Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר ואנחנו בתקופת טראמפ ופוליטקלי קורקט זה כבר לא באופנה - אני חושב שמורל זה חרא שלא שווה את הכסף שלו ברוב המקרים ;). גם השירות שלהם חרא כמו המוצרים.

אבל אם להיות קצת יותר עדין - לא מתלהב ממורל במיוחד במחירים האלה.

הרץ נשמעו לי תמיד טוב יותר . נשמעים הרבה יותר חיים ומעניינים.

בלי כל מיני שטויות של "צריך לדעת להתקין מורל" מורל זה "למבינים" למורל יש סאונד "אמיתי".... וואללה לא. יש להם סאונד דיכאוני.

שם הרץ ונהנה .

מבקש לא להתנפל עליי ולהרוג אותי. שכן אני בן אדם פרטי ובעל דיעה סובייקטיבית. יכולים להקשיב לדבריי ויכולים להמשיך הלאה...

אחלה סופש לכולם .

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שכן אני בן אדם פרטי ובעל דיעה סובייקטיבית.

זה החלק הכי חשוב (או היחיד) במה שכתבת עכשיו. נראה לי שגם רצוי לציין שאתה גם יותר בכיוון של SPL (ע"ס שרשור ההתקנה שלך).

בשביל זה אנחנו בדר"כ ממליצים בפורום למצוא מקום להאזין לרמקולים לפני רכישה.

יש מי שמתחבר לאופי הסאונד של מותג כזה ויש שאחר.

לצורך הענין, הדעה הסובייקטיבית שלי תומכת במורל על פני מותגים כמו הרץ ופוקאל למשל (עם כי הנסיון שלי הוא בעיקר בסדרות ישנות), דווקא בגלל הצליל היותר מעודן וחם שלהם.

הענין של "לדעת להתקין מורל" רלוונטי לדעתי לסדרות הגבוהות שבהן כדי למקסם את היכולת הטמונה שלהם יש צורך בביצוע התקנה "מסודרת" במיוחד. אבל אני משוכנע שגם בסדרות גבוהות של חברות אחרות הדבר נכון.

פורסם

אני שמעתי סט מורל אלייט והם היו מדהימים. כמות של מידבאס מטורפים וטווטרים רכים מאוד.

מצד שני יש לי סט הרץ XL שאני מאוד אוהב, למורת שהם קצת חלשים בתחום המיד בתצורת 2 WAY.

בהחלט לא הייתי אומר שהמורל זה חרא.

פורסם

רציתי להוסיף קצת פלפל ;).

זה לא קשור ל spl . יש לי בבית מערכת sq מצויינת ואני יודע איך נשמע סאונד טוב חם ונעים. וגם מורל היו לי אלייט שנשמעו טוב .

אבל שוב, אם תשאל אותי מה אני ממליץ? אני אגיד הרץ. אם תגיד "מה לגבי מורל?" אני אגיד לך ללכת לשמוע קודם .

דעתי עד כה .

פורסם
אני חושב שמורל זה חרא שלא שווה את הכסף שלו ברוב המקרים ;).

מעניין שהמון אנשים בעולם חושבים שהמורל אפילו כפול מהמחיר בארץ :?, במחיר של ELATE בארץ אין שום סט שמשתווה לו מבחינת יכולות או סאונד לדעתי.

פורסם (נערך)
הם מציעים 3 סוגים של תיבות :

תיבה אטומה קומפקטית

תיבה אטומה לביצועים אופטימליים

תיבה פתוחה לביצועים אופטימליים

כל תיבה היא כמובן בנפח אחר

השאלה היא למה אתה יותר מתחבר ,נפח התיבה הוא זה שמשנה.

את מבנה התיבה בין אם מדובר בתיבה מלבנית או טוב יותר תיבה טרפז

אפשר להתאים לאחר מכן.

אני נוטה לאהוב סאונד יותר "רך" בבאס שלפי מה שהבנתי מגיע מתיבה פתוחה, הבנתי גם שתיבה פתוחה מתאימה יותר למי ששומע סגנונות מסויימים כמו מוזיקה אלקטרונית והיפ הופ וזה בול אני..

אז אם הם ממליצים בשביל תיבה פתוחה אופטימלית רוחב 50 ס"מ, גובה 37 ס"מ ועומק 35 ס"מ (נתונים חיצוניים), מה יותר קרוב למה שהם ממליצים

זאת http://www.alexsander.co.il/product/5784/12

או זאת http://www.alexsander.co.il//product/5783/12#0

השנייה יותר קרובה בנפח למה שהם ממליצים אבל הראשונה יותר מתאימה בנתונים ובתיאוריה אפשר לקחת אותה לנגר שיאטום קצת ויעשה איזה כונס 10 על 20 לא?

עריכה אחרונה על ידי baruh443
פורסם

התיבה הראשונה היא בכלל תיבה אטומה ולא פורט

התיבה השניה יכולה להתאים אבל אני לא אוהב את התיבות האלו

אני ממליץ לך על תיבה טרפז ישר זוית כאשר הסאב ממוקם על החלק האנכי

החלק האחורי האלכסוני מתחבר לכיסאות ,זה יותר אסטטי חוסך מקום וגם מקבע את

הסאב טוב יותר בתא המטען.

תיבה כזאת:

https://ae01.alicdn.com/kf/HTB17eJLLFXXXXXuXpXXq6xXFXXXU/10-font-b-box-b-font-right-angle-trapezoid-quality-velvet-font-b-subwoofer-b-font.jpg

פורסם
התיבה הראשונה היא בכלל תיבה אטומה ולא פורט

התיבה השניה יכולה להתאים אבל אני לא אוהב את התיבות האלו

אני ממליץ לך על תיבה טרפז ישר זוית כאשר הסאב ממוקם על החלק האנכי

החלק האחורי האלכסוני מתחבר לכיסאות ,זה יותר אסטטי חוסך מקום וגם מקבע את

הסאב טוב יותר בתא המטען.

תיבה כזאת:

https://ae01.alicdn.com/kf/HTB17eJLLFXXXXXuXpXXq6xXFXXXU/10-font-b-box-b-font-right-angle-trapezoid-quality-velvet-font-b-subwoofer-b-font.jpg

חיפשתי בכל האינטרנט לא מוכרים בישראל תיבות טרפז ישר זוית כאלה.. לפחות לא פתוחות, היית ממליץ לי לחפש אחת כזו סגורה?

ובעניין התיבה הראשונה, שאלתי אם זה אפשרי לקחת אותה לנגר שיעשה בה חור לכונס, 10 על 20, ואולי יאטום אותה קצת ואז היא הרבה יותר מתאימה למידות של הרץ..?

• תוכן חדש...