פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות רכב חדש ולהשקיע עד 10 אלף במערכת סאונד איכותית בלי בעיות עתידיות, להשקיע פעם אחת ולהרבה זמן. לאחר ההתקנה המאכזבת שקיבלתי במערכת הנוכחית שלי והמחיר הגדול שלקחו ממני 5 אלף על מערכת ששווה בקושי 2 אלף ושלא לדבר על המוצרים הזולים והעלובים שקיבלתי בתמורה... אז לא הייתי מבין בכלל בתחום הזה (מערכת ראשונה שלי) והיום אני מבין שנדפקתי, לא נורא קורה. הפעם ההתקנה תתבצע אצל מתקין מקצועי שהרבה ממליצים פה בפורום. אני מאוד אשמח שתכוונו אותי למערכת המושלמת, יש לי התחלה אבל לא יודע איך לסגור את הסיפור. מה שאני מחפש זה איכות ועוצמה, אני אוהב לשמוע בווליום גבוה ומאוד רוצה שהסאונד ישמע איכותי עד כמה שאפשר, שהטוויטרים לא יצרמו אלא יהיה נעים לשמוע א…
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים, הגעתי למסכנה שאני רוצה לרכוש אחת משני המערכות מולטימדיה הללו מאחר והן מתאימות לתקציב שלי ולמיטב הבנתי עם הגברה איכותית טובה שזה מה שאני מעוניין. אני מתכוון לרכוש עם האחריות המלאה (3 שנים) מחנות מורשית על פי הייבואן. ההתלבטות היא כפי שציינתי בכותרת: JVC KW-41BT או PIONEER AVH-X5850BT איזה מוצר לדעתכם מוצלח יותר על סמך: 1) סמך איכות החומרים (לחצנים, מסך מגע, וכד') 2) מהירות המערכת (מעבר בין תפריטים, מעבר בין שירים, מעבר של שיר קדימה או אחורה וכו') 3) באגים, בעיות בתכנון המכשיר ("ככה המכשיר עובד - זה לא באג, אין מה לעשות") 4) איכות הדיבורית וקלות ההתחברות אליה כאשר יש 2 נהגים (החלפה בין נהג לנהג) 5) איכות קליטת הרדיו המערכת …
הודעה אחרונה מאת chaimb, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אחרי שעבר מספיק זמן החלטתי לקנות מגבר חדש. המגבר אמור להפעיל 4 קומפוננטים פוקאל Performance PS 165 או בקיצור PS165 Max. power: 160 Watts Nom. power: 80 Watts rms חיפשתי חוות דעת על מגברים של פוקל אבל לא "עפו" עליהם במיוחד. בכל אופן אני מחפש המלצה למגבר 4 ערוצים (דיגיטלי/אנלוגי). אין הגבלה לתקציב(בגבול ההגיון) או למותג - חשוב שיהיה אמין ולא מגבר "מדבקה". תודה
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 1 תגובות
- 739 צפיות
מחפש דחוף כבל ISO לדיבורית פארוט המתאים להודנה סיוויק 2008. חייב לקנות השבוע לכן קנייה בחו״ל אינה רלוונטית. Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת moshesher, -
- 0 תגובות
- 587 צפיות
שלום לכולם, ברשותי מערכת אנדרואיד מסוג JOYING שמשמשת אותי מספר שנים בצורה מצויינת, השבוע במפתיע בעת הדלקת הרדיו נוכחתי לגלות שלא שומעים כלום, הגברתי את הווליום וכל מה שאני שומע זה ה-"היס" של הרמקולים. בדקתי את חיבור הכבל של האנטנה מאחורי המכשיר והכבל מחובר כמו שצריך. שיחקתי עם האנטנה עצמה ולא הבחנתי בשום שינוי. פשוט לא שומעים כלום מלבד הרעש רקע של הרמקולים. באמצעות USB\ניגון דרך יו-טיוב הכל עובד כראוי. למישהו יש רעיונות בנוגע למקור הבעיה? יתכן שהצ'יפ רדיו במכשיר הלך לעולמו?
הודעה אחרונה מאת roytibi, -
- 4 תגובות
- 946 צפיות
שלום אני מצאתי בן אדם שמוכר את המיד באס הזה sinfoni maestoso t165w רצתי לדעת איך האיכות של הרמקול עצמו וכמה הוא שווה במחיר של יד שנייה
הודעה אחרונה מאת shapin, -
- 14 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
ברשותי מערכת Pioneer DEH4550BT, ורק הפלאפון שלי מתחבר אליה עם הבלוטוס, גם אחרי שאני מנתק את הפלאפון שלי אף מכשיר אחר לא מתחבר, יש אפשרות לחבר מכשירים נוספים?
הודעה אחרונה מאת אוראל.ב, -
רמקול מזייף
מאת Guest EliorBanay- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, יש לי זוג רמקולים 6.5, אחד הרמקולים מהם כבר תקופה מזייף: יש הבדלי ווליום ניכרים, בשעה שהאחד מביא צליל איכותי, חזק, השני נשמע עמום כאילו חסר כוח ובעיקר מנגן רק תדרים גבוהים. עשיתי בדיקת ohm יצא 3.6 בדקתי עם בטרייה הרמקול מגיב אך משמיע רעש של פכפוך ולא נקישה, החיווט תקין, החלפתי מיקום במגבר ואפילו גישרתי אותו כשרק הוא מופעל, שוב אותה תוצאה אך הפעם הצליל שקיבל יותר חזק אך שוב רק בתחום הגבוהה של התדרים כשמגבר הוא מכוון על mid. אין ערך סטימנטלי רק רוצה לשאול האם מדובר בבעיה ברמקול או במגבר/הדיוניט? תודה.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
היי , אני לקראת סיום של התקנת מצלמת רוורס הכל חובר , הבעיה שאני לא מצליח למצוא את הכבל של הנורת רוורס ברכב כדי לקחת משם פלוס .. יש לכם אולי מושג מהו הכבל ? הרכב הוא גולף דור 5 שנת 2006 . המון תודה לעוזרים .
הודעה אחרונה מאת Close, -
- 22 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
שלום, לאחרונה המערכת שלי התקלקלה ואני מחפש לקנות מערכת מולטימדיה חדשה. חשוב לי שתתאים למאזדה 3 שנת 2008 (לדעתי זה 7 אינצ'), חשוב שתהיה לה אפשרות למצלמת רוורס, רדיו, כניסת USB, ובלוטוס לשמיעת שירים ושיחות. רצוי שתהיה אפשרות לשליטה מההגה ואם יש Airplay של אפל אז בכלל מדהים (תלוי במחיר). אשמח לעצות לגבי מערכות אמינות וטובות.
הודעה אחרונה מאת YuvalShs, -
- 0 תגובות
- 539 צפיות
שלום, ברשותי מאזדה 3 2008 האצ׳בק ורכשתי מערכת תואם מקור מסוג Eonon ואני מחפש מישהו שיודע להתקין אותה באיזור חיפה. אשמח להמלצות..
הודעה אחרונה מאת YuvalShs, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום הרכב המדובר I20 עם מערכת שמע מובנית נהדרת עם שליטה גם מההגה. ברכב הקודם (I10) הרכבתי בזמנו מערכת שמע כמו בחתימה שלי. חשבתי להוסיף למערכת השמע ברכב החדש רק את המגבר והסאב שלקחתי איתי נדוניה. Sub- ES200, AMP- Hertz HE4 מה אתם אומרים? האם שווה לחשוב על רק לשדרג בתוספת המגבר והסאב (אין לי כל רצון ללכת עם זה רחוק מידי הפעם) וכל זאת בהתקנה פשוטה יחסית.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 תגובות
- 705 צפיות
לא ידעתי איפה לפתוח את האשכול הזה אני רק צריך תשובה קטנה לגבי כבל מאריך שאני רוצה לקנות מאליאקספרס ראיתי שכאן בארץ מוכרים 5 ש"ח למטר כבל ואליאקספרס 7 דולר ל 20 מטר האם הכבל הזה יכול לשמש לי ככבל מאריך ? או שזה רק ללדים ? https://he.aliexpress.com/item/20-meters-Electrical-Wire-Tinned-Copper-2-Pin-AWG-22-insulated-PVC-Extension-LED-Strip-Cable/32612926581.html?spm=2114.010208.3.11.y5Asla&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_6_10065_10068_10000009_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10037_10054_10059_10032_10099_10078_10079_10077_427_10103_10073_10102_10096_10052_10050_10051,searchweb201603_2,afswitch_5&btsid=51e1b420-6554-4…
הודעה אחרונה מאת klasa, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם אז לאחר שרכשתי מכשיר עם קרוס מובנה הכיוון היה לעבוד אקטיבי, אבל שניה לפני, ידעתי שהסט שלי תומך בחיבור BI-AMPING שמעתי וקראתי לא מעט על הקונפיגורציה הזו וחשבתי לנסות אותה, בעיקרון חוץ מיכולת חיתוך אני אמור לקבל שליטה מלאה על הדרייברים Time alignment וכיוון גיינים אז כל הציוד קיים, השאלה היא איך מחווטים כמו שצריך? לפי ההגיון שלי טוויטר ימין וטוויטר שמאל ילכו לכניסות FRONT ומיד ימין ומיד שמאל ילכו לREAR למה אני חושב כך? כי כיוון הגיינים אמורים להיות שווים ובלעדיים לכל דרייבר TWEET/MID אבל בפועל אני מאבד את השליטה בימין ושמאל, נכון? או שאני טועה ופספסתי פה משהו? זה הקרוס הקיים, אז מאיפה לאיפה ממחברים את הכבלים?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום יש לי סוזוקי גימני כרגע מותקן סט של פוקל פי אס 165 אף הטוויטר חד מדי לטעמי אני אוהב לשמוע ג'אז, שנות ה80, ישראלי (לא מזרחי) נתקלתי בסט הזה באינטרנט https://www.madisoundspeakerstore.com/auto-kits/scanspeak-6.5-2-way-signature-car-audio-kit/ רציתי לקבל חוות דעת מהחברים לגבי גוון הסאונד של הסט בקישור או המלצה לסט אחר
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
-
- 8 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
היי, אני רוצה להתקין מצלמה קדמית בפורד פוקוס שלי (מודל 2011, צורה ישנה מ-2011 עד 2014). חיפשתי בית פיוז מיותר שאני יכול להתלבש עליו בקופסת הפיוזים מתחת לתא כפפות, במנוע ובתא המטען (יש לי סטיישן). אין: במקומות הריקים אין תשתית חשמל כך שגם אם תוקעים בהם פיוז, הוא לא מחובר לכלום, רק יושב בתוך הפלסטיק. ראיתי כמה מקורות ברשת אבל תהיתי אם יש לכם עצה מניסיון לגבי האוטו הזה. מן הסתם, המצלמה צריכה לקבל חשמל רק כשהאוטו עובד (או עם הסוויץ', כמקובל). מקורות שראיתי: 1. זה ממש נחמד, רק שההצעה היא לפוקוס לא סטיישן ואצלי פיוז 41 במנוע יש בו פיוז והוא לפי ספר הרכב שייך למנוע של מגב אחורי... ) 2. יש את זה, כאן ומשלנו, אבל ללא תמונות ויש סיכוי לא קטן שכשאפתח את האוטו ש…
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
- 1 תגובות
- 695 צפיות
שלום לכום, זקוק לעצה מאנשים מביני עניין בנושא מערכות סטיריאו/מולטימדיה לרכב. יש לי רכב מאזדה 3 שנת 2009 (הצורה החדשה) עם מערכת מקורית. אני מעוניין להחליף את המערכת ברכב למערכת מולטימדיה. אני מנסה למצוא מערכת מולטימדיה איכותית. חשובה לי איכות הסאונד מאוד. אלו הקריטריונים שאני מנסה לעמוד בהם: - טווח מחיר - 2500 עד 3000 ש"ח כולל הכל. (פירוק המערכת המקורית והרכבה של המקורית). - עדיפות לפאנל שיהיה תואם מקורי. אבל אם אין...אז פאנל מעבר ל DOUBLE DIN. - לא חברה סינית. אין לי בעיה עם מותג אירופאי אבל שמייצר בסין (כמו שאפל מייצרת בסין). הכי טוב אם קיים מותג אירופאי שמייצר באירופה בטווח מחירים שאני מחפש. - מערכת עם הספק גבוה כך שכל תחו…
הודעה אחרונה מאת george, -
- 2 תגובות
- 672 צפיות
אהלן , יש ברשותי סיאט איביזה 3 דלתות ידנית שנת 2010 לאחרונה שמתי מגבר 4 ערוצים של קיקר - Kicker DXA250.4 וסאבוופר 500W 300RMS - [h=1]Kicker 10VC124 1-Way 12in. Car Subwoofer[/h]הכוח של הסאב מספיק לי , והגברתי את 2 הרמקולים הקדמיים לא שומעים משו ברמקולים בכלל אני מעוניין להחליף תרמקולים הקדמיים / אחוריים או שניהם + להוסיף מונובלוק אם יש צורך אשמח לעצות ולהצעות מה לעשות הלאה תודה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת kingbrog, -
- 0 תגובות
- 524 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת audiophy, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב. אבקש חוות דעת. חנות במרכז מוכרת מולטימדיה ב349 שח. מדובר בדגם הנל : https://www.alexsander.co.il/product/7838/premier-dvm6500 האם מומלץ? כמובן ביחס למחיר ולעלות ולתמורה. אני מחפשת שירים, וקצת סרטים. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
שלום לחברי הפורום! אני צריך עזרה בבחירת מגבר לרכב יש לי 2 אופציות: boston acoustics gt-42 rockford p450.4 אני אשמח אם תנמקו תבחירה הוספתי תמונות של המגברים למטה אני מחפש את האיכותי והחזק מבינהם אם יש המלצה מעבר למגברים האלה אשמח גם לשמוע האלמנטים המוגברים: קומפוננט morel maximo סאבוופר audison av12 תודה לעוזרים!
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 502 צפיות
שלום רב לכולם! אני חדש פה , מקווה שאני שואל במקום הנכון. ברשותי טויוטה קורולה 2003 עם רדיו מקורי . אני רוצה להוסיף לרכב דיבורית בלוטוס קבועה (עם A2DP) שתתחבר למערכת השמע של הרכב ולחשמל הפנימי שלו (לא במצת). מעדיף יותר שבדיבורית יהיו גם חיבורי aux ו usb מובנים . יש למישהו המלצה למשהו כזה? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת yosi7708, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
חבר מחפש איפה ניתן להשיג מפתחות מסוג זה. הפך את האיביי ואתרים סינים ולא מצא. מישהו אולי יודע איפה ניתן להשיג? Sent from my SM-G935F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Dada, -
- 0 תגובות
- 586 צפיות
התחדשתי בפולו 2010 רכב ראשון ואני לא ממש יודע הרבה עליו, מה שכן ממה שראיתי ברכבים ביוטיוב מאותה שנה ליד המחזיק כוסות יש לחלק מהאנשים AUX ובאותו מקום ברכב שלי יש ריבוע פלסטיק. זה הכנה לאוקס? אם כן כמה עולה לשים שם כבל אוקס, יש לידו עוד ריבוע פלסטיק ממה שאני ראיתי בסרטונים ביוטיוב זה מקום של כניסת USB. כמה כסף אמורים לקחת על דבר כזה? איזה מוסך מומלץ באזור עמק יזרעאל? תודה!
הודעה אחרונה מאת ShadyBaby, -
- 0 תגובות
- 613 צפיות
התחדשתי ברכב חדש ואני רוצה להתקין מערכת מכובדת, מחפש מקום אמין ומקצועי
הודעה אחרונה מאת בר מוסאי, -
- 0 תגובות
- 519 צפיות
היי, מתעניין לרכוש את הדבל דין הנ"ל, מעוניין להשתמש בו בשיתוף עם התוכנה AppRadio LIVE בצמוד לאייפון 7. ראיתי סרטונים שאנשים משתמשים גם ב WAZE דרך המסך. האם זה סה"כ ע"י חיבור כבל לאייפון או שיש צורך במתאם? כמו כן, כמה נוח השימוש במערכת? לא איטי וקל להתקנה? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת NiK019, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 541 צפיות
ברשותי לנסר ספורטבק מתוחת פנים עם מערכת אנדרואיד בהתקנה מקומית ע"י גיל-קאר. ברכב יש כרטיס סים לשנה חינם עם חבילת data, ומותקנים בה ווייז, פנגו, ורדיו אינטרנטי. כמו כן ברכב יש כניסת USB דרכו אני יכול לנגן מוזיקה מהמערכת גם כן. מה שחסר לי זה יוטיוב. האם ישנה אפשרות להתקין במערכת אפליקציית יוטיוב? אין במערכת אופציה להגדרת חשבון גוגל ואין במערכת חנות אפליקציות. איך והאם ניתן להתקין יוטיוב. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
נניח שהמוזיקה שהצטברה אצלי הגיעה לנפחים שחורגים בהרבה מאוד מהנורמה ואני מעוניין שכולה תהיה נגישה לי ברכב. אני מניח ש-CAR PC זו אפשרות אחת. האם יש עוד אפשרויות ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בשבועיים הקרובים אמור לרכוש פיאט בראבו. איכות הסאונד חשובה לי מאוד כך שאני מתכוון לרכוש מערכת ממש בסמוך לקניית הרכב. בגלל היותי סטודנט התקציב יחסית מוגבל. מעוניין לרכוש את המערכת מולטימדיה הבאה: Pioneer AVHX5850BT מאלכסנדר בת"א ב-1700 ש"ח. נתקלתי בכמה המלצות כאן בפורום. יש מערכת מולטימדיה אחרת שיכולה להתחרות מבחינת תכונות\איכות בסביבות 2,000 ש"ח? הזמנתי כבר מתאם 2DIN לרכב ככה שחסכתי עוד כמה שקלים. בנוגע לרמקולים, להבנתי הגודל 6/9. חשבתי על תקציב דומה לשל המולטימדיה - 1500-2000 ש"ח. כמה יעלה לי קומפוננטים, מגבר וסאב שיספקו צליל ערב לאוזן? אין צורך בעוצמה חזקה בכלל. האם סאב ומגבר נחוצים? האם יש צורך בניתוק של הרמקולים בדלתות האחריות והת…
הודעה אחרונה מאת איתמר123, -
- 1 תגובות
- 956 צפיות
שלום, אני מחפש לקנות ולהתקין HU של פיוניר. ראיתי בזאפ את החנויות הזולות(במקרה שלי היחידות) שהם "על גלגלים", בומבי ואלכסנדר. יש להם גם ביקורות מזעזעות כך שמפחיד להתקרב לשם. למישהו יש נסיון איתם? או יכול להמליץ על חנות באזורים שרשמתי? אם יש שרשור דומה שפספסתי אז אשמח ללינק. תודה.
הודעה אחרונה מאת yaniv16,
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 1,607 אורחים (הצג רשימה מלאה)