פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
יש לי פה המון שאלות אז נסמן שיהיה נוח לענות: 1. http://www.sound-d.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=2075030&aff=Ret&utm_source=ret.co.il http://www.th-s.co.il/prod.asp?QR=on&catalogid=565 http://www.th-s.co.il/prod.asp?QR=on&catalogid=498 בנוסף יש הנחה על הקומפוננטים האלה של HERTZ: http://www.th-s.co.il/prod.asp?QR=on&catalogid=485 http://www.th-s.co.il/prod.asp?QR=on&catalogid=486 האם הם שווים 500 שקל? אני מעוניין לרכוש מערכת שלמה חדשה לאוטו (קומפוננט, סאב, מגבר ורדיו דיסק) בסביבות 2400 ש"ח, דיברתי עם המוכר בחנות הזו (טכנו חן) והוא המליץ לי עם קומפוננט של טמפו 6 לקנות את המגבר הזה: 2. http://www.th-s.co.il…
הודעה אחרונה מאת baruh443, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח מאוד לקבל עזרה בכיוון המערכת כדי לקבל את הסאונד הכי איכותי שאני יכול מהמערכת הזאת, ישבתי קצת בדקתי הגדרות אבל לפני שאני אעשה משהו שאני לא מבין בו אני קודם כל אתייעץ פה. בעתיד אני אקנה סט קומפוננט חדש לקדימה ולאחורה (פוקל\הרץ\מוראל), אבל כרגע אני רוצה להנות מאיכות מהמערכת שיש לי. קודם כל לפני הכל המגבר שלי מכוון ל 4 ערוצים במקום 5 (כשאני מעביר ל 5ערוצים האיכות משתנה לא לטובה, כל הכיוונים שרואים למטה נעשו כשהמגבר על 4 ערוצים), מהמגבר יוצאים למולטימדיה קומפוננט,6X9,סאב. המערכת שיש לי: JBL GTO 609C Kenwood PS 6985 Alpine SBG-1244BP JVC KS-AX3205D DRVN Series 5-channel הבנתי שכל מה שאני יכול לעשות במגבר עכשיו אני יכול ל…
הודעה אחרונה מאת אנדרוחה, -
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
אהלן חברים, כרגע בגימני מותקן לי רדיו דיסק פיוניר חדש עם יואסבי ואוקס שהגיע ככה מהחברה. חשבתי לקנות מערכת דאבל דין עם בלוטוט, מירור לינק וחיתוך אקטיבי 3way. האם קיים דבר כזה בbest value for money ? לחפש מערכת אנדרואיד סינית עם חווד טוב באחד האתרים? האם במערכת אנדרואיד יתאפשר לי לחתוך את התדרים? מירור לינק - היינו רק שיקוף או שמhu ניתן לשלוט על הטלפון באופן מלא? תודה רבה חברים Sent from my LG-H815 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת mefisto, -
-
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, ברכב של אשתי מסוג מאזדה 3 שנת 2011 נתקע במערכת המולטימדיה דיסק. אשמח להצעות כיצד ניתן לחלץ אותו. מדובר במערכת מולטימדיה שהיא בוודאי סינית, לא משהו יקר ואיכותי אבל בכל זאת אשמח לדעת מה מומלץ לעשות. תודה! Sent from my LG-H815 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
ערב טוב חברים משהו יודע אם יש עדכון תוכנה למערכת מולטימדיה שברולט קרוז 2011 . ואם ישנם עדכוני מפות לתוכנת ניווט IGO תודה רבה לכל המשיבים
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 1 תגובות
- 605 צפיות
שלום לכולם לאחר שהגיע אליי הccf החלטתי עם קצת זמן פנוי לבודד את דלת הנהג לבינתיים. תהנו. Sent from my LG-H815 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Charger1970, -
- 5 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
שלום לכולם, ראשית אני מבין ששגיתי בבחירת המילים ולא התכוונתי לעבור על החוקים אז בעקבות כך אני רוצה קודם כול להתנצל על אם נגרם אי נוחות למישהו (אדאג לשים לב פעם הבאה) יש לי סקודה אוקטביה 2016 עם head unit דגם balero ואני לא מצליח להוריד תוכנות נוספים, לעדכן שפה ועוד... השאלה שלי היא איך אני יכול לעדכן את המערכת או האם יש מישהו בקהל שיודע איך לעדכן את התוכנה של המערכת(במידת האפשר) על מנת שלא אהיה מוגבל ואוכל להוסיף תמיכת שפה העברית וכך גם לעדכן שעון ועוד כול מיני פונקציות שחסרות לי. בתודה מראש וסליחה שוב אבי מ.
הודעה אחרונה מאת avi330, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היי חברים, אודה לעזרתכם. התחדשתי לאחרונה באופל אסטרה 2012 1.4T הרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה מובנית עם מערכת ניווט של I GO. אני לא מצליח למצוא את חריץ כרטיס הSD של המערכת.? האם אפשר לעדכן מפות.? והאם אפשר לעדכן תוכנה כללית של מערכת המולטימדיה ? אודה לעזרתכם
הודעה אחרונה מאת Hatem, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 732 צפיות
היי לכולם. שאלה לגבי המולטימדיה לרכב jvc KW-AV61BT במיצובישי ספייס סטאר 2013. כשאני מחובר לבלוטוס ומדבר בדיבורית של המולטימדיה הצד השני כל הזמן אומר ששומעים את עצמו פעמיים. יש אפשרות לסדר את הבעיה הזאת ?
הודעה אחרונה מאת yorai11, -
- 1 תגובות
- 806 צפיות
אהלן חברים. אז לאחרונה הקליטה ואיכות השיחה במוטורולה ספיריט שברכב שלי נהייתה גרועה ובלתי נסבלת והחלטתי להוציא את המכשיר הזה ובמקומו להתקין מכשיר חדש. התכנון הוא בגדול ללכת על ה''וויאג'ר'' המדובר. אשמח לקבל עליו חוות דעת- איך הוא מבחינת אמינות? הוא יחזיק שנים כמו הספיריט? איכות השמע- זה נכון שניתן לשמוע את הסאונד דרך הרמקולים של הרכב? איך זה מסתדר כשאני שומע רדיו/ דיסק/ AUX? ברגע שאני מחייג, צליל החיוג עולה על הרדיו? אשמח לקבל כל פיסת מידע על המכשיר הזה והאם ללכת עליו או להתקין דיבורית בלוטוס? במידה ואתקין דיבורית בלוטוס אני מעוניין במשהו איכותי שהכל יישמע מהרמקולים של הרכב ושניתן יהיה לשמוע דרכו גם אודיו. אשמח לקבל פרטים ותודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת shlomi6280, -
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
כותרת מה אתם חושבים? Sent from my LG-H815 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Charger1970, -
-
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ביררתי וחיפשתי הרבה ומצאתי רק מסכים סיניים, מישהו מכיר מולטימדיות ברמה גבוהה יותר? אולי המלצה לחברות שמייצרות, גם אם זה לא מהארץ. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת shapin, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 640 צפיות
לפני קניה של 208 חדשה,מתלבט האם להזמין את מערכת המולטימדיה אנדרואיד בהתקנה מקומית יוצא סביבות ה4000 שח כולל וייז מצלמה באינטרנט ל3 שנים. האם ניתן להשיג מערכת תואמת מקור במחיר שפוי? תודה Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת wncrazy, -
- 0 תגובות
- 553 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת ron1982, -
- 0 תגובות
- 702 צפיות
שלום חברים, חיפשתי רבות ולא מצאתי. אני מחפש מערכת מולטימדיה למושבים האחוריים (בין אם מוטמע במשענת ראש ובין אם מתלבש), שתכלול אנדרואיד ומשדר/טיונר לקליטת TV (ביחס ל TV אפשר להתפשר אם אין). תודה לממליצים/מסייעים באיתור דבר כזה.
הודעה אחרונה מאת david1, -
- 1 תגובות
- 501 צפיות
שלום לכם. אני לא מצליח לפרק את הפאנל שהרדיו דיסק נמצא בתוכו. שחררתי את שלושת הברגים שמתחת לפקדים של המיזוג - יש עוד ברגים? יודעים?
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי רציתי לבקש מכם המלצה לרמקולים למאזדה 3 שנת 2008. התקציב הוא עד 2300 ש"ח ללא התקנה רק חלקים. אני שומע את כל סוגי המוזיקה מלבד רוק אני חשבתי על קומפוננט טוב מקדימה, זוג רמקולים 6.5 מאחורה + מגבר וסאב. אני מחפש צליל כמה שיותר איכותי בתקציב הזה ובנוסף שיהיה ווליום טוב. (גם בווליום גבוה צליל נקי עד כמה שאפשר לתקציב). אתם המומחים פה, מקווה לעזרה. תודה רבה. נ.ב אם נכנס בתקציב גם מולטימדיה פשוטה אני אשמח. תודה!
הודעה אחרונה מאת monsterkill, -
- 6 תגובות
- 817 צפיות
שלום לכולם, לפני כבערך שנה קניתי את המערכת הבאה: רדיו-דיסק – Pioneer DEH-X4750BT מגבר – Alpine BBXF1200 קומפוננט - Rainbow Audio EL-C6.2 – אשר מותקנים בדלתות הקדמיות של הרכב ומחוברים למגבר קואקסלי - 5x7 Hertz 570.3 - אשר מותקנים בדלתות האחוריות של הרכב ומחוברים ישירות לר"ד. סאבוופר - Hertz dbx30.3 - מחובר בגישור למגבר שמעתי טוב במערכת הזאת אבל לא לגמרי לשביעות רצוני, מבדיקה הבנתי שהאקולייזר בכלל לא מכוון כפי שבאמת צריך. אחרי שהעלתי את התדרים הגבוהים וקצת את הנמוכים - פתאום נפתחו הרמקולים והיה סוף סוף תחושה של "ואוו!!" ונפח מלא. אך נראה שאחד הרכיבים במערכת לא יכול להתמודד עם התדרים הללו. אציין שאני לא שומע בע…
הודעה אחרונה מאת AviadMe, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איך מפעילים את הMirror link (ההשתקפות של מסך הטלפון במערכת מולטימדיה של הרכב) ? הרכב מיצובישי פאג'רו 2016 הפלאפון גלקסי s6 מערכת ההפעלה של המוטלימדיה זה אנדרואיד 4.4.2 איך מפעילים? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת eli669, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום, יש לכל חברת סלולאר מעין מענה קולי אוטומטי שהמתקינים של הדיבוריות מתקשרים אליו כדי להקליט את עצמם ולשמוע את ההקלטה כדי לוודא את תקינות הדיבורית לאחר ההתקנה. מישהו יודע אולי מה המספר ברשת אורנג' ? חרשתי את גוגל בצירופי מילים ולא הצלחתי למצוא. תודה.
הודעה אחרונה מאת cfusr, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, חיברתי AUX של Yatour שהזמנתי באיביי לסיטרואן C4, אבל הוא לא קולט אותו. הבנתי שצריך להגדיר משהו דרך מחשב והשאלה האם זה משהו שאני יכול לעשות לבד או שצריך מוסך?
הודעה אחרונה מאת chaimb, -
- 0 תגובות
- 859 צפיות
ב-setup של מכשיר הרדיו מופיעה אופציית בלוטוט', אולם לא הצלחתי לבצע pairing. רעיון למישהו?
הודעה אחרונה מאת Yosssi, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 730 צפיות
אין לי כח למשוך את כל הכבלול והחבלול הלוך חזור אחורה ברכב, וגמלה בי ההחלטה להגביר את המערכת שלי. אני מחפש דרך לעשות זה במחיר אטרקטיבי יחסית, מבלי להתעסק יותר מדי. כרגע האות שמגיע לרמקולים מתחיל בסלולרי ->USB DAC-> אלפיין IDA X100+PXA 100-> סט של JBL שאיני זוכר את שמו, אבל הוא בסדר כרגע. כרגע הכל מתרכז בקדמת הרכב, ואין לי אינטרס לשנות את זה. האם מישהו יכול להעיד לטובה או לרעה על מגברים כמו הBR300 של רוקפורד או הJL HX280? הגודל שלהם מאפשר לי להתקין אותם בכל מקום בערך והמחיר נראה סביר, אפילו טוב מדי כדי להיות איכותי...
הודעה אחרונה מאת urban.racer, -
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
יש לי מאזדה 6 שנת 2008 צורה חדשה. (אין על המגש של הבגאז' מקום ל2 רמקולים) בגדול לא החלפתי כלום, ואין לי מושג איזה גודל רמקולים וכ'ו צריך. אולי ארצה לשדרג את המערכת בשלבים לכן רוצה לשים איכות יחסית טובה אבל לא בהון. כנראה ארצה קומפוננטים, מגבר ואולי בעתיד גם סאב. אני לא יודע ולא מתמצא במחירים.. אשמח אם תתנו לי כיוון בתור התחלה... תודה מראש וסליחה על הבורות
הודעה אחרונה מאת Stas13, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום התקנתי ברכב מצלמת רוורס בחיבור למערכת ומהאז שהתקנתי היא עושה בעיות פעם עובדת והרבה לא שאלתי אצל מתקין שנידב לי מעט מידע אפשרי הוא אמר לי שברכב שלי ( פסאט 2008 ) המתח שמגיע למנורת רוורס נמוך מ 12V והמצלמה דורשת 12V וצריך לשים שם מיני ריליי השאלה מה המשמעות של זה והאם מישהו יכול לאשר/לשלול את המידע ואם כן , עזרה איך להתקין את הריליי הזה תודה וערב טוב
הודעה אחרונה מאת davidab7, -
- 0 תגובות
- 528 צפיות
שלום, רכשתי לפני מס' ימים מיצובישי פגארו 2005, ואני מחפש להחליף את המערכת הקיימת. אשמח לקבל פרטים על גודל המסך שצריך להחליף, גודל הרמקולים. (מחפש מערכת HI END שיכולה לקבל סים או דונגל - עדיף מאשר להתחבר לטלפון) כמו כן, אשמח להמלצות, וכן למתקינים מומלצים באיזור המרכז. תודה גור
הודעה אחרונה מאת mawashi, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 819 צפיות
אהלן, לפני כ3 חודשים התקנתי ברכב (סיטרואן C4 2009) מגבר של פיוניר, סאב של נקמיצ׳י ומקדימה 2 רמקולים של hertz של 120W, לגבי המגבר והסאב אני לא זוכר במדויק כמה RMS וואט. לאחרונה שמתי לב שהרמקול בצד שמאל הרבה יותר חלש מהצד הימני בצורה משמעותית, השאלה היא מה יכולה להיות הסיבה? אם רכיב כלשהו נשרף ברמקול השמאלי אז הוא לא אמור להשבית את כל הרמקול? אודה לתשובתכם, שבת שלום.
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת red885, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי סקודה אוקטביה 2016 עם head unit דגם balero ואני רואה שהוא חסום להורדת תוכנות נוספות וכו'... השאלה שלי היא איך אני יכול לפרוץ את המערכת או האם יש מישהו בקבל שיודע איך לעדכן את התוכנה של המערכת על מנת שלא יהיה מוגבל ולהוסיף תמיכת שפה העברית בה! בתודה מראש אבי מ.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 8 תגובות
- 16.7 אלף צפיות
שלום, אני מנסה לאתר את מיקום הסים לגלישה במערכת ללא הצלחה. קיבלנו לשנה 3gb והגיע הזמן להחליף אותו. פתחתי את הדלתית מאחורי "card" והאם שם נמצא הסים? איך שולפים אותו? מישהו יוכל לכוון אותי איפה הוא נמצא וכיצר שולפים אותו? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת doronli,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,042 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Aviady001
- srool
- orankohn
- Nico62
- Itzik-b
- SlowRide
- yoav911gt2
- hwgeek
- איציק נ.
- Ash1
- fatboy1340
- אדום אדום