Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך מקור מתח 12V בתא המטען. לציוד אלקטריני, מצלמה, USB וכדומה.

חשבתי להתחבר לחישן פתוח/סגור או לתאורה בתא או לכפתור פתיחה של התא.

מצאתי צמה שהולכת למכסה התא ואמורה לכלול חוטים של כפתור אלקטרוני לפתיחה של התא. אבל בבדיקה עם מד-מתח של כל החוטים בצמה לא מצאתי 12V. היו חוטים שהראו 0.05V ו 0.

איך זה ייתכן? יכול להיות שהכפתור פועל על עקרון שלא סוגר מעגל?

כדאי לנסות לחבר במקום אחר?

תודה, אריק.

פורסם

בנוסף למתח אל תשכח את הזרם,שקע מצת בסיסי מסוגל להעביר לפחות 10 אמפר.

אתה צריך להתחבר על חיווט עבה מספיק ועל פיוז בערך מתאים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בנוסף למתח אל תשכח את הזרם,שקע מצת בסיסי מסוגל להעביר לפחות 10 אמפר.

אתה צריך להתחבר על חיווט עבה מספיק ועל פיוז בערך מתאים.

זה לא צריך להיות בעיה. אני צריך זרם די קטן, לאלקטרוניקה, של כ 100 מילי אמפר.

נראה לי בזבוז להעביר חיווט מקדימה בשביל זה...

פורסם

החשש הוא יותר לשריפת הפיוז של הקו הנוכחי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...