פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,399 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
התקנתי מערכת מולטימדיה לפני כמה חודשים אחרי התנעה היא נפתחת לאט, כלומר כמו שמדליקים פלאפון. (בערך דקה וחצי) ראיתי במכוניות אחרות בעת ההתנעה נדלקת תוך שניה המערכת אנדרואיד ומוכנה לפעולה , רדיו , GPS מוזיקה וכו איך אני עושה את זה אצלי שיפתח מהר ?
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי באוטו מערכת דיבורית בלוטות׳ מוטורולה T605. אין לי שימוש בזה ולצערי המכשיר כל הזמן מצפצף בתדירויות משתנות ובלתי צפויות, וזה מפריע מאוד לנהיגה. רציתי לשאול אם מישהו יודע איך מנתקים את זה, האם מספיק לתלוש או לחתוך את הכבל שמחובר לשלט או שחייבים ללכת לחשמלאי רכב על מנת לעשות את זה. כמובן שאעדיף להמנע מלפנות לבעל מקצוע אם אין חובה בכך. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת temp1234, -
- 2 תגובות
- 806 צפיות
היי קניתי רכב מסוג פיגו 206XS שנת 2002, הרכבב נקנה ללא מערכת ואני מעוניין להתקין מערכת של פיוניר מסוגDEH-X6850BT. רציתי לשאול אם יש מישהו בפורום שיודע מה מיפוי הכבלים בפיגו ? מצורפות תמונות של החיבור ברכב ושל המחבר החדש: החיבור ברכב: https://drive.google.com/open?id=0B_rqL2pzHskxQkN0QllUMEsxcWM המחבר החדש: https://drive.google.com/open?id=0B_rqL2pzHskxNnVuQzBQTk91T28 תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Menashe101, -
- 7 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין להתקין מסך מולטימדיה ביונדאי גטס מודל 2005. המסך תופס מקום כפול. הבנתי שצריך לרכוש מסגרת רדיו ואז להרכיב ולהתקין. האם זו פעולה יחסית פשוטה? והאם כדאי לרכוש את המסגרת מאיביי ? תודה [ATTACH=CONFIG]476030[/ATTACH]
הודעה אחרונה מאת mefisto, -
- 0 תגובות
- 735 צפיות
מישהו ממליץ על איזה מערכת מולטימדיה עם כניסת כרטיס SIM ואופציה להוריד תוכנות שאני בוחר ( לאו דווקא התקנה מתוך USB אפשרי גם מהחנות ) מישהו מכיר או ממליץ על אחת? מתאר לעצמי שלהשקיע 2500 שקל אמור להספיק למערכת מולטימדיה כזאת.
הודעה אחרונה מאת EcoLine, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, אני מחפש לשים מערכת בסיאט איביזה עם שתי דרישות עיקריות: 1. קבלת והוצאת שיחות באופן נוח ובעברית 2. שימוש בוייז דרך האינטרנט של הטלפון. האם יש למישהו נסיון עם מערכות פויוניר, וספציפית AVHX2850BT? האם וייז עובד כראוי דרך BT? האם יש למישהו המלצה אחרת בתקציב של כ2000 שקל? כל המתקינים ממליצים על מותג סיני בתקציב הזה וזה נשמע לי חבל. תודה מראש, יובל
הודעה אחרונה מאת shapin, -
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום חברים ברכב מותקנת מערכת של B&O ,שמיעה נחמדה . מפליא שיש רק יציאת AUX ללא שקע USB. האם ניתן להוסיף שקע USB? האם ניתן לשדרג את המסך , למסך מגע ? תודה .
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
- 3 תגובות
- 762 צפיות
שלום לכולם,תעזרו לי בבקשה להבין איך בוחרים נגן. הנגן יתחבר לשני מגברים,קרוסאובר אקטיבי וסאב. 1)עד כמה חשוב הנגן לסאונד הכללי של המערכת? 2)האם נכון לומר שמכשיר יקר,משוכלל ומתקדם,נותן סאונד יותר טוב מאשר מכשיר זול,פשוט ובסיסי(גם אם הוא של יצרן מוכר)? 3)אשמח להמלצה על מרכזי התקנות באזור תל אביב או פתח תקווה. אם מישהו מוכר נגן תקין,אשמח לשמוע. תודה.
הודעה אחרונה מאת אלפינה, -
- 2 תגובות
- 841 צפיות
אני צריך ייעוץ לגבי קניית מגבר כרגע המתקין הציע לי לקנות Cerwin Vega h4900.4, איך הוא? 1200₪ כולל התקנה ויש מצב שאני אוסיף גם סאב בבערך 300₪ כדי לבטל את הבאסים ברמקולים כדי שישמעו יותר טוב בצליל, באס כזה זול יכול לעשות עבודה יותר טובה מהבאסים של הרמקולים? לא צריך שיהיה חזק פשוט שיחליף תבאס של הרמקולים, אם יהיה יותר טוב זה רק בונוס. כרגע מותקן אצלי KENWOOD KMM-35BT רדיו דיסק JBL GT600C קומפוננט JBL Stage 9603 רמקול אחורי אני מאוד מרוצה מהמערכת פשוט רוצה להגביר ווליום ושלא יישמעו חרא. * מגבר 4 ערוצים אני לא חושב שאני ארצה להגביר תרמקולים האחוריים, אין סיבה * שאלה נוספת - אם אני לא מגביר את האחוריים, כשאני מגביר את הווליום הצליל לא ייהרס? או שזה רמקול…
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום הנהדר הזה שוב אני חוזר להתייעצות והפעם, החלפה ושידרוג רכיבי המערכת. כל הרכיבים הנ"ל נקנו בעזרתכם ואני רוצה לומר שהייתי ממש מרוצה מהסאונד ומהתוצר הסופי ביחס לתקציב. אז תודה לכול העוזרים עכשיו ובעבר. אלו הרכיבים שהיו ב I30: HU-4200DVD+GPS+BT Comp: Focal 165A1 AMP:HE4 SUB:ES300 לאחרונה רכשתי 2014 I35 וכעת הגיע זמן בניית המערכת. סגנון המוזיקה שאני שומע הוא ג'אז מתקדם,רוק כבד/מתקדם. המוזיקה מאופיינת בהרבה דאבל-באס בריבוי כלים ובגיטרות שצריכות "לנשום". מאוד נהניתי מהסטאפ הקודם שלי מבחינת SQ ובפרט, מרמת הפירוט והיכולת לייצר ווקלס פריכים. הייתי רוצה להתקדם לשלב הבא. רמה אחת מעל. מבחינת כל האלמנטים למעט אולי ה HU. מעוני…
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 1 תגובות
- 641 צפיות
שלום חברים מחפש מתקין לדיבורית קבועה לרכב (ספיריט של מוטורולה) באיזור המרכז-דרום (חולון ועד אשדוד). מה עלות של התקנה כזו ומחיר אנטנה ? תודה
הודעה אחרונה מאת ran, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, מקווה שאני צודק בתיאור, היום שמעתי רעש מוזר מהסאב הלכתי לבדוק וראיתי שהסראונד התנתק מהקונוס, אין קרע ואין כלום, פשוט כאילו שהדבק ששם נחלש וגרם לניתוק. הסאב הוא מורל פרימו 10. רציתי לדעת איך מטפלים בזה? לפנות למורל, לקחת למקום שמתעסק בזה או שאפשר לקנות דבק מיוחד ולהדביק בעדינות לבד. לא כל הסראונד התנתק, בערך רבע ממנו לא דבוק כמו שצריך. תודה רבה לעוזרים, סהר.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אהלן ראיתי בידוד קול באיביי בעובי 6 MM במחיר של 35 פאונד כולל משלוח. http://www.ebay.co.uk/itm/18-SHEETS-23sq-ft-Car-Vehicle-Sound-Deadening-Insulation-Proofing-Pads-Absorber-/281890389455?hash=item41a1f9fdcf:g:ixkAAOSwYaFWeG6V מה אתם אומרים זה כדאי? בעיקר לתא המטען
הודעה אחרונה מאת Charger1970, -
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
אחרי סקר שערכתי בין כלל החניות בארץ ואחרי חיפוש באינטרנט שהוביל ל? אני מתבלט בין 3 מערכות מולטמידה אנדוראיד . הראשונה היא מולטמידה של אנדוראיד nippon תוצרת kaier קח ניתן למצוא אותה בגוגל . .השניה היא מולטמידה של ניפון שנקראת and675 והשלישי הוא של חברת פרוביזין . ההתלבטות היא בקח שאני לא מצליח למצוא מידה על הדגמים הללו ובכל החניות כל אחד ממליץ אחרת לפני מה שהכי משתלם לו . כולם נמכרות בין 1600-1900...
הודעה אחרונה מאת oran corolla, -
- 4 תגובות
- 988 צפיות
שלום. אני מעוניין להתאים סאב למונובלוק מסוג lightning audio s 4.500.1 בסאב האחרון (rockford punch p-3) נקרע לי פעמיים אותו הסליל (לאחר הלחמה) מי שיכול להגיד לי למה זה קורה אני אשמח. ולעניין כניראה הסאב אבוד אז אני מחפש אחד חדש ולא יודע איזה סאב יתאים לי למונובלוק (lightning audio s 4.500.1 ) חשבתי אולי על kicker cvr 12 בנתיים זה הכיוון אשמח לשמוע המלצות לסאב שיעמוד עם המונובלוק הזה בלי לקרוע סלילים או להישרף (מהר לפחות) ד"א יש לי תיבה אטומה אם זה משהו שצריך להתחשב בו בתודה מראש שחר.
הודעה אחרונה מאת ReZ0, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, יש לי מערכת של סוני עם bass management בלו טות וכו שנמצאית ברכב שלי כרגע. אני רוצה לקנות סיאט ליאון שנת 2011-2012 ואלה מגיעות עם מערכת מולטימדיה בילד אין. השאלות- אני מאוד מרוצה מהסוני עם שליטה מלאה בבאס ועוד כמה פיצרים השאלה היא האם המערכת הבילד אין של הסיאט גם מאפשרת את זה? אם לא האם ניתן להחליף ועדיין לשלוט מההגה ? יש לי מערכת של מוראל קומפוננט 6.5", האם זה ייכנס לדלתות של הסיאט?
הודעה אחרונה מאת ReZ0, -
- 7 תגובות
- 8 אלף צפיות
שלום לכולם, קניתי netstick של huawei דגם e3372 ורכשתי סים אינטרנט למערכת מולטימדיה ברכב. כשאני מחבר ל-PC ה-netstick עובד ומספק אינטרנט למחשב אבל במערכת מולטימדיה הוא לא מספק.. אני מחבר אותו ל-extrnal USB שמחובר למערכת (המערכת מזהה שאני מחבר USB ויש חיווי לד על ה-netstick) יש למישהו מושג איזה הגדרות צריך לעשות במכשיר כדי לקבל רשת מה-netstick? כמובן שאפשרתי במערכת גלישת נתונים סלולארית וכו'.... המערכת שמותקנת אצלי ברכב: http://www.cheaper.co.il/Product/%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%99%D7%93-444-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-7-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A5-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D…
הודעה אחרונה מאת R8082, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
שלום, ברכב של חבר, מיטו 2010, מותקנת מערכת pioneer עם סאב אחורי (לא התקנה מקורית). לפני כמה ימים היו בעיות שזה פתאום נכבה ונדלק ואחרי שהוא סידר את המגעים בכניסת המתח הכל חזר למצב תקין. עכשיו המערכת הפסיקה לעבוד לגמרי כולל הסאב שנמצא בתא המטען. ניסינו לבדוק פיוזים עד כמה שהבנו מספר הרכב מה אחראי על המערכת, והפיוזים תקינים. יש למישהו רעיונות מה עוד לבדוק כדי למצוא את מקור הבעיה? תודה.
הודעה אחרונה מאת idopel, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
היום הייתי באיזה מוסך בתל אביב ואחד העובדים שם יש לו מין שלט כזה שהוא מחובר לאזעקה לרכב וזה מראה לו על צג קטן כל מיני פעולות של הרכב, למשל מישהו נוגע ברכב אז זה מצפצף לו ומראה לו איפה בשלט, הוא יכל אפילו להניע את הרכב בעזרתו. השלט עובד ברדיוס של בערך קילומטר+-. אני רוצה לקנות גם אחד כזה ולחבר בבית למישהו יש המלצה על זה ואולי ניסיון? השלט הזה נראה פחות או יותר ככה: http://i.ebayimg.com/images/g/Dl8AAOSw3ydVmfAJ/s-l1600.jpg
הודעה אחרונה מאת admtaynov13?, -
- 4 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתעניין במערכת הנ"ל , המאפשרת מסך מולבש חיצונית, גדול של 8 או 10 אינץ , על יחידה של דין אחד, וללא צורך בחיתוך הפלסטיקה ברכב. זהו פתרון טוב להחלפה של יחידה ברכב ישן . ההתקנה - מיועד לרכב שטח טיוטה פראדו 90 שנת 2001 האם יש למישהו ניסיו עם יצרן זה? האם האיכות טובה ? האם יעמוד בטלטלות שטח ולא יתנתק ממקומו? מצורף קישור לחיפוש בגוגל: JOYING-Single-1-din-8-car-radio תודה יגאל
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, קצת קשור בעקיפין לרכב אבל לא ממש. יש לי רדיו לרכב של פיוניר. רדיו ישן. אני מעוניין לחבר אותו לחשמל בבית (יש לי שנאי של 12V). זו צמת החשמל שלו. מישהו יכול להדריך אותי בבקשה מה הולך לחשמל ומה לרמקולים? מה אני צריך ללפף סביב השנאי? תודה.
הודעה אחרונה מאת gilad2211, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת אנדרוחה, -
מגבר 4 ערוצים
מאת sjerby- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, הרכב הוא פיג'ו 207 3 דלת', HU - Pioneer DEH 80 PRS קומפוננט קדמי - Morel Hybrid ovation עד היום היו מאחורה רמקולים מסוג HAT IMAGINE לאורך כל הזמן היה לי חוסר בבאס, כאשר הייתי יושב מאחורה ה IMAGINE היו נותנים באס יפה אבל מקדימה הוא לא מורגש. הגעתי להחלטה שהייתה תכנון קודם אבל ויתרתי עליו בעבר כי הוא קצת "פרוע". הזמנתי מאמאזון צמד סאבים מסוג Earthquake SWS 6.5. (סאבים דקים) התכנון הוא לבצע בידוד בכל החלק האחורי של הרכב (היכן שהסאבים יושבים במקום הIMAGINE), בבגאז כי הרזוננס יגיע גם לשם ככל הנראה ובדלתות הקדמיות. ההחלטה לשים את צמד הסאבים מאחורה מגיעה מתוך מקום שנמאס לי מהסט אפ הקלאסי של סאב מגבר בבגאז שתופס המון מקום ובטיולים הכל עף לי מפינה לפינה. …
הודעה אחרונה מאת sjerby, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 664 צפיות
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! רכשתי לאחרונה סקודה אוקטביה 2010 והיא מגיעה עם המערכת swing-RCD310 הבסיסית ביותר. בגדול, אני לא אודיופיל והיא די מספקת אותי בשביל הנסיעות שלי, אך חסרה יכולת ה-BT (גם בשביל דיבורית וגם בשביל מוזיקה מהטלפון). חיפשתי בפורום כאן, ובפורומים בחו"ל והגעתי לתובנה שיש לי 3 אפשרויות: - החלפת ה-HU למשהו סיני שכולל מולטימדיה, מסך, מצלמת רברס וכו' - סדר גודל של 800-1000 ש"ח (אולי אפילו פחות עם כל ימי הרווקים הסינים הבאים עלינו לטובה) - הוספת רכיב BT מקורי של סקודה - קניית מערכת מקורית (בולרו/קולמבוס) יד שניה - אבל המחיר בערך כמו של משהו סיני חדש ועכשיו לשאלות 1) אם אני בוחר באפשרות הראשונה של קניית HU אפטרמרקט, איך ניתן לוודא מה מתאי…
הודעה אחרונה מאת aviaderi, -
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם האם זה דאי להזמין את הסאב הנ"ל מאיביי בעלות כוללת של כ 1200 ש"ח מאיביי אחרי מיסים? מה העלות המשוערת לתיבה בשבילו? Sent from my LG-H815 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Charger1970, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי חברים . האם למישהו יש ניסיון עם הסטים הנ"ל ? קוסם לי בזכות הנצילות שלהם (94DB) שכן אני מתקין אותו ללא מגבר. אשמח לתגובות . תודה ויום מוצלח לכולם. בנוסף אם למישהו יש הצעות נצילות נוספות אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בעלי סיאט איביזה style החדשה (משנת 2016), האם מערכת המולטימדיה של הרכב תומכת ב mirror link? תודה על תשובתכם.
הודעה אחרונה מאת david1, -
- 1 תגובות
- 952 צפיות
שלום, אני מעוניין להתקין את המסך מוליטמדיה שבתמונה ברכב יונדאי גטס שלי. הבעיה שהוא כפול בגודל. כלומר צריך לרכוש מסגרת רדיו תואמת. האם זו פעולה יחסית פשוטה? ושאלה שניה, האם כדאי לרכוש את המסגרת באי ביי? תודה
הודעה אחרונה מאת viking, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, אני מתעניין במכשיר הזה: https://www.carjoying.com/joying-aftermarket-universal-vehicle-head-unit-single-din-10-1-inch-full-touch-hd-1024-600-big-screen-pip-auto-radio-replacement-new-android-5-1-1-lollipop-car-gps-navigation-wifi-bluetooth-mirror-link-dvr-dab-multimedia-entertainment-system-664.html ראיתי שהוא בא כמכשיר דאבל דין שעליו מתלבש מסך בגודל 10.1 אינץ', ממה שאנשים מספרים ביוטיוב נראה מכשיר דיי טוב עם אנדרואיד 5.1.1 עם תמיכה מלאה וכולל יציאת USB אחורית. השאלה שלי היא האם תהיה לי אפשרות להתקין שם USB AUDIO PRO, ולחבר HUB ל USB ולחבר לו DAC וכונן קשיח חיצוני על מנת לקבל ביצועי שמע נורמליים... איך אפשר לדעת את התאימות של הדבר הזה ? הא…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
מתקין בצפון
מאת natih- 3 תגובות
- 708 צפיות
אשמח לשמוע על המלצות למתקין טוב בצפון. אני יודע שרובכם מהמרכז דרומה, אבל אם משהו יודע אשמח אם ישתף, תודה.
הודעה אחרונה מאת 106turbo,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 806 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoav911gt2
- Altera
- makatuvkan
- avz
- גולדן191
- GTI33
- rafi_vk
- lesles
- TLE60
- yossiaviel
- David32
- mikk