פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
- 23 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום, לאחרונה בוקעת לי מהרמקולים שריקה מעצבנת ומתגברת כשלוחצים על דוושת הגז. בימים האחרונים המצב אף הוחמר ונעשה עד כדי בלתי אפשרי לנסוע עם מערכת פועלת. האם מישהו יכול לייעץ לכיוון אפשרי של בעיה ולאיזה מוסך מומלץ לגשת באזור נהריה? מצרף סרטון לשמיעת הרעש. תודה רבה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת leon1482, -
- 0 תגובות
- 597 צפיות
לפני מספר שבועות חיפשתי זוג רמקולים (קומפוננט) לB4 שלי, קראתי קצת מדריכים לגבי האוטו הזה, הבנתי שהוא קצת בעייתי אם אתה לא מתקין דאבל דין. האמת הייתה המלצה להישאר אם מערכת מקורית ולהתקין מגבר של AUDISON האמת זה עסק לא זול בכלל. ירדתי מהעניין, והחלטתי שאני מתקין קומפוננט מקדימה ביינתיים הייתה המלצה על החנות של ART SOUND בראשל''צ. החברה שם המליצו לי על קומפונט של "HERTZ" 165.3 DSK הם אמרו לי שאם אני לא מתכוון להגביר ביינתיים את המערכת אז זה הקומפוננט האידיאלי. אז אחריי הרבה בקשות הם הורידו לי המחיר מ600 ל550 שח. האמת הייתי מבסוט כי נאמר לי שהסט הזה שווה 800 שח. כשהגעתי הביתה הופתעתי לגלות שאפשר למצוא את הסט הזה ב-480 שח במספר חנויות באזור המרכז..…
הודעה אחרונה מאת Felicia, -
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן, לאחרונה התחדשתי בסקודה פאביה החדשה 2016 אמנם יד 2 אבל חדשה . יש למערכת תפריט נסתר, לוחצים ארוך על מקש ה CAR ונפתח תפריט נסתר שם יש אופציה לפתוח תפריט אנדרואיד ושם יש וויז . הוויז מתחבר לרשת, השאלה שלי היא מאיפה הוא לוקח את הנתונים? האם יש סים קארד במערכת ? האם חיברו מודם ליפני המערכת ? דבר נוסף, כשקיבלתי את הרכב ברגע שהעברתי ל רוורס, המצלמת רוורס נכנסה באופן אוטומטי לפעולה . במסך הזה היה את כפתור ה "X" לחצתי עליו ומאז אין לי יותר תמונה של מצלמת רוורס, רק את אופציית ה ParkPilot שמראה מרחק מהרכב מאחור . אני יודע שהמצלמה עובדת משום שכשלוחצים על התפריט הנסתר יש אופציה שנקראת "Rear View" ושם המצלמה עובדת ומראה תמונה . דגם המערכת היא Boler…
הודעה אחרונה מאת AmStAf-, -
אז התחדשתי בסובארו B4 ואני מחפש פיתרון טוב לסמארטפון. הייתי רוצה לחבר אותו דרך BT או כבל למערכת המקורית + מיקרופון (+ טעינה). אופציה שניה היא לחבר אותו לדיבורית ספיריט שמותקנת ברכב. אופציה שלישית היא דיבורית נפרדת. בהיותי רוכב אופנוע, עד היום היו לי רק דיבוריות לקסדה ואין לי מושג לגבי דיבוריות לרכב... המלצות? הכוונה? טיפ?
הודעה אחרונה מאת guy7373, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי את הקומפוננט JBL GX600C ומאחורה התקנתי JBL Stage 9603, עכשיו שאני מגביר נגיד לווליום של 25 מתוך מקסימום של 35 האיכות מתחילה להיהרס ובכללי לא שומעים ממש חד, הבנתי שכדי לסדר את זה חייב מגבר כי קומפוננט ללא מגבר זה בלי איכות, וגם כי רמקול פאסיבי חייב מגבר וקומפוננט הוא פאסיבי, זה באמת הפיתרון לבעיה שלי? (הרדיו דיסק גם חדש KENWOOD KMM-35BT) ואיך המגבר של סרוין וגה h4900.4?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, היום ישבתי אצל חבר ברכב עם מערכת טובה הכוללת רמקולים אחוריים ואני מודה שלמרות שאני בד״כ לא בעד הרעיון של רמקולים אחוריים נהניתי לשמוע את הסאונד מקיף אותי וממלא חלל ריק מאחורי. זה היה מעודן ומאוזן כך שהם לא הפריעו או התנגשו בסאונד העיקרי שמגיע מהבמה הקדמית אלא רק מלאו בעדינות חלל שעוטף ונותן תחושה של מימד נוסף תודות למיקס נכון בין הרמקולים הקדמיים לאחוריים. יש סברה בעניין הזה? אשמח לשמוע דעות בנושא. (וטיפים לגבי התאמה של רמקול אחורי למערכת) תודה Sent from my iPhone using Tapatalk
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
אשמח לשמוע חוות דעת על הסאב אשר רשום בכותרת מתומחר דווקה לא יקר באיביי ואמזון האם הוא שווה קניה? ואשמח אם תציעו תחלופות דומות ואשמח לעוד חוות דעת על הסאב [h=3]SoundStream T5.122 Tarantula 12"[/h]
הודעה אחרונה מאת Charger1970, -
ערב טוב, אני מעוניין לשדרג את איכות הסאונד בסוזוקי אלטו שלי. כרגע מותקן בה רדיו של LG דגם lcs710br ואני מאד מרוצה ממנו. כרגע יש לי אפשרות להשיג סאב של פיוניר דגם pioneer ts wx305b הנתונים של הסאב הנ"ל הם 1300 וואט, ו350 וואט RMS. אני לא מבין גדול במערכות, ורק רוצה חוות דעת על הסאב הזה האם הוא בסדר והסאונד שלו נעים. אני לא מחפש להעיר את כל השכונה או איזה סאב עצבני אם זה לא הובן אשמח לחוות דעת. תודה וגמר חתימה טובה לכולם
- 0 תגובות
- 687 צפיות
הי, רכשתי רכב מיצובישי חדש, כולם באים עם מערכת אנדרואיד המותקנת בארץ על ידי גיל מערכות. נתקל בבעיה של רעשים חריגים מהדיבורית כשהרכב נוסע, וכן קליטת רדיו באיכות נמוכה ביותר (הפרעות קליטה ב FM). קיבלתי שירות מגיל קאר שלא פתר את הבעיה. האם למישהו יש מיצובישי חדש ונתקל בבעיות דומות ?
הודעה אחרונה מאת avnergid1, -
כיוןן מערכת
מאת Moti6070- 1 תגובות
- 841 צפיות
מישהו יכול להמליץ על חנות/אדם שיודע לכוון מערכת לרכב במחיר סביר מאיזור המרכז?
הודעה אחרונה מאת Charger1970, -
- 0 תגובות
- 805 צפיות
היי אני רוצה להתקין מצלמת רוורס בטמבון ברכב. כרגע אני עם מערכת מולטימדיה פיוניר AVH-X2750BT ואני בעיקרון מחפש מצלמת רוורס CCD שתספק תמונה טובה גם בלילה. התקציב הוא עד 400 ש"ח. אני מעדיף לקנות פה בארץ כך שתהיה גם אחריות. למישהו יש ניסיון עם המצלמות של ZED או PROVISION?
הודעה אחרונה מאת borka84, -
- 13 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
אני יודע שיש כאן לא מעט שרשורים בנוגע לסאונד באלטו, אבל השאלה שלי קצת שונה. לפני שאני חושב איך לבזבז 2000-3000 שח אני רוצה להבין מה אפשר להוציא במסגרת תקציב הרבה הרבה יותר נמוך. האמת היא שאין לי צורך בסאב, אני לא פותח חלונות ומשמיע מוסיקה לכל השכונה, אני בסך הכל רוצה להינות מסאונד איכותי באופן יחסי באוטו הקטנטן הזה. אז השאלה בעצם היא כזו, אם למשל אקח 2 זוגות של רמקולים איכותיים בגודל 6.5" (לכל דלת) דוגמת אלה: http://cgi.ebay.com/09-PAIR-PIONEER-TS-A1683R-6-5-4-WAY-280W-CAR-SPEAKERS-/390186566449?cmd=ViewItem&pt=Car_Speakers&hash=item5ad8ee8331#ht_4847wt_1137 ובנוסף זוג נוסף שיחליף את הזוג הסטנדרטי - 4.0" דוגמת אלה: http://cgi.ebay.com/NE…
הודעה אחרונה מאת ReZ0, -
- 3 תגובות
- 921 צפיות
שלום רב, אני רוצה להתקין מערכת סאונד בתקציב נמוך (עד 400 שח) לרכב גולף(חשמלי) המטרה היא לשמוע מוזיקה ולהתקין משהו קבוע ברכב, הרכב עצמו שקט מאד ואני לא צריך משהו באיכות מטורפת אבל שישמע טוב ולא צורם בנסיעה או עצירה לקבוצה שימוש עיקרי חיבור פלאפון דרך AUX וכרטיס זיכרון הרכב YAMAHA G29-E BIG FOOT אשמח שהמבינים גם יתנו את דעתם מבחינה חשמלית למערכת.... כדי לעמוד בתקציב הסתכלתי להזמין דרך סין (עליאקספרס) אני מעוניין להזמין: מגבר כ 50 שח (מצורף לינק) https://www.aliexpress.com/item/HY-502-Hi-Fi-Digital-Auto-Car-Stereo-Power-Amplifier-LED-Sound-Mode-Audio-Music-Player/32582502435.html?spm=2114.13010208.99999999.264.UOdgd8 רמקולים כ 140 שח https://www.ali…
מצלמת רוורס
מאת YuvalShs- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, יש לי מערכת מולטימדיה מסוג Zad ZI-007B והרכב הוא מאזדה 3 ספיריט 2008, מנוע 2.0 (ה-5 דלתות). אני מחפש לרכוש מהאיביי / אלי מצלמת רוורס איכותית שתתאים למערכת ולרכב. אשמח להמלצה שלכם למצלמה אמינה, באיכות טובה (ואם יש פיצ'רים של הקווים אז גם מעולה). תודה מראש
הודעה אחרונה מאת YuvalShs, -
- 6 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
שלום לכולם, התחדשתי במערכת מולטימדיה חדשה לרכב: http://www.cheaper.co.il/Product/%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%99%D7%93-444-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-7-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A5-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA-kaier יש לי כמה שאלות: 1. איך אני מסנכרן את האנשי קשר שלי לבלוטוס ? ראיתי שיש אפשרות להוריד מה-SIM אבל האנשי קשר לא נמצאים על ה-SIM... 2. האם ניתן לשנות את הצבע תצוגה של הכפתורים ? 3. יש גרסאות מיוחדות למכשיר ? זה ANDROID רגיל כמו smartphone? או שיש אפליקציות שלא תואמות ? אשמח לעזרתכם תודה
הודעה אחרונה מאת Blade8, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
היי אנשים אני שוקל לשדרג אלטרנטור - וכמובן כמיטב המסורת מחפש את הדרך הזולה והיעילה ביותר ;]. כמובן שיש לי הרבה שאלות והרבה רעיונות... איזה אופציות אפשריות/נגישות בארץ הקודש ? יש אפשרות לחזק את האלטרנטור הקיים ? ישנם סוגים כללים/אוניברסליים לאלטרנטורים ? כאופציה לבדיקת אלטרנטור חזק יותר מרכב מסוג אחר שיתאים לשלי?. כרגע יש לי 120 או 100 אמפר באוטו (צריך לראות פיזית בשביל לדעת) ומצבר 72 אמפר. מעוניין לשים משו באיזור ה 200/240 אמפר (חושב שזה יספיק תקנו אותי אם אני טועה)... הצעות כמו תזמין מחול mechman ב 2500 שח לא רלוונטיות כרגע . זהו בגדול... מחכה להתייחסותכם בנושא
הודעה אחרונה מאת ReZ0, -
-
- 3 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
שלום , האם מישהו יודע להגיד לי מה גודל הרמקולים בדלתות ביונדאי גטס 2006 דגם GLF? חיפשתי באינטרנט לא מצאתי תשובה חד משמעית. הרמקולים הלכו לי ואני מחפש להחליף ואני לא יודע איזה גודל לחפש. תודה
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ברצוני לרכוש רמקולים של מורל אילייט אקטיבים ללא קרוס, ברשותי קרוסים של הייבריד אודיו קלארוס. האם הקרוסים יחתכו את הרמקולים בצורה האפקטיבית? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום חברים רכשנו ניסאן מקסימה 2002 ואנו לא מוצאים מתאם ל 2 דין בארץ, אשמח לעזרה אם מישהו יודע היכן לרכוש אפילו משומש ואולי יש מתאם של חברה אחרת שיכול להתאים תודה רבה
הודעה אחרונה מאת orenm72, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, יש לי טיוטה קורולה 2013 דגם sun platinum (הצורה הישנה) בהגה אין כפתורי שליטה, ראיתי באינטרנט שמוכרים את החלק הזה עם הכפתורים. השאלה שלי האם אפשר להתקין את זה? יש שם הכנה לדבר כזה וזה ישלוט במערכת המולטימדיה ? סליחה אם טעיתי בפורום. תודה.
הודעה אחרונה מאת statuslev, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי היום התקנתי באוטו מערכת דאבל דין (במקום המקורית) התקנה מקצועית והכל. מדובר במערכת דאבל דין של פיונר מהדגם AVH-X5800BHS להלן קישור http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/DVD-Receivers/AVH-X5800BHS ראיתי שהמכשיר תומך ב-APP RADIO (שיקוף מסך) יש לי מכשיר NOTE 7 , חיברתי באמצעות הכבל USB שמגיע עם המערכת פיונר , חיברתי את הכבל USB של הפלאפון שלי לכבל USB שיוצא מהמכשיר. המכשיר קולט אותו והכל , הורדתי את האפליקציה APP RADIO של פיונר מהחנות של גוגל. אבל שאני מנסה להתחבר או להפעיל דרך המכשיר אני מקבל את ההודעה הזאת ולא ניתן ללחוץ OK. רק לחזור לעמוד הראשי של המערכת.. האם יש למישהו רעיון איך מפעילים את זה ?
הודעה אחרונה מאת PRONATI, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי מאזדה 3 2010 וברצוני להתקין בה מערכת. אבקש את עזרתכם באיזה כיוון ללכת: מולטימדיה: Pioneer/alpine קומפוננט: Focal krx2 (עדיפות שלי) Hertz hsk 165xl Hertz mlk 1650.3 מגברים: אופציה 1: (מגבר 4 ערוצים+מונובלוק) Hertz hdp4 Alpine pdx4 Audison av quattro (עדיפות שלי) Focal fps 4160 מונובלוק: alpine m500 אופציה 2: רק מגבר 4 ערוצים לקומפוננט והסאב סאבים: Alpine swr1243 Hertz hx300 (עדיפות שלי) Hertz ebx300 תודה לעוזרים. אשמח להמלצות שלכם כולל סיבה..
הודעה אחרונה מאת Alonegel, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי מאזדה 6 שנת 2008. רגע לפני שאני רוכש, אני מתלבט כרגע בין 2 הדגמים של המולטימדיה האלה: 1) Kenwood 4016bt 2) NIPPON אנדרואיד 4.4. האנדרואיד כן מעניין והייתי רוצו אותו, אבל חשוב לי לא רק הממשק (שבגללו אני מעדיף את האנדרואיד) אלא גם איכות השמע, ובמיוחד החומרה עצמה שתחזיק מעמד ולא יתחיל להתקלקל מהר. ההבדל במחיר: האנדרואיד יקר ב300 שקל יותר מהקנווד. מה אתם אומרים? תודה מראשש
הודעה אחרונה מאת Stas13, -
- 1 תגובות
- 635 צפיות
יש לי פוקוס עם רדיו מקורי ואני רוצה להתקין מולטימדיה (כבר יש לי את המערכת). אני צריך להזמין קיט לדשבורד. יש הרבה אופציות באינטרנט בעיקר באתרים מאנגליה. למישהו יש ניסיון עם איזה אתר? בגדול זה מה שמצאתי: https://www.dynamicsounds.co.uk/double-din-cd-stereo-fitting-kit-for-ford-mondeo-focus-s-max-2007-silver.html אני צריך גם את ה"כלוב" עם כל הברזלים שלו. משהו כזה אבל בצבע כסף: https://www.dynamicsounds.co.uk/ford-fiesta-focus-c-max-double-din-car-stereo-fitting-kit-fascia-panel-wiring-iso-aerial-keys.html?search=Ford%20Fiesta%20Focus%20C-Max%20Double%20Din%20Car%20Stereo%20Fitting%20Kit%20Fascia%20Panel,%20Wiring%20ISO,%20Aerial,%20Keys
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 0 תגובות
- 721 צפיות
אהלן. לרכב שלי מתכוונת להצטרף בקרוב בע"ה נהגת חדשה. לכבודה ולכבוד דאגה שהרכב יישאר שלם אני מעוניין להוסיף מצלמת רוורס. מדובר על פונטו איבו, יש לי מערכת אנדרואיד 4.1.1 תואמת מקור בסגנון הזה: http://www.witson.com/en/displayproduct.html?proID=102507477 (קצת שונה). ואכן בשילוב לרוורס יש אופציה שהמסך ייראה תצוגה של מצלמה (כשמכניסים לרוורס, המסך עובר למסך שחור כשרשום NO VIDEO SIGNAL). לשאלתי, האם כל מצלמה מאיביי תתאים? ובמידה וכן מה הפרוצדורה של לחבר אותה? או שהאם כדאי לפנות למקצוענים בתחום ובזאת אבקש המלצה על מקום באיזור חיפה-קריות. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Guru, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם! לאחרונה השתדרגתי מ-Kenwood DDX447 ל-DDX6902 ורציתי לשאול איך אני יכול להעביר את התדרים ברדיו מתדר אמריקאי(אי זוגי) לתדר אירופאי(זוגי) על מנת לשמוע תחנות כמו גלגלצ( 99.8 ), אני זוכר מהדגם הקודם שלי שיש אופציה של לחציה על איזה מס׳ קומבינציות של כפתורים(האיפוס ועוד משהו) וזה היה משנה פשוט זה היה לפני שנתיים והתקינו לי את המערכת, את המערכת הזאת התקנתי לבד וחרדתי כבר את כול הרשת והמדריך ההפעלה ואני כבר אובד עצות לכן תודה ענקית לעוזרים! **קישור של המוצר מצורף למטה** http://www.kenwood.com/usa/car/excelon/ddx6902s
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מתקין מחר מערכת בתקציב של 3K , ואין לי בכלל מושג מי ומה , איך לדעת שאני אקבל את המירב לתקציב זאת אומרת מבחינת המוצרים בכ"מ המקום הוא ארט סאונד אשמח לייעוץ , אני מבין ששאלה קצת טיפשית
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי חברים, מה המלצתכם בין שני הדגמים האלו? נאמר שהדגם הזה עדיף http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=923415 או זה (בפחות כסף): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=895301 מה ההבדל בין שני הדגמים השונים שמוצגים כאן? נראה שהם אותו הדבר?!.. למרות שלא הגיוני שהם אותו דבר רק מחיר שונה תודה רבה ושנה טובה לכולם!
הודעה אחרונה מאת eliran769, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, קניתי מצלמת רכב ואני מחפש דרכים יצירתיות לחבר אותה לאוטו באופן דיסקרטי. כי מצת רכב מכער את האוטו ואני נמנע מלגעת בפיוז בוקס כרגע. יש לי נגן רכב דאבל דין עם כניסת USB נקבה מאחוריי הנגן שאני לא משתמש ( הUSB הזה הוא אופצייה לחיבור דיסק קונקי ומיותרת בשבילי) האם ניתן לחבר את מצלמת הרכב לUSB פורט הזה? כמו כן, אם הUSB לא יעבוד, האם ניתן לגנוב מתח מהכניסה של הנגן עם חיבור פיראטי? אותו רעיון כמו הפיוז בוקס אבל אני מתחבר למתח של הנגן במקום. אשמח אם תוכלו להבהיר לי.
הודעה אחרונה מאת voltage, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום הרמקולים ברכב שלי לא משהו , שאני מגביר עד הסוף שומעים באיכות של פלאפון אני רוצה להביא משהו נחמד שישמעו באסים נקי. התקציב לבינתיים 500, אם ממש אין שום דבר אז נעלה שוב לא איכות של אולפן אבל משהו שאפשר להנות ממנו. מערכת : lg lac2900n רכב : סוזוקי סוויפט 2001
הודעה אחרונה מאת rocky23,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 520 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- Rongaflugen
- o.r
- שחר 1
- elihershko
- איציק נ.
- פריג'י
- yoav911gt2
- GTאי
- SlowRide
- gadik6
- `Infinity