Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ לך לקנות מכשיר של חברה מוכרת ולא איזה מותג סיני , כמו פיונר קנווד וכו״, לא הייתי משלם 370 דולר לפני מיסים על מכשיר סיני

פורסם

תלוי מה הבן אדם מחפש, שייראה מקורי ומערכת אנדרואיד מלאה עם ממשק מתקדם בפי כמה מכל הפיוניר והשאר או שהוא מכוון לסאונד ואיכות סאונד, כביכול.

פורסם (נערך)

מאיזו בחינה הכל עובד? המערכת עובדת אחלה, לא ברור לי מה השאלה.

ברור שעובד כמו שצריך והכל אחלה.

מה מתקדם? אנדרואיד 5.1 עדכני שזה בתכלס מאוד נחמד.

*** לא חסר ביקורות ברשת על היחידות של JOYING ו EONON, אתה יכול לחפש, זה יקל עלייך ואתה תראה, שהכל עובד יופי.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם
בדיוק, מספר אנשים הזמינו כולל אני עצמי, הגיע עם חברת שילוח, בין אם זה FEDEX או משהו אחר.

מאוד מוזר מה שהיה לך, שמת לב שהזמנת מהאתר הגלובלי ולא האתר של UK לדוגמא?

תנסה להזמין שוב, לא אמורה להיות בעיה בכלל.

שלחתי להם מייל ממשתמש אחר לגבי השילוח ושוב אותה תשובה - שולחים בדואר רגיל

אגב, כמה שילמת בארץ מיסים?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

משלמים מיסים מלאים 31 או 33 אחוז תלוי, בהתאם לטבלה כמובן כיוון שמדובר על מכשיר DVD לרכב שזה אומר מע"מ + מכס וגם בגלל קטגוריית המחיר.

פורסם
ממליץ לך לקנות מכשיר של חברה מוכרת ולא איזה מותג סיני , כמו פיונר קנווד וכו״, לא הייתי משלם 370 דולר לפני מיסים על מכשיר סיני

אז תכנס לשרשור עדכון על ה EONON ותראה, פתחתי את היחידה, יש סוגי שבבים, מפרטים טכניים ודברים מעניינים.

אתה מדבר כאילו הפיוניר והקנווד וכל השאר לא סינים?, בחייך, לפחות תהיה אמיתי עם עצמך.

וזה לא 370$.

פורסם
משלמים מיסים מלאים 31 או 33 אחוז תלוי, בהתאם לטבלה כמובן כיוון שמדובר על מכשיר DVD לרכב שזה אומר מע"מ + מכס וגם בגלל קטגוריית המחיר.

טוב רציתי לעדכן שהמערכת הגיעה ושאלה חשובה, איפה באיזור חיפה אני יכול להתקין אותה?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

• תוכן חדש...