פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
יש בבעלותי מולטימדיה premier dm6500p ברכב אני מעוניין לחבר את הטלפון לבלוטוס אך הוא דורש סיסמא לא הצלחתי לתפעל את זה ולא מצאתי הדרכה איפה שהוא מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת amir_a, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, ברשותי יונדאי לנטרה שנת 2000, מסתמן כי הרמקולים האחוריים שלי נשרפו.. כנראה בגלל הגיל אלו רמקולים 6X9 לפי הבנתי מחפש רמקולים לא יקרים כדי להחליפם. מחפש משהו ממוצע שישמעו בו טוב, לא איזו מערכת הגברה אשמח לעזרתכם! תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 8 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
[h=2]אז ככה יש לי מולטימדיה של טרגייט בקיה פיקנטו.[/h] אתמול בלילה המגבר שלי משום מה הפסיק לעבוד,בדקתי פלוס ומינוס הם היו בסדר הבנתי שזה ה REM . פתחתי את הקדימה ובדקתי שהכל מחובר טוב עם רב מודד. מפה לשם פתאום המערכת לא נדלקת בכלל לא מגיבה. בדקתי עם רב מודד אם יש מתח מהחיבור של הפלוס שמתחבר למערכת ויש!. בדקתי את הפיוז שעל המולטימדיה והוא תקין,בדקתי את הקופסת פיוזים וגם שם תקין. מה עוד אפשר לנסות לפני שאני הולך למישהו שבטוח ישחט אותי במחיר? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום לכולם התחדשתי ביום שישי בספורטאז חדשה מהיבואן קיבלתי את המולטימדיה שלהם. יש לי שאלה בנוגע לנקודת גישה לאינטנרט עבור המולטימדה. הבנתי שזו מערכת אנדרואיד, השאלה שלי אם דרך האייפון אפשר לתת נקודת גישה למולטימדיה האנדואיד ברכב והאם יש אפשרויות נוספות לתת לה אינטרנט כי הבנתי שאין מקום לכניסת סים תודה
הודעה אחרונה מאת Or Elgavi, -
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
שבוע טוב ! אני מעוניין להתקין בהונדה שלי דאבל דין תואם מקור שמחליף את הטייפ המקורי ויחידת הפיקוד של המזגן.. למישהו יש ניסיון עם המכשיר ויכול להמליץ או לא להמליץ? הבנתי שיש לו איזשהי בעיה שבשמש לא רואים את המסך טוב.. מישהו יודע אולי אם זה נכון?
הודעה אחרונה מאת Moti6070, -
- 0 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
אהלן, 2 הרמקולים הקדמיים שלי הם של hertz 120w כל אחד ויש לי מגבר של פיוניר 2 יציאות של 35w כל יציאה. הווליום מגיע עד ל30 ואין כ׳׳כ שינוי שאפשר להבחין בו בין 23-24 ל30, השאלה היא האם זה אומר שהרמקולים מנוצלים על ידי המגבר? שנית, במידה ואני אתקין מגבר של 580w 4 יציאות, כלומר 175w כל יציאה, זה יכול לגרום לנזק ברמקולים? בכל זאת, הרמקולים עצמם נותנים 120w. תודה.
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
- 3 תגובות
- 722 צפיות
שלום קניתי שבוע שעבר seat Ibiza 2016 fr שאני מתחבר עם הבלוטוס אפשרות למעלה להיכנס לתיקיות ולרשימות השמעה אבל כשאני לוחץ למשל על תיקיית היוטיוב לא מופיעים השירים שיש לי ברשימת השמעה של היוטיוב בפלאפון (אייפון) וכה זה גם בסאונדקלאוד וכו'...איך יוצרים או מסנכרנים את רשימות ההשמעה שיראו על המסך ברכב?
הודעה אחרונה מאת ReZ0, -
- 0 תגובות
- 519 צפיות
היי רציתי לשדרג רכב שקיבלתי עם רדיו דיסק בלבד. מצאתי פנל שלם לדגם 2015-2014. יש לי דגם 2013 ופנל נראה אותו דבר. מישהו יודעה העם פנל קדמי השתנה בין 2013 ל 2015 , או לחלופין מישהו התקין מכרכת מולטימדיה דומה ? https://www.aliexpress.com/item/Quad...999.264.aH2iI3 תודה
הודעה אחרונה מאת Outlander13, -
אז ככה כל אחד יכתוב איזה אוטו יש לו, מאיזה שנתון וכמובן איזה מידה יש לו בדלת הקדמית(אם יש מקום בדלת האחורית או במקומות אחרים אז בבקשה). לי יש פיאט פונטו אקטואל 2005 והמידה מקדימה היא 6.5 אינץ', ומאחורה(לא על הדלת אלא ליד המגש מאחורה) 4 אינץ'.
הודעה אחרונה מאת guy858, -
- 0 תגובות
- 865 צפיות
רכשתי לאחרונה מערכת סטריאו אנדרואיד לרכב מדגם road rover imx51_bbg הגרסה שלי כרגע היא 2.3.4 והייתי מעוניין לשדרג ל 4.4.4. האם זה בכלל אפשרי ואם כן יש למישהו מושג איך עושים את זה? הגרסה של המכשיר מיושנת ורוב האפליקציות לא פועלות עליה תמונה של פרטי המכשיר: http://www.siz.co.il/my.php?i=2zjvgmmyndrk.jpg
הודעה אחרונה מאת Shaked David, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, רכשתי איביזה סטייל והוצעה לי חבילת WAZE ומצלמת רוורס בעלות כוללת של 4,500 ש"ח. לאחר מיקוח, הורד המחיר ל 2,700 ש"ח עבור שניהם+חיישני רוורס מתנה. ברצוני לדעת האם למישהו יש את חבילת ה WAZE והוא מרוצה ממנה? האם החבילה שנעשית בהתקנה מקומית בגיל קאר לא פוגמת במערכת ובתוכנת היצרן? האם נכון שהאודיו של ה WAZE יוצא מרמקול ייעודי שמתקינים ולא מהרמקולים של הרכב? תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת d300, -
- 0 תגובות
- 597 צפיות
בבדיקה שערכנו מסתבר שלא מדובר בנושא דחוף באמת. סה"כ בעיה באודיו ברכב. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?194440-%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99%D7%95-%D7%9E%D7%A8%D7%A5-2014
הודעה אחרונה מאת GaLel, -
- 2 תגובות
- 872 צפיות
שלום לכולם , אני הזמנתי טויוטה , כרגע יש ליבואן מבצע מערכת ניווט מבוססת אנדרואיד במחיר של 990 ש"ח, האם ישנם דרכים להשיג את זה בזול יותר או ששוה להזמין את זה דרך טויוטה ? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת HOLLANDE, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. מבקש המלצה לדאבל דין עד 2500 שח אפשרי למתוח קצת את התקציב במידת הצורך בלבד. הדאבל יורכב בהונדה סיויק 2010 . בהמשך יחוברו גם שער הרכיבים כגון מגבר קומפוננט חדש וסאב. הדברים החשובים הם שיהיה איכותי במידת האפשר מבחינת הסאונד . ממשק קל (מתחבר לפיוניר). אפשריות חיבור שונות כגון גי פי אס מהפלפון למכשיר. אשמח לשמוע את דעתכם.
הודעה אחרונה מאת shapin, -
- 9 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לחברים כאן, רכשתי ביום שישי האחרון קיה פיקנטו ומאז האוזניים שלי מדממות. ברור לי שחובה להחליף את הכל. התקציב הוא סביבות 4000 ש"ח ויש לי כמה דברים שמעניינים אותי. א. אין פקדי שליטה מההגה ברכב. ראיתי שכן ניתן לרכוש כאלה במחיר די נמוך (סביבות 250 ש"ח) באיביי. האם ניתן לרכוש פקדים כאלה, ולחבר אותם למערכת אנדרואיד שארכוש בהמשך? ב. מאוד חשוב לי שיהיה WAZE במערכת המולטימדיה וגם YOUTUBE. מה עלי לרכוש כדי שאוכל ליהנות מהאינטרנט ברכב? ג. איזה סט קומפוננט שווה לרכוש, כדי שאוכל לשמוע בכיף? האם התקציב יספיק גם עבור רמקולים אחוריים? לעזרתכם אודה, דודו.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, יש לי כרגע מגבר 5 ערוצים של JVC שמגביר את כל המערכת (קומפוננט,6X9,סאב) אני מעוניין שלסאב יהיה מגבר משלו (מונובלוק) ואשמח מאוד לעזרה שלכם בבחירת המגבר. * חשוב מאוד מגבר שלא ידועים בו תקלות כלשהן ושיחזיק מעמד לטווח ארוך במידה ובעתיד אני אחליף סאב. הסאב שהמונובלוק יגביר הוא: Alpine SBG-1224BP * חשוב שהמגבר יהיה קטן ולא יתפוס הרבה מקום, תקציב סביבות 1600 שקל. כמה אפשרויות שראיתי וצריך את עזרתכם בבחירה, אולי בכלל יתאים לי משהו אחר שלא ברשימה. Cerwin Vega B51 Alpine MRV-M500 JBL GTO751EZ Rockford Fosgate prime R1000-1D - - - - - עוד שאלה קטנה זה בקשר לזה שיהיו לי מגברים ברכב, צריך כבל מתח? יש לי כרגע כבל שיו…
- 1 תגובות
- 846 צפיות
איך מפעילים את הMirror link (ההשתקפות של מסך הטלפון במערכת מולטימדיה של הרכב) ? הרכב מיצובישי פאג'רו 2016 הפלאפון גלקסי s6 איך מפעילים? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת eli669, -
- 2 תגובות
- 766 צפיות
[h=2]החלפת רמקולים מקוריים טוויט+מיד בדלת הנהג -לזוג חדש +קרוסאובר[/h] השאלה שלי, איך מחברים את הקרוסאובר ליחידת ראש המקורית, והאם יהיה שיפור בסאונד? או שעדיף לקנות זוג רמקולים טוויט ומיד "רגילים" לא קומפוננט ולחבר אותם פשוט במקום הקיימים? העניין שיש ברשותי קומפוננט של boston 60 rms והיחידת ראש מוציאה 40 מקסימום.
הודעה אחרונה מאת nimo, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לחברים, בחיפוש נתקלתי בחברות הבאות: CLIFFORD , VIPER , מצמן, רב בריח, גארד. להבנתי, מצמן, רב בריח וגארד דומות מאות באיכותן וביכולות הפונקציונליות שלהם, האם בכל זאת ישנה עדיפות לאחת משלושת החברות האלו? וייפר וקליפורד, נראות בליגה משלהן מבחינת פונקציות נוספות ומרובות, אך להבנתי התקנתם מורכבת יותר ואינני בטוח עם הפונקציות שמציעות רלוונטיות לגבי. אבקש עזרה למציאת אזעקת ביפר שתתאים לצרכי: 1. שלט עם צג ברור, ובטריה שמחזיקה מה שיותר 2. אפשרות לשימוש בטלפון הסלולארי כמחליף את שלט האזעקה, על שלל תכונותיו, קראתי שאפשרות זאת קיימת באזעקות גארד וקליפורד אך לא הבנתי אם שירות זה כרוך בתשלום קבוע כשימוש באפליקציה. 3. אפשרות כיוון מתקדמות לרגישות מג…
הודעה אחרונה מאת admtaynov13?, -
-
- 1 תגובות
- 891 צפיות
קניתי מולטימדיה zed-zi633m ' הטכנאי טען שיש שם שני חוטים שהוא בטוח לאן הם מתחברים, מישהוא יודע איפה אפשר למצוא שרטוט כזה ? תודה גדי
הודעה אחרונה מאת kashat8, -
רמקולים לגולף
מאת noviz75- 1 תגובות
- 883 צפיות
בוקר טוב קניתי גולף 2001 אתמול ובאמת שהכל מצויין חוץ מהרמקולים שאחד מהם לא מחובר בכלל והסאונד בלי קשר הוא חצי כוח.. רציתי לדעת כמה השקעה אני צריך לשים מערכת חדשה כולל התקנה בשביל משהו שיהיה סביר פלוס לא צריך להיות מטורף.. תודה רבה המשך יום מצויין. *אם משהו מכיר מקום אמין ועם מחירים הוגנים בירושלים אשמח לדעת.
הודעה אחרונה מאת chaimb, -
- 3 תגובות
- 807 צפיות
השאלה שלי, איך מחברים את הקרוסאובר ליחידת ראש המקורית, והאם יהיה שיפור בסאונד? או שעדיף לקנות זוג רמקולים טוויט ומיד "רגילים" לא קומפוננט ולחבר אותם פשוט במקום הקיימים?
שלום לכולם, האם אפשרי להרכיב מערכת חזקה 3 חלקים אקטיבי עם ציוד חדש (ללא ראש) סאב 1 בתקציב של 10K ?? באיזה ציוד משתמשים בשביל להוציא סאונד חזק ?? כי מהניסיון הקטן שיש לי מורלים, הרצים, פוקלים, אודיסונים וכו' לא מספקים תסחורה . (פשוט רמקולים דיי חלשים ) איזה חברות מיצרות רמקולים חזקים באמת ??
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן חברה, מה דעתכם על המערכת הבאה: https://www.aliexpress.com/item/100-New-universal-Car-Radio-Double-2-din-Car-DVD-Player-GPS-Navigation-In-dash-Car/32271120913.html?spm=2114.13010308.0.0.d6arSC התקציב שלי מאוד נמוך ולכן זה בערך מה שאני יכול לקנות, השאלה אם שווה את הכסף? או שזה סתם לזרוק לפח? מה שחשוב לי זה דיבורית בלוטוס, שמיעת מוזיקה דרך בלוטוס, AUX אלו הדברים המרכזיים. מעדיף דאבל דין ולא סינגל בגלל שזה יותר מרשים ונראה טוב יותר. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת meho118, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 715 צפיות
עזרא | יש | פה | http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?194440-%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99%D7%95-%D7%9E%D7%A8%D7%A5-2014
הודעה אחרונה מאת meho118, -
- 0 תגובות
- 761 צפיות
היי אני מחפש להתקין מסך תומך אנדרואיד ברכב, שמתחבר לפלאפון אלחוטית עם הכניסה לרכב ויש בו וויז, gps, שליטה במוזיקה, דיבורית. אני לא מתמצא בעניין אז אני אצרף סרטון. אגב אם הידע שלי ברכבים נמוך אוכל להתקין לבד ? זה דורש שינויים פיזיים ברכב ?
הודעה אחרונה מאת ezana9, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מעוניין להתקין מערכת חדשה לסוזוקי קרוסאובר, חיפשתי המון באינטרנט ולא מצאתי מה גודל הרמקולים הנדרש... מישהו יודע? *לצערי כשקנו את הרכב קנו לו את המערכת טאצ' המסריחה שבאה בשדרוג של סוזוקי... כך שאני לא מחפש להחליף h.u כרגע... בנוסף אני יכול להשקיע בסביבות ה-3000 שקל... זה יספיק לשדרוג משמעותי? שווה להתחיל עם הסיפור הזה בשביל השיפור באיכות שהתקציב הזה יביא? יש למישהו פה המלצות לגבי מקומות טובים להתקנת מערכת רמקולים באזור חיפה? (גם לנסוע קצת יותר רחוק לא יפריע לי) עדיף מבעלי ניסיון... יש למישהו פה המלצות לגבי מקומות טובים להתקנת מערכת רמקולים באזור חיפה? (גם לנסוע קצת יותר רחוק לא יפריע לי) שמעתי על אוטוס הם טובים?
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 0 תגובות
- 785 צפיות
שלום לכולם קניתי אלפה רומאו גולייטה 2012 והרכב מגיע עם מערכת ישנה. צריך המלצות למערכת מולטימדיה עד 3k ומצלמת רוורס תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת almogb, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן, המערכת המקורית ברכב של אבי (עם הציינג'ר הפנימי) מתחילה לזייף. מצאתי כמה מערכות דאבל-דין מותאמות ונתקלתי גם בשרשור הישן הזה. הדגם הוא פרימיום, אני יודע שהוא כן מגיע עם מגבר כלשהו (מתחת למושב?) ואני כן רוצה שהמערכת החדשה תתואם לכל הקיים ברכב. האם יש משהו ספציפי שאני צריך לחפש? חשוב בעיקר מסך טאצ' גדול וממשק כמה שיותר ידידותי ונוח. התקציב הוא סביב ה-3500. ומתקינים באזור זיכרון יעקב עד חיפה ? תודה.
הודעה אחרונה מאת BMW, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
התקנתי מערכת מולטימדיה לפני כמה חודשים אחרי התנעה היא נפתחת לאט, כלומר כמו שמדליקים פלאפון. (בערך דקה וחצי) ראיתי במכוניות אחרות בעת ההתנעה נדלקת תוך שניה המערכת אנדרואיד ומוכנה לפעולה , רדיו , GPS מוזיקה וכו איך אני עושה את זה אצלי שיפתח מהר ?
הודעה אחרונה מאת Ron Poh,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,418 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Nico62
- שחר 1
- Derish
- yoav911gt2
- דובצע
- איציק נ.
- Itzik-b
- yahaga
- srool
- discoTD5
- גולדן191
- Aviady001