פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 949 צפיות
אוקי, אחרי שהפוסט הקודם נמחק בגלל הכותרת, אני מנסה שוב. לאחרונה רכשתי רכב, יונדאי אקסנט i25 2013 1600. הרכב הגיע עם מערכת מולטימדיה ישנה שלא ניתן להפעיל מוזיקה דרך בלוטות ומצלמת רברס באיכות ירודה. השאלה שלי היא ככה, האם ניתן לרכוש בנפרד מצלמת רוורס מהאינטרנט ושתורכב ישירות במקום המצלמה שמובנת מבלי יותר מידי פירוק ותהליכים, ואם כן כמה אני צריך לצפות שיעלה לי? לגבי המערכת מולטימדיה, קראתי שיש רכיב שמתחבר לרכב באמצעות חשמל וaux והוא משדר בבלוטות מוזיקה, האם אתם מכירים ומה המלצותיכם בנושא? האם עדיף פשוט לקנות מערכת חדשה הכל ולסיים עם זה? לגבי תקציב אין יותר מידי, מדובר באיש קבע צעיר, נגיד מקסימום 1200.
הודעה אחרונה מאת awazana, -
- 0 תגובות
- 510 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת awazana, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לילה טוב חברים אז אתמול בת דודה שלי התקשרה אליי והודיעה לי שהיא מתקינה ברכב מערכת קומפלט (אחרי ששמעה אצלי ברכב ) היא כבר אצל המתקין ושניה לפני שהתחיל לעבוד התקשרה אליי (מזל גדול) המתקין ניסה לדחוף לה מגבר של פולס אודיו קומפוננט של פאוור באס וסאב של JVC ביקשתי ממנה לדבר עם המתקין ולנסות להבין מה פשר העניין ומה אפשר לעשות אחרי קצת וויכוחים (למי יש יותר גדול) ושלילת כל דגם שזרקתי לו בטענה שאין במלאי בסופו של דבר היא הוסיפה 300ש"ח והחלפנו את הרכיבים ל מגבר של מאסיב BX4 סט של מורל מקסימו וסאב של קנווד (הרע במיעוטו) שמעה את המערכת יצאה מרוצה (מהמערכת אך לא מהשירות) ונסע לדרכה. היום היא מתקשרת אליי שוב בטענה שכשהיא מגבירה לעוצמה של כ30 מתוך 45 יש פיצוצי…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אשמח להסבר על התנגדות אוהם ואיך זה משפיע על הרמקולים. שבת שלום ותודה [emoji106] Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, שמי אבירם ואני הסמנכ"ל הטכני של רדיוס 100FM ואני רוצה להציג לכם דרך חדשה ופשוטה להאזין למוסיקה ברכב שבוע שעבר השקתי אפליקציה חדשה לרדיו - עד כאן שום דבר מרעיש אני אוהב להאזין למוסיקה ברכב ואני עוד יותר אוהב לזפזפ בין התחנות. ולכן שמתי דגש על התממשקות עם המערכת ברכב. לאחר ההורדה של האפליקציה לסלולרי שלכם, ברגע שהיא תרוץ ברקע תוכלו להאזין לעשרות ערוצי מוזיקה ברכב ולשלוט בזיפזופ של הערוצים דרך הכפתורים בהגה או דרך האפליקציה. היא מותאמת לCarPlay & Android Car והכי חשוב, אין המתנה כאשר מזפזפים בין הערוצים (ממש כמו בFM!) אז אני מזמין אתכם להנות ולשמוע מוסיקה באיכות גבוהה, בלי פרסומות 24 שעות! חפשו בחנויות האפליקציות "רדיוס 100FM"
הודעה אחרונה מאת Trickster79, -
-
שלום לכולם, (מנהלים, במידה ומקומו של השרשור במקום אחר עימכם הסליחה) חשוב לי לדעת כמה דברים: 1 האם המערכת כוללת בתוכה GPS מובנה? 2 האם השליטה עליה מההגה מלאה כמו במקור? 3 מאיזה מותג ודגם המערכת הנ"ל? 4 האם חיבורי הUSB וAUX שנמצאים בקונסולה רלוונטים במידה ומתקינים אותה? ראיתי שרשור דומה בעניין באיביזות אך אשמח לשמוע ממישהו שרכש את הלאון במבצע הנוכחי ויודע את התשובות ובכלל רשמים מהמערכת הנ"ל בלאון. תודה בן
הודעה אחרונה מאת bedok, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 742 צפיות
היי אני מוכר את הרכב שעשיתי לו בזמנו מערכת שמע משופרת עם מגבר +סאב+טוויטרים+רמקולים בדלתות +דיבורית. ניתקתי את הכבלים של הסאב והמגבר (ניתקתי צד אחד של המגבר, הצד השני עודנו מחובר לכבלים). ואז הדלקתי הרדיו, והוא לא מוציא שמע....מתאר לעצמי שהמעגל החשמלי לא סגור. איך אפשר לפתור הבעיה? הקונה עוד יגיד שהרדיו עכשיו לא עובד....
הודעה אחרונה מאת pilgonico, -
- 3 תגובות
- 910 צפיות
היי לכולם. אני צריך המלצה למגבר טוב שיכול להזיז את 165xl. יש לציין שחשבתי לקנות את ה hdp4 ולחבר אותו בתצורת bridge ואז כל סט יקבל 500rms אבל זה נשמע לי הרבה מידיי ? האם זה בעייתי? אופציה אחרת זה לקנות hdp5 לחבר גם ב bridge ואז יהיה 200 rams אם אופציה לעתיד לעוד סאב של 380w ב4אום/550 ב 2אום אשמח לשמוע מה אתם חושבים אסף Sent from my iPad using Tapatalk
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 963 צפיות
HU RCD 510 לא מתכוון להוסיף מגבר או סאב. מחליף עקב בלאי של רמקולים מקוריים, שמהם נהניתי מאוד דרך אגב. מתלבט בין שני דגמים בתקציב של כ 240 ש"ח (קניה בחול). MAGNAT EDITION 216 PIONEER TS-G173CI אני יודע שאין תחליף מלשמוע את הרמקולים בפועל אך כרגע אין לי האפשרות . מעדיף צליל נקי וברור מאשר באס רועם. למרות שאם אחד מהם מצטיין בשניהם זה התקבל בברכה. אשמח לחוות דעת ממי שהתנסה ברמקולים האלו. קונה דרך האתר הבא אם יש למישהו רעיון אחר https://www.just-sound.de/kfz-spezifisches-zubehoer/vw/lautsprecher-vw/?filterType=CharacterGroups&addFilter=145
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אז קניתי לא מזמן מכשיר חדש Pioneer AVH-X5850BT וקיבלתי יחד איתו כבל מתאם לשליטה מההגה, לצערי לא מצאתי שום איזכור לכבל הזה באינטרנט, אפילו בחוברת הוראות אין הסבר איך לחבר אותו 5. "חבר לממשק שליטת ההגה של הרכב, לעוד פרטים שאל את המשווק" זה הכבל שהגיע באריזה החוט העליון הוא GROUND השאלה לאן מחברים את שני הכבלים האחרים תודה.
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים יש ברשותי רדיו דיסק דין אחד שנלשף לדאבל דין מדגם Pioneer AVH - X7500bt שנקנה באמאזון עכשיו אני ראיתי בעבר שיש לו מלא אפליקציות למיניהם כמו ניווט וניגון סרטים וכו וניסיתי המון פעם להשתמש בחלקם הורדתי לפלאפון והכל וכלום לא עבד ואני רוצה שיהיה לי את האפשרות לראות סרטון או לשים ניווט במכשיר, אז רציתי לדעת אם מישהו יודע איך אפשר לעשות משו מעבר לשירים בלוטוס ושימוש בסיסי ? תודה רבה ושבת שלום
שלום לכולם יש לי סאב בתיבה אטומה, רציתי לדעת איך ניתן טכנית לדעת את התדר אליו מכוונת התיבה, חיפשתי ולא מצאתי תשובה מספקת, אגב ראיתי גם סרטון שאומר כביכול שאם ממלאים את התיבה בצמר זכוכית/פיברגלאס התדר צריך לרדת בכמה hz מכיוון שהאלמנט חושב שהוא נמצא בנפח גדול יותר
- 1 תגובות
- 923 צפיות
שלום רב, יש לי במאזדה 3 שנת 2007 מערכת מולטימדיה שהרכבתי מלפני שנה target 2505 האם ניתן לחבר את השליטה שיש בהגה במאזדה למערכת ? שיהיה ניתן לשלוט במערכת דרך ההגה על ווליום וכו'? תודה רבה חברים. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Charger1970, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כל השרשורים | פה הם שאלות | שאלה מסמנים עם | סימן שאלה כזה ? ולא עם | קו משונה | http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?194440-%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99%D7%95-%D7%9E%D7%A8%D7%A5-2014
הודעה אחרונה מאת or100cohen, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היי, רציתי לדעת האם ניתן להתקין מצלמת רוורס ביונדאי i30cw ? הכוונה היא באופן אינטגרלי בדשבורד ולא כמסך חיצוני על הדשבורד. מצרף תמונה של איזור הרדיו. תודה. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת אנדרוחה, -
- 3 תגובות
- 882 צפיות
שלום חברים האם ישנה אפשרות לחבר USB למערכת מקורית של סובארו B-4 תודה רבה לכל המשיבים.
הודעה אחרונה מאת גילי29, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כרגע ברכב מערכת של 2 רמקולים וטוויטרים (60W RMS) מעוניין לקבל המלצה לסאב להלביש על המגש של החלון האחורי (פולו) ומגבר טוב שינצל את מה שיש. שוקל אופציה להוסיף סאב נפרד בקופסאת תהודה בבגאז', מעדיף שלא (מקום בעיקר) אבל אם לא יימצא פתרון מספיק טוב לעד 2 סאבים על המגש-זה מה שנעשה. תקציב 1000 שקל. המלצות?
-
קורולה 2014
מאת beliy7-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 671 צפיות
היי, ברשותי קורולה 2014 עם מערכת מקורית, ויש לי אייפון, כל אנשי הקשר שבעברית לא ניתנים להצגה.... האם קיים לזה פתרון? כמו כן רציתי לשאול האם יש במערכת מירורלינק תודה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 552 צפיות
התקנה של מגבר - ואם אפשר - כמה זה צריך לעלות ?
הודעה אחרונה מאת ramimos, -
שלום לכולם, הרכב הוא סקודה אוקטביה, אני מחפש סאב שייתן דיוק (זה נקרא sq?) ולא spl. הסאבים שאני מתלבט בינהם הם: Image Dynamics id12 Infinity REF1260W HERTZ ES250 FOCAL P25 10 JBL GT51204BR איזה מהם טוב יותר? הדרישה שלי היא ירידה לנמוכים ודיוק מבלי למרוח וסתם לעשות הרבה רעש. תודה רבה
- 2 תגובות
- 907 צפיות
שבוע טוב חברים, ראוי לציין שאני חדש בפורום זה ולא כל כך מתמצא בנושא מודינג לרכבים. (אז סלחו לי אם אני לא מבין מושגים טכניים כלשהם) אני מעוניין להחליף את מערכת הרדיו הקיימת ברכב למסך ע"מ להפעיל בו Android Auto. (למי שלא מכיר מה זה: https://www.android.com/auto/) במערכת הקיימת יש מעט מאוד אופציות מולטימדיה : אין כניסה ל AUX , יש רק רדיו וכניסה לדיסקים ואין אפשרות לחבור בלוטות' (לא כזה שאני ראיתי) ולכן דיי מובן למה אני רוצה להחליף גם בלי קשר. הרכב הוא SUZUKI SX4 משנת 2010. כמה שאלות כלליות בנושא : 1. האם למישהו כאן יצא כבר להתנסות במערכת עם android auto ? האם זה שווה את ההשקעה ? 2. האם מישהו יכול להמליץ לי על מערכת זולה שעונה על הדרישות שאוכל להתקין בעצמ…
הודעה אחרונה מאת ReZ0, -
- 0 תגובות
- 499 צפיות
הודעה אחרונה מאת serg90, -
היי, אני באמצע פרוייקט של הרכבת מערכת ברכב, הציוד שמותקן הוא HU מסוג DEH 80 PRS, קומפוננט מורל הייבריד אוביישן מגבר מסוג gladen audio rc70 c4 וגולת הכותרת, 2 סאבים קטנים מסוג SWS EARTHQUAKE 6.5" המגבר יושב מתחת למושב הנהג והסאבים באיזור ה"קופה" מאחורה ברכב. כל ערוץ במגבר מוציא 70 RMS, שתי ערוצים כמובן בשימוש המורל הייבריד, ו2 ערוצים מחולקים אחד לכל סאב. לפי נתונים יבשים הסאבים אמורים לעבוד עד 100 RMS. הסאבים משתמשים ביציאות RCA של סאב דרך הרדיו, והגברה של 70 RMS לכל ערוץ, אבל הם נשמעים פשוט גרוע, חיברתי אותם למערכת הביתית כדי לבדוק אם ישנה בעיה ברכיבים אבל לא, הם נשמעים מעולה (אני יודע שזאת לא השוואה נכונה אבל רק כדי לבדוק את תקינות הסאבים) חשבתי שאולי ה…
הודעה אחרונה מאת mefisto, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לא מצליח למצוא את החוט
הודעה אחרונה מאת Charger1970, -
- 7 תגובות
- 887 צפיות
מה צפוי לי בשחרור החבילה? מכס, מעמ ? http://www.ebay.com/itm/ALPINE-KTP-445A-4-Channel-Head-Unit-Power-Pack-Amplifier-NEW-KTP445A-Car-AMP-/121477929238?hash=item1c48a61916:g:wzMAAOxydINSZpp0
הודעה אחרונה מאת nimo, -
- 2 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
חבר'ה יש לי סיוויק דור 8, עם מערכת תואם מקור שהתקנתי לא מזמן. עובדת על מערכת win 6 ce. אני מחפש קוד pin, כדי להגדיר המון הגדרות. והוא דורש קוד תודה
הודעה אחרונה מאת Arthur85, -
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכולם , יש לי מערכת פיוניר דגם: PIONEER AVH-X5800BHS בצמת חוטים אין לי את החוט הירוק של הבלם יד וגם אם היה לי הבנתי שצריך מתאם כי המכשיר מארה״ב.. האם קיימת דרך נוספת דרך הגדרות או עדכון גירסה כדי לעקוף את זה ?
הודעה אחרונה מאת Close, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי חבר שיש לו קיה ריו 2016 ללא מולטימדיה, רציתי לדעת אם אפשר לשים שם כל מולטימדיה רגילה או שצריך את המיוחדת עם הפאנל והפלסטיקים (כביכול מקורית)? Sent from my MX5 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת assaf31533, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי אופל אסטרה שנת 2014. לאחר הקנייה הופתעתי לגלות שאמנם יש "הכנה" לרמקולים בדלתות האחוריות, אבל לא בוקע משם שמע בכלל. חיצונית זה נראה כאילו יש, אבל להבנתי הסירו את הרמקולים האחוריים או ביטלו אותם. ברכב מותקנת מערכת מולטימדיה מהסוג שבתמונה המצורפת. השאלות שלי כדלקמן: 1. איך אני יודע אם יש או אין רמקולים אחוריים? 2. במידה ואין - מה צריך לעשות כדי להוסיף רמקולים מאחורה? האם נדרש "לפתוח" את האופציה דרך מוסך יבואן או משהו דומה? 3. כמה צריך לעלות דבר כזה בערך לרמקולים טובים + התקנה (לא מחפש סאב וכד', סתם עוד שני רמקולים מאחורה כדי לאזן את השמע).
הודעה אחרונה מאת ReZ0,