Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה!

רכשתי לאחרונה סקודה אוקטביה 2010 והיא מגיעה עם המערכת swing-RCD310 הבסיסית ביותר.

בגדול, אני לא אודיופיל והיא די מספקת אותי בשביל הנסיעות שלי, אך חסרה יכולת ה-BT (גם בשביל דיבורית וגם בשביל מוזיקה מהטלפון).

חיפשתי בפורום כאן, ובפורומים בחו"ל והגעתי לתובנה שיש לי 3 אפשרויות:

- החלפת ה-HU למשהו סיני שכולל מולטימדיה, מסך, מצלמת רברס וכו' - סדר גודל של 800-1000 ש"ח (אולי אפילו פחות עם כל ימי הרווקים הסינים הבאים עלינו לטובה)

- הוספת רכיב BT מקורי של סקודה

- קניית מערכת מקורית (בולרו/קולמבוס) יד שניה - אבל המחיר בערך כמו של משהו סיני חדש

ועכשיו לשאלות :)

1) אם אני בוחר באפשרות הראשונה של קניית HU אפטרמרקט, איך ניתן לוודא מה מתאים לסקודה, הן מבחינת חיבור למחשב רכב (ראיתי מוכרים שטוענים שעל ידי שימוש ב-CANBUS ניתן לעשות זאת- יש כמה דגמים להבנתי, מה מתאים?) ושליטה על המערכת דרך ההגה, והן מבחינת הצורה כדי שלא ישארו חורים מיותרים בפנאל הראשי

2) הבנתי שאם אני מחליט לרכוש רכיב BT חיצוני שיתחבר לסווינג, אני צריך לבדוק קודם אם המערכת היא מבית דלפי או מבית בלאופונקט כי הראשונה לא נתמכת - האם יש דרך לבדוק מבלי לפרק את המערכת קודם?

3) גם אם אחבר רכיב BT לסווינג, הבנתי שצריך לפתוח אותו עם משהו שנקרא VCDS (תוכנה כלשהי אם הבנתי נכון?), אני צודק? אפשר לעשות את זה לבד בבית?

4) ראיתי שלמערכת יש אפשרות לחבר צ'יינגר. האם יש אולי רכיב BT שיכול להתחבר לחיבור הבלתי מנוצל בעליל הזה?

5) מה לגבי קוד ההגנה מפני גניבה שלמיטב הבנתי קיים במערכת? איך ניתן להשיג אותו בהנחה ששני הבעלים הקודמים לא יודעים על מה מדובר (שאלתי אותם)? והאם כשאני מחבר את המערכת חזרה אני נדרש להזין אותו? מה לגבי הזנת קוד במערכת אפטרמרקט?

אשמח אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי לפתרון הנכון :)

תודה שוב לעוזרים!

• תוכן חדש...