Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנה של pioneer

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קצת קשור בעקיפין לרכב אבל לא ממש.

יש לי רדיו לרכב של פיוניר. רדיו ישן.

אני מעוניין לחבר אותו לחשמל בבית (יש לי שנאי של 12V).

s-l500.jpg

זו צמת החשמל שלו.

מישהו יכול להדריך אותי בבקשה מה הולך לחשמל ומה לרמקולים?

מה אני צריך ללפף סביב השנאי?

תודה.

פורסם
ללפף סביב השנאי? נשמע מעט מסוכן.

צהוב ואדום מחבר לפלוס

שחור למינוס.

ובשנאי מה הפלוס ומה המינוס?

זה עם הלבן זה המינוס או הפלוס?

וזה נכון שאם לא אחבר לו רמקולים זה יכול לשרוף לי את הרדיו? אני חייב גם לחבר רמקולים אני לא יכול לבדוק קודם אם זה עובד או לא?

תודה.

פורסם

למה שלא תוריד חוברת הפעלה אונליין של הפיוניר (העלום) שברשותך וכך תדע בדיוק איזה חוט הולך למה?

לגבי השנאי, אם אתה לא מכיר את פועלו, אתה בטוח שהוא מספיק בשביל הרדיו?

העלה תמונה שלו (שמא נוכל לפענח אנו) או בדוק עם מולטימטר או בעזרת נורת ביקורת מתאימה (גם מבחינת המתח וגם כזו שמושפעת מקוטביות כמו LED).

פורסם

הנה הצלחתי להדליק אותו.

תודה רבה.

עכשיו רק הרמקולים וזהו. רק שאני לא ממש יודע מה הולך לקידמי ומה לאחורי כדי שיהיה סטריאו.

פורסם
אני מקווה שיש לך מטף בהישג יד :-D

אל תדאג הוא לא בחשמל רק בדקתי שהוא עובד :)

תכף אעבוד לשלב ההלחמה...אני צריך לתת לו בקטנה עם המלחם כדי שלא ישתחרר ואז איזולירבנד ונגמר הסיפור.

רק נותר לי לחבר את הרמקולים. לא נראה לי שיצא איתם מה שרציתי. בפועל רציתי לרתך להם כבל הברגה של בננות כדי שיהיה קל לפירוק אבל יש פלוס ומינוס כאן אז זה בעיה.

• תוכן חדש...