פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,399 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לפורום, מזה מספר ימים מערכת המולטימדיה ביונדאי סנטה פה 2010 הפסיקה לעבוד. בוצעה בדיקה ולא מדובר בפיוז שרוף. האם יש למישהו רעיון למהות התקלה ואולי חשוב יותר המלצה למי לפנות? תודה, eerez
הודעה אחרונה מאת banban, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, התקנתי מולטימדיה PIONEER AVH X2850BT למולטימדיה חוברו 2 RCA קומפוננט קידמי (שהגיעו מהמגבר), ועוד 2 RCA שהגיעו מהמגבר. יש סאונד בקומפוננט קידמי + סאב אבל אין סאונד ברמקולים 6X9 וגם כשאני מדבר בבלוטוס אז אני לא שומע אבל כן שומעים אותי. זה חיבורים שהיו מחוברים ממגבר לרדיו דיסק עם 2 יציאות RCA, ועכשיו עברו למולטידיה. אני זוכר שבשביל שיעבדו 6X9 כשהיה לי רדיו דיסק עשו כל מיני דברים ברדיו דיסק עצמו ונעלמו כמה אפשרויות של SUB.W\SUB ואז התחילו לעבוד ה 6X9, איך עושים את זה במולטימדיה אני לא יודע :\ מישהו אולי יכול לכוון אותי מה אני צריך לעשות כדי שרמקולים 6X9 יעבדו ואני אשמע מה שמדברים איתי בבלוטוס? לפי מה שהסבירו לי שכרגע הבלוטוס מכוון לרמ…
הודעה אחרונה מאת אנדרוחה, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רציתי לשאול דעות של מומחים, אז צמצמתי בחירה ל: 1) infinity rf6500cx 2) JBL GX600C 3) JBL 608C 4) Hertz DSK 165.3 כולם בסביבות 400 ש"ח. הקומפוננט עבור רכב יונדאי i 10 וכרגע אני לא מעוניין במגבר (אולי בהמשך). אז איזה סט נראה לכם הכי טוב? תודה!
הודעה אחרונה מאת admtaynov13?, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA חחחח..... וכותרת.....חחחחח......
הודעה אחרונה מאת rainbow51, -
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני לקראת רכישה של מונדאו טרנד 2013 והבנתי כבר שכפתורי השליטה על הטלפון הם רק ליופי האם אפשר לחבר את המתאם שבקישור לרכב ועל ידי כך לשלוט על הטלפון דרך הכפתורים ברכב? אני לא סובל כל מיני דיבוריות חיצוניות ותוספות לא טבעיות אז אשמח להשתמש במערכת הקיימת. אני גם כן לא מתלהב להחליף את המערכת הקיימת למערכת אחרת. תודה מראש על העזרה
הודעה אחרונה מאת okfir, -
- 0 תגובות
- 857 צפיות
שלום רב , לאחרונה ניתקלתי בחיפושי במערכת זולה : http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-7-HD-LCD-Display-Car-Stereo-Radio-Dash-MP3-AV-Player-Touch-Screen-/142046001162?hash=item211299f80a:g:Yo0AAOSwV0RXvVvm השאלה מה רמת האמינות שלה אם מישהו מכיר או הכיר ואם כדאי להזמין אותה כי המחיר מאוד מפתה.
הודעה אחרונה מאת ELI_YAHO, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי בחו"ל דיבורית עגולה של לוג'יטק, מעולה בשמע אבל מהעבר השני מדווחים על קטיעת השיחה כל כמה שניות. בקיצור מה ששומעים מכאן לא שומעים משם. האם מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך פותרים? אם לא, מחפשת המלצה לדיבורית בולוטות' אמינה ואיכותית במחיר סביר. רעיונות, מישהו?
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים. חבר מביא לי את המערכת הבאה מתאילנד: http://pioneer-mea.com/en/products/avh-x7850bt/ רציתי המלצה למתקין מקצועי ושפוי במחיר באשדוד, שיכול גם להתקין לי מצלמת רוורס. את ההתקנה עצמה אני בתכלס יכול לעשות לבד, אבל יש גם מיקרופון בלוטוס וכבל usb שצריך להעביר דרך הדשבורד, וגם יש ההתקנה של המצלמה (שגם לא מסובכת יותר מדי אבל אני מעדיף לא לעשות לבד) , אז אני מעדיף להשאיר את זה כבר לבעל מקצוע טוב. אגב, יש הערכה כמה התקנה שכזאת + מצלמת רוורס אמורה לעלות? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום התחלתי לחפש סאב וופר לפולו פולקסווגן 2011 שלי הציעו לי את הסאב הבא [h=1]GT-BassPro 12[/h] http://ca.jbl.com/product-detail-new-jbl/gt-basspro-12.html ב 1400 שקל האם שווה? תודה
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום ישלי תמכשיר פיוניר 3500DVD אתמול הטאץ הפסיק להגיב בפתאומיות מישו אולי יודע מה יכולה להיות הבעיה
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי חברים, הפוקוס שברשותי יחסית שקטה, אבל בקרוב אני עתיד להחליף את בטנות הגלגלים הקדמיים, ואני שוקל לבצע קצת איטום באיזור כדי להפחית רעשי כביש. מקריאה באינטרנט אני מבין שחומרים סטייל דינאמט הקלאסי יותר מכוונים לביטול רזוננס של פח ולא להפחתת רעשים. בנוסף, לא מעט אנשים טוענים שרעשי כביש מגיעים בכלל מהחיבור של הגלגל למתלה והחיבור של המתלה עם שלדת הרכב, ושבידוד כזה או אחר לביטנת הגלגל לא רלוונטי. מה דעתכם בנידון? מישהו ביצע דבר בסגנון הזה? על איזה חומר היית ממליצים? תודה! [emoji106] [emoji106]
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
דיבורית CK5
מאת אוריר-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום לכולם, האמת ששאלתי את השאלה הזו בעבר אבל לא היה הרבה מענה.. מותקנת אצלי דיבורית smart key ck5: http://alexsander.co.il/product.aspx?p_id=11297 הבעיה שהייתי רוצה עזרה איתה היא שכשנכנסת שיחה או שהוויז עובד על קול, זה משתיק את הרדיו. רציתי לדעת אם מישהו יודע איך להגדיר את הדיבורית כך שבמקום השתקת הרדיו (mute) תהיה הנמכה של הווליום של הרדיו. אודה לעזרתכם....
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 658 צפיות
אני מחפש מקום שידע להתעסק עם התקנת מערכת חלופית שנקנתה ומתאימה ללנציה דלתא 2012. מדובר במערכת מסך טאץ׳ עם אנדרואיד שרץ עליה, והמסגרת מותאמת במיוחד לדגם, כנל החיבורים למתגי השליטה בהגה. רצוי באיזור המרכז. תודה.
הודעה אחרונה מאת dr6633, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני רוצה להתקין מערכת בBMW e90 שלי, בעלת ה HU המקורי. ראיתי שישנו מתאם שמתחבר בין הרתמה המקורית לHU ושדרכו אפשר להוציא חיווט למנחת ואז למגבר. אח"כ ישנה רתמה שניה שהולכת מן המגבר אל המתאם בHU, שמחבר בין הקו המוגבר לבין החיווט המקורי של הרמקולים. המתאם הזה ימנע ממני לגזור חוטים מקוריים ברכב ויחסוך ממני להעביר תשתית חדשה של חיווט לרמקולים ברכב. השאלה היא מה ההספק המקסימלי שניתן להעביר לרמקולים מהמגבר, דרך החוטים המקוריים של הרכב, שהם מן הסתם דקיקים. רצ"ב קישור למתאם: http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=456752
הודעה אחרונה מאת Oren da man, -
סט מורל elate 2 way (עריכה: אין צורך לציין בכותרת שזו שאלה. ברור שזה לא בורקס) 1 2 3
מאת Eliran Nissim-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 37 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום לכולם אז קניתי מורל Elate 2 Way הלכתי לישראל - עשה לי בידוד בדלתות הקדמית עשיתי כיוונים אצל רונן אבל בעיה אחת אין באס בכלל בסט אבל בכלל לא. רק צלילים - צלילים טובים - מאוד טובים אבל אין בכלל באס רציתי לשאול אם הסט הזה מטבעו לא אמור לנגן באס חזק. (כמובן שעשתי את כל הכיוונים הנדרשים) יש לי pioneer 80prs כך שהחיתוכים נעשים דרך ה פאנל עצמו רציתי לדעת אם יש משהו שיכול לנטרל את הבאס. הכיוון היחידי שאני חושב עליו זה המגבר הדי חלש HERTZ EP 40 מחובר כרגע בגישור . מה אתם אומרים ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Eliran Nissim, -
-
- 1 תגובות
- 713 צפיות
אני אשמח לעזרה ניסתי את הדברים הרגילים של מחיקה של המכשיר, אתחול הגדרות רשת ואתחול ומחיקה של ה parrot בעצמו מה שקורה בםועל אחרי אתחול: ה iphone מזהה parrot מנסה להתחבר - אני גם שומע שהוא מצליח להתחבר אבל משם הוא לא מצליח להתחבר אשמח להצעות כולל להחליף דיבורית אם זה הדבר הכי טוב לעשות
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
- 1 תגובות
- 996 צפיות
שלום. אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון, אם לא, אז אשמח שתעבירו. אני רוצה להעביר כבל מתח מקופסת הפיוזים באמצעות ADD A CIRCUIT על הפיוז של המצית. אני מחבר דרכו ממיר מ12 ל5V דרך פיוז של 2A, כך שהמטרה שיבצבץ לי קונקטור USB בדיוק מעל למראה הקדמית. כאמור בכותרת הרכב הוא I30 משנת 2011, חשבתי להעביר את הכבל מאחורי הפאנל שהבנתי שמכונה A-PILLAR, הבעיה שיש שם כריות אוויר (יש מעין פקק עגול שכתוב עליו כרית אוויר), ואני לא רוצה לפגום בהם או לגרום להם להפתח. ניסיתי למצוא מדריכים מתאימים ספציפית לרכב שאני משתמש בו ולא מצאתי. אשמח אם תוכלו להסביר לי בצורה מפורטת מה לעשות, היכן וכיצד מומלץ לי לקבע את הקוספא הקטנה של ממיר המתח, וגם מאיפה כדאי לי למשוך נקודת אדמה. תודה…
הודעה אחרונה מאת carl, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 815 צפיות
שלום רב לאחרונה רכשתי לי פורוד פוקוס דור 3. יש לי בה את המערכת הסטאנדרטית (לא של סוני) ורציתי לשאול האם אני יכול להתקין במקומה כול דאבל דין עם פאנל מתאים? או רק את המערכות דאבל דין התואמות? (מצרף תמונות להמחשה) תודה רבה לעונים
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום לכולם מישהו ביצע חיבור AUX למערכת המקורית של הרכב? יש לי כיום דיבורית BT ולכן אני צריך רק AUX לטובת שמיעת מוסיקה מהטלפון... ראיתי שיש כמה רכיבים באינטרנט: http://www.aliexpress.com/item/Yatour-YT-M06-USB-SD-MP3-CD-Wechsler-AUX-In-FOR-Alfa-Romeo-147-156-159/32257104470.html או משהו זול יותר (השאלה אם זה יעבוד...) http://www.aliexpress.com/item/3-5MM-Plug-AUX-Input-AUX-Audio-Cable-Adapter-For-Fiat-Lancia-Alfa-Romeo/2027101962.html תודה
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אהלן חברים... אני רוצה לקנות מתנה ליום הולדת וחשבתי על מערכת מולטימדיה הרכב הוא סוזוקי אלטו 2011/2012(לא חושב שזה קריטי). אולי אפילו מצלמת רוורס אם נכנס לתקציב . התקציב 1500 ש"ח פלוס מינוס. חשוב מאוד שתיהיה איכותית ואמינה... , וכמובן מסך כמה שיותר גדול... תודה
הודעה אחרונה מאת Ilya G, -
- 0 תגובות
- 678 צפיות
היי, ברשותי פיזו 208 החדשה בעלת מערכת מולטמדיה מקורית. ברשותי הציוד הנ"ל מגבר: FOCAL SOLID 4 קומפוננט של FOCAL האקסס (שאותו אחליף) סאב :rockford power punch pwr 12 PRS 80 שאין לי כל כך מה לעשות איתו כרגע השאלות של הם: 1: שבוע הבא אני רוצה לעשות בידוד לדלתות קידמיות, האם אוכל אחרי האיטום נגיד חודש אחרי לשים את הקומפוננט? 2. האם קומפונט של מורל הייבריד יוכל לסחוב על המגבר הנ"ל? אם לא אשמח להמלצה למגבר עד 1500ש"ח 3. האם אני אצטרך מנחת? (לא ידוע לי אם יש יציאות RCA)? 4. למערכת אין כפתור כיבוי אז מה עושים במצב זה? 5. הסאב קצת גדול ותופס חצי בגאז, אשמח להמלצה לסאב עד כ סביבות 1000 ש"ח בגדול התקציב למערכת סביבות 4000 ש"ח …
הודעה אחרונה מאת MetalMaor, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 714 צפיות
שלום רציתי לדעת אם אפשרי לשים באוטו שלי (יונדאי i10) מערכת מולטימדיה מקורית מרכב חדש אחר (סוזוקי) שיש לו bluetooth. תודה.
הודעה אחרונה מאת liav3k, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, לא מבין כלום באודיו וזקוק להמלצה. רכב : Peugeot 208 GTI מטרה : להשאר עם מערכת קיימת, לזרוק לתוך הרכב מגבר שיושב לי בבית בקופסא Audison SRX4 וסאב כדי להוסיף קצת באסים, בלי לבטל את האפשרות להכניס את העגלה של הילדה בתא המטען. ולכן חשבתי על תיבה רחבה, אבל צרה עם סאב קטן בפנים אפילו 8", לא מחפש הרבה באסים. מקדימה החלפתי טוויטרים ומרוצה מאיך ששומעים, אחבר גם את ה Component מקדימה למגבר, מצידי לבטל את הרמקולים האחוריים ולהשתמש בהם כ Feed לערוץ שילך לסאב. מעוניין גם לקנות יד שניה אם מישהו מציע משהו במחיר סביר. אמרתי גם שלא מעוניין להוציא הרבה כסף? אם למישהו יש סבלנות להסביר לי איזה סוגי Sub מתאימים למגבר שאוכל לחפש לבד גם אשמח. תודה…
הודעה אחרונה מאת eitama, -
- 0 תגובות
- 536 צפיות
שלום לכולם ברשותי רכב פולו 2014 אתמול החלפתי מצבר דבר שיצר להחלפת השפ במערכת המולטימדיה שלי לשפה סינית איך אני יכול להחליף חזרה ? בשפות רשום לי רק את השפה הסינית האם צריך לפרוץ את המערכת?
הודעה אחרונה מאת nissim1990, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב. מותקנת אצלי בפורד s-max 2008 מערכת של קנווד ddx8022bt. השליטה מההגה לפעמים עובדת ולפעמים לא, לפעמים חלקית ולפעמים הכפתורים משתנים בפקודות שלהם, פתאום הווליום למעלה מנמיך ולפעמים העברת שיר ימינה בכלל מגביר. בכל אופן זה לא סדיר ולא תמיד עובד. מה עלי לבדוק, איזה חוטים וחיבורים במערכת שולטים בעניין? אולי זה בכלל הגדרות במערכת? פירקתי כבר בעבר אבל המערכת עמוסה החיבורים ולא רציתי לשחק יותר מידי לפני שאני מברר את העניין. אשמח להכוונה. תודה
הודעה אחרונה מאת פלג_, -
שלום חברים אני רוצה להזמין דאבל דין מאיביי, מה שאני רוצה לדעת זה לא דאבל דין חברה מוכרת אלא אחד פשוט במאתיים שקל. למרות שכולו יהיה באנגלית הוא ידע לכתוב לי שמות של שירים בעברית? יצא לי לראות בארץ כמה כאלה (לא יודע אם הם מחול) אבל התפריט היה באנגלית והוא כתב שמות בעברית.
הודעה אחרונה מאת Adi12345, -
שלום לכולם אז עד היום שמעתי מוסיקה כרגיל מאושר בחלקי מהמערכת היום בבוקר באתי לצאת עם הרכב לעבודה הכל פעל כרגיל, ביום יום אני שומע על ווליום 20 מתוך 45 החלטתי שבא לי להגביר קצת והגעתי ל25 ווליום, הסאב דפק כמו שצריך הכל היה טוב כ5 דק' שמיעה ואז לפתע הסאב נעלם! עצרתי בצד אמרתי אולי פרוטקשיין (היה חם) אולי קפץ הפיוז שום דבר הכל כרגיל אמרתי נבדוק בהזדמנות מה קרה, המשכתי עם הנסיעה ופתאום הסאב התעורר לאחר כ2 דק' של שמיעה בלעדיו אבל מה? העוצמה של הסאב הייתה אולי 20-30% מהעוצמה הרגילה שלו לפני כחצי שעה עליתי שוב לאוטו והפלא ופלא הסאב עובד כרגיל, שמח שזה עבר אבל סקרן מה קרה הגעתי הביתה כיביתי מוסיקה אבל האוטו נשאר מונע ונשארתי כמה דקות ברכב פתאום שמתי לב שאנ…
- 0 תגובות
- 885 צפיות
שלום יש לי ברכב מערכת של kenwood דגם DDX-4028BT הבעיה היא שהלחצנים של המערכת לא עובדים המערכת עובדת ושומעים טוב אבל אי אפשר להגביר ולהנמיך או לחזור לתפריט דרך הלחצנים מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויודע איך לפתור אותה? תודה.
הודעה אחרונה מאת assaf1212, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 812 צפיות
היי שלום, רכשתי רכב חדש פוקוס 2007 שמגיע עם מערכת סוני בעלת כניסת AUX. אני לא נוסע הרבה ולא מדבר הרבה בטלפון, אבל מידי פעם יש שיחה חשובה ואני צריך לקחת אותה ברכב, ולכן צריך דיבורית. חשבתי לקנות מוצר כזה שמתחבר למצת הרכב ולכניסת הAUX, ומשמש להזרים סאונד דרך BlueTooth. שאלות: 1) כיוון שאשמע דרך הרמקולים ברכב, אני מניח שאשמע טוב. השאלה אם ישמעו אותי טוב כאשר הטלפון ממוקם כחצי מטר מהפה שלי. 2) שקע המצת ברכב שלי נותן מתח גם כשהרכב סגור. האם מכשיר כזה שיושב כבוע בשקע המצת עלול לגמור את המצבר? 3)במידה והתשובה ל2 היא "כן": 3.א') האם ניתן לשנות את הפונקציונליות של השקע ולגרום לו לכבות כשהרכב סגור? 3.ב') האם (בדרך-כלל) כיבוי של המכשיר הנ"ל תגרום לו 'לשכוח' …
הודעה אחרונה מאת Adamm, -
-
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לחברים, אבקש המלצה למגבר ארבע ערוצים ומונובלוק או לחילופין 5 ערוצים לחיבור קומפוננט וסאב. כמה דגשים / בקשות: 1. המגבר / מגברים חייב / חייבים להכנס מתחת לכסאות הנהג, על כן חייבים להיות מתאימים בגודלם או, אם ישנה אופציה אחרת, עדיפה לדעתם להסתרת הציוד אשמח לשמוע. 2. הציוד חייב להיות מכוון SQ. אם ההצעה תהיה למגבר 4 ערוצים + מונו , עדיפות לכך שהמגבר 4 הערוצים יהיה בקלאס A/B (אם יש איכותי וקטן שנכנס מתחת לכסא) והמונו קלאס D. אלא אם כן תוכלו להמליץ בבטחון על מגבר קלאס D שיודע לעשות מוסיקה, לא רק להגביר אות לעוצמות יפות במינימום עיוות. לגבי ה-5 ערוצים, אני מניח שאין A/B שיכנס מתחת לכסא וסטח יעלה יקר, אז במקרה כזה רק קלאס D שיודע SQ. 3. ההגברה צריכה להיות א…
הודעה אחרונה מאת dupo, -
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,645 אורחים (הצג רשימה מלאה)