פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,399 נושאים בפורום הזה
-
כל מכשירי Kaier
מאת R8082- 0 תגובות
- 980 צפיות
שלום חברים רציתי לדעת עם מישהו מכיר את הבעיה שכל מכשיר מולטימדיה עם תמיכה ב Kaier לא משדרים תמונה איכותית למסכים האחורים אשמח לעזרה בנושא תודה
הודעה אחרונה מאת R8082, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
השתמשו שנתיים ברדיו דיסק הזה( Pioneer DEH4550BT) מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 584 צפיות
שלום חברים, יש לי סיאט לאון שנת 2011 - ואני די מתחרפן שברמקולים שלה אין נמוכים וגם הגבוהים נחתכים .. אני לא שומע בווליום אבל בגלל שהג'וב השני שלי הוא מוזיקאי אז אני ממש מתבעס ובמיוחד כשאני נוסע וצריך להוציא שיר משמיעה כשאני עומד בפקק או לזכור תפקיד שבקושי אפשר להבין. איזה רמקולים לא יקרים מידי אבל עם full range או כמה שיותר קרוב לשם אתם ממליצים? כמה תעלה לי התקנה? על איזה מקום אתם ממליצים? תודה מראש!!
הודעה אחרונה מאת OneCrow, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 902 צפיות
היי.. יש לי רכב מסוג טויוטה אוונסיס 2009, ואני מעוניין לשדרג במעט את איכות השמע מבחינת עוצמה ואיכות צלילים. אני לא מחפש משהו "מטורף", מעוניין בשדרוג של 15-20 % +- ולכן חשבתי להמנע מהוצאות מיותרות ולהוסיף רק מגבר+סאב.. האם הוספת מגבר + סאב למערכת מקורית של הרכב ורמקולים מקוריים יניבו תוצאות טובות ב 15-20% מהקיים? במידה וכן אשמח להמלצה לסאב בעל צלילים "עדינים" (הבנתי שרוקפורד כאלה) + מגבר. עד 1700. תודה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו עשה התקנת מערכת אודיו למאזדה 3 והחליף חוטים לרמקולים ? יש דרך לעשות את זה יפה? הכוונה במקום החוטים הקיימים ? ובלי חורים, או להצמיד לשרוול הקיים. תודה.
הודעה אחרונה מאת george, -
מגבר מתאים לסט
מאת ted9- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי.. אני "מרכיב" לי סט שמע לרכב ואני לא מבין בנושא המגברים. הסט: קומפוננט "6.5 HERTZ ESK 165.5 300W - 100W RMS סאב וופר עם תיבה מקורית Rockford Fosgate R1-1X12 400W - 200W RMS אני צריך מגבר שמתאים לזה עד 700 ש"ח. אשמח לעזרה, תודה
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
אהלן חברים. אני כרגע רוצה לקנות רמקולים חדשים קדמיים לרכב שלי איביזה MK4 3 דלתות גודל 6.5 אינטש. ואני לא יודע כל כך איך לבחור. אמרו לי לחפש רמקולים שהיחס בין הוואט לrms נמוך וככה נמדדת האיכות שלהם. מצאתי רמקול של jbl 180watt 60rms יחס של 3. רמקולים של פיוניר 230watt 40 rms שהיחס לא כל כך טוב. ואפילו אחד של 180 WATT על 90 RMS. יחס של 2 הייתי רוצה לדעת יותר מה הrms וה watt משפיעים באמת. ואיך באמת לבחור רמקולים טובים. תודה רבה רבה לעוזר/ים אני יעריך את זה מאוד, למי שיש זמן אני אודה לו אם ידבר איתי בפרטי על זה לעומק העניין
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי, אז עשיתי שינוי במערכת, בתקווה שאגע בשמיים אך כעת יש כמה בעיות, החלפתי את הHU-ECLIPSE שלי למע' אנדרואיד! (למה כי הוא עשה בעיות ורציתי מסך וחידושים.. ) כנראה שזו טעות מס,1. והוספתי את ה BIT1 -של אודיסון.. בתקווה לשפר סאונד, ולכפר על הHU-ANDROID ה"לא איכותי" . מפה התחילו לי מס' בעיות: 1. נוספו רעשי מנוע, עבדו על הרכב כיומיים שרפו ולא נעלם הרעש. הציעו לי אולי להחליף מכשיר שממיר RCA לכבלים רגילים. לא יודע איך זה ישפיע על העסק. אבל נגיד שזה "לא מטריד אותי" . 2. רק לאחר שהכל הותקן, וכוייל, הסתבר לי שכעת אין לי אפשרות כלל לבצע כיולים וחיתוכי סאונד לפי רצוני- נאמר לי שרק אם אעבוד בצורה אקטיבית אז תהיה אפשרות שליטה על חיתוכים. 3.ה HU של NI…
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לחברים, האם ישנם מקורות שניתן לשלוט בפונקציות במכשיר ע"י הטלפון, כולל החלפת שירים ותיקיות? האם המקור צריך להיות גלוי בשביל שליטה כזו? באתר של פיוניר כתוב כך: If you have a compatible audio player device that also features built-in Bluetooth, you have the ability to wirelessly stream (A2DP) and control audio (AVRCP) to the receiver. מה כולל המונח AVRCP?, האם למישהו ישם ניסיון ספציפי עם מכשיר זה? תודה לעונים!, דופו
הודעה אחרונה מאת shapin, -
-
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום . ברשותי רכב מסוג פורד מונדאו 2010 , לא מזמן התקנתי סטריאו לרכב : HU : Alpine U92BT Amp : Rainbow beat 4 components : rainbow dl-c6.2 SubW : rainbow 12" מבקש עזרה בכיוון הקרוסאובר תדרי חיתוך עבור הסאב וכו'. תודה מראש.
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לפני כמה זמן קניתי דיבורית bluetooth קבועה והחלטתי שאני רוצה להתקין אותה בעצמי. קניתי באיביי ערכת כלי פלסטיק לפירוק פאנלים ברכב (ראיתי שהדעות חלוקות לגבי הערכות האלו ויש אנשים שחושבים שזה זבל) שהגיעה אתמול. עכשיו לא כל כך ברור לי איך עובדים עם זה, יש שם איזה חמישה כלים, כל אחד בצורה קצת שונה אבל בבסיס זה בסך הכל מין לום קטן מפלסטיק. וכמובן שאין הוראות. השאלה שלי היא איך אני יודע באיזה מהכלים לבחור ? איך יודעים מה מתאים לפירוק של מה או שזה לא ממש משנה ? תודה Sent from my A0001 using Tapatalk
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
רכשתי פיאט בראבו 2010 בדרגת אבזור סטנדרטית, ואני רוצה לשדרג את המערכת. אני שומע בעיקר האוס ואפליפטינג, וחסר לי בס. אני חושב (ותקנו אותי אם אני טועה) שאין סיבה להחליף את הHU המקורי, ורמקולים יספקו אותי. קודם כל, אלו רמקולים כדי לרכוש ? האם לשדרג את הרמקולים הקדמיים אך לוותר על צליל מאחורה ? מותקנים רמקולים בדלתות האחוריות, והם דיי חלשים. האם ללכת על 6X9 על המגש או להחליף את הרמקולים בדלתות ?
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 2 תגובות
- 878 צפיות
שלום לפורום הנכבד. יש לי טויוטה קורולה שנת 2007 ואני מעוניין להחליף לה את המערכת (רדיו וcd בלבד) במערכת שקיבלתי מחבר (הוא החליף את המערכת שלו ונשארה לו הישנה). המערכת החדשה היא מקורית של יונדאי טוסון 2016. האם היא תתאים בגודל? האם חוץ מגודל יש עוד פרמטרים, שיכולים לא להתאים, שעלי לקחת בחשבון (למשל מתח)? אשמח אם תוכלו להפנות אותי לשרטוטים או קבצים המציגים את הגדלים של ההתקנות ברכבים השונים. תודה מראש על העזרה.
הודעה אחרונה מאת george, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כותרת מה אתם חושבים על הדגם האם הוא כדאי? כמובן מארה"ב
הודעה אחרונה מאת Charger1970, -
- 1 תגובות
- 709 צפיות
שלום, ברכב הנל, רמקול מקורי מזמזם, כשמגבירים בערך ל19 במערכת המקורית.היום החלפתי לרמקול אחר תקין ,ושוב מזמזם.אחר גיליתי שהרמקול בדלת האחורית של אותו הצד לא עובד כלל! השאלה אולי זה בגלל זה מזמזם? אם אחליף לרמקול חדש בדלת האחורית, הקידמי יפעל טוב? תודה!! ושאלה אחרת, הרמקול המקורי הוא 25 ואט. הקידמי שהוחלף 60 ואט rms. המערכת עצמה יכולה לגרום לו לנצל את כל ה60 ואט? או תגביל אותו?
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 2 תגובות
- 740 צפיות
שלום לכולם. יש לי ברכב דיבורית bt של מוטורולה מדגם t603. לפני כשבועיים החלפתי סללורי לאייפון 7 ומשהו בינהם כנראה לא עובד טוב.. בכל רצף שיחות הם מאבדים אחד את השניה ודיי מוציאים אותי מדעתי.. יש לציין שלפני זה היה לי אייפון 5s שעבד בצורה מושלמת עם הדיבורית הנ״ל. אשמח אם למישהו תהיה הצעה לפיתרון כלשהו ואם לא אז אשמח לתשובה בהמשך לעניין הבא. מחיר של דיבורית bt נורמלית הוא כ300-400 שח.. כמעט זהה למחיר של רדיו דיסק שתומך bt מחברה נורמלית. אולי עדיף לוותר על רכישת דיבורית ופשוט להחליף ברדיו תומך bt? או שהמערכות רדיו האלה לא יספקו את צרכי הדיבור/דיבורית שלי? תודה מראש! שגב
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 16.7 אלף צפיות
לאחר התייעצות בפורום החלטתי לרכוש את הדיבורית,ואת ההתקנה החלטתי לבצע בעצמי. ההתקנה הייתה מאוד פשוטה 4 חוטים שחיברתי לצמה של הר"ד פלוס,מינוס,סוויץ,ומיוט(עדיין לא חובר לר"ד). פרט לכך היה לי מאוד חשוב לשמור על אסתטיקה ולא לפגוע בפלסטיקה של הרכב. את המוח מיקמתי מאחורי הקונסולה מכיוון שלא מצאתי מקום מתאים לקבע אותו. אני מאוד מרוצה מהדיבורית היא מתחברת למספר מכשירים,איכות השמע מאוד גבוהה,ומשיחות שביצעתי עם אנשים נאמר לי שאני נשמע מצויין. בנוסף לכך לאחר מספר הגדרות בפלאפון הצלחתי להשמיע אפילו את הוראות הGPS ברמקול. החיסרון היחיד שמצאתי בה הוא שהחיוג הקולי לא תומך בכל המכשירים (אך ידעתי זאת מראש), ולא מקבלים עם הערכה עריסה לפלאפון למרות שהבנתי שככה זה ברוב הדיבוריו…
הודעה אחרונה מאת Rata, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי פורד פוקוס 2008 עם רדיו מקורי. קיבלתי מולטימדיה של בלאופונקט והחלטתי להתקין. התקנה פשוטה, בלי מסכים אחוריים ומצלמת רוורס. רק רדיו וחיבור בלוטות. הזמנתי מאלי אקספרס מתאם ISO לחיבור בין הקונקטור בפורד לרדיו. חיברתי, הכל נראה בסדר, הכל עובד ויש שמע ברמקולים, אבל - אין שליטה בווליום. הכפתור לא מגיב. תקוע ברמה מסוימת וזהו. ניסיתי reset to factory settings, חפרתי בהגדרות, ביטלתי את כל האופציות של SWC. שום דבר לא השפיע. השאלה שלי - האם יכול להיות שאיזשהו חיבור לא נכון משפיע על יכולת השליטה בווליום https://www.aliexpress.com/item/Car-Stereo-ISO-Radio-Plug-For-Ford-Focus-Fiesta-Fusion-Mondeo-C-Max-Transit-Kuga-Lead/32574099409.html?spm=2114.13010608.0.0.pVOjTq
הודעה אחרונה מאת mottilevy, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 972 צפיות
היי חברים ובחרות. אני רוצה לשדרג את הרמקולים המקוריים אצלי ברכב בזוג רמקולים רגילים סבירים במקום הרמקול המקורי העלוב הקיים. אני צריך זוג רמקולים , קואקסיאלים , 6.5" , נצילים (יחוברו ללא הגברה חיצונית) . תחום מחיר של כ 100$ או עד 700 שח בארץ. , אפשר גם לקנות בכל מקום בעולם. יש המצלות ?
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, שואל בשביל חבר עם פורסטר 2014 שרוצה להתקין רמקולים קדמיים. ממה שהבנו רוב האנשים שמים 6.5 עם מתאם (הגודל בדלת הוא 6*9) עכשיו כשהוא חיפש מורל טמפו הוא ראה מורל טמפו אולטרא בגודל 6*9 (עדיין קמופוננט). מה דעתכם? למישהו יש נסיון עם הנ"ל. למישהו יש נסיון עם פורסטר? תודה!
הודעה אחרונה מאת iamdudi, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
היי חברים, מכרים וחברי פורום יקרים. מי יכול להגיד לי בודאות מה מידות הרמקולים המקוריות סטנדרטיות (בלי לעשות שינויים) בהונדה סיוויק שנת 2010 ? תודה והמשך יום מצוין לכולם.
הודעה אחרונה מאת etshani, -
-
- 1 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום רב חברים. ברשותי קורסה 2012 בעלת מערכת מקורית. המערכת ללא חיבור Aux אלא רק אפשרות של כניסת דיסקים. השאלה שלי היא האם יש לי איזשהיא אפשרות לחיבור Aux במערכת או שהאפשרות היחידה שלי היא החלפת המערכת. תודה חברים
הודעה אחרונה מאת Felicia, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 732 צפיות
בחיפוש בגוגל , ישנם כאלה שטוענים שיש וכאלה שאומרים שאין. אצלי יש את האופציות הבאות: cd,tuner,standby. גם האופציה לאפשר את היציאה של הaux מתוך ההגדרות, לא עובדת אצל כולם. מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת bigbosf, -
- 0 תגובות
- 610 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת skuki1, -
- 0 תגובות
- 502 צפיות
אהלן, אני אשמח שתמליצו לי על רמקולים לרכב ושיפור כללי על השמע באוטו . ופשוט אני לא מבין בזה 1. איזה רמקולים אתם ממליצים ואיזה מידה ? איזה חברה? עד מחיר של 1000 שקל בכל דלת (חבר מתקין אז זה חוסך תשלום התקנה ) ואם יש לכם קישור למוצר.. שהוכל להזמין 2.פרטים מהידי שלכם לשיפור השמיעה חוץ מרמקולים?
הודעה אחרונה מאת Natimarzuk20, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מפגש אודיו מרכז הקרוב יתקיים ביום שבת, ה 5.11.16 החל מהשעה 12:30 במיקום הקבוע מאחורי אצטדיון ר"ג (בחנייה שמול הבאולינג). כהרגלנו בקודש, המפגש פתוח לכולם וכולם מוזמנים. שתייה וכיבוד קל יתקבלו בברכה. במקרה של גשם או חסימת האצטדיון לרגל משחק כדורגל ינדוד המפגש אל תחת גשר מבצע קדש שבעברו המזרחי של הקניון, מול המקדונלד'ס. **** חשוב לציין!! מי שמגיע למפגש בבקשה שינהג בזהירות גם בדרך למפגש וגם במתחם המפגש. בלי רייסים פרפורים ועוונטות. אנחנו לא מחפשים בעיות עם החוק והמשטרה. בנוסף יש הרבה הולכי רגל אז לשים אקסטרה תשומת לב. **** בבקשה לרשום מי מתכנן להגיע או לא, אין טעם לתגובות "מצטער, לא אוכל להגיע הפעם", זה רק מכביד על השרשור. שיהיה מפגש…
הודעה אחרונה מאת Alonegel, -
-
סאב עד 600 שח
מאת Felicia- 5 תגובות
- 918 צפיות
חברים אני מחפש המלצה על סאב עבור חבר, התקציב הוא 600 שח אם מעט גמישות.. הסאב יוגבר ע''י מונו של רוקפורד R-500-1
- 1 תגובות
- 612 צפיות
שלום אנשי פורום, החלטתי להשקיע בין 1000 ל-2000 שקל לשדרוג הסאונד בוולוסטר 2012. בעבר נחשפתי להמון אנשים פה שמבינים היטב בנושא ומכירים גם מתקינים שאפשר לסמוך עליהם שיעשו עבודה טובה. אשמח מאוד לעזרתכם. קצת פרטים: * מעוניין לשדרג רק את הרמקולים הקדמיים (במקום הרמקולים המקוריים) ולנתק את האחוריים. * אני מודע לכך שבוולוסטר יש עומק מוגבל ולא כל רמקוליים יתאים. * אם אפשר, יהיה נחמד להחליף את הטויטר בתוך הדלת ולא להוסיף אותו על הדשבורד. * כמובן שמגבר רלוונטי ידרש. * אני לא מעוניין בווליום גבוה - כן חשוב לי עומק ודינאמיות של הצליל (שומע בעיקר R&B, היפ-הופ ורוק). אם למישהו יש ניסיון עם וולוסטר אשמח אם יחלוק איתי (עשיתי קצת חיפוש אבל זה לא ממש ענה לי על …
הודעה אחרונה מאת shapin, -
- 1 תגובות
- 622 צפיות
אני צריך להתקין חיישני חניה מקדימה במאזדה 3 (של קוברה) ואולי גם Waze למולטימדה המקורית של הרכב (אם לא יעלה יקר)
הודעה אחרונה מאת CNX, -
- 0 תגובות
- 499 צפיות
שלום, מחפש רמקולים איכותיים שיתאימו פיזית למיקום בדלתות בלי שינויים יוצאי דופן. כל הארבעה די גמורים, מעדיף סט או סטים שלא ידרשו מגבר. האם ההמלצה משתנה אם אני חושב להוסיף סאב קטן / בינוני? תודה
הודעה אחרונה מאת iziatg,
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 1,623 אורחים (הצג רשימה מלאה)