פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
שלום רב, יש לי מערכת מולטימדיה מערכת הפעלה אנדרואיד. המערכת פתוחה ( אני יכול להוריד אפליקציות מהגוגל פליי) ניסיתי להוריד את אפליקציית פנגו ואין לי אפשרות להתקין אותה ( רשום שם שהיא מיועדת לסלולרי) האם זה באמת כך? אין אפשרות? אני הרי יודע שיש מערכות מולטימדיה היום שכבר אפליקציית פנגו מובנית בפנים. מישהו נתקל בזה? תודה
הודעה אחרונה מאת Haim Binshtein, -
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. הזמנתי קאיה ריאו חדשה וקיבלתי במתנה מרימי שמשות וחיישני רוורס. מדובר למעשה בהתקנה מקומית. אני מאד מתלבט האם לוותר על המתנות האלה (במיוחד מרימי שמשות), כי אני קצת פוחד מהנזק שיכול להגרם מהתקנה מקומית. אני מבין שבשביל להתקין מרימי שמשות, יש צורך בפירוק חלקים מהדלת, ואני פוחד שיהיו לי אחרי בעיות של קרקושים למיניהם. מה דעתכם בסוגיה? האם אני סתם פרנואיד? או שהתקנה מסוג זה יכולה לגרום נזק לרכב חדש? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת niro123, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני צריך מקור מתח 12V בתא המטען. לציוד אלקטריני, מצלמה, USB וכדומה. חשבתי להתחבר לחישן פתוח/סגור או לתאורה בתא או לכפתור פתיחה של התא. מצאתי צמה שהולכת למכסה התא ואמורה לכלול חוטים של כפתור אלקטרוני לפתיחה של התא. אבל בבדיקה עם מד-מתח של כל החוטים בצמה לא מצאתי 12V. היו חוטים שהראו 0.05V ו 0. איך זה ייתכן? יכול להיות שהכפתור פועל על עקרון שלא סוגר מעגל? כדאי לנסות לחבר במקום אחר? תודה, אריק.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 11.2 אלף צפיות
בוקר טוב. אשמח לסיוע ממי שמבין. אני מתכוון להתקין היום ברכב שלי (פיאט קובו 2013) מערכת מולטימדיה שהוזמנה בעלי אקספרס מבוססת אנדרואיד. נאמר לי שצריך כרטיס סים (כדי שהאפליקציות הקשורות לאינטרנט יעבדו) איזה כרטיס סים אני צריך לרכוש? כמה גיגה? כמה עולה כרטיס כזה? איפה הכי כדאי לרכוש? אנא עזרתכם. תודה מראש למי שיכול לעזור .
הודעה אחרונה מאת LPG, -
- 2 תגובות
- 941 צפיות
קניתי מחבר בפורום את הרמקולים ולאחר בדיקה קצרה במערכת קיימת, היו תקינים לחלוטין וישבו בארון כחצי שנה. בהמשך קניתי מגבר mb quart da-1000.4, התקנתי אותו על הרכב ומההתחלה היו בעיות בצד ימין, לבסוף הבנתי שכנראה כיילתי לא טוב את המערכת והטוויטר הימני נשרף. מצאתי חנות בת''א שמוכרת את הטוויטרים Mt-22 ב250 שקל והזמנתי אותם, אך ביום למחרת אמרו לי שהם אינם קיימים בכלל כיוון שהם ישנים והציעו לי את הtw1 של מורל שהם ''הכי קרובים'' ויש להם 120wrms. כשהגיעו גיליתי שהם 80 wrms ועכשיו אני מתלבט אם להחזיר אותם ומהם האופציות שלי לקנות טוויטרים שיתאימו למערכת ולאהבה שלי למורל ולצליל איכותי מבלי שאשלם 600 שקל לזוג חדש - Mt220 שהם המחליפים של הקודמים. אשמח לעזרה. מרגיש מתוסכל ומרומה…
הודעה אחרונה מאת roeiyo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום בהמשך לפוסט שלי לגבי בחירת סט קומפוננת ומגבר, אני רוצה להתייעץ לגבי אופן ההתקנה. סט שיבחר יהיה תלוי גם בהמלצות לגבי מיקום ההרכבה. כמו שרשמתי מדובר ב vw t6 עם גג בינוני, בפנים מעל הנהג יש תקרה כפולה שבה מורכבת יחידת מיזוג אחורית על פלטת עץ ויש מקום להתקנה של סט 3way. לפי הבנתי סט של dls gothia / Scandinavia, זאת אופציה שעלתה לא מזמן ותשקל במקרא ואצליח להשתכנע לשלב פרוצסור, חייב הרכבה בתיבות. מכיוון שמיקום הרכבת וופר לא נראה לי אידיאלי חשבתי על הרכבת הסט כולו מעל הראש ואז יש לא מעט אופציות לאן לכוון את הקומפוננטים. לא מצאתי תמונה נקיה של איך נראה הגג הכפול אז תתעלמו משאר האוטו, בתמונה שצירפתי סימנתי מיקום אפשרי להתקנה של הסט.וזאת תמונה כללית של גג כפול. https:/…
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
-
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן, התחדשתי בקורולה 2012 ואני חווה מספר בעיות עם מערכת המולטימדיה שלה, העיקריות הן: 1. קליטת רדיו בינונית - תחנות שברכבים אחרים קולטים חלק, ברכב הזה (באותם מיקומים גיאוגרפים) שומעים קצת רעשים סטטיים באופן קבוע. 2. עוצמת שמע בחיבור AUX - כשאני מחבר את הפלאפון (גלקסי 3) בחיבור ה-AUX אני נאלץ להגביר לאיזור ה-40-50 בשביל לשמוע בצורה נורמלית, בעוד שברדיו שומעים טוב (מבחינת עוצמה) גם ב-20-25. 3. הסעיף הזה קצת פחות קריטי עבורי, אבל שמתי לב שאיכות השמע די גרועה. כמעט אין באסים. אשמח לשמוע המלצות בנוגע למה כדאי לי לעשות. מה שאני חשבתי, בהתחשב במה שיצא לי לקרוא כאן בפורום, זה להתחיל בהחלפת ה-HU (ראיתי שהרבה ממליצים על 2750 של פיוניר) בתור שלב ראשון ואם יהיה צו…
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 1 תגובות
- 710 צפיות
שלום חברים, אני מחפש מערכת מולטימדיה לרכב- סיטרואן c4 2008. מסקר קצר ושיטוטים מצאתי שמערכת בילט אין תעלה לי באי ביי סביב 1,500- סיני או 3000 צפונה בארץ (כולל חלק ייעודי לקונסולה המרכזית). לבסוף נראה לי שהכי מתאים זה מערכת עם מסך נשלף (הבנתי שהקונסולה המרכזית בסיטרואן היא גם מחשב הרכב ולכן יכול לעשות בעיות אם אחליף מה גם שהסכומים מוגזמים בשביל משהו סיני). מצאתי פיוניר מסך נשלף ב- 1500 שקל באי ביי, מצד שני מצאתי גם מערכת של boss ב-500, כמו כן ראיתי כל מיני יצרנים כגון Power Acoustik PD-724HB גם אלו נעים סביב ה 500. מה דעתכם? האם מסך נשלף הוא אם כל התשובות או שזה משהו שביר/איכות ירודה? מה דעתכם על boss או על פאוור אקוסטיק? מה שחשוב לי זה: דיבורית בלוטות מובנית, חיבור …
הודעה אחרונה מאת omer69111, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת shapin, -
שלום לכולם, ברצוני לשתף ב"פרויקט" שנעשה ברכב שלי לשיפור הסאונד. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?93073-%D7%93%D7%91%D7%A8-%D7%94%D7%A8%D7%A1-quot-%D7%A8-%D7%90%D7%95-%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%90%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%9E%D7%A2%D7%A7%D7%91-%D7%95%D7%9E%D7%94-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%96%D7%94 אז ככה, לפני בערך כשלושה חודשים הרכב הקודם שלי עבר תאונה והלך לעולמו, ואבא החליט להעביר אלי ולאמא את היונדאי I30 שלו. כמו שאני מניח שאתם כבר יודעים כמעט כל אוטו משפחתי היום מגיע עם מערכת שמע בסיסית מאוד. פרט לסיאט לאון ומאזדה 3 דגם הפרימיום, לא ראיתי אוטו שיצא מהחברה עם מערכת שמע נורמלית. ולכן למרות שהמערכת של היונדאי יחסית לא רעה בכלל ביחס למכוניות מ…
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
שלום, לפעמים כשאני מסובב את הידית של הווליום כדי להגביר זה עושה פעולה הפוכה, כלומר מנמיך את הווליום. הכי הרבה זה קורה עם לחצתי על לחצן mute ואחרי זה כדי להחזיר את הקול סובבתי את המתג של הווליום, אז הווליום קצת עולה ואחרי זה יורד למרות שאני מסובב את הידית בכיוון אחד. זה אמור להיות ככה?
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
חברים בשעה טובה אתמול נימסר לי הרכב אוטלנדר חדש 7 מקומות . רכב חלומי אני עוד בתחילת דרכי בלילמוד את המידע והכפתורים הרבים. יש לי שאלה בנושא האינטרנט שחברת כולמוביל מספקת בשנה הראשונה. אז ככה בצג של המערכת יש קליטה אבל שאני מפעיל את הוויז אני רשת למיטב זיכרוני זה מצב שהסים דאטה לא פעיל איך מפעילים אותו האם בחברה או שצריך להכניס הגדרותAPN תודה מומי
הודעה אחרונה מאת momi2369, -
חיווט מגבר
מאת NIR2220- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם,אתמול התקנתי מערכת ברכב החדש שקניתי,הרכב הוא פולו 2012. התקנתי מגבר סאב וקומפוננט שהותקנו יחד עם מנחת על המערכת המקורית של הרכב וזו לא מערכת מולטימדיה יש לציין. הכל עובד טוב ויפה אבל,יש במגבר פלוס מינוס ועוד חוט שהבנתי שהוא פלוס לאחר סוויצ' כדי שהמגבר יכבה כשאני מוציא את המפתח,אבל הבנתי שבגלל שהמערכת מקורית לא יוצא ממנה פלוס כזה וחיברתי אותו לפלוס קבוע במערכת וחשבתי שזה לא ישפיע על המצבר אם הרכב יסע ביום יום אבל מאתמול הרכב עמד עד היום בערב וכשהנעתי פתאום שמעתי את הסטרטר חלש נורא אבל הניע בלי בעיה אבל לא בא לי להשאיר את זה ככה כי זה לא תקין. חשבתי אולי לעשות למגבר מפסק בתא כפפות אבל לא נראה לי אפקטיבי כל כך וגם לא בא לי לשכוח לפעמים דלוק. חשבתי לחבר אות…
הודעה אחרונה מאת NIR2220, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אצלי ברכב (ה E) מותקנת מערכת אנדרואיד התומכת בטלפון דרך BT, ברכב השני שלנו (ה C שאישתי נוהגת) מותקן טלפון "ספיריט" על תשתית פלאפון עם שליטה על הרדיו ושאר שיכלולים (חיוג קולי למשל). בזמנו היינו מחוברים לפלאפון וה"ספיריט" פעל היטב. כיום עברנו ל"הוט" (שמשתמשת בתשתית סלקום) וה"ספיריט" הפסיק לתפקד. אישתי ביקשה שאתקין ברכב שלה דיבורית לרכב ולא הצלחתי להבין כיצד זה מתפקד, להבנתי הדיבורית היא רמקול/מיקרופון המחובר ב BT לטלפון ומוזן משקע המצית. -האם הדיבורית מנתקת את הרדיו כשנכנסת שיחה? -האם קיימת דיבורית היכולה להתחבר לרדיו באופן סטנדרטי? הכוונה לדיבורית עם סיגנל השתקה ויציאת אודיאו. -מדוע חלק מהדיבוריות נמכרות עם סוללה פנימית?
-
בעיה בקומפוננט
מאת NFS- 0 תגובות
- 975 צפיות
היי, ישלי קומפוננט וותיק של ORION_POWER6, כבר הרבה זמן (אולי מההתקנה במעבר רכב) השמע מהמידים מאוד נמוך, עד כדי לא מתפקדים.. המידים האלה הם בעלי עוצמה והם כבר לא מתפקדים, אך הטוויטרים עובדים תקין. השאלה האם שני המידים גמרו תקריירה או שאולי הקרוס לא תקין \ נשרף ? אם אפשר לדעת\ לשער מה הבעייה ב-99% בקומפוננט ? תודה,
הודעה אחרונה מאת NFS, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני כרגע מתשמש ברמקולים המקורים שהגיעו ברכב (קדמי/אחורי) , מבחינת סאונד חסר לי בס לא מעונין להתקין סאב, האם יש אפשרות לקבל את בס על ידי החלפת הרמקולים בדלת (מעדיף אופציה זו) יש מגש מאחורה (שהתא מטען יכול לשמש תיבת תהודה) , אבל רמקולים 6.9 גדולים לרכב תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תודה מראש לעוזרים כפיר
הודעה אחרונה מאת kfiru, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אבא שלי החליף ליונדאי טוסון 2016 עם מערכת מולטמדיה אנדרואיד (לפחות ככה זה נראה), רשום שיש שם גרסאת אנדרואיד 4.2.2 במערכת יש waze אך הוא לא מוצא כתובות בחיפוש בכלל. לפי האייקונים למעלה במערכת יש אינטרנט פעיל, ואפילו ניסיתי לחבר אותה דרך WIFI לסלולארי כדי שיהיה בטוח אינטרנט במערכת. אבל שום דבר לא עזר ולא ניתן למצוא כתובות (גם לחכות הרבה עד שימצא לא עזר). אגב ה- waze גם באנגלית ובהגדרות שפה אין אפשרות לבחור שפה. (מוזר כי אם כבר מערכת הפעלה שהותקנה בישראל שיהיה waze בעברית.) ממה שהבנתי המערכת הפעלה ששמים פה בארץ שונה ממה שיש בחו"ל ואין בה Android Auto שלזה איכשהו ראיתי שיש עדכונים אבל לא מצאתי משהו לגבי מה שמתקינים בארץ. מישהו מכיר את הבעיה…
הודעה אחרונה מאת MT22, -
- 0 תגובות
- 688 צפיות
שלום, אני מחפש מערכת טובה, עדיפות לסאונד טוב (ברכב יש קומפננט, סאב ומגבר), וחשוב לי גישה לאינטרנט ע"י סים או מהנייד. ברור שפיוניר זה איכות סאונד מעולה, אבל הבעיה שיש לי מכשיר נייד אנדרואיד ואין כל כך סנכרון בין הפיוניר לאנדואיד. אשמח להמלצות מהחברות הנ"ל או חברה ודגם כלשהו שהסאונד טוב+ וישנה גישה לאינטרנט. תודה.
הודעה אחרונה מאת crazyj, -
- 3 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
היי, "אנדרואיד אוטו" לא באה כחלק מהמערכת . ראיתי מספר מדריכים בהם מוסבר כיצד לפרוץ את המערכת ולהוסיף אפליקציות שונות כמו גוגל מפות , נגנן סרטונים ואפליקציות נוספות. האם מישהו הצליח בהוספת "אנדרואיד אוטו " ? תודה וסופ"ש נעים
הודעה אחרונה מאת amitico, -
- 0 תגובות
- 830 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת hearu2, -
- 0 תגובות
- 708 צפיות
האם אפשר להתקין יציאת AUX בסוויפט 2010 ואם כן כמה אמור לעלות בערך ? האם יש אפשרות להזמין את החלקים באינטרנט ?
הודעה אחרונה מאת ohadony, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי חברים, יש משהו מאד מוזר בנוגע לסנכרון של הwaze מול המולטימידי באיביזה החדשה אני אשתדל לפרט ככל האפשר. 1-כשחיברתי אייפון לבלוטוס ושמתי waze הכל היה בסדר, וכשאני אומר בסדר הכוונה שגם ואם שמעתי רדיו אז ברגע שהיו פקודות ניווט הרדיו נעצר והפקודות הושמעו דרך הרמקולים של הרכב. 2-כשחיברתי אנדרואיד(2 מכשירים שונים) הwaze עובד אך ורק אם אני מעביר את המולטימידה למצב של הטלפון ,זתומרת שהמערכת משמיעה אך ורק מהפלאפון ולא ניתן לצורך העניין לשמוע רדיו. אני לא יודע מה מקור הבעיה אם זה המולטימדיה של הרכב או משהו כללי באנדרואיד, אשמח לחוות דעת ואם למישהו יש איביזה דגם חדש(החל מאוקטובר 2015) ויכול לבדוק זאת אשמח לשמוע מה המצב אצלו..!!
הודעה אחרונה מאת warezon, -
- 1 תגובות
- 907 צפיות
היי, יש לי דיבורית מוטורולה t605 שעובדת רק כדיבורית דרך הרמקול החיצוני. אני רוצה לחבר אותה למערכת כדי לשמוע מוזיקה דרך בלוטוס, אבל אני לא מוצא דיאגרמה מפורטת איפה החיבורים של ה AUX OUT בדיבורית. יש למישהו מושג? צירפתי תמונה של החיבורים. טנקס
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 778 צפיות
היי,אני רואה שהרבה מדברים פה על מערכות SQ ומערכות SPL, אשמח לדעת מה זה כל דבר ומה ההבדלים. Sent from my MX5 using Tapatalk
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
נערך אעלה את הפוסט שוב מחר.
-
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
מותקן אצלי קומפוננט מורל מקסימו, ולאחרונה החלפתי רדיו וכעת גם נוסף מגבר. עכשיו אני שם לב לצליל גבוה שיוצא מהטוויטרים כל הזמן (גם כשהמנוע מכובה), בערך מווליום 0 עד 50 (מתוך 62) הוא קבוע, ולאחר מכן מתגבר משמעותית. לא הרגשתי שינוי בעת לחיצה על הגז, רק בעת הפעלת מזגן (ניתן לשמוע קצת בסרטון). כאשר הקומפוננט היה מחובר לרדיו בלבד היה רעש סטטי "לבן" ולא כזה, והוא היה יותר חלש. כאשר מנתקים את ה RCA מהמגבר יש "רעש לבן" מאוד מאוד חלש וכמעט בלתי שמיע כל עוד הגיין מתחת ל 75%. הצפצוף ששומעים עכשיו, כשהרדיו מחובר למגבר, נשאר זהה בגיין שבין 15-55% ולאחר מכן מתחזק. מותקן רדיו MVH-X580BT חדש, מגבר MASSIVE BX4 יד שניה, והקומפוננט מחובר דרך הקרוס הפאסיבי שלו. ניסיתי להחליף בין…
הודעה אחרונה מאת Ooga, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מדובר בשברולט קרוז LS+ 2011 עם מסך מגע פשוטו כמשמעו המערכת לא קולטת את על השירים. הבעיה מוכרת למישהו?
הודעה אחרונה מאת micha, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב אני מתעניין בקומפוננט של FOCAL, דגם ES 165 KX2 באמזון גרמניה המחיר הוא 569 יורו https://www.amazon.de/Focal-ML19123-ES165KX2/dp/B01CZMMBTS/ref=sr_1_1?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1472988057&sr=1-1 אבל בארה"ב המחיר הוא פי שניים! - 1300 דולר http://www.crutchfield.com/S-sed8u4VVwmw/p_091ES165X2/Focal-ES-165KX2.html האם אני מפספס כאן משהו? האם אלה לא מוצרים זהים? (בואו נשאיר כרגע בצד עלויות משלוח וכו)
הודעה אחרונה מאת ReZ0, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 47 תגובות
- 12.1 אלף צפיות
המדריך לאינטגרציית OEM זה לא סוד ולא חדש כי טכנולוגיות חדשות מוכתבות לשוק פרטי ע"י מוסדות חינוך, גופים צבאיים וממשלות ורק לבסוף מגיעות לשוק האזרחי. שוק הרכב מתאפיין לאורך השנים בפיגור ארוך טווח אחר טכנולוגיות של אמצעי הבידור – עד אמצע שנות ה90 עוד היה מקובל מאוד לראות רדיו טייפ ברכבים ואנו עד היום רואי ם רכבים רבים בהם יש מערכת פשוטה עם CD בחלקם אפילו דיסקים שהם לא בפורמט מקור לא נתמכים. ואנו חיים בעידן בו כמעט הכל אלחוטי. אבל הנה בקצב הולך ומתגבר המערכות ברכבים שלנו הולכות נהיות יותר ויותר ממוחשבות, מלקרוא קבצים דחוסים אנחנו כבר מגיעים לכך שמערכות הבידור ברכב שלנו מתממשקות ישירות למחשב הרכב בכדי לדווח לנו על קודי תקלה ועד התערבות בחלק גדול מהנעשה …
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 465 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RS
- מ.צ
- lka
- אלעדיקו
- srool
- SurfHigh
- MottiCasppi
- discoTD5
- Shmelov
- SlowRide
- דובצע
- yossiaviel