Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצ"ב קישור לשרשור מעניין ב- diymobileaudio הדן בנושאים שונים המעניינים את כולנו, כגון: ביצוע כיוון אוטומטי באמצעות DSP, שימוש באקוילייזר 31 ערוצים ועוד.

בין הכותבים חברים בעלי ניסיון אדיר בתחום: ErinH, Sqnut, Andy Wehmeyer ועוד רבים.

http://www.diymobileaudio.com/forum/general-car-audio-discussion/247473-how-come-nobody-makes-good-dsp.html

תהנו

פורסם

מבטיח לעקוב כאשר יהיה קצת זמן פנוי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוף,

קראתי שם את השרשור אבל את מה שראיתי, לא אהבתי.

ראיתי שם את מה שהרס מלכתחילה את פורום אודיו כאן בארץ.

ראיתי שם המון אגו, חוסר הקשבה, התבצרות בעמדות שמגיעה בעיקר מחברי הפורום הכי עשירים בידע.

כל כך עשירים בידע אבל כל כך עניים ביכולות לתקשר וביכולת לקבל דעתו של האחר.

לא פלא שהשרשור ננעל שם!

חוסר כבוד הדדי וחבל כי כמות הידע שיש בשרשור שכזה היא אטומית ואם המוחות היו פועלים שם בכדי להפרות אחד את השני השרשור הזה היה נוסק לגבהים אחרים.

מוזיקה ומערכות סטריאו מבחינתי זה כמו אוכל ובישול - נכון, יש דרך נכונה לבשל את הדברים, יש דרך נכונה לעשות כל דבר אבל דווקא לפעמים דווקא מה שלא נכון הכי טעים לחיך.

החוכמה היא לעשות את הדברים נכון ולקבל תוצאה טובה.

ויחד עם זאת כל מה שראיתי שם בעיקר התייחס לMS8 ולאימפרינט, קצת דיבורים על האיקולציה בביט1 אבל לא מעבר לזה.

לא ממש שמתי לב אם אוזכר שם ביט TUNE.

לא ממש שמתי לב אם מישהו דיבר שם על ריימונד סקורולס ומוצרי הAPL שלו.

לא ראיתי אם מישהו שם בכלל הלך קצת לכוון של הקהילה הפתוחה לסאונד ומוצרי DIRAC של MDSP וכך הלאה.

זה פשוט הפך שם לשיח חירשים חמושים, שיורים אחד בשני.

חבל.

אם אני לוקח את המידע שנמסר שם מהצד ה"מדעי" ואם אני לוקח שם את המידע שנאמר שם מהצד של "לכוון על פי שמיעה" ואני מעבד את כל המידע - אני מקבל תמונה ענקית ויפה!

ויש שם כאלו שהם בין לבין - אבל אף אחד לא שם לב שיש שם מכנה משותף ובגלל זה השרשור שם כשל. וחבל.

אבל אם בא לכם לפתח את הנושא הזה כאן - למה לא, רק חבל שהמהנדסים שהיו שותפים לחלק מהפיתוח של חלק מהטכנולוגיה נמצאים שם בDIYMA ולא כאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...