Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב או לא - הפתרון של טימור הוא פתרון מעולה סה"כ ולמשך חודש החל ממחר יש לך הורדה חינמית לקרנל שלו אז למה לא.

אני כרגע שוקל בכובד ראש AMAS2 של מוסקוני ואז אני בעצם חופשי להשתמש בכל סמארטפון, טאבלט, פאבלט שחפצה בה נפשי ולגבי נפח ואכסון - אני כרגע מסתפק בלי שום בעיה ב256 גיגה למשל כי אני מסתפק בMP3 בדחיסה ל320 ולא, אני לא מעוניין כרגע לפתוח את תיבת הפנדורה הזו - איש באמונתו (ידיעתו) יחיה.

הביט פליי - למיטב ידיעתי אודיסון עובדים על שחרור עדכון גרסא שיוסיף לו את כל הפיצ'רים החסרים בו אבל בסופו של דבר זה פתרון שמאלץ אותי לעבור בין מקורות כשאני רוצה לשמוע רדיו למשל או לקבל את כל החיווים של הרכב וזה לא ממש מוצא חן בעיניי.

חשבתי לשלב בין BIT PLAY לAMAS2 (חילול קודש אני יודע - מיזוג של שני מתחרים איטלקיים אחד עם השני) אבל שוב, זה לא הפתרון שאני באופן אישי מחפש.

כרגע נראה שהפתרונות העיקריים לפותח השרשור הם CARPC, טימור על בסיס נקסוס 2013 או טאבלט מבוסס WIN10 או טכנולוגיית ענן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא חושב שיש לי את היכולת להבחין בין 320 לפלאק אבל חלק לא קטן מהמוזיקה אצלי היא FLAC ואני פשוט מתעצל להמיר אותה.

מוזיקה בענן לא באה בחשבון כי אני אוהב שהכול נגיש מקומית.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

תמיר ל320 עם תוכנה מקצועית כמו DBPOWERAMP ותהנה מחסכון משמעותי במקום - זה פשוט מיותר להחזיק טרות ברכב.

אם יש לך מחשב OCT CORE - זה רץ במקביל על כל שמונה הליבות - אתה לא מבין איך הדבר הזה טס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הפתרון של מוסקוני הוא אופטי, בין המקלט שלהם לפרוססור זה אופטי. מיחידת הראש למוסקוני זה bt

אין כאן המרה לאנלוגי, אז כן, אני מאמין בפתרון.

Pioneer TS-X150

פורסם

אין המרה לאנלוגי, אבל עדיין החלק הכי חשוב שהוא המידע שעובר בפעם הראשונה מהנגן למקלט הוא בצורה אלחוטית, אין עיבודי מידע?

אין פגיעה במידע בעקבות דחיסה של הBT?

נראה שחלק מהאנשים די מרוצים מהפתרון, אם לסמוך על SIS אז המוצר מדהים.

התכנון שלי הוא להשתמש בטאבלט כמקור, וזהו פתרון מעולה שחוסך המון כאבי ראש.

פורסם

ממה שקראתי על הAMAS קצב העבודה שלו מאוד גבוה - זה בעיקר טלוי בגרסאת הBT של הסמארטפון שלך אבל מכל מה ששמעתי עד היום שעבד בסטרימינג דרך BT - לא חוויתי בעיות.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...