Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טיוטה יאריס. כן זה פשוט מדהים הלוחית יושבת על תושבת שחורה מפלסטיק בצורה רעועה לגמרי, כל שיבוש קטן בכביש מרעיד את הלוחית ומייצר רעש מעצבן. פשוט פירקתי את הלוחית וקיבעתי אותה לפלסטיק השחור עם סיליקון.

היצרן הצליח לייצר רכב שלם בלי קירקושים ורעידות, הדבר הכי פשוט שהתקינו בארץ וכבר הרסו. בדיוק מהסיבות הללו אני לא מוכן שיתקינו לי כלום בארץ, גם לא בחינם.

והאבסורד הוא שאם היתה מעיר להם על זה בטח היו מסתכלים עליך כאילו אתה חייזר או ''מה אתה רוצה כולה איזה לוחית''

HYUNDAI - Always there for you .

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
ברכישת הרכב שלי ויתרתי על כל התוספות המקומיות ואפילו התקשרתי לוודא כמה פעמים שהרכב מגיע נקי לגמרי . ללא חיישני רוורס, ללא מרימי שמשות, ללא קודנית ועלוקה ואפילו ללא מראה פנורמית שרצו לתת במתנה.

אני ממש לא סומך על התקנה מקומית, מבחינתי כל מה שלא מקורי לא נכנס.

הדבר היחידי שהותקן בארץ היה לוחית רישוי וגם את זה הרסו. בכל נסיעה הלוחית רועדת ומשמיעה רעשים. שמתי סיליקון לייצב אותה...

קיבלתי את הקיה ספורטאז' החדשה שלי 1.6 טורבו GT Line .נחרדתי לגלות שקיבעו את המספר האחורי לא במרכז והמחריד מכל הוא שפשוט לקחו ברגי פח וקיבעו לדלת האחורית(המספר על הדלת ולא על הפגוש) כאשר היצרן קבע כבר חוריפ עם הברגות פנימיות.רק לקדוח במספר ולהבריג ברגים. במקום זאת בבונדד באשדוד קם לו בחור(פועל) שמחליט לקחת מברגה ולחרוש דלת של רכב בשווי 185,000 שקלים.שום פיקוח ושום כבוד לרכוש שאנו קונים בכסף רב.מילא היו מתקינים במרכז.אבל התקינו גם באלכסון.המספר הקדמי מותקן על מתאם והמתאם מוברג לפגוש הקדמי. את המתאם פלסטיק הזה קיבעו עם לא פחות משישה ברגי פח לפגוש. פשוט חיררו אותו. בזיון. אני לא מתכוון לשתוק בעניין ומצידי שיחליפו פגוש קדמי ודלת אחורית בצבעים המקוריים ולא דלת או פגוש לפני צביעה.

פורסם

אני גם נגד התקנות מקומיות.. אפילו ההתקנה הכי קטנה, כל מה שישראלים מתקנים נוגעים רק נזק עושים.

אני קיבלתי בפיקנטו שלי מתנה מערכת מולטימדיה סינית שנתקעת לפעמים והטאץ' שלה לא כל כך רגיש.

בנוסף קיבלתי חיישני רוורס שלפעמים נוטים להשתגע ושהרכב עומד מתחת לשמש אז השמע שלהם מפסיק לעבוד אבל לפחות התצוגה ממשיכה לעבוד.

מרימי שמשות גם קיבלתי, שהרכב היה בערך בן חצי שנה פתאום הפסיק חלון שמאלי לעבוד, טענו שזה בגלל המרימי שמשות.

וקודן גם, שגם אחרי 3 חודשים פתאום הפסיק לעבוד ונתקעתי בחניון עד שהגיע ניידת של אדי מערכות והחליפה אותו.

בקיצור תתרחק כמו מאש

פורסם

באלפא, התקינו בארץ חיישנים איתורן קודנית ואחותי - 4 שנים הכל תקין.

2 מאזדות 6 - התקינו בארץ הכל כרשום מעלה - והכל תקין 6 ו 8 שנים.

יונדאי וולסטר - כנ"ל - 3 שנים הכל תקין.

מאזדה 2 כנ"ל בלי איתורן עם מרימים וקודן וחיישנים - 4 שנים הכל תקין.

הרכבים ננהגים ע"י חברה צעירים וגם יותר מבוגרים .. ואין בעיות.

אולי אין בעיות כי בטיפולים משתמשים רק בשמן מנוע ..תוצרת חוץ.

(רק בהתקנה אחת בארץ הייתה בעיה, מדבקה של גג נפתח, :lol: נכנסו מים מהגג הנפתח)

לפי הסטטיסטיקה בפורום על נזקי ההתקנות בארץ.

צריך לסגור, או אולי נסגרו כבר כל סדנאות השיפורים הסאונד והשיפצורים.

לפותח הדיון - התקן את הדברים אשר אתה צריך.

דבר והסבר למתקין את החששות שלך, ובמידה ותהיה בעיה, חזור למתקין לתיקון.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כנראה שברכב החדש שרכש קיימות אותן הבעיות. ההתקנות המקומיות בהן אני נתקלתי נעשו באופן מביש.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
כנראה שברכב החדש שרכש קיימות אותן הבעיות. ההתקנות המקומיות בהן אני נתקלתי נעשו באופן מביש.

פעם ראיתי איך בתאילנד מתקינים אביזרים. כל עובד יש לו כפפות בד לבנות טרם כניסתו לרכב. כל הרכב מנויילן שחס וחלילה לא יהיה לכלוך ו/או שריטה.

רק פה עובדים בלי לב, כתמים על המושבים, פלסטיקים שבורים, התקנה עקומה ועוד.

פורסם (נערך)

היי חברים,

כשביקשתי בסוכנות הרכב לפני 4 שנים לא להתקין קודנית חשבו שאני משוגע - "אף אחד לא יבטח אותך" הם טענו, "אנחנו נותנים לך קודנית על חשבוננו".

כיום סוכנויות רכב רבות מתגאות בזה שחברות הביטוח לא מחייבות קודנית ברכב שלהם. זה חלק "מהיתרונות" שסוכני המכירות מדברים עליו.

אני יכול לסכם בביטחון שזו היתה החלטה מצוינת, במשך 4 שנים יכולתי להתניע את הרכב בזריזות ובקלות ובלי תקלות.

לאחר תקופת הסתגלות קצרה גם התרגלתי להשתמש במראה המקורית ובמראות הצד, ללא המראה הפנורמית שהסוכנות רצתה לתת לי "בחינם" (שלדעת מומחים רבים מסוכנת לשימוש ועולה כ- 10 שקלים באיבי).

וגם לא התקנתי את מרימי השמשות (שלמיטב הבנתי מסוכנות לשימוש במקרה של ילד שנשכח במכונית, מעבר לתקלות הרבות שהן גורמות).

יום טוב!

עריכה אחרונה על ידי niro123
  • תוכן חדש...