פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 992 צפיות
מצ"ב קישור לשרשור מעניין ב- diymobileaudio הדן בנושאים שונים המעניינים את כולנו, כגון: ביצוע כיוון אוטומטי באמצעות DSP, שימוש באקוילייזר 31 ערוצים ועוד. בין הכותבים חברים בעלי ניסיון אדיר בתחום: ErinH, Sqnut, Andy Wehmeyer ועוד רבים. http://www.diymobileaudio.com/forum/general-car-audio-discussion/247473-how-come-nobody-makes-good-dsp.html תהנו
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות יריעות בידוד/איטום דיינמאט לדלתות (כ-6/7 יריעות) אמיר Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, קאוואליר 2003, מישהו התנסה בלפתור קרקושים מהדשבורד על כבישים משובשים? הדשבורד שלם וללא שברים, אבל עדיין מקרקש . האם יש פתרון לדבר כזה?
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 916 צפיות
שלום חברים מדובר על 3 החדשה. חלק מהשירים בעברית מופיעים אצלי בג'יבריש. ניסיתי להשוות בין MP3 תקין אך אני לא רואה הבדל, ערכתי גם את ה ID3 TAG אך אין שינוי. אני נמצא על גרסה EU_56.00.210A לעוד מישהו זה קורה? תודה רבה
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 913 צפיות
שלום חברים, יש לי dls up6 ללא קרוסים. הלאנזר יכול לשמש כקרוס אקטיבי שיחתוך גם מלמטה וגם מלמעלה 2way? תודה רבה Sent from my LG-H815 using Tapatalk
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
עזרת החברים המצלמה מרצדת לי פעם החלק העליון של המסך פעם בצד.באחד בחיפוש של ההגדרות של המערכת ניתקלתי באופצית PAL / NTSC אני לא יודע אם נגעתי באופציה הזאת אבל אני רוצה לחזור להגדרה זאת כדי לישלול שינוי הבעיה שאני לא יודע לחזור לשם. הרכב הוא אוטלנדר 2016 חדשה המערכת היא של גיל קאר. מישהוא יודע לכון אותי להגדרה המדוברת?
הודעה אחרונה מאת momi2369, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם יכול להיות שזה יהיה שרשור בזק יכול להיות שזה דווקא יהיה שרשור עם הרבה "גרוב" וירים פה בסיס להרבה פרוייקטים. יש לי נטיה לשים לב לפרטים קטנים בסביבה שלי, סוג של סקרנות תמידית לראות, לדעת ולהבין מה קורה סביבי. לפעמים כשאני נכנס לחנויות DIY למיניהן - טמבוריות, אייס, אופיס דיפו, הום סנטר, חנויות גאדג'טים ומחשבים אפילו סופרים - אני אוהב תמיד להביט סביב, לעשות עוד סיבוב ולראות כמה רעיונות או פתרונות אני יכול לקבל או השראה כלשהיא ממה שיש שם. והנה יום שישי בבוקר, אני לוקח את הילדה בגן, הליכה רגלית (הגן בקצה הרחוב) ובזווית העין אני קולט את מה שאתם רואים בתמונות. לפני שאני ממשיך - מה אתם מצליחים להבין ממה שאתם רואים? על מה זה גורם לכם לחשוב? …
-
אאודי concert
מאת iamdudi-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, בשעה טובה החלפתי רכב ועכשיו אני מתחיל להתארגן על כל נושא התוכנה ואודיו ברכב (שאגב כבר בסטוק לא רע בכלל) אשמח לעזרה מבעלי נסיון פה 1. חיבור bluetooth - דיבורים יש כמובן אבל לא סטרימינג, אני צריך מתאם כלשהוא, מישהו מכיר / חיבר משהו? 2. חיבור מצלמת רוורס - הבנתי שיש צורך לפרוץ את המכשיר? על מה מדובר 3. חיבור וייז - להבנתי לאחר הפריצה מסעיף 2 מחברים מכשיר אנדרואיד שמריץ וייז ובאמצעות לחיצה על כפתור ניתן לעבור אליו. *קיבלתי הצעה של עלות 5500 ש"ח עבור סעיפים 2+3, נשמע לי ששווה לבחון אופציות מחו"ל שעשויות להוזיל את הנושא. 4. אודיו - כאמור המצב איכשהוא סביר, אבל אני רוצה לדעת מה האופציות שלי במערכת הזו, אפשר לחבר לזה מגבר? אפשר לחבר סאב (ללא מגב…
הודעה אחרונה מאת iamdudi, -
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
אהלן חברה, אני מתכנן לקנות מגבר ודאבל דין לרכב ( מאזדה 6 2008 ) ללא סאב. עכשיו העניין הוא שאני מחפש רמקולים לרכב ברמה גבוהה כאשר אני רוצה לשמוע באס גם ברמקולים ( עקב המחסור בסאב ). החשיבות היא שאיכות השמע תהיה טובה , באס טוב, שלא יהרס בגלל הבאס ושיחזיק תקופה ארוכה. לא משנה לי חברה כל עוד הרמקול יהיה איכותי. התקציב הוא עד איזור ה700 שקל. תודה
הודעה אחרונה מאת melihovgil, -
- 2 תגובות
- 731 צפיות
שלום לכולם. החלפתי לאחרונה 4 רמקולים בסוזוקי בלנו . בהתקנה חיברתי את אחד הרמקולים הפוך ולכן כל הארבעה לא עבדו דבר זה הסתדר לאחר שהפכתי את החיבור. אבל עדיין הרמקולים לא תמיד עובדים (ברוב הזמן לא). אחרי מספר פעמים של כיבוי והדלקה של הרדיו הרמקולים לפעמים עובדים וזה יכול גם לעבוד פתאום אחרי הנעה. מה יכולה להיות הבעיה יש למישהו רעיונות? הרמקולים הקודמים עבדו ללא בעיה אבל רק שניים מהם היו תקינים. תודה.
הודעה אחרונה מאת karnafton, -
אני רוצה לקנות רמקולים קומפוננט עם מגבר התקציב בערך 700 מישהו יכול להמליץ על משהו אני לא צריך סאב וכו משהו שיהיה איכותי וישמעו טוב בפנים ולא על כול הרחוב
הודעה אחרונה מאת ReZ0, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי כותרת תודה https://www.aliexpress.com/item/New-5-inch-GPS-Android-Mirror-GPS-Navigation-16GB-Allwinner-A33-Quad-Core-CPU-Rear-View/32509290676.html?spm=2114.01020208.3.2.cuS7vQ&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4_10056_10065_10055_10068_10054_10069_10059_418_10073_10017_10070_10060_10061_10052_10062_10053_10050_10051,searchweb201603_6&btsid=6ca1ef07-15cd-48b4-ba43-2eb72b366fc3
הודעה אחרונה מאת tood, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 671 צפיות
היי המערכת שלי בנויה ממגבר Pca 1800 שמשמש כמגבר לרמקולים. ויש לי מגבר cardinal v15 שמשמש כמונובלוק. מה שקורה כרגע זה, בשניה שאני מדליק את המערכת הסאב דופק רק שאני מנמיך את הגיין הוא יורד ונעלם. אבל בצורה הזאת אני נוסע כאילו אין לי סאב בכלל. שיחקתי עם ה lfp גם ולא עזר. יכול להיות שזה המינוס? תודה לעוזרים(:
-
- 1 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום, כשחיפשתי מתקין למערכת מולטימדיה ברכב (דאבל-דין סטנדרטי) הציעו לי מערכת שהם מוכרים של חברת Nippon מדגם AND675. ניסיתי לחפש עליה עוד פרטים (מלבד זה שהיא מריצה אנדרויד) ולא מצאתי כלום ברשת. מישהו מכיר? התקין ויכול להמליץ? תודה!
הודעה אחרונה מאת ye321, -
- 0 תגובות
- 525 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת Ted18, -
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי סובארו B4 שנת 2006 ואין ברכב לא חיבור אוקס ולא חיבור USB. מכיוון שחבל לי להוציא 1500-2000 שקל על מולטימדיה כשאין לי ממש צורך בה מעבר לחיבורי האוקס או הUSB רציתי לדעת אם יש פיתרונות אחרים שיתנו חיבור לאוקס או חיבור לUSB להשמעת מוזיקה. ראיתי בפורום שיש אפשרות לחבר כבל מסויים אבל הבנתי שזה עובד לפי שנתון הרכב וגם לא לכל הרכבים. אשמח לפתרון לא יקר אם יש למישהו, תודה.
הודעה אחרונה מאת shlomi_e11, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 837 צפיות
שלום לכולם, רוצה בהזדמנות זו לאמר שנה טובה לכל הגולשים בפורום אודיו! אני חושב שסה"כ היתה לנו שנה מצויינת של אודיו לרכב. לי באופן אישי יצא לראות, להכווין ולכוון מספר לא קטן של פרוייקטי אינטגרציית OEM. פרוייקט אופטימוס אישי שלי. אירוע סאונד בהיקף שקבע מחדש את הרף. ולשנה הקרובה מתוכנן לפחות אירוע נוסף אבל אני מכוון יותר לכוון של שלושה אירועים שתהה שנה טובה יותר מקודמתה, בריאות, אושר ועושר, חברים, משפחה וכל דבר אחר שעושה לכם טוב. אדי.
הודעה אחרונה מאת wowohw, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הרצתי פה חיפוש, אך ללא תוצאות. הבנתי שאלו כבר הדגמים החדשים. שמתי לב שיש גם 165.3 ( בלי האות P) - האם יש הבדל משמעותי בניהם? איך הוא בהשוואה להיי אנרג' XL? תודה ניב
הודעה אחרונה מאת Tal Stern, -
-
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הי התחדשתי ב208 אקטיב. בספר רכב כתוב על האפשרות של carplay ו mirrorlink אבל שאני מחבר את האייפון/ סמרטפון אנדרואיד לא באמת קורה שום דבר.. מישהו מכיר? יודע אם אמור לעבוד ואיך..?
הודעה אחרונה מאת MetalMaor, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם. מעוניין לשדרג מערכת בסיסית של רכב למשהו נורמאלי. לא מעוניין להיכנס לעולם והוופרים, יותר ממה שאני צריך כרגע. מה שחשבתי עליו, כמובן רוצה להתקין בעצמי: רדיו יחסית בסיסי (ללא מגבר). קישור 2 רמקולים בסיסיים בדלתות מקדימה (5.25"), (מתכוון לחבר אותם ל-2 יציאות FRONT ברדיו). בנוסף יתחברו 2 טוויטרים (מתכוון לחבר אותם ל-2 יציאות REAR ברדיו) כל אחד עם crossover. דעתכם על המערכת: א. האם עדיף לקנות מערכת קומפוננט. ב. צריך המלצה לרמקולים ולטוויטרים. תקציב - 2000-1500 שקל אחרי הרדיו נשאר לי 1500 שקל. שוקל לשים מגבר כדאי לטייב את הרמקולים והטוויטרים.
הודעה אחרונה מאת sPoiled, -
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
לא מזמן פרסמתי פה פוסט לגבי רכישת קומפוננט ואחוריים לרכב בתקציב מוגבל לפונטו גרנדה אבל ביטלתי את העניין מטעמי חיסכון לטיסה לתאילנד ברגע האחרון כרגע אני נמצא בימים האחרונים שלי בטיול בבנגקוק ונשארתי עם קצת עודף חשבתי לנצל את זה לטובת רכישת רמקולים לרכב במחיר זול אם יש מישהו שהיה פה או שיודע מחבר או משהו ויכול להמליץ לי על מקום לרכישה פה אני מאוד אשמח אני מדבר על משהו צנוע רק רמקולים משהו שלא ידרוש התקנה יקרה בארץ בתקציב של עד 200 שקל בערך שפה זה קרוב ל2000 באט אני מקווה שאוכל למצוא משהו שבארץ שווה יותר כסף ושיתן תמורה כמה שיותר טובה למחיר אשמח מאוד לייעוץ אני עוד יומיים עוזב פה תודה רבה רבה
הודעה אחרונה מאת saharlevi, -
רדיו rd4
מאת avia_tawil- 0 תגובות
- 809 צפיות
שלום, ברשותי סיטרואן c4 פיקאסו. הרדיו הקבוע עובד אבל לא משמיע אף תחנה. בדרתי והאנטנה מחוברת וכשהוא פועל יש שקט מוחלט אפילו לא הרעש שאין של רדיו בלי קליטה. הדיסק עובד כרגיל ככה שאין בעיה ברמקולים. אני מאמין שזו בעיה בהגדרות. משהו יודע איך לפתור את זה? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת avia_tawil, -
- 0 תגובות
- 658 צפיות
שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על מערכת מולטימדיה שבלינק: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA אם מישהו מכיר את המערכת מקרוב אשמח ליצור איתו קשר לשאול מספר שאלות... תודה
הודעה אחרונה מאת M4E, -
- 5 תגובות
- 788 צפיות
אהלן לכולם, מולטימדיה בג'טה 15 הפסיקה לנגן מוזיקה לאחר חצי שעה של rajaram . צליל מוציאה מהמקשים אך לא מוסיקה . מה יכול להיות? קרה לפתע .
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן , יש לי מערכת אנדרואיד ברכב ובמקום להתחבר כל פעם מהטלפון רכשתי נטסטיק ושמתי בו סיפ שאני מחבר את הנטסטיק ליואסבי במערכת לא קורה כלום ואין זיהוי האם אפשר בכלל להגדיר אותו? או שסתם התאמצתי אם כן אז איך עושים את זה תודה לעוזרים וחג שמח
הודעה אחרונה מאת Aviad89, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב, אני יודע שנפתחו המון נושאים על הבעיה הזו אבל כל הנושאים האלו מדברים על מערכות עם מגבר ואצלי אין מגבר ברכב אז אשמח לעזרה. אז כמו שרשמתי, התקנתי רדיו ברכב שלי (סוזוקי אלטו 2012) בהתחלה לא היה שום רעש כמו שהזכרתי, אחרי כמה דקות הוצאתי את הרדיו כדי לסדר את החיבורים של הצמה שלו ומאז יש זמזום קבוע ברמקולים, והזמזום עולה ויורד לפי הלחיצות על הגז. (הבעיה לא קשורה כנראה למה שסידרתי כי ניסיתי כמה פעמים להחזיר למצב שהיה בהתחלה והרעשים עדיין קיימים) אשמח אם מישהו יכול לתת לי כיוון לפיתרון הבעיה. תודה
הודעה אחרונה מאת מורפיום, -
- 0 תגובות
- 616 צפיות
ישלי כרגע באוטו כזה רדיו http://images2.crutchfieldonline.com...MONTECA*****jpeg אני רוצה לקנות לרכב רמקולים התקציב הוא בערך 600 מה אתם יכולים להמליץ? ואם כדאי להחליף את הדיסק רדיו לכזה http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=17767 ומה אתם אומרים לגבי האביזרים האלה? [TABLE=class: cms_table_cms_table_innerDetailsDataGrid] [TR] [TD]מגברlatinum audio USC -9980 1000 watts. זוג רמקולים: של Kenwood KFS-6989 ie 280 watts קרוסאובר:audio goods AG- 478. [/TD] [/TR] [/TABLE]
הודעה אחרונה מאת elite4, -
- 0 תגובות
- 488 צפיות
ישלי כרגע באוטו כזה רדיו http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA אני רוצה לקנות לרכב רמקולים התקציב הוא בערך 600 מה אתם יכולים להמליץ? ואם כדאי להחליף את הדיסק רדיו לכזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA ומה אתם אומרים לגבי האביזרים האלה? [TABLE=class: innerDetailsDataGrid] [TR] [TD]מגבר:Platinum audio USC -9980 1000 watts. זוג רמקולים: של Kenwood KFS-6989 ie 280 watts קרוסאובר:audio goods AG- 478. [/TD] [/TR] [/TABLE…
הודעה אחרונה מאת elite4, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 949 צפיות
אני מעוניין להחליף בברלינגו שלי מערכת מכיוון שמה שמגיע עם הרכב פשוט מדי ללא כניסת אוקס או בלוטוס חשבתי לשדרג ל1DIN פשוט של פיונר ב400 שח. עכשיו המערכת שנמצאת נראת ככה: http://3.bp.blogspot.com/_RwTlT1U9_S8/THY8ssx0d7I/AAAAAAAAALU/yz-PoB6LCDY/s1600/Citroen-Berlingo_Multispace_2009_800x600_wallpaper_14.jpg אפשרי להחליף בלי להחליף מסגרת או משהו אני לא מבין גדול?
הודעה אחרונה מאת yehonatankapara, -
שלומות, חבר רוצה לחבר את הביט1 על תקן קרוס אקטיבי (על הווליום הוא ישלוט בכניסה לביט1) האם הביט1 יכול לעבוד גם ללא הDRC או שהוא פשוט לא יעלה?
הודעה אחרונה מאת fastgt,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 520 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- Rongaflugen
- o.r
- שחר 1
- elihershko
- איציק נ.
- פריג'י
- yoav911gt2
- GTאי
- SlowRide
- gadik6
- `Infinity