמך ובאיזה לא.

מה השנת ייצור של הרכב? (לא עלייה לכביש) ותעלה תמונה של הרדיו.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אכן בלחיצה כפולה על מקש הדיסק זה מעביר ליציאת aux אך רק לאחר שהקונקטור מחובר.

עובד יופי בקורולה 2008 שלי.

ניסיתי את הכבל במערכת שלי ובמערכת נוספת מאותו שנתון כמו שלי וזה לא עבד לי. עובד רק בדגם של 2010 עם הכיתוב aux על המערכת (DISC/AUX) וגם באיכות לא משהו בכלל ודיי חלש.. אולי אני מפספס משהו? ואולי אני צריך קונקטור לחיבור אחר ולאו דווקא ל20 פינים הכי שמאלי אם מסתכלי על המערת מאחורה.

יש בידי מערכת נוספת של 2010 השאלה היא האם ניתן באופן כלשהו לחבר מחבר מקורי של האוקס למערכת הזו (AUX IN) ואיזה כבלים אני צריך לזה תודה מראש

פורסם

נסה להחליף את הקונקטור.

אצלי היתה בעיה במוצר הראשון שהמתקין שם לי שלאחר הנעת הרכב היתה את הבעיה שאתה מתאר שלא הצליח לעבור ל- AUX וכאשר הסוויץ היה פתוח ללא הנעה הכל היה בסדר.

לאחר החלפת המוצר לקונקטור של חברה אחרת הבעיה נפתרה.

פורסם
נסה להחליף את הקונקטור.

אצלי היתה בעיה במוצר הראשון שהמתקין שם לי שלאחר הנעת הרכב היתה את הבעיה שאתה מתאר שלא הצליח לעבור ל- AUX וכאשר הסוויץ היה פתוח ללא הנעה הכל היה בסדר.

לאחר החלפת המוצר לקונקטור של חברה אחרת הבעיה נפתרה.

אתה מתכוון לחלק הלבן שמתחבר בחלק האחורי של המערכת? ה20 פינים? כי ראיתי שיש לידו עוד חיבור ללא שימוש

• תוכן חדש...