Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנה מקומית ברכב חדש.

andrey1308
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לחברי הפורום.

הזמנתי קאיה ריאו חדשה וקיבלתי במתנה מרימי שמשות וחיישני רוורס.

מדובר למעשה בהתקנה מקומית.

אני מאד מתלבט האם לוותר על המתנות האלה (במיוחד מרימי שמשות),

כי אני קצת פוחד מהנזק שיכול להגרם מהתקנה מקומית. אני מבין שבשביל להתקין

מרימי שמשות, יש צורך בפירוק חלקים מהדלת, ואני פוחד שיהיו לי אחרי בעיות של קרקושים למיניהם.

מה דעתכם בסוגיה?

האם אני סתם פרנואיד?

או שהתקנה מסוג זה יכולה לגרום נזק לרכב חדש?

תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על מרימי השמשות עדיף באמת לוותר אם לא מדובר בהתקנה מקורית של הייצרן.

עם חיישני רוורס - לא נראה לי שצריכה להיות בעייה מיוחדת.מדובר בהתקנה מאוד פשוטה וללא "חפירות" באוטו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממש לא רוצה להפחיד- אני עצמי מתלבט בנושא לאחרונה- אך לפני כשנה וחצי פורסמה כתבה מעניינת בנושא ב'ידיעות'-

http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-2421-280-29160451,00.html

בהצלחה,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לחברי הפורום.

הזמנתי קאיה ריאו חדשה וקיבלתי במתנה מרימי שמשות וחיישני רוורס.

מדובר למעשה בהתקנה מקומית.

אני מאד מתלבט האם לוותר על המתנות האלה (במיוחד מרימי שמשות),

כי אני קצת פוחד מהנזק שיכול להגרם מהתקנה מקומית. אני מבין שבשביל להתקין

מרימי שמשות, יש צורך בפירוק חלקים מהדלת, ואני פוחד שיהיו לי אחרי בעיות של קרקושים למיניהם.

מה דעתכם בסוגיה?

האם אני סתם פרנואיד?

או שהתקנה מסוג זה יכולה לגרום נזק לרכב חדש?

תודה מראש.

אני ויתרתי על מרימי שמשות - גם בגלל שאני לא משתמש באביזר הזה, וגם בגלל שלא רציתי שיתעסקו יותר מדי.

מבחינת חיישני נסיעה לאחור - ההתקנה אכן פשוטה, אך סוג החיישנים שמתקינים בקיה איך נאמר בעדינות - לא הכי הכי, וזה מנסיון בשני רכבים מתוצרת קיה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה שפחות התעסקות מקומית ברכב - יותר טוב.

יש בעלי מקצוע שיתייחסו לרכב שלך כאילו היה שלהם, עם כפפות משי, אבל אלו ממש לא האנשים שעובדים בבונדד.

(לא חסר סיפורי זוועה של עובדי המקום שאיפו אותם הצליחו להדהים ברמת ההזנחה וחוסר האכפתיות לרכבים חדשים שעוברים פירוק\התקנה, ברמה של חלקי דשבורד זרוקים על האספלט וכאלה)

מעבר לזה, כשקניתי את הפיקנטו איש המכירות צחק איתי שלא כדאי לי 'לקבל' את מרימי השמשות כי זה שולח זרם קבוע לחלון בשביל לסגור, גם כשהחלון סגור בעצם. וזה גורם בלאי למנועים וגומר אותם אחרי כמה שנים. (ובכל בדיחה יש טיפה של רצינות)

אני אישית ויתרתי, וגם במקרה שלך הייתי מוותר.

אבל כל אחד והשיקולים שלו.. בכל מקרה תתחדש :-)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא בטוח באם אתה צריך לחשוש ממרימי השמשות וחיישני הרוורס, או מהקאיה... :wink:

ואחרי הקטע ההומוריסטי, פשוט אמליץ לך ליצור פתקית שבה תרשום יתרונות וחסרונות.

לדעתי, כף המאזניים נוטים לכיוון היתרונות.

תתחדש ותהנה מהרכב.

*ט.ל.ח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני מבין נכון, התקנת חיישני רוורס כוללת בגדול את הפעולות הבאת:

- קידוח של 4 חורים בפגוש האחורי

- צביעת החיישנים בצבע הרכב והתקנתם

- העברת חיווט לחלק הקדמי של הרכב

- חיבור של מד המרחק של הגלאי לדשבורד

האם אני צודק?

האמת, שרק הנושא של קידוח החורים בפגוש האחורי גורם לי לרצות לוותר על המתנה :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ויתרתי על מרימי שמשות - גם בגלל שאני לא משתמש באביזר הזה, וגם בגלל שלא רציתי שיתעסקו יותר מדי.

מבחינת חיישני נסיעה לאחור - ההתקנה אכן פשוטה, אך סוג החיישנים שמתקינים בקיה איך נאמר בעדינות - לא הכי הכי, וזה מנסיון בשני רכבים מתוצרת קיה.

מה?! , להורים שלי יש חיישנים של קיה ,עובדים מצויין .

HYUNDAI - Always there for you .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברכישת הרכב שלי ויתרתי על כל התוספות המקומיות ואפילו התקשרתי לוודא כמה פעמים שהרכב מגיע נקי לגמרי . ללא חיישני רוורס, ללא מרימי שמשות, ללא קודנית ועלוקה ואפילו ללא מראה פנורמית שרצו לתת במתנה.

אני ממש לא סומך על התקנה מקומית, מבחינתי כל מה שלא מקורי לא נכנס.

הדבר היחידי שהותקן בארץ היה לוחית רישוי וגם את זה הרסו. בכל נסיעה הלוחית רועדת ומשמיעה רעשים. שמתי סיליקון לייצב אותה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברכישת הרכב שלי ויתרתי על כל התוספות המקומיות ואפילו התקשרתי לוודא כמה פעמים שהרכב מגיע נקי לגמרי . ללא חיישני רוורס, ללא מרימי שמשות, ללא קודנית ועלוקה ואפילו ללא מראה פנורמית שרצו לתת במתנה.

אני ממש לא סומך על התקנה מקומית, מבחינתי כל מה שלא מקורי לא נכנס.

הדבר היחידי שהותקן בארץ היה לוחית רישוי וגם את זה הרסו. בכל נסיעה הלוחית רועדת ומשמיעה רעשים. שמתי סיליקון לייצב אותה...

ואו ,איזה רכב מדובר? , וכמה כבר אפשר לפשל בהתקנה של לוחית רישוי, הכי גרוע שראיתי זה כאלה ששמו להם את הלוחית עקום .

HYUNDAI - Always there for you .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טיוטה יאריס. כן זה פשוט מדהים הלוחית יושבת על תושבת שחורה מפלסטיק בצורה רעועה לגמרי, כל שיבוש קטן בכביש מרעיד את הלוחית ומייצר רעש מעצבן. פשוט פירקתי את הלוחית וקיבעתי אותה לפלסטיק השחור עם סיליקון.

היצרן הצליח לייצר רכב שלם בלי קירקושים ורעידות, הדבר הכי פשוט שהתקינו בארץ וכבר הרסו. בדיוק מהסיבות הללו אני לא מוכן שיתקינו לי כלום בארץ, גם לא בחינם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...